A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Steffi, nálunk viszont hűvös van, fel kellett vennem a TERHESFARMEROM, mert a normál már nagyon szorít :D De azért rövidujjúban voltunk.
Milyen kocsit keresel?

mtunde

Sziasztok!

Barbi!
Van ventillátorunk de ahogy mondod kb annyit ér mint halottnak a csók...
Most rendeltünk redőnyt hátha segít, és amikor tudunk árnyékos sétákba menekülünk :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Tünde!
Olyan jó érzés amikor már jöhetnek a kismami cuccok nem? Legalábbis én alig vártam hogy végre ne férjek bele a normál rucikba :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Tünde

Jaj de jó neked. Én is irigyellek. :lol: :lol: :roll:

Barbi

Biztosan édes lehet a szemüvegében!!! Mi nem nagyon használjuk, lehet hogy kéne? :roll:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Pocakosok, érdemes volt várni, itt a hűvösebb idő!

Nekünk is egész jó éjszakánk volt, Léna 5kor kelt szopizni, aztán kis segítséggel, de aludt majdnem 3/4 9-ig. Emiatt viszont a délelőtti alvása lett rövidebb, remélem nem lesz nagyon nyűgös!

Merci! Jó hogy itt vagy megint, még mindig gyönyörűek a gyerkőcök!

Mi is voltunk strandolni múlt héten, a Dagályban, 3 babás barátnőmmel, mindegyik nagyon élvezte!

Tünde! Én is irigykedem ám a pocakosság miatt! :wink: Ja, és nekünk is megvolt az osztálytalálkozónk, 28-an voltunk, szerintem az elég jó.

Steffi! Nekünk van Neonato babakocink, most vettük 2 hete.

Na, megyünk sétálni, nem tudom még mit adjak Lénára, de majd viszek magammal melegebbet is!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

tuti jók a képek!!!!!

ez az enyhülés már nagyon jól jött. valahogy én sem szeretem, ha már fekve is izzadok.
már alig várom, hogy július vége legyen és menjünk a Balatonra pihenni. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Zsófi, a neonaton belül milyen fajtájú, mármint mi a neve? Nem véletlenül a Piuma? Szeretitek? Csak mert az az egyik opció, amit néztem neten Dancának...

KépKép
barimami

zsófi!
és a tolókarja fordítható magad felé? és hol vettétek?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok, üdvözlet mindenkinek!

Hát csak amolyan visszaolvasós üzemmódban:

Eni, olyan mókás arcú a fiad. Készült már róla morcos kép is? :)

Barbi, te meg le sem tagadhatnád Dancát. :) De mi volt a szemeddel?

[/b]Györgyi, Jázmin a megszokott életkedv-reklám. :) Kicsit nosztalgiáztam, mert én MIskolcon laktam jó darabig, Tapolcán is jártunk Lilafüreden is gyakran.

[b]Borsa
, nem értem, miért kellett az egy hónapos UH? Vagy már előbb írtad, csak nem figyeltem?

De úgy látom, egyébiránt megy mindenkinél minden a megszokott mederben. Emano,, ez a hasi-kaki átmeneti gondok. Gondolom hogy akkor is nehéz, ha sír, de lehet, hogy már most sincs gond, amikor ezt írom. :)

Mi végre visszakerültünk a normális kerékvágásba, vagyis majdnem, mert megvan a félév, de ugorhatok neki a szakdolgozatnak, szeptemberben meg az államvizsga tételeknek, bár az sem lesz teljesen új téma. A szakdoga viszont igen. Apósom tüsténtkedett, hogy csak menjünk el hozzájuk, majd ők vigyáznak Melindára, amíg tanulok... El kellett magyaráznom, hogy nem tanulok, hanem táncmotívumok tanításának módszertanát kell kidolgoznom táncjelírással és az egész más, mintha az internetről összekompilálnék valamit. Nézni kell a táncfilmet és ötletelni. Azt már nem fűztem hozzá, hogy ezt pont náluk nem akarom művelni, mert nem szeretek ott lenni.
De elég a panaszolkodásból. Rendezem át a polcokat alul, mert ez a Nő rendezkedik. Ha elég érdekes dolgot lát és sürgős neki, mászik. Úgyhogy vége a lazázós időszaknak.
Kicsivel már nem vagyok olyan fáradt. Pénteken jártunk kedvenc szülészetünkön. Kriszta, a piros-fodros nem mi voltunk. 69,1 mm Kicsi, nincs gond a nyaki redőjével. És megúsztam hüvelyi UH nélkül. Mint mindig, most is feldobódva jöttem ki, tudjátok Vidadoktor milyen szeretettel tud beszélni azokról a képernyőn megjelenő foltocskákról. :)
Aztán Balaton, klassz volt minden, nem győztem kipihenni hétfőn.
Hú de sok voltam.

Csatolok képet, de ezt előbb elküldöm.[/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Jó, most látom, hogy nem tudok bánni a betűtípusokkal...

Kép
"Ez itt anyukám. Megtaláltam a képet a komód alatt, hiába dugták el. "

Kép

Kép

Kép
memme

Most látom még, mit akartam:

Brigi, üdvözöllek. Snowwhite és Brigi, rajtatok a világ szeme. :)

Merci, gratulálok a gyerekeidhez. Ha nem is jössz gyakran (én se fogok tölongani januárban), azért egy-egy képet elküldhetsz.

Steffi, a szokásos figyelmeddel. :) Akartam írni, hogy nagyon idilli az iwiw-es kép. :)

No, lekopok.
További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Memme!
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jobban vagy!
Idili a kép? Ja csak azt nem tudom, hogy sikerült arra a 10 másodpercre lefogni :lol: A ti képetek is jók, olyan szép arcod van és a kislányod örökölte!

Tünde!
Terhesfarmer... De jóóóó!!! Írok e-mailt nem vagy elfelejtve.

Barbi neked is!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi
Múlt héten voltam UH-on, Tóth doki csinálta és azt mondta, hogy kis formás baba, nem túl hosszú, viszont közelebb van a 4kg-hoz, mint a 3-hoz... :roll:
Ennek megfelelően sokszor már fáj mikor mozog-rúgdos. Egyébként tök érdekes, hogy van amikor olyan kis finom mozgásokat produkál, azokat nagyon szeretem. De mikor a lábacskáját beakasztja a bordáim közé és levegőt se kapok... hát... Keményedni rendesen tud... Volt, hogy elkezdtük mérni az időt és szabályos 20 perceseket produkált több mint egy órán keresztül, majd abbamaradt.

Viszont szabályos bioritmusa van. Mindíg ugyan abban az időszakban vannak aktív és mocorgós periódusok.
Mit tapasztaltatok, ez mennyire marad meg miután megszületnek?

Györgyi
Mit értesz az alatt, hogy erősítsem magam lelkileg? Hogyan kell??? :)
Ne riogass, amúgy sem vagyok túl "stabil" mostanában.
Pillanatnyilag úgy érzem, hogy minden kész, mindent elolvastam (amit akartam) és már nagyon várom, hogy végre meglássam ŐT. Hiszen a fél életem azzal telt, hogy az után vágyakoztam, hogy végre kisbabám legyen. Nagyon akartuk és nagyon várjuk.
Ja, és nászutas gyártmány!!! Ha ez jelent még +ban vmit. :wink: Majd meglátjuk...

Kép
vkbrigi

Sziasztok,
Ma voltunk CTG-n tegnap dokinál és még csak készülődünk, nem szülünk. Remélem a kinézett hétvégén születik, sokat beszélgetek Vele, hogy így legyen, azaz 7-8-án.

Első időszakra próbálok felkészülni gondolatilag, de gondolom úgysem lehet :) Szóval biztosan minden nagyon más, új, nehéz és egyben gyönyörű lesz.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Memme,
ne kopj le!! :lol:
Nagyon jó a közös baba-képetek Melindával!
Örülök, hogy elmúltak az émelygések és hogy drága Vida dr-otok szerzett néhány felejthetelen percet az UH-gal!
Balaton.. majd kicsit később :)
kitartást a szakdogához!!

Brigi, Dóri
Veletek izgulunk, jó érzés olvasni és újraélni az utolsó időszak izgalmát!

Györgyi,
megvoltál tegnap!
:lol:

Zsofi,
kicsit irigykedünk a Dagály miatt.. Én nagyon vizes vagyok, Mica is imád fürödni, de idén nem hiszem, hogy mehetünk szabad vízbe. Jól gondolom? Ti mikor mentetek először pancsizni?
Steffi,
Gratula az évfordulóhoz!!

Tünde,
tök jó, hogy PocakLakó növekszik és Anyukájának le kell porolni a kismamacuccait!!

én még mindig a terhesruháimat hordom :oops:
Sajna, nem férek bele a konfekcióméreteimben, a nadrágba a hasam miatt, a felsőkbe a cickók miatt. Erre nem is gondoltam szülés előtt!! Full új ruhatár fog kellene az átmeneti időszakra, amíg beleférek újra legalább a gatyóimba..

Csatolok egy új fotót az új pihiszékünkkel :) Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Memme

Még olvasni is rossz te szegény!!!! Együttérzek! Édes a fotó! Kedvenc dokibácsinkra szeretettel gondolok én is emlékszem hogy mindig lúdbőrözött az UH-n. :lol: :lol:

Brigi

Hát tudod én azt vártam, hogy meglesz a bébi, és úgy vártam és hazamegyünk és felhőtlen lila köd... NA erre ne számíts. Nekem két hétig hasmenésem volt az idegtől. Ráadásul ezt aztán senki sem mondta. Én csak azért írom neked, hogy tudd. Készülni csak ennyire lehet rá. MEg annyira, hogy tudd azt, hogy a baba sír, és nincs semmi baja, stb, stb. Én teljesen kész voltam, mindig azt hittem valami baja van. Emellett persze csodálatos minden, de valahogy ezt mindig elfelejtik megemlíteni a kismamáknak. :roll: Meg a hormonok is nagyon durván dobálnak, pedig én nem is vagyok olyan érzékenmy típus. Egyszer sírtam, a következő pillanatban már röhögtem. De ez csak pár hétig tartott.

Kép
gyorgyi33

Gyuzso

Aranyos!! Milyen nagy már!! Egyszerre írtunk. Hát igen kompett új ruhatár. Ráadásul mostmár fogyásnak indultam, úgyhogy semmi sem jó !! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
gyorgyi33

Gyuzso
Nagyon-nagyon cuki a babád!!! Olyan kis igazi pasis bébi.
Én is babázni akarok már.....

Kép
vkbrigi

gyuzso!
Köszi a gratot! Én meg dicsérem a te kicsi fiad! Tündéri szép!!!! persze az új pihiszék se rossz :wink:

györgyi!
én nem mertem mondani, hogy olyan vékony az arcod, a képen amit felraktál legalábbis...

brigi!
hát én már nem is emkékszem a ritmusára, de kb akkor aludt kint egy pár naposan míg bent volt. délelőtt nagyokat az tuti, estére kicsit felélénkült, de legkésőb 9kor már alvás volt. hát nem tudom, majd pár hét múlva visszatérhetünk a témára :D ezek a borda közé rúgások ismerösek! nekem este fele csinálta mindig ezt és hát már nem volt valami kellemes... fejecskéje hány cm körül van?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Brigi, ahogy megígértem, jelentkezem. Mészáros doktor úr 100%-os infokkal ugyan nem szolgált, még hivatalos végleges döntés eddig nem született, de biztató a helyzet. Nagyobb az esély, hogy marad az osztály, mint hogy nem. Mindenesetre úgy dolgoznak, mintha nem is lebegne a fejük felett a megszűnés veszélye immár jópár hónapja. Szegények, kicsit megviseltek lehetnek.

Baba jól van, millió% kisfiú, most már a herezacsi is látszott, nem csak a fütyije. :) Már leszálltak a herék, mondta is a doki, hogy ebből a babából már lány nem lesz, tutifix.

Jó ez a kis hűvösebb idő, megkönnyebbülés a hőség után. Bár igazán majd augusztusban fog számítani, mennyire lesz meleg, az utolsó hetekben biztos jobban szenvednék.

Na, megyek harapok valami gyümit, sárgabarack, málna, és mind arra vár, hogy megegyem! Nyami! :)

pusz
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok!

Hogy mire lehet számítani szülés után? MINDENRE És semmire nem lehet felkészülni. Én 2 hétig alig álltam a lábamon, feleklni etetni alig bírtam, megőrültem a vendégektől és csak a férjemet viseltem el. De aztán ez tényleg elmúlik. A lényeg, hogy ilyenkor minden NORMÁLIS.

Terhesnadrágnak én is örültem, és igen, szülés utánra nekem is be kellett szereznem néhány cuccot, amik majd most is várnak :)

Bene most öntött magára egy doboz joghurtot. :twisted:

mtunde

Sziasztok!

Brigi! Elfelejtettelek üdvözölni... :? Most pótlom! :D

Steffi, Barbi! Neonato Piuma kocsink van, én szeretem, bár az előző nagy kerekűt könnyebb volt tolni az úthibás Budapesten, de ez meg kisebb és feleolyan nehéz. Léna is szereti, alszik is benne, ha kell. Nem fordítható át a tolókarja, de már az előző is ilyen volt, megszokta, hogy nem lát séta közben. Az Elefániban vettük, júniusban akciós. Ez a kocsi pont ugyanaz, mint a Cam Portofino, ezt ott a boltban mondták, megnéztem és tényleg, csak más feliratot raknak rá... És a Cam vmiért egy kicsit olcsóbb.

Memme! Örülök, hogy most van egy kis nyugi az egyetemen, a pakolászást én is ismerem. Ma anyóséknál a konyhában seperc alatt lerámolta az olajas-ecetes üvegcséket... Szerintem hasonlítotok egymásra Melindával!

Gyuzso! Mi strandon most voltunk először, a Kismamában azt olvastam, hogy 1 éves korig nem ajánlják, de ebben a melegben nem lehetett máshol kibírni. Egy hónapja meg voltunk a Velencei tónál, de az ugye természetes víz. Szerintem, ha van erkélyetek vagy kertetek, ott kis pancsolómedencébe, vagy a kiskádjában a szabadban megfürdetheted napközben is, aztán 4 hós kortól mehettek babaúszásra! Nagyon édes Micu!

Remélem senkit nem hagytam ki!

Jóéjt mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

mi vittük tavaly nyáron Ricsit még 1 éves kora előtt a Balatonba. kegyetlenül meleg volt, úgyhogy lementünk. mivel előtte nem volt túl jó idő, a víz kb 20-22 fokos lehetett, de Ricsi imádta. sohasem akart kijönni belőle,de egy két perc után én kiparancsoltam, nehogy megfázzon.
amúgy nemrég egy nő egy TV műsorban azt mondta, hogy a kisbabáknak jobb a természetes víz, mint az uszoda. ezen kissé csodálkozom, mert szerintem meg inkább a klór, mint az a sok minden, ami pl a Dunában lehet.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!

Gyuzso,, olyan Micu, mint egy kis matróz, ebbena csíkos szerelésben. És micsoda vádlik! :) Mekkora ő most?

Steffi,
le kellett fogni? :)
Gyakran jársz az eszemben egyébként, úgy látom, mostanában nem olyan gáz az alvásotok. Ez végre nálunk is kezd közelíteni az áhított ritmus felé. Kb. másfél hete Melinda már csak ritkán kel fel az éjszaka közepén. És most úgy örülök, hogy nem kezdtük el leszoktatni róla és balhézni, hanem magától kialakul lassan.

Brigi,
ez a "felkészülés"... Szerintem se lehet teljesen, hiszen olyasmi fog veled történni, ami az egész valódat viszi és teljesen egyszeri. Egyszer Vidadokival beszélgettünk erről, hogy ez nem olyan mint egy házi feladat. Az ember lánya sok minden olvas stb., de szerintem az a fontos, hogy a LELKED legyen olyan, hát nem is tudom megfogalmazni. Hogy ne félj, ne akard siettetni. Tudom, utólag könnyű beszélni és nekünk addig is minden szép fokozatosan ment és utána is minden olyan idilli volt, hogy már giccs-számba ment (Melinda nem sírt, hármasban otthonkodtunk nyugiban). De én - bár féltem az ismeretlentől - úgy készültem arra a napra, mint egy ünnepre. Jöttek borzasztó nehéz percek, de tényleg olyan lett mint egy ünnep. A fizikális nehézségek mellett-közben egy csomó vidám apróság is.

Ami a családlátogatást illeti, ma már tudom, hogy utána itthon nem leszek puszta udvariasságból tekintettel senkire. Az első napok arról szólnak, hogy a babának és a kismamának és -papának pihenni kell, és ezt meg KELL értenie minden rokonnak, akármi is volt náluk szokásban. A saját anyám megértette és nem maradt tovább a kelleténél. De a párom részéről a nagy- és dédszülők egyszerre egy egész napot nálunk voltak és nem vették észre, hogy már sok. (A dédpapi ötpercenként oktatott ki, hogy ne vegyem fel Melindát, mert felszoktatom, a többiek vásárolni mentek, persze a páromnak kellett vinni őket, mert nem ismerték a várost. Aztán kajálgattak, beszélgettek, jól érezték magukat én meg remegtem a kimerültségtől, estig boldogítottak.) Igy hát ezúttal finoman de határozottan közölni fogom velük, hogy max. egy- két óra és az is csak a 4-5. napon.
Persze van aki akár igényli is a nagy családi együttlétet, de nekünk nem jött be.

Ez esetleg egy olyan dolog, amire valamelyest fel tudtok készülni, ha végiggondolod, hogy mit szeretnél és azt akarod is-e érvényesíteni.
A többi. NAGYON-NAGYON SZÉP LESZ. És itt mindenki drukkol nektek ezért. És irigykedünk is igen, még én is. :)

Igen , Memmének megint szómenése volt.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt!
Borzalmas éjszakánk volt :?
Balázs negyed 1 től másfél óránként fennt volt és üvöltött, fájt a pocja!Bár nem tudom mitől,mert már alig merek enni valamit,mert mindentől szenved :?
Hulla vagyok!
Többiek?
Micu nagyon édes :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Emano nem irigyellek az éjszakáért, ránk is vár majd ilyen gondolom... Azért hátha tudsz napközben pihenni.

Micu nagyon szép és milyen nagy már!

Ma nagyon kellemes időnek ígérkezik, megyek is Szentendrére sétálni.

KépKép

KépKép
snowwhite

Jó reggelt!

emano!

Mi is ébren voltunk...bár nem üvőltött, de ébren volt...egyszer 23.55 kor ébredt akkor sétálni kellett vele amíg elaludt és utána 01.15 kor és megint ébren volt egy ideig...aztán 4ig aludt és utána fél 8ig....
Sztem valami van a levegőben, nem????? Front?????

De ma megkaptam az első mosolyomat Danitól :D Ez most csaknekem szólt...Tegnap is mosolygott már, de akkor Orsira :D

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
Hát nem tudom mi lehet, de a 7 hét alatt ilyen még sose volt!Eddig csak 1x volt fenn!!
Most alszik a babakocsiba....
Ráadásul jön ma a védőnő.....

emano/Andi
KépKép
emano

Emano, hozzánk is ma jön! :D Simán lehet, h a hasa, nálunk ugyan a 3. héten kezdődött ,de lehet, h nektek meg most :( de biztos ne mtart sokáig!!

Micu tényleg nagy és gyönyörű! De persze pihiszék is irigylésreméltó! :wink:

Mi is csak úgy mertünk lemenni Danival a strandra, h csak 10 percet volt kb. összesen a 2 medencében és természetesen nem merült, meg semmi ilyesmi. Mivel ő már jár úszni elég sok idő óta, szóval azért már szoktatva van a hüvösebb vízhez, úgy gondoltam, h nem lehet baj belőle, szerencsére nem is lett :D

Zsófi, köszi a részletes leírást!!

Steffi, te nézted a peg-peregotól az Ariat?? Az se rossz sztem!!

Györgyivel egyet kell értenem, de Memmével is, én nem voltam lila ködben, fel voltam készítve a környezetemben lévő kismamák által, nekünk az első éjszaka ISZONYATOS volt, Dani konkrétan 4 órát aludt kb., amúgy végig üvöltött, mellem írtóztatóan fájt, ő szopizni akart óránként, én meg végig sírtam a fájdalomtól :roll: aztán mindig megoldódott valahogy egy probléma és utána jött a következő megoldandó, de közben rájöttem, h milyen csodálatos dolog ez az egész anyaság, úgy, ahogy van, mindennel együtt!! Szóval felkészülni nem lehet, de azért én mindig úgy voltam vele, hogy jobb lelkiekben rosszra számítani az elején és utána kellemesen csalódni egyet! :wink:

KépKép
barimami

Sziasztok lányok!

Most jöttünk haza a Balcsiról..
Látom sokat írtatok, majd megpróbálok visszaolvasni, kicsit nyugisabb időben.
Remélem mindenki jól van!!
Végre enyhült egy kicsit az idő.. :D

Szóval majd később jövök,,, és elolvasom a termést.

Addig is szép napot mindenkinek!! :D :D
Vendég

BArimami!
Hol laktok?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Mi is vittük tavaly fürdeni Benét a strandra, mondjuk már 10 hós volt, de a melegben ő is igényelte. Egyébként sok strandon van úgynevezett babamedence, ahova a mama be sem teheti a lábát. Ez tök jó, csak mondjuk hogy teszed be a picit??? Mi olyan beülős úszógumival oldottuk meg, és úgy jókat pancsolt. Na meg zat is lehet, hogy elmentek a srandra, a gyerek nem fürdik, csak ti :roll:

Éjszaka!
Volt valami, Bene éjjel átkéredzkedett, nem voltam elég kemény, kitúrta apját a nappaliba, majd 1,5 órán át csacsogott nekem, amikor is megúntam, visszavittem az ágyába, üvöltött még fél órát és végre elaludt, reggel fél 10-ig! Pedig Bene jó alvó, de én is sokat forgolódtam...

mtunde

Sziasztok!!

Steffi

Csak a képen szerintem. De azért én örülök neki. :lol:

MAnóka
A Baalton most nagyon tiszta, úgyhogy nyugodtan. A Dunában meg még én se fürödnék. :roll:

Brigi

A felkészülést nyilván nem úgy értettem, hgoy fel lehet rá készülni, mint egy leckére. De szerintem érted miről beszélek, de ha nem akkor meg majd megérted. Én hálás lettem volna ha valaki egy kicsit felkészít előtte, hogy mi vár rám. :roll:

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:13-kor.
Vendég

Lilluska

HA még olvasod, akkor naggyon jó nyaralást!! Jó hosszú lesz! :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

valami volt a levegőben éjszaka, front vagy bármi, de nálunk sem ment simán az este. pedig Ricsi remek alvó(alig akart elaludni és rendszeresen nyöszörgött éjszaka), most már Mikolt is kezd az lenni. hosszú ideje nem kelt fel éjfél körül, most pedig igen.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Brigi,
szabályos bioritmusunk nekünk is volt az utolsó időben, de a mindennapjaink a kijövetel óta picit zajosabbak :)
Nekünk este fél tízkor volt nagy foci, mostanában optimális esetben akkor már/még alszik a fiatalúr.
Az tény, hogy az első 2 hét a csak éljem túl időszak :lol:
Mi a kórházban hatalmas alvás mínuszt halmoztunk fel/legalábbis én, mivel dög meleg volt napközben, éjjel meg Mica órákig képes volt kaját kuncsizni :lol:
cicin lógva meg a szobatársak is tudtak pihenni :)
innentől nekem nem volt belövellt fájó cicim, mert pikk-pakk beindította és le is pusztította, ami néhány falat termelődött.
Itthon szerencsére édesanyám vitte a háztartást, nekem "csak" Miklós maradt, de sokáig tartott, amíg nem rettegtem az éjszakáktól (mennyit fog sírni..) és beállt az én bioritmusom is a 1,5-2 órás alvásokra.
Csak azért írtam én is le, hogy tudd, hatalmas lesz a változás, de minden percét imádni fogod. Na jó, van amit csak utólag visszanézve.. :lol: :lol:

Emano,
szegényke.. nem irigyellek ezért az éjszakáért, próbáljatok pihizni nappal, hátha sikerül!

Zsofi, Manóka, Barbi, Tünde
köszi a pancsitippet!
Akkor marad a kerti pancsi, az is valami!! :lol:

Memme,
5 kg-osak vagyunk már, ma nyiottam ki az első zacsi 5-8 kg-os pelust, mert a newbornt kihíztuk combban.. :)
Kire ütött ez a gyerek..? :lol:

Gabi,
kérünk Enci-pancsol-a- Balatoban fotót!! :)

Lilluska,
mennyi jó program!! Jó pihizést, várunk vissza!!

KépKép
Kép
gyuzso

Emano, 3. ker.-ben lakom, ti?

Gabi, jó, h újra itt, kérünk képeket! :wink:

Lilluska, de jó nektek, h ilyen hossszúúú a szabitok! :D

Györgyi, Jázmin evett már húst? Dani pár napja kezdte és eléggé oda van érte! :roll:

KépKép
barimami

Sziasztok

Szia Brigi! Üdv a csapatban. (Én is Brigi vagyok :) )

Zsuzsóci: Köszönöm az infót. bízok benne, hogy marad a szülészet. Nekem 16-án kell hívnom az orvosomat, akkor talán már tudni fogja, hogy augusztusban marad-e még minden vagy nem. ha marad, akkor rohanok vissza hozzá :) Úgyhogy lányok kérek mindenkit, hogy szorítson!!

Sajnálom, hogy rosszul aludtak a babák az éjjel. Mi nagyon jól al udtunk, csak kelnem kellett, mert jött a védőnő.
cukorfalat

Barimami,mi a 18.ba,csak hogy mondtad a védőnőt :D

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok!

hát sajnálom a rossz éjszakákat, nekünk meg jó volt... bocs mindenkitől és ne utáljatok vegyétek figyelembe, hogy én már legalább 2 hónapja nem aludtam egybe 2óránáll többet! szóval martin fél 10kor aludt el és hajnali 4ig csak 2x ébredt. jó utána viszont vagy 4x negyed 7ig akkor meg már feltétlen menni kellett a dolgára :D

gabi jó, hogy te is jöttél!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hahoo

Ha már a fiam nem frontérzékeny, úgy tűnik én helyette is az vagyok...
Akár csak az elején, az éjjel 7x voltam pisilni... tehát gyakorlatilag én is óránként fennt voltam még baba nélkül is.
Ezt biztos azért "találta ki" a természet, hogy FELKÉSZÜLJEK. :lol:
Ne nevessetek ki, de ilyenkor én irígykedek rátok, hogy nektek legalább van mit csinálnotok babával és nem csak úgy tikkeltek, mivel ha felkelek sose bírok vissza aludni, így nem nagyon szeretem az ilyen éjszakákat. Bár az elmúlt 8 hónapban egész kezdem megszokni... :)

Gyuzso
Azt írod, a kórházban állandóan szoptattál. Nekem is ezt tanácsolták már többen is.
Mi a helyzet utána? Mármint otthon?

Itt most oda szeretnék kilyukadni, hogy mi a véleményetek az igény szerinti szoptatásról? A gyakorlatban hogy a fenébe lehet megvalósítani, hogy maximálisan kielégítsd az igényeit (legalábbis megpróbáld) + valami napirend formátum is legyen a káoszban????

Tök jó, hogy ilyen őszintén leírjátok, hogy mi vár rám! De azért én titkon mégis reménykedem, hogy nekem lila köd és boldogság lesz az egész. :lol: :lol:
Ha meg mégse, az se baj, mert legalább tudom, hogy jó páran túléltétek már előttem is és utólag jót nevettek rajta.

Kép
vkbrigi

NA végre végig tudtam olvasni a termést.
JAj nagyon gyönyörűek a képek!!!!!!!! :D :D :D
Minden baba olyan mosolygós, tündéri, meg persze a szülők is! :D

Merci! örülök,hogy előkerültél te is! HAtalmas ez a gyerek!!! 7 kg!
Le a kalappal!! :D :D nagyon ügyesek vagytok.

Tünde, Memme! Hogy vagytok? Nő a poci? Hízás történt már?

Cancan! régen olvastalak!! és úgy emlékszem tőled kaptunk anno híreket Durcáékról! Szépen kérlek ha tudsz valamit róluk írd le nekünk! :!: :!:

Csajok! jövő héten megyek az AFP-re , de nem emlékszem,hogy az csak vérvétel, vagy vigyek pisit is?? :oops:

Rakok 1-2 képet, Enci a Nagypapa kutyájával Ricsivel , nem tudom ki készítette ki jobban a másikat, a kutya Encit vagy fordítva.

Kép

Kép

Kép

Kép Száguldás

Sajna nincs fürdős kép, mert a hülye fejemmel pont akkor nem vittem a gépet, amikor bementünk a vízbe. Egyébként szegénykém bebukott a víz alá is. Ahogy kivettük az úszógumiból, térdig ért neki a víz, és hirtelen 4kézlábra dőlt, be a víz alá. Hááát, megijedt egy cseppet a drágám. De hamar túltette magát rajta. Meg szerintem picit hideg volt a víz neki...
Most befejezem mert megtelik az oldal velünk.. :D
Vendég

brigi!
a végén én sem bírtam aludni nagyon, elég nagy baj, mert erőt kell gyűjteni a szülésre meg minden és fáradtan szülni nem a legideálisabb...
én igény szerint szoptattam martint ill. még most is szoptatotm, de már nagy viszonylag van valami rend. hát az elején nem sok baja lehet: éhes, kakis, büfizni kell vagy csak összebújásra vágyik anyával. ki fog alakulni hidd el és érezni fogod mikor kér cicit és mikor kell pelust cserélni! az anyai ösztön csodálatos dolog!
figyelj pihenj napközben amennyit tudsz, menj fodrászhoz meg ilyesmi, egy darabig úgy sem fogsz tudni menni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Brigi,
lesz lila köd és földöntúli boldogság is!! Ez együtt van a nehézségekkel, ezért akarunk mi is még, még, még gyerekeket!!
A kórházban is az igény szerinti szoptatás mellett állnak ki :)
Itthon: idővel beáll a rend, főleg az elején eszik-alszik csak fárasztó a sok felkelés. Mostmár nagyjából rend van: max. 3 órát bír kaja nélkül, de van, hogy fürcsi előtt és után is kéredzkedik :lol:
A többiek bíztatnak, lesz ez még jobb is!!
Te meg csak hurrá optimistán készülj neki!!
Én csak szülés előtti éjjel voltam 7x pisilni, egyébként max. 2x! :lol:

Steffi,
dehogy irigyeljük a jó éjszakádat!! Mindenkinek lehet jó szériája! :D

Nálunk déltől halál-fáradt-vagyok-meg-cici-és-kéne-de-mégsem-vagyok-éhes-és-
ordítok-inkább-1-órát volt a program. :(
Most kimerülten édesen alszik :lol:
Ki érti a pasikat..? :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

gabi!
jók a képek! már afp-re mész? hogy szalad az idő. én úgy emlékszem hogy csak vérvétel!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Helló Lányok,
én is itt, de csak pár sorra. Tegnap jöttünk haza a telekről, pénteken pedig megyünk 10 napra Balcsira, úgyhogy nem leszek egy ideig. (azért remélem nem felejtetek el )
N.Gabi: Durcának az iwiwen írtam akkor, azóta nem tudok róluk újabbat.
Gyönyörűek a lurkók, annyira szeretem őket nézegetni.

Elsó napok: SZandival pokoli volt az elős 2 hét éjszakája. Nappal aludt, csuda jó baba volt, de éjjel már sírtam a tehetetlenségtől, kimerültségtől. Erre voltam felkészülve most is, így nagyon kellemesen csalódtam amikor Beni 3 órákat aldut rögtön.
Mostanában viszont extra nyűgi, de inkább csak műbalhézik, hogy felvegyem.

Na, megyek hajatmosni, mert ha apa hazajött, húzok bevásáolrni a Balcsira.
Még talán holnap be tudok nézni - bocsi hogy csak így, de nem tudtam visszaolvasni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Jaj, tudom még mit akartam.
Gyuzsó: Te írtad, hogy Neked is holnap lesz a szülinapod?
Mert ha igen akkor: Happy birthday :lol: :wink: ha nem jönnék!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok,
most vagyok itt először, de én is a Kútvölgyiben szültem tavaly.
Tud valaki valamit a Tóth doktorról? Ott van még? Jár valaki most hozzá? Vagy ha valakit érdekel, hogy ő milyen doki meg stb. szívesen megosztom tapasztalataimat. A szülésznőm Keszeg Éva volt, mindenkinek nagyon-nagyon ajánlom.
Üdv.
bibi-cili

Szia Bibi-Cili,
Tóth doki itt van még, hamarosan találkozom is vele, remélem :) Kislányod, kisfiad van?

KépKép

KépKép
snowwhite

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: