HEllóbelló,
most ment el barátosném, gyors bekukk, aztán jön a férjuram haza az "üzleti megbeszélésről"

= haverok, söröző.
Zsuzsikám: anyajegy nekem is nagyobb lett a cicimnél, azt mondják ha nagyon fog zavarni, le is vetethetem, de terhesség alatt több lesz, és meg is nő... már most birizgálja a melltartó, úgyhogy valószínű, hogy nemsokára lekapatom!
Megyek holnap, egykor aula, (ha nem jön közbe semmi, mert közben szőnyegpadlóznak és javítanak itthon

), de úgyis csörgedezek!
Bori: Rucik közül nektek melyik a jó? 56? 62? Márka? Szivvi már kifejtette, de jól lenne, egy fiús mamitól és nagyobbacska Ádiból kiindulni...
Barbuli: gyógyszertárban van Tenna és hálós bugyi, de én MINDEGYIK Brendonban és Kenguruban láttam hálós bugyit, meg Tenna betétet (vagy valami hasonló betétet).
Nenoke: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Annee: de izgalmas, kitartás, ahogy Szivvi írta ez már az utolsó befejező rész! Ungászungálungé
Manó: homeós bogyók: akkor ez f@sza az az idióta gyógyszertáros csaj egy nagy kalap szart (bocsi nem bírom tűrtőztetni magam) nem ért ehhez, férjem intézte, kifejezetten mondtuk, hogy mire kell, milyen kell, erre ezt adta, hogy jó ez is. Arnica 200 CH... most mi a pöcskibrúnót csináljak vele????? Szóval akkor Arnicából melyik is a jó?
Pillangó: Manó feltette valahová a homeós bogyókat, de ha segít a Caulophyllum - napi 1x5 (szülés előtt 4 héttel) méhszájtágító
Cimicifuga 5 CH - vajúdásnál 10 percenként 5 db
a többit nézd meg mert én is bajban vagyok vele...
Gurgi: ma én is egész nap "kemény" vagyok, Kisfiam alig mocorog, hányinger megvan... de semmi fájás, pedig az szokott lenni... na gondolom vagy vihar előtti csend, vagy jól tűri az időjárásváltozást a kis Drágám!
Esztora: gyönyörűek a lánynevek mi is így gondolkodtunk nekünk is Bíborka, vagy Boglárka lett volna, ha lányka... Marad egy bibiliai és egy magyar név: Sámuel Botond (plusz férjem édesapja nagyon idős, és Sámuel református pap volt a lelkem és nagyon megtisztelőnek érzi, hogy az elsőszülőtt unoka róla kapja a nevét... Imádom! )
Na lépek én is gyors zuhanyzás, aztán lefekvés, holnap megint nagyüzem! Csóközön, gudnájt !