A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szép napot mindenkinek!

Bocsi csajok, és főleg Szezso, de csak pozitív gondolkodással tudok ma jelentkezni!

Ugye tegnap megvettem a tesztet, reggelre megjött!
Ismét vendégem volt Murphy! :lol: :lol: :lol:

A drukkokat nem használtam fel, ezért tovább küldeném Szezsonak és Sonjusnak! :lol: :wink:

És ne szomorkodjatok! Én sem teszem! Legalábbis most nem, mert nincs rá időm! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike a francba:( :cry: :cry: pedig nagyon szoritottam.

lanyok ha ma nem kapok idegosszeroppanast akkor soha.Most hivtam a helyet ahova mennenk es lefujta az alak.a rokonai jonnek es ne haragudjak de az oveke a szoba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ugyhogy lehet a vakaciombol nem lesz semmi :cry:
most meeeeert nem sikerul nekem valami legalabb egyszer az eletben :cry: :cry:
elegem van.

bocsi de most nagyon felhuztam magam.

Kép
monyo83

MOnyó
gyorsan keres másik helyet vakációra :wink: internet csodákra képes :P :wink:

Betikke
fene vigye el pirit murphyvel együtt :twisted:

Kép
gaby25

gaby olyan helyre megyunk ahol egy szalloda van(egy vagyonert) mas nincs,mas nincs.erdeklodok nagyon de az interneten nincs semmi:(

Kép
monyo83

(((((((((((BETTIKE)))))))))))))))a francba, a francaba, a francba..

Snufi! Felháborító az EÜ.Én is jártam már így, sőút beutalóra is fizettettek velem 600-at!

Babancs! Édes nagyon Domi baba! Én is a kezembe tudnám kapni. Megmutattam Apának is és ő is olvadozott tőle:-)

Boni és Katica! Drukk a Kaálihoz!!+++++++++++++++++++++++++

Szezso és Sonjus! +++++++++++Továbbra is küldöm a babaragacsokat!

KAtica! Pihenj máááárrrr!!!

Purc! Örülök, hogy minden okés a babáddal!

Szirom! Jobban van a kisfiad?

Gaby! Nemsokára Nketek is indul a mandula!

Veramami! már hiányoltalak!!

Coci! Fújj csótányok, mondjanak le!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike a r....t életbe. battyamegpiri! :twisted:

gaby zöldi csütörtökön lehet nekem is jó. ha arra találjátok ki még lehet csatlakozom. :lol:

monyó szegénykém, és ha magánszállásokra keresel rá? lehet találsz valamit!
vagy vigyetek sátrat! le volt foglalva aszoba és volt pofája visszamondnai a tulajnak? :twisted:

Szezso, sonjus drukkhegyek

KAti délután msn en várlak 15.00 után hányra menet?
Vendég

Hahó!

Bettike: a fene vinné el!!!! :twisted:

Monyó: mennyetek máshova!

Sonjus: 3 nap???

Kati: tanulsz?

Szilcsi: hogy vagy?

Lehet ma csak délután leszek a játszóházban, kiscsaj beteg. Szerintem csak a foga jön, ezért nyügös. Éjjel alig aludtak, ezért hagyom aludni, aztán meglátom.... :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó reggeli!

Bettikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Áááááááááááááááá! Nem éééééééééééééééééééééér!

Monyó! Merre mennétek?

Gaby, Boni! Nekm jó a holnap! De tessék még jönni másoknak is! Baba, Kata, Snufi, Liza babástol.....és mindenki, aki szereti...a...sört!

Kép
zölddisznó

mennyetek- menjetek :oops: :oops: :oops:

snufi

Sziasztok!

Hú, itt aztán pörögnek az események!!!! :D

Coca!

Azért kellett gyógyszert szednem, mert egyszerűen semmilyen házi praktikával nem múlott el a náthám és kezdett lemenni a mellkasomban, uh. nem várhattam tovább és elmentem dokihoz. Örültem volna ha a C vitamin, az orrcsepp és a kálcium hat, de sajna nem. :(

Gaby!

Hát ez az, nekem is. Nézhetem innen, nézhetem onnan, de nem igazán lehet ráfogni hogy lett volna bármi konkrét dolog. 1,5 hónapja szedek csak metmorfint uh. a PCO miatt ez nem csoda, de azért olyan jó lenne ha már minden rendben lenne. :)

Éjjel betakaróztam rendesen és ma 36,6-tal ébredtem megint. :D:D:D:D

Kellemes napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Snufi! Nem ér mindig nem jönni! Brrrr!

Kép
zölddisznó

jó reggelt!

Bettike!
Nem szomorkodom, mert te sem teszed, de azért mérges vagyok a piridre :evil:

Zöldi!
Van egy film, Joe's Apartment, főszereplő: Jerry O'Connell (kölyökképű cukipasi (bocs :oops: ). A magyar címe, Csótány Joe volt, ott összebarátkozik a házigazda a kisfickókkal, akik minő meglepő beszélnek és segítenek neki rendbehozni az életét :D ha esetleg nem sikerülne kiírtani őket, akkor a film tapasztalataiból okulva, lehet meg kell próbálni a kommunikációt. :)

Snufi!
Mielőtt írtam volna, visszaolvastam és megláttam, ahogy írtad, hogy már csak 3 nap, és a frász jött rám :D

Egyébként már megint olyan felfázós érzéssel ébredtem, mint múlthét hétfőn :? Pedig nem is vagyok felfázva!

Babaragacs kapkodásra szabadalmaztatni fogok egy légypapír szerű cuccost :) Köszi mindenkinek megint! Nagyon jól esik, hogy így drukkoltok nekünk :)
Azért leírom azt is, hogy minden nap eldöntöm, hogy nem pörgök a témán és nem netezek tesztig, majd teszt után sem, és majd csak annyira jövök, hogy megírom a teszt eredményét. Ehhez képest itt lógok minden nap :lol: :oops:
sonjus

moneee! én kitakaróztam rendesen, és lejjebb is ment a hőm! :lol: egyébként üdv közöttüónk, itt tényleg pörögnek események!

tesókám csatlakozom ZÖldihez! :lol:
Vendég

Igérem, nyáron egyszer én is megyek: de ahoz tudnom kell 3 nappal elötte legalább, meg vkinek elém kell jönnie. :oops: :oops: :oops: Most nem fog menni, mert pént. elutazunk Szabadkára. Bnőm férjhez megy szombaton, és pénteken du. indulunk, vasárnap jövünk. Igy mosnom, vasalnom, pakolnom,.... kell most. De hamarosan nem menekültök előlem! :lol:

snufi

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy zavarok, elég régen írtam már ide, akkor is csak keveset. Eléggé magamba voltam zuhanva az egy éve tartó sikertelen próbálkozás miatt. 2 vetélésem volt ez idő alatt.
Most elkezdtük a kivizsgálást, hysteroscopiát csinált a dokim, meg genetikai vérvételen voltunk a párommal. Mindkettőnek jó lett az eredménye.
Clostyval folytatjuk, ami miatt kérdeznék tőletek, ha valaki ismeri. A Hőm eddig szépen mutatta a Pé-t kétfázisú volt. Most eddig a 36,9 és a 36,8 között ugrál. Lehet, hogy anovus lesz a closty ellenére?

Bocsi, hogy hosszú voltam.
Ja és kösz, ha valaki válaszol.

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella sajnos én nem tudok erre válaszolni, ahhoz viszont gratulálokl, hoyg nem találtal dsemmi bajt genetikailag.

snufi tesó nem könnyű tőlünk megszabadulni! :lol:
Vendég

Hahó!

Csak gyorsan, mert már nincs sok időm - ugye mire visszaolvasgattam mindent...

Bettike! A fenébe :evil: Pedig olyan biztató volt!

Babaimi! Köszi az érdeklődést, tegnap még volt a kölyöknek miimális hőemelkedése, de már nagyon jól volt, remélem, ma már semmi. Viszont még alszik... :shock: Hülye idő. (Nekem ez nagyon nem jó, fulladok tőle, jobban szerettem a meleget.)

Katica! Hogy van a kissrácotok, ugye javulgat szépen?

Szezso, Sonjus, drukkok továbbra is!

Többieknek pussz, újaknak is üdv!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sonjus ezt hívják hőmérőstopikfüggésenek! :lol:

ez a felfázásérzéses tünet pár mapja nálam is jelentkezett :shock:
Vendég

Boni, Coca
akkor holnap csapjunk bele a lecsóba :D Kép aki akar csatlakozik

Snufi
már vasárnap óta kérdezem, ki mikor érne rá, de senki nem böfögött rá semmit, Cocán kívül :? jó eskövőzést nektek :wink:

Stella
én sosem szedtem, de másnak is bezavart, bogyó mellett nem lesz olyan a hőgörbéd mint normál esetben. Szezso tud majd neked erről mesélni, minta görbéből olyan érdeke görbéi lettek, hogy csak na, de UH szerint meg volt a pé.

Sonjus
hát én biztos nem választottam volna ezt a kommunikációt velük :shock: :lol:

Kép
gaby25

szia! stella40!
ha a mensitől kezdve szeded a clostit, akkor ellvileg jónak kéne lenni a görbédnek, de igen bezavarhat az első hónapban.
nekem legalábbis úgy volt. mennyit kell szedned havonta? lehet, hogy nagyobb adagot írtak fel mint amire a szervezetednek szüksége lenne.
surmi
kockasfulunyul

Snufi! Utoljára igazolom!

Sonjus! Gondolkozom a kommunikáció mikéntjén. ...Molylepkékre nincs filmed?

Stella! Nem nézik UH-val, a closty hatását? Már kéne a 11 napon látszani, hogy van-e eredmény. de szerintem Nálatok nem a peteéréssel lehet a gond. Hormonokat néztek?

Kép
zölddisznó

...nekem egyáltalán nem befolyásolta a hőmet a closty. Előtte is utána is közben is ugyanolyan volt.

Kép
zölddisznó

Coca!
Molyra nincs, de simán sorolok delfines, lovas, kengurus filmeket :) Pókos is van, de ott nem kommunikálnak (menekülnek)!
sonjus

Hello Csajok!

Snufi: jó pakolást, esküvőzést stb. :-D

Bettike: a francba!!!!!! Mikor kapsz Clostit megint? Vagy most annyira nem csaptok bele a lecsóba?

Kati: nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a Kaáliban! Készülj részletes beszámolóval :-D

Gaby: jaj, de édes Gabika, hogy így lelkesedik az állat-örökbefogadásért :-D

Bonikám: neked meg drukk holnapra!!! Te is beszámolj ám részletesen :-D

Sonjus: nem kell légypapír a babaragacsok elkapásához :wink: elég egy sima papírcsík, mert a babaragacsok amúgy is ragadnak :-D

Monee üdv!

Stella: a Clostizás úgy lenne az igazi, ha az orvosod követné UH-val, hogy mi történik…Mert anélkül nem nagyon lehet tudni (még hőgörbéből sem), hogy hogyan hat Rád a Closti, egyáltalán elég-e a dózis, nem vékonyítja-e el túlságosan a méhnyálkahártyát stb. Hormoneredményeid rendben vannak egyébként??

Coca: együttérzésem a tsótányok miatt :-( nálunk is vannak az irodában, még a hűtőbe is bemásznak a kis szemetek

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonjus! ...kengurot majd megnézem a szemetes mögött, delfint a kádban, ló tuti nincs... nem fér be!

Szezsó! Macskád már nagyon nyomul a teszt felé! Hajrá!

Kati! Eredményes Kaálizást!

Kép
zölddisznó

Léptem imitálni a dolgozást.

Kép
zölddisznó

Szezso!
Valóban ragadnak, remélem érzed te is! :)
bocsi a tudatlanságomért, szőke vagyok, had magyarázzam ezzel :)

Coca!
Nézz körül, lesz ott ló is, ha a többit megtaláltad!
Törpe ló, vagy a konyhában egy faló, vagy a telefonban hallo
Húúúúúúúúú ez de rossz volt :? bocs, de tényleg
sonjus

Sziasztok!

Sonjus, Szezso, nagyon drukkolok nektek a háttérből!¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

És persze mindenkinek, hiszen mindenkinek van miért, igaz?

Bettike, örülök, hogy nincs időd szomorkodni, de azért most már jól megprücskölhetné valaki Piroskát, hogy ne legyen kedve még az ágyból sem kimászni! :twisted:

Szépséges napot, legyetek boldogok! :D
Vendég

AThiz! szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MÉg mindig egyben? mindjárt itt a 30.-a! :lol:
Vendég

Sziasztok :)

Hogy vagytok?

Bettike :( meg nem :( mert vannak azért terveitek, szóval mindkettőhöz megy a hajrá :)

Monyó :( , hova is mennétek?

Athiz, de jó hogy már ennyire finishben vagy, nemsokára meglesz Öcsibaba :)

Stella, én nem tudok segíteni, sose clostiztam.

Hétvégén olyan jó volt a Balcsi, hogy csak na! Most is megyünk, csak máshova.

Dobok pár képet! Pusszancs!

Kép Kép Kép

KépKép
Kép
csikken

Hú Csikken, de klassznak látszik, hol voltatok pontosan? Jöhet priviben is! Drága hely?
Vendég

Köszi a válaszokat!

Ez az első closty-s hónapom és elvileg nem is lesz több, fel akarja gyorsítani a dokim a dolgokat. Ha most nem sikerül, akkor inszemmel folytatjuk.
Zöldi, holnap, a 12. napon nézi Uh-val a tüszőcskéket a dokim. Hormonokat még nem nézett eddig. az eddigi görbéimet analizálta ki azokra alapozta, hogy azzal nincs gond :shock:

Csikken! Nagyon tündéri a fiacskád!

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella
azért ez felettébb érdekes, hogy hormonvizsgálatot nem csinált, és így stimulál meg inszemezni akar :shock: apavizsgálat volt?

Kép
gaby25

Gabi! Nem volt apavizsgálat sem! Gondolom azzal kellene folytatnia! Hormon nézésről nem beszélt :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Csak életjelet adok. Ovlasgatlak benneteket, de elég sz...ul vagyok és nem akarok nyávogni. (lelkileg) inkább majd esete jövök.

Dobok egy görbét:
Kép

na hát ez a probléma oka! :twisted: :twisted: Holnap megyek dokihoz.

Bettike!
Pedig már azt hittem megmented a becsületünket! ((((((Bettike)))))) :cry:

Csikken!
Jaj de jó volt nektek!! Roli nagyon aranyos, jól érezte magát!! :lol:

Este jövök!!
Szép napot mindenkinek! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Help!!!!

Úgy néz ki, összeszedtem megint egy jó kis valamit, amitől pisiléskor, főleg a végén fáj nagyon. Egyszer már volt ilyenem, gondolom gyogyit adtak rá akkor, már nem emlékszem, talán antibogyót, de most azt nem szeretném beszedni!
Adjatok nekem tanácsot, hogy tudnám expressz gyorsasággal kikúrálni magam! Nem szeretném, ha most ezen múlna a baba!!! Múlhat egyáltalán ezen? Már ezt sem tudom, de hát egy fertőzés nem hiszem, hogy most jót tenne :cry: :?
Urogin nevü szerem van otthon, az tiszta gyógynövény.
Van egyéb ötletetek?
sonjus

sonjus jaj ne má! :cry: szerintem hívd fel a dokid hogy iilyenkor mit lehet beszedni az urogin az nekem is szokott használni, csak enm tudom mennyire szabad ilyen esetben :shock:
Vendég

Boni, abban csak gyógynövény van, azt csak lehet! :?
Úgy döntöttem nagyon sokat fogok inni, vizet és zöld teát, mert ez áll jelenleg rendelkezésre.
sonjus

Athiz. Anna - Mária Villahotel. Balatonföldvár-
www.amv.hu
Az árakat meg tudod ott nézni. Mi 90 ezret hagytunk ott péntek-vasárnap, de ebbe reggeli ebéd vacsora és minden fogyasztásunk (italok, fagyi) benne volt. És három felnőtt. + Roli. 4 éves kor alatt nem kell fizetni.
Komolyan csak ajánlani tudom, mert nagyon sok helyet kerestem ami Wellneses, és gyerekbarát és csak nagyon drágán találtam.
Annyira családbarát az egész, hogy az dicséretes. Pl. a tulaj meglátta mennyi gyerek van és egyből elrohant venni dömpereket és kb 40 kisautót. Van játszóház és egy rahedli játék. (Motor stb.)
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
csikken

Lilli, :(

Sonjus, szerintem hivd fel a dokit.

Cs.

KépKép
Kép
csikken

sonjus viszont 12% os az alkoholtartalma, így terheseknek nem ajánlják.
Vendég

csikken nagyon jó helyet fogtatok ki! le a kalappal atulaj előtt! tényleg jó sok ygerek látszik az utsó képen!

Hogy avgy egyébként? nem csináltál mostanában pozitív tesztet? :mrgreen:
Vendég

Sonjus: a rengeteg ivás segíthet kimosni a bacikat. Gyógyteát is ihatsz (kamilla pl.) és ha tudsz szerezni, áfonyalét, mert az természetes antibiotikum.
Ami még jó, az a tőzegáfonya kapszula (Cran C).
Egyszer én 3 liter folyadék megivásával fél nap alatt kikúráltam magam...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Halihó!

A munkahelyi ingyen internetet 1-2 hónap, mire bekötik... Úgyhogy addig nem tudok sűrűn jönni, bár hétfőn megyek a dokikhoz, de valószínűleg még egy hónapra kiírnak, de lehet, hogy egész szeptemberig. Nem is tudom, egyik szemem sír, a másik örül neki, mert carul vagyok, és jobb otthon, de jó lenne dolgozni is. Sokat szédülök, kóválygok jobbra-balra, émelygés, és a derekam van nagyon bekészülve, estére már majd meghalok... De azért örülök, és imádom a bébit, csak hna... Múlnának már ezek a rossz tünetek...
Snufikám, jó esküvőzést neked, Kréta miatt nagyon irigykedek!!!
Kata, nekem is volt pé nászút alatt, de sajna nem jött ott össze, de kívánom, hogy hármasban gyertek haza!!! ++++++++++ Hova mentek?
Csikken, ez a Roli baba annyira édes pofa, olyan kis huncut puszilnivaló!!! :lol:
Purc, akkor nem csak nálunk van hülye eü, :twisted: titeket is ijesztgetnek rendesen... Már te is nagyon a végén jársz! Jól vagy, nem dagadsz??? Nekem jönnek kifele a visszerek a lábamon, jó ronda. :roll:
Katica, hajrá mára, drukkolok ezerrel nektek a Kaálihoz!!! ++++++++++++++
Bonikám, ez rád is vonatkozik, csak holnapra kéretik eltenni a drukkokat!!! ++++++++++++++++++++++++
Bettike a büdös nagy francos fenébe!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: Azért örülök, hogy tartod magad, most akkor megint closti? Vagy megy a hőmérő a susnyásba??? :D Nagyon bízom benne, hogy el tudok menni a talira!
Szirom, jobban van már Miksa? És te? Szép pocid van, megkukkoltam ám! Hozzátok viszont nem hiszem, hogy tudok menni, apa nem ér rá, vidéken fog dolgozni akkor, én meg ájulósan nem merek elindulni vonattal-busszal. :cry: :cry: Pedig én tökre ráérek akkor...
Gaby, apa cigidolga hogy áll? Rég kaptunk már cigijelentést! Lehet, amiatt lett jobb az eredménye, mert kevesebbet szívott? Hátha ezzel tudnál rá hatni! :wink:
Áfikám, tudom, már nem olvasod, de jó nyaralást!!!!
Lili ez egy ronda anovus ciklus, a fene belé... :twisted: Jöjjön meg minél hamarabb!!!
Sonjus, Szezso, remélem, hamarosan sorstársak lesztek!!! És ti is majd émelyegtek naphosszat... :twisted: :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Nagyon szorítok nektek, régen volt már + tesztünk.
Pannival és Macsival mi lehet?????????????????????????????

Kép
szilcsi

sziasztok!

csak gyors bekukk: hazarohantam ebédelni, meg zuhanyozni, aztán 14.00-ra megyünk a kaáliba. köszi a drukkokat. kaáli után beszaladok még a petikéhez. ma sikeresen elrakattam a holnapi vizsgámat szeptemberre. nem örülök neki, de már napok óta nem tudtam érdemben tanulni a fáradtságtól. úgy meg nem megyek el vizsgázni, hogy nem jutottam a végére.

boni: majd ha hazaértem, kereslek msnen.

kati
katica30

szilcsi örülök hogy végre feltüntél. hiányzol ám nekünk nagyon!

drukkokat elraktároztam holnapra! :lol:

Vigyázz tündér lalára vagy tündér ilonkára! :lol:
Vendég

Sonjus: sok folyadék, fokhagyma!!!!

Csikken: szuper helyen voltatok.

Gaby: tudom, hogy időben szóltál. Most a B.) miatt nem jó. :)

Na, megyek főzni. :o

snufi

Szilcsi: végre , hogy jelentkeztél!!!! Jobbulást!

Kati: várunk a hírekkel!

snufi

Sonjus, nekem a zsurlófű tea jött be felfázásra.
Próbáld meg gyógyteákkal kikúrálni azok biztos nem ártanak.

Kép

Kép
[/url]
stella40

snufi mit főzől?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: