Sziasztok lányok!
Hűűű, ti aztán termeltetek ebben a döglesztő melegben! Alig győztem visszaolvasni.
Írtatok a haematokrit és hemoglobin értékekről. Az enyém 0,38 és 133. Az szerintem jó. A vasam viszont alacsony lett. Januárban 20,2 volt, most 9,3. Tudja vki, hogy mennyi a normál érték? A dokim egyébként Ferrofolgammát írt fel. Ti mit szedtek?
Megvolt a 2. cukroslötty ivászatom is. Most rosszabb volt mint a múltkor , olyan hányingerem lett a lötyitől, azt hittem visszajön

Az eredmény uannyi mint a múltkor: 4,3 és 4,2.
Mandala!
Mennek a drukkok, hogy ne a víz legyen!!!
Edit!
Én már beszereztem a szüléshez a homeós bogyókat. Mindkét gyerekkel baromi lassan tágultam, ezek a szerek állítólag pont erre jók. Veszíteni valóm nincs. A Mamiblue által megadott oldalakon sok hasznos információt találsz.Én a 36. héttől fogom elkezdeni szedni a Caulophyllumot és a Cimicifugát a málnalevél teával együtt. Szülés közben pedig majd apuci fogja nekem adogatni , már összeírtam neki, hogy melyiket milyen időközönként kell szedni. Szülés utánra én is az Arnica montanat próbálom ki.
Szoptatáshoz éppen pénteken kértem tanácsot egy védőnőtől, aki elvégzett vmi homeós tanfolyamot és elég profi a témában.
A tejcsi mihamarabbi beindításához a Lachesis nevő bogyót ajánlotta (5CH napi 2*5), ezt a tej beindulása után abba kell hagyni!
Elégtelen tejtermelés esetén a Ricinus Communis 5Ch 2*5 golyó javasolt, illetve az Urtica Urens 5CH 2*5 golyó.
Mona!
Én 10 éve kezdtem el a homeopátiában hinni, amikor az allergiám asztmává alakult, állandóan fulladtam és a befúvóim nélkül sehova se mehettem. Homeopátiával pár hónap alatt helyrejöttem, már nem fulladok. Tavaly a gyerekeimet is átvittem homeopátiás gyerekdokihoz, meguntam, hogy a régi dokinéni 2 köhintés után antibiotikumot rendelt, amit ugye akkor is 5 napig kellett szedni, ha a gyerkőcnek másnapra kutyabaja nem volt. Minden nyavalyából ugyanúgy meggyógyulnak, a tüszős mandulagyulladás pl. 3 nap alatt lezajlott anélkül, hogy gyógyival tömtem volna a gyereket.
Irigykedek azokra, akik este is tudnak dinnyét enni...Én dinnye nélkül is óránként járok wc-re, de csak éjszaka. Nap közben ennél valamivel jobb a helyzet, bár a gyerekeket már csak közeli játszótérre merem levinni, ahonnan hamar hazaérünk.
Rajtam is kitört a fészekrakási láz, kimostam, vasaltam a kiscsaj ruháit, takarítok, rendezkedek egész nap. Tegnap csináltam 4 decoupage képet a babaágy fölé, majd teszek fel képet róluk. Sőt, az is eszembe jutott, hogy bár még csak most lett vége a tanévnek, be kellene vásárolni Tominak mindent a sulikezdéshez, Bazsónak az ovikezdéshez. Ki tudja mikor szülök és augusztusban más dolgom is lesz mint tanszerekért rohangálni...
Na, mostmár eltűnök, viszem Tomit úszni.