Lányok!
Köszönöm a sok biztatást, a decou... ez úgysem jön össze nekem...szóval a szalvéta technikát kipróbálom... jönnek a szülinapok a családban, pénzünk nem sok, úgyhogy inkább magam kreálok ajándékot, nem utolsó sorban a gyerkőcök apró kezecskéi gyártják a meglepetéseket...

Az a tapasztalat, hogy a vásárolt ajándékok nem okoznak akkora örömöt a mamáknál és unokatesóknál, mint a gyerkőcök kreációi...

És még olcsóbb is..
A szüléssel kapcsolatban a következő infokhoz jutottam.. csak hogy ámuljatok, én is ezt tettem....:
A szabolcs u-i klinikán a faros babákat automatice csaszizzák.... a Sote II-n (tegnap beszéltem a szülésznővel, akinkél a három babómat szültem) az a trend, hogy első babát TILOS simán szülni ha faros, az összes többit KÖTELEZŐ.... szóval nem kérheted a csaszit, nincs választásod.... Ja, és gerincérzéstelenítőt sem szívesen adnak... küzdd végig natur... egy faros babát... köszi! Szenvedtem én eleget a többiekkel....
Szóval simán kell szülni a faros babát, ha gond van, akkor műtő... Mondom, akkor már b...tom ha elmegy a szívhang és akkor kezdik a műtőt spanolni..... azt mondta Etelka, hogy 3 perc.... ja, mondom, köszönöm szépen... főleg ha a szülőcsatornába szorul be a gyerek.... azt mondta a negyediknél ne is gondoljak ilyenre, simán kipottyan.... annyi csak, hogy a kiszabadítást csak orvos végezheti.... szülésznő nem....
Hát, mit mondjak... nem lettem túlságosan nyugodt... de bízom abban, hogy Emese megfordul addig... még van sok ideje és helye is erre... szóval bízom a csajban...
Amúgy nem megyek bele egy faros szülésbe, úgyhogy hisztizni fogok és a felettesek úgyis automatikus csaszit javasolnak, úgyhogy a dokim próbálkozhat....

Nem kockáztatom a gyereket és pont!!!!
Azt mondta a dokim, hogy miért akarok magamnak rosszat? Miért akarok csaszit? Most mondjátok, tényleg annyira nagyon rossz? Minden orvos, szülésznő és védőnő elrémül ha előhozom, hogy csaszit szeretnék... nem értik meg, hogy nincs kedvem 80 ezret fizetni az elkötésért és kétszer kés alá feküdni... a csuda vigye el, hogy nem rendelkezhetek a testemről! Utálom ezt a kiszolgáltatottságot! BRRRRRRRR!