Kisün,
Végül is lett bajom az átszoktatásból. Vagyis mostantól azt mondom, hogy azért nem voltam sose kitűnő (mit kitűnő, még 4-es se), mert igazából balkezes vagyok. Vagyis valszeg balkezes, mert jobb kézzel is ment az írás. Onnan gondolom, hogy balkezes lennék, hogy sok mindent balkézzel tudok. (labdázni, tollasozni, elkapni vmit...). Mi ugyanis töltőtollal tanultunk írni (hogy miért azt máig nem tudom) és ugye azt bal kézzel nem lehet (mert elmaszatolod). És csak egy balkezes volt az osztályban, de ő menthetetlen volt. Ő írhatott golyóstollal.
Egyáltalán nem éltem meg traumaként (hát izé, lehet hogy nem is volt az - és én tényleg jobb kezes vagyok, csak baromi rondán írok). És anyámék nem voltak benne a buliban (tőlük akár lábbal is írhattam volna).
Neet,
Ha hozzámjöttél volna nagyon elégedett lennék. A családomat sok időbe telt rászoktatni, hogy szóljanak ünnepek előtt. (A saját és mindenki érdekében.) Viszont mára már öcsém megveszi magának az ajándékot és hozza. Csak még nem csomagolja be. (Egyébként nem önző vagyok - vagy ki tudja - mert nagyon figyelek mindig, hogy ki mit szeretne és jegyzetelek.)
Macskás képregény óriási!!!
És mi csak du. érünk ki a játszóra.
Ebitt,
Azért az irodai főnök este hazamegy és elvan otthon!!! Olyan tanulságos lenne nekem, ha látnám egy napodat. Egy sima hétköznapi napodat. Biztos nagyon klasszul tudsz szervezni vagy ha nem akkor másban lehetsz óriási!
Annyit gondolok arra, hogy milyen kár, hogy nem látok magam körül eleve gyerekes párokat. Nem csak a homokozóban, a trolin, hanem úgy mindenestül. Hogy lássam más hogy csinálja amikor pl. üvölt a gyerek vagy vigyorog. Amikor neked van eleged vagy beteg vagy. Én az egy szem fiamtól annyit tanultam, de azért jobb lett volna ha már előtte több REÁLIS elképzelésem van egy anya-gyerek buliról (hát hogy miből is áll, ha gyereked van). És nem csak kulcsszavakat tudok, hogy türelem, meg következetesség, hanem konkrétan látom, hogy x.y és z.t. mit csinált, amikor a gyereke az utcán a földre veti magát és magánkívül ordít, amíg neki a kezében a másik ordító gyerek van. (És persze, hogy hogy nyaralnak, hogy fektetik le a gyereket, szóval nem csak a thriller rész érdekelne.)
Ildi,
Ötletem nincs - mostanság úgy érzem a saját gyerekem kifogott rajtam (mondjuk csak a nagyobbik, a kicsi még lapít). Nem hagyhatnád, hogy a wc-n töltse az idejét? Mondjuk maximálnátok, hogy csak 1 vagy két játékot vihet. Egy idő után megunná. Sztem ez nem jelentené azt, hogy később is játszani akarna pisilés alatt. (Vagy igen?) Gondolom pár nap alatt megunná és addig is odavihetnél magadnak vmi klassz könyvet és olvashatnál

... De ne vegyél komolyan, tényleg nem osztanék tanácsot a mostani napjaink után!
Zsugyu,
6 évesed szebben rajzol, mint én!!! (És látom Neet-nél is.)
Miért van rossz kedved? (Nem fontos ám reagálni, ha nincs kedved, csak tényleg érdekel.)
Macska
Lányod óriási!!!
Háton hordozást majd Indi jól megmondja (már meg is mondta, csak én hamarabb írok, mint mindent végig olvasnék), de én úgy tudom, hogy már pár hetes korban is. Csak nagyon jól kell felkötni. Marcit nem tudtam volna, mert ő sűrűn akart enni és én nem vagyok olyan ügyes, hogy csak úgy fel-le kössem a hátamra. Igazából őt még nem tudtam a hátamra kötni és Petit se nagyon szerettem úgy vinni. (Mer akkor nem birizgálhattam a fejét és nem szaglászhattam!) És miért kérdezed???
Zuzmó,
Életem első és második számú kiteljesítője

!!!
És igen, megyünk. hn3-3 fele érünk oda, de lehet hogy később - Petitől függ. Bár ott lesz Elvira, így Petit csak-csak kordában tartja. Egyébként Peti mostanában nem áll szóba gyerekekkel - ne lepődj majd meg rajta. Én se lepődöm meg, ha mégis szóba áll - kb. naponta változik (mint Pom-Pom).
Votiv,
Petinek is nagyon csúnya volt a bcg-je. És ki is fakadt, de nem gondoltam, hogy az baj. Őt nem zavarta.
Én simán ehetek zöldbabot, lencsét - P-nek és M-nak is tök mindegy. De azért biztos van abban vmi, hogy állítólag nem jó szoptatás alatt. (Mindegy, én eszem.) Egyébként vki rajtam kívül kipróbálta, hogy mit csinál a gyereke, ha eszik? Peti így is, úgy is szépen üvöltött, Marci így se, úgy se üvölt. Szóval vki kipróbálta?
A tejterméket lehet helyettesíteni? Szójával? Zabtejjel? És kibírnád a diétát? Mert ha igen, akkor biztos nem árt - persze csak akkor, ha nem éhezel. És ha várnál, míg Lili kicsit nagyobb lesz?
Nekem ez a harmonizáljam magam kicsit felnyomta a vérnyomásom (úgyis mindig alacsony). Kicsit olyan, mint amikor nőknek azt mondják, (akiknek nincs gyermekük de baromira szeretnének), hogy biztos azért nincs, mert magukkal nincsenek tisztában és hogy igazából nem is akarják... Szóval nesze neked, legyen csak bűntudatod! Persze lehet, hogy néha igaz, de azért nem mindig.
És ki az aki teljesen harmonikus? Mindig? Egyáltalán lehet a harmónia elérése cél? Vagy mi a harmónia?
És igen, Indinek igaza van. Meg Neet-nek. Ja, meg persze Neked is!!
Nuk,
És ha nem csinálnál semmit??? Csak várnál és várnál... Ha még pár napig nyűgös írhatnál újra. (Nem szívózni akarok ám, de 1-2 zűrös nap belefér. Ha beteg lenne úgyis kiderül, ha átmeneti lelki válságban van úgysem derül ki.)
Fibi,
Hurkákhoz gratula!!!
Marci piszok kövér - tele hurkákkal. De a dokinő szerint nem kövér. Vagyis semmi gond vele. Az a klassz, hogy Peti mindig nyúlánkabb baba volt kevéske hurkával és imádtam. És Marci dagi baba sok-sok hurkával és imádom! Pedig haja is alig!