Sziasztok!
Kissé lefáradtam tegnap, gyermekem egész nap 20 percet aludt, mindig valami rosszalkodáson törte a fejét így estére lemerültem.
Imádott férjecském aztán beállított 10 kg meggyel, így volt gyerekmentes elfoglaltságom is. A meggy szépen megmosva, leszárazva didereg a fagyasztóban, jó lesz télen gyümilevesnek, na meg Ábel szereti a meggyes gesztenye mixet.
Nektek honnan van erőtök -időtök "világotfelfedező" gyerekek mellett lekvárt főzni????????????
Én örülök, ha a legfontosabb dolgokat meg tudom csinálni......
Zsuzska!
légy üdvözölve! Mielőbbi babásodást kívánok!
Nálunk tesóprojekt lesz, de még nincs kitűzve az időpontja. Előbb egy epekőműtét vár rám, utánna meglássuk ....
Monti!
Nagyon jó utat Neked! Irigykedem, ugyanis Balatonbogláron nőttem fel, 14 évesen kerültem a fővárosba tanulni, aztán 3 éve ide Szegedre azuramhoz
Nagyon vigyázz magadra és várjuk az élménybeszámolót!
"Campingeztek" vagy hol alszotok?
Amikor 7.-es voltam a nyári szünetbn nekünk is volt egy Balatonkerülő biciklis tábor, de az -ha jól emlékszem- 10 napos volt.
Érezd jól magad, sok élményt Neked!
Kislibus!
Én csak pár hónapig szedtem fogigátlót, így nincs ilyen tapasztalatom. Nem akarom elkiabálni, de nálunk nem gond a babásodás, noha mindenki ezt kérdi a duciságom miatt.
Juca!
Te hogy véded ki, h Kinga ne egyen homokot-faágat., levelet...egyéb "nyalánkságot"??????
nekem már görcsben a gyomrom, Ábel amint kimegyünk a kertbe guggol le és ismerkedik az anyafölddel........ha tiltom hiszti.....így inkább babakocsival sétálunk, azt tologatja, vagy hintázik így levegőzünk.
Gravidát szedtem a szoptatás alatt meg vasat. Most egy gyógynövényes "lötyit" Krauterbrut a neve. (remélem jól irtam)
Kati!
irigyellek a sok lekvár és anyukád miatt is!
Remélem sikerült kipihenned magad.
Valaki kérdezte, h mostanában a szőke kék szemű babák születnek inkább??
Amikor Ábel született 30 újszülöttből Ő volt az egyetlen szőke kék szemű baba. Volt néhány kopaszka

de a legtöbben barna-barna...
És alig volt kislány, valahogy a fiuk domináltak.
Egyik szopi után vittem mérni Ábelt az újszülöttes részre, mire egy nővér nekemszegezte a kérdést: de szép szőke kisbaba, tán az apuka szőke???? Néztem nagyot, ott álltam a természetes szőke, hajfestéket sosem látott hajkoronámmal és visszakérdeztem: miért az édesanyja nem szőke hajú?????
Nálunk apa szőkésbarna volt, most már ősz, kék szemmekkel, jómagam szőke-kék, és Ábel is.
A mi esetünkben a vércsoport alakult érdekesen.
Apa A Rh +
Anya B Rh -
Baba A Rh -
Viccesen mondta is a férjem, h Ábel igazi keverékünk
Legyetek vidámak-mosolygósak!