Kriszti
Köszi a vonalzó dicséretet! Sokat bénáztam vele

, de végül csak sikerült!
Manda
Drukkolok, hogy apukáddal midnenrendbenlegyen, teljesen érthető, hogy jobb, ha most csak arra koncentrálsz, utána, meg a babóra!A Merional legegyszerűbb szerintem, mert bőr alá kell adni, csak össze kell keverni egy oldatot a porral. Ezt a részét a férjem csinálja, én bénább vagyok benne, de ő szakértően levegőtlenít, és legalább addig ott van, aztán kiküldöm.
Brumi
Hát köszi a beszámolót!! Nagyon jó, hogy ilyen részletesen leírtad. Már az eleje nem stimmel, mert várnom kellett, és ismét csak szék volt

Úgyhogy ha most nem sikerül, akkor ki kellene rinyázni egy ágyat legközelebb, mert sose volt még ágyam

Biztos ez számít!

De azért jobb lenne, mint ott kuporogni. Sajnos mellfeszülésem nincs is most... Múltkor volt... Bár még lehet... Fekvés sajna nem megy, de sokkal kevesebbet dolgozom, és többet írok ide

Azért még bármin eszedbe jut, írd le!
Vic, Rebe
Szuriról annyit, hogy világ életemben elájultam oltásnál, vérvételnél is, csak a babatémánál "szoktam hozzá" (ez enyhe túlzás) a sok vérvételhez. Szóval kiborító volt az első néhány szuri, sírás és egyebek... Nem hittem volna, hogy hozzá lehet szokni, de tényleg belejön az ember... Múlt héten 3 szurit kaptam egy nap! Kettő popsi! Az izmosat viszont nem merem beadni, félek, hogy elszúrom, de sokan azt is beadják. Sok sikert!!! NAgyon együttérzek veletek, és drukkolok!
Bibar
Hát még nekünk milyen messze van!

Köszi a drukkokat!
Jerika Lippa Madrin
Aranyosakn vagytok, hogy tartjátok bennünk a lelket, és drukkoltok! Viszonzom, amikor csak lehet!!!
Rebe
Köszi a papucsos csodát! Ő is szerencsehozó? Örülök, hogy jó lett az eredmény, és ezzel egy akadály elhárult!!
Gabi!
Ideért a sok pozitív energia!! Remélem, maradt neked is!!!! Majd szétpukkad a hasam

, és kicsit félek, mikor adják át a helyet a villamoson, mert nagyon nagy a pocim

és feszül. Persze ennek amúgy nagyon örülnék, ha már a baba is ott lenne... Te is hasonló cipőben jársz?