A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Két bizi írása közben!

Piri sehol és elmentem teszt is venni! :lol:
Hihetetlen mi? :lol: :lol:

Este igyekszem jönni! Legyetek jók és írjatok sokat! :lol:

Kép
bettike
Eger

BEttike, most már aztán tényleg produkálj egy pozitív tesztet!

Szezso, Sonjus! mi van veletek?
Vendég

Bettike!nagyon drukkolok!!+++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

jelentem vagyok :P ebéd után majd olvasgatok vissza :wink:

Bettike, drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Bettike!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkolok ezerrrrrrrrrrrrrrrel! :)

Nálam a helyzet változatlan :)
sonjus

Na most olvasoma hétdő délutáni termést :lol: jól elvoltatok :lol: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Coca
csótány pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj :evil: Zuglói lakás tele volt vazzeg, és állítom a csótányíírtók etették őket :twisted: akkor sikerült kiírtani, amikor minden szart bevetettem már, csapda, pos, spray meg kujva anyja :evil: vizes volta pince, azt szeressék a dögök. Mikor eladtam, akkor nem voltak, azt lehet utána szídtak engem mint a bokrot :lol: :oops:

Snufi
én is akajok nagy medencénél "dolgozni" :P :wink:

Kata
neked mennyit sikerül leadni eddig?

folyt.köv

Kép
gaby25

Én is szeretek vitatkozni, apa is, ezért szoktunk is :lol:

Monyó
én is bűnöztem :P tegnap ettem két gombóc fagyit sok gyümivel :D ananász és körte fagyi :wink: ananász fogyaszt :lol: igaz nem fagyiban :wink:
TORTA ÁRÁT KÉRD EL!!! :!:

Klarissza
nem lesz egyszerű tisztán tartani azt a medencét :shock: de sok sikert hozzá, és megyünk majd oda pancsolni :lol:

Purc
örülök, hogy minden rendben a babával :D

Kata
nászúton pé, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :wink:

Szilva
úgy látszik minden pasi egy nagy gyerek :lol: tuti az enyém is játszana vele :P én azt sem tudom mi ez :lol:

Kép
gaby25

Sonjus
nemsokára változni fog a helyzet, és olyan tüneteket produkálsz majd, hogy csak na :wink:

SZEZSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?????????????????????

Kép
gaby25

gaby valakit kifelejtettél
Vendég

Hello Csajok!

Gyors jelentkezés...

Köszönöm, jól vagyok! :-D És nem érzek semmit, csak fájogat a hasam, ahogy mindig szokott a ciklusnak ebben a szakaszában

Sonjus: már csak 4 nap! :-D

Bettike: házi feladatot tudod, ugye? Holnap kell reggel kell jelentkezned a pozitív megoldással :wink:

Tegnap már nem volt erőm jelentkezni, mert hulla voltam, mire bepakoltam az új gardróbszekrényünkbe…

Többieknek puszi!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso pihengess! drukkjaim szállnak feléd!
Vendég

na léptem haza!
:mrgreen:
Vendég

Halihó!

Monyó: :cry: Privi ment.

Bettike: drukk!!!

Sonjus, Szezso: nagggyon izgi,....

Gaby: mizu?

Boni: rövid műszak? (nekem is)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Ceni!

Látom, kerestél msn. Bocs, nem voltam a gépnél.
Így gyors helyzetjelentés: Domi 4 kg pár gramm híján.
Jól van, sokat virgonckodik. Éjszaka csak egyszer kellett kelnem hozzá. Hétvégén megyünk Hévízre 3 napra. Remélem jól bírja majd az utat.

Te hogy vagy?

puszi

Ja és egy fotó:

Kép

Kép
babancs

Szia Babancs! Nagyon édes kicsi fiad! Gyere gyakrabban, ha tudsz! :D

snufi

Boni
ezer bocs és egy anyamedve :oops: héten tali???? elfoglalt vagy???

Babancs
szépen növöget Domi, nagy klassz kislegény már :wink:

Snufi
most nincs igazán semmi zú :wink:

Kép
gaby25

Babancs!
Ez a baba kész óriás :) és nagyon édes!!!
sonjus

gaby no problemo, csak emlékeztettelek! :wink:

babancs Domi baba annyira édes, és milyen ksi pofás lett! megdögönyözném!

Sonjus drukkhegyek!
Vendég

Köszi a drukkokat :)
Stikában még mindig gyűjtöm ám őket :)
sonjus

Tesókám, itt vagy? Msn-re feljössz? :wink:

snufi

Kész vagyok!!!! Áááááááááááá! :twisted: :twisted: :twisted:
Anyukám elment a házidokimhoz (mert a papírom/kártyám még ott van, a szülőfalumban. Még nem hoztam át, mióta ide költöztünk) hogy kérjen nekem beutalót júli 9ére az átjárhatóságira. (nőgyogyim kérte). Erre közölte, hogy nem adhat, mert nem oda tartozom. Írjon neki a nődokim mailt, vagy faxot, hogy a Margitban akarja az átjárhatóságit. Külön kell kérnie, akkor ad beutalót, különben megbünteti az OEP. Nődokim nem veszi fel.
300 Ft ugrott. Legközelebb is 300 Ft. Az embernem fizetnie kell, plussz össze-vissza telefonálni, intézkedni, hogy "megműthessék".Kö****g magyar EÜ!!!!! :twisted: :twisted: Bocs. :oops:

snufi

tesókám !!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))
Vendég

Beszéltem a dokimmal: az OEP ezért őt büntetné max., nem a házidokit! 300 Ftot visszaadhatta volna,mivel be sem kerültem a gépbe, meret nem csinált semmit.
Kikerülve a rendszert: ír egy beutalót ő magának. Vicces, mi? Az mondjuk nem, hogy ezért be kell mennem csüt. délelőtt Pestre. Ááááá! :twisted: Ez van.

snufi

sziasztok lányok:)
jól eltüntem, de ellepett a munka...
talpmasszázsra járok szorgalmasan, már rendeződött is a ciklusom, mostanság lesz pé-m.
Ígérem, hogy most már gyakrabban leszek.
Van egy szuper oldal ahol nagyon sok segítséget kaptam, nézzétek meg Ti is :)

http://babatervezok.otthona.net/

a hőgörbét elemzik is ha kéritek, szuper!!!!!

Sok puszi Nektek!

Veramama
veramami4

bettike!
reggel korán keljél ám!
és tudod mi a feladatod, úgye :?: :lol:

Kép

EZT VÁRJUK TŐLED :D :lol: :)
surmi
kockasfulunyul

veramami ez tényleg jó dodlog. már meg is találtam kedvenc terhesgörbém :mrgreen: Kép
Vendég

surmi jobban vagy?
Vendég

Háj!
Itt csótányirtó!

BioStop csótánycsapda
felhasználható:" csótányok jelenlétének megállapítására, kismértékű csótányfertőzöttség felszámolására, elért csótánymennyiség fenntartására."...na hát az utolsó nem tetszik :x :twisted:

Gaby! Mikor menjünk? Ki jön?

Kép
zölddisznó

Coca,

Csótány ellen Boric Acid, sajna nem tudom magyarul, mert itt kerestem rá, és nem találja egy szótár sem. Egy tuti megöli a csótányt, és az emberre nem hat. Úgy mond alternatív megoldás, nekem azért kellett, mert a baba miatt nem mertem bevállalni a vegyszeres csótányírtást, itt mindennapos a csótány. Bárhol is laksz. Meg sem lepődnek, ha van :shock: UUUUUTÁLOM őket, brrrrrrrrrrrr.

A wikipedián itt egy link róla:

http://en.wikipedia.org/wiki/Boric_acid

Hátha a többi nevéből, vagy kémiai vegyjeléből te tudni fogod hogyan forgalmazzák otthon.

Purc

Kép

Kép
purc

Ja, és azt elfelejtettem konyhába, a konyhabútor mögé mellé, és tetejére szokták szórni, itt legalábbis. Esetleg a mosogató alá. Ahogy belelép a csótány már döglik is meg.

Purc

Kép

Kép
purc

Babancs, de édes Domi baba. Hogy kikerekedett a pofija :lol:

Bettike, mennek a drukkok holnapra ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyó :cry:

Snufi, úgy látom az eü probléma globális eredetű, minden országot népet érintő. Együttérzek teljesen, nem normálisak az biztos :shock:

veramami üdv.

Sonjus, már nagyon visszaszámolunk, már csak 4 nap :lol:

Sonjus, Szezso hatalmas drukkok, keresztben az ujjaim ezerrel.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok csajok!

Most voltam dokinál: 35+2 vagyok ma, ugyebár..... Aszonta a doki, szerinte 2, max 3 hét van még......
Méretek: BPD: 87 mm
FRO: 115 mm
THX: 84 mm
FEM: 67 mm
I koponyatartás, Normális magzatvíz, mellső fali lepénny, II érettségi fokú lepény

2.1.1.0 a méhszájam -szal az maradt-, és azt mondta a doki, hogy vajpuha :D Aminek Enikő nagyon örül, mert az azt jelenti, hogy remélhetőleg könnyen,gyorsan fogok tágulni. Málnalevéltea rulez :D

Babancs: Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :) És milyen nagy már, nagyon szépen gyarapszik! :wink: Ügyik vagytok!!! Jó pihenést Hévízen :)
Majd ha lesz egy pici időd, szeretnék valamit mondani Neked négyszemközt :wink: Msnen privizz rám ha gondolod :D

Mindenkinek pusza, fel vagyok dobódva, bocsika :)

Na én most L fürcsizni....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

tesókám legalább elinzézte dokid!

zöldi írtásra fel!

purc hogy halad a festés?

ceni már nagyon a vége felé járol akkor! :lol:
Vendég

Köszi Purci a tanácsot! Én csak bioval nyomulok, ez egy ragadós izé, és 2 éve összeszedte az összeset.

Kép
zölddisznó

Éljen puhaenikőőőő!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, én a Pécsiek topikjába szoktam írni, viszont lenne hozzátok egy kérdésem.

Ez a 3. hónap eleje, mióta mérem a hőmet (na jó, ebből egy és egy valamennyit rendesen, ahogy kell). Eddig nem sikerült PÉ-t találni, de nem is ez a legnagyobb bajom most.
Eddig általában az alaphőm szépen elvolt olyan 36,5-36,6on, viszont mióta megjött a jó idő és csak egy kicsinyke takaróval alszok, 36,5 és 36,2 között ugrál folyamatosan. A ciklus elején vagyok, uh. ez talán annyira nem is kell hogy furcsa legyen. Mégis szeretném tudni, hogy ez vajon attól van-e hogy nem takarózok be rendesen és "kihűlök" vagy csak a ciklusom hülyéskedik?!
Egyébként hüvelyi úton mérem, szigorúan mindennap 5.30kor. :D

Csak egy pár szót írjatok, ha van valakinek valami ötlete.
Látom nagy dolgok vannak készülőben itt is. :D:D:D:D

Köszönöm!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, sztem az még semmit nem jelent hogy ugrál az elején. A lényeg a 2 fázison van! Az lenne a jó ebből a pár adatból ítélve( már ha lehet), ha p után 36,7-re minimum felmenne!

Enikő könnyű szülést kívánok!

Kép
kata05

Monee! Görbét tudsz rakni? Úgy könnyebb lenne "megszakérteni". Szerintem sem jelent semmit, ha most hűvösebb vagy, higy még nincs is nagyon mihez hasonlítani.

Kép
zölddisznó

boniko :!: köszi, jól vagyok.
most este elmentem fodrászhoz, holnap megyek szemöldök igazitásra, manikűrre, így elvonom a figyelmemet.
csütörtökön lesz délelőtt a temetés, jó messze, Balatonszentgyörgyön. ha végeztem, siettek vissza Pestre, a szúrimra. úgy néz ki, hogy ez a ciklusom is 28 napos lesz, ami csoda, mert mindig ilyen 32,34, 36 ,45 stb volt. most meg ez lesz a második normál időm, vénségemre áll be , úgy látszik

bettike! nagyon-nagyon várom a reggelt :!: :wink:

katica! holnap te is jó hírekkel gyere :)
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Itt vannak a görbék.

Kép

Kép

Tudom, két hónap után semmilyen következtetést nem kell levonni az eredményekből, csak most furi hogy ennyire ugrál az alap hő. Eddig ez volt az egyetlen biztos pont. :oops:

AZ első táblánál a 12. nap körül, utána meg a 16. körül rajzolt nekem keresztet, de a hónap végére megunta és eltűntette.
Egyébként PCO-s vagyok és szeretnénk babát, az állapotom "szemmel tartása" miatt csinálom a mércézést. Azóta már rájöttem hogy tök jó "móka", egy csomó új dolgot tanultam belőle. :)

Szép estét és köszönöm a gyors választ!
Várom a szakértést!
Monee

Monee

monee85

...hát...fogggalmam sincs, hogy volt-e peteérésed. (Betegséget jelölsz középidőben - ettől alpból lehet magasabb hő) Ez tényleg elég kevés adat még. Már tüneted nem szokott lenni "félidőben"? Tojásfehérjés váladék, petefészek táji fájdalom...ja, látom, azt jelölted. Hmmmm.
Kéne min. 3 hónap, hogy valamit le tudjunk szűrni belőle.
Mióta nyomjátok az ipart?

Kép
zölddisznó

Zölddisznó!

Hát, egyetlen egyszer sem voltam lázas még beteg voltam, csak folyt az orrom és antibiotikumot szedtem.

Kb. 3 hónapja nyomjuk, bár hogy őszinte legyek próbálunk megmaradni a természetes keretek közt és nem időre csináljuk a dolgot, pláne hogy nincs is idő amire lehetne. :oops: :)

A petefészek szúrkálást hónapok óta érzem minden alkalommal. Meg az is tünet sztem, hogy a mensi előtti napokban baromira fájnak a cicijeim és ez nem rég óta van.

Nagyon nem vagyok eldőlve hogy nem sikerült még, hiszen ahhoz még nagyon korán van, pláne a PCO miatt. De azért ejtettem egy pár könnycseppet a másik topic gyönyörű babás görbéi láttán. :cry:

Monee

Monee

monee85

Gondolom, nem lennél szomorú, ha már az esküvődön Vuk kerülgetne, de ha csak utána, szerintem az is jó :wink:

...és miért szedtél antibogyót egy kis náthára?

Kép
zölddisznó

sziasztok!

bettike: holnap reggel várom a + tesztet! :wink: drukk+++++

monyo: sajnálom :cry:

sonjus, szezso: hogy vagytok? mennek a drukkok++++

gaby: gratula a két kiló minuszhoz :wink:

klarissza: üdv újra. gyere gyakrabban :wink:

purc: örülök, hogy minden oké. majd legközelebb megtudod a súlyát :wink:

kata: ez jó jel a nászútra! kapd el apát majd!

babancs: nagyon édes domi baba. látom, szépen növöget :lol:

snufi: nekem a dokim nem szokott pénzt elvenni, ha nem csinál semmit :roll:

vera: gyere gyakrabban!

coca: boldogulsz az írtással?

ceni: mennek a drukkok+++++

boni: hogy haladsz a fogyással?

rólam: holnap 14.00-kor kaáli. nem izgulok, túl fáradt vagyok. jövő héten alvás....

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Kati! Hajrá Kaáli!

U.i.: ...irtóra irtok!

Kép
zölddisznó

Boni, köszi kérdésed, próbálkozok próbálkozok. Már téptem szét kész művet, mert nem tetszett :lol: . Persze a legjobbak azok lettek, amiket gyakoroltam :lol: Nem adtam még fel...

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!

már megint én kelek a leghamarabb....

itt hűvös van, éjszaka esett egy picit az eső.

szép napot!

kati
katica30

sziasztok.

moneee.udv koztunk mielobbi babasodast.

katica+++++++++++++++++a kaalihoz.

babancs Domi baba gyonyoru.

kata milyen jo neked hogy mindjart mesz vakaciozni.nekem meg harom het.:(amugy hogyha minden rendben menne pont akkor lenne pem.

bettike gyere mar.

Kép
monyo83

Jó reggelt
Bettike?????????????????????????????????????????

Coca
na mikor menjünk, látod nem csatlakozik senki :( nekem jó minden nap válassz :)

Katica
juhééééééééééééééj, kaáli, akkor elindul a mandula :wink: Petike hogy van?

Kép
gaby25

Ja, elfelejtettem írni, GAbikának mondtuk, hogy állatkertben fogadhatunk neki örökben egy állatot amit választ :wink: hát oda volt a gyönyörűségtől, meg ias mutattam az oldalt, ahol a lista van, pár állattról fényképet is tettek. Cuki volt, ahogy mondha: húúúúúúúúúú, ez is aranyos, meg ez is aranyos :P :lol: úgy látom nem lesz köbnnyű a választás :lol:

Monee
Kép
hát első görbe nekem anovusnak tűnik :roll:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: