A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hanyatka,

reméljük meg lesz az eredménye a mai délelőttötöknek, ha már az értékes munkaidőt használtátok hancúrozásra orvosi utasításra, ráadásul.. :lol: :lol: :lol:

Bébé
bébé2007

Cyprus, köszi, jól:-))) UgyeTe még szép türelmes vagy?.-))) Hogy vagy ebben a nagy melegben? Még tthon?

Ági, közben leesett, miértment az Hanyatkának:-))) Kicsit lassú....
modrooka

Az vagyok, mert nem teszteltem, de nem is akartam, de ági kiokított, hogy kell.
Csak azért vagyok türelmetlen, mert semmi extrát nem érzek és már jó lenne nem nyomni befelé fölöslegesen a sok hormont.

Nagyon meleg van, de itt bent jó a lakásban:)
cyprus

Áh, ma már bejöttem dolgozni. Semmi okom nem volt arra, hogy otthon maradjak:)

Holnaptól jön a lehűlés hál'istennek, bár azért nagyon hideg ne legyen:(
cyprus

cyprus ne legyél ilyen te nőőőőő!!

Jól van Modrooka betudom a melegnek! :-)
Ági28

Ja és már nem érzek semmit a cérnákból. Bár a párom mondta, hogy a derekamnál egy ici picit kilóg! Vagy lehet, hogy szőrös a hátam.
Ági28

Ági, kössz!:-)))))))))))
modrooka

Ez jó, szőrös a hátad:) :) :)

Gondolom mire megint menned kell, addigra már azt sem fogod érezni belőle.
cyprus

Ti mikor mentek szabira???
cyprus

Modrooka elnézem, bár azt nem, hogy itt jársz a lehelen, és nekem nem szolsz, pedíg kellett volna két cukkíni!

Á én nem megyek, majd csak ha elkezdek Déviszhez járni ismét.
Ági28

Sziasztok Lányok!

Kutyakavics! Velem is szivózott a háziorvos és nem adott beutalót, úgyhogy nekem is fizetősen csinálták a vércsoport + ellenanyag vizsgálatot a Jánosban. Jó kis húzós ára volt.
Hanyatka! Reméljük sikerrel zárul az action!
finch

Hanyatka! Bocs, ha butaságot kérdezek, de látta dokibácsi, hogy mindjárt kiszabadulnak a petécskék, vagy adott erre valami gyogyit? :oops:
finch

Ági, legközelebb szólok, jó?

Hát é itt szépen csendben maradok, nekem a házidokim eddig minden vizsgálatra adott beutalót...sak a Mária utcait kellett fizetni... Ha jól emlékszem, Vass doki írt neki pr sort, hogy mire kell.
modrooka

Lányok, nekem azt magyarázta a házidoki, hogy azért nem ír, mert valami pontrendszer van náluk, vagy valami ilyesmi....... , de nem igazán értettem, hogy ezzel mit akar mondani.
finch

Cyprus! Kitartás, minden rendben lesz. Tuttttttti!
finch

Én meg már nem folyok bele ebbe, mert megyek haza.l Úgyhogy puszika mindenkinek
Ági28

Szia Ági, szép estét!
finch

Én is megyek, este még bekuksizok!
finch

Sziasztok!

Cyprus, húha, mi aztán pozitívak vagyunk! :lol: Valszeg nekem sem sikerült ám (két hét után ezt így elkönyveltem magamban, na, majd mindjárt kapom a dádákat Ágitól :D ), mégis olyan jó kedvem van hogy ihajjjj, mindig nyáron kellene lombikozni, ilyenkor úgy látszik sokkal kevésbé visel meg a sikertelenség! De látom, te sem vagy letörve! És ez így is van rendjén! Igen, a Duphaston és az Utro miatt nem jön meg nekem sem, csak 9-10 napos késéssel, legalábbis legutóbb így volt, és a helyzet jelenlegi állása szerint most is ugyanezt óhajtja eljátszani. (Múlt csütörtökre lett volna esedékes...) :)

Ma már én is dolgozgatok, jó fej vagyok, eddig azért nem írtam ide, mert annyira pihentem, most meg hirtelen azt sem tudom, hol áll a fejem... szóval majd jövök ám egyszer... :D
noczi

Sziasztok csajok!

Most jöttem az uh-ról, sajnos a kisebbik babónak leállt a fejlődése, nincs szivhangja sem. Úgy látszik, hogy ő nem akart megszületni:((((

A másik baba viszont jól van, 33 mm-es és már láttam mozogni is. Olyan édes, mint egy kis macika:))))))))))

Kép
cseka

Cseka!
Az okos orvosok azt szokták mondani, hogy sokkal több természetes ikerterhesség indul el, mint amiről tudomást szereznek a szülők mert mire az első Uh megtörténik, addigra felszívónak.

Fel a fejjel! Örül annak az egyszem tüneménynek!:-)))
modrooka

Cseka! Azért ne szomorkodj!Arra gondolj,hogy úgy indultál neki,hogy bárcsak 1 lenne.Na az ott is van :)
Gratula neki!!!Neked!!!
Puszzzz
hanyatka

Nahát, Cseka, pedig úgy szurkoltunk a kicsikének is! Azért ne keseredj ám el (tudom ám, hogy úgyse, nem vagy te az a kesergős típus :) ), majd legfeljebb pár év múlva mentek vissza a kistesóért! :wink: Örülök, hogy a másik jól van, olyan édes lehet! :D
Na és amúgy mizu? Mennyit híztál már? 8)
noczi

Finch!
A doki Uh-on látta,hogy nagyon vékony a nagyobbik fala és ,hogy bármikor megrepedhet.(27*17 es volt)
Azért mondta,hogy minnél előbb,délig meg kell történnie a dolognak.
Remélem jó időben odaérnek a katonák és jól megtámadják :)
hanyatka

Köszi csajok a biztatást:)

Noczi: idáig összesen 1 kg-ot hiztam a Dévai intézet mérlege szerint. Kérdeztem is a védőnénit a pultnál, hogy akkor most ugye nem leszek leszidva. Erre csak nevetett és aszonta, hogy ha nem ezért, akkor majd másért:)))

Nem vagyok elkeseredve, nem tehetem meg, mert azt a kis Macika megérezné. Most minden energiámmal azon leszek, hogy ő minden jót és finomat megkaphasson, amire csak szüksége van. (Mármint amit ugye róka formájában nem utasit el reggelente:)))

Két hét múlva kell visszamennem, hogy megnézze Apánk, hogy felszivódott-e rendben minden. Addig aszonta, hogy nagyon kell vigyáznom magamra, hogy nehogy leváljon a feleslegessé vált burok és elkezdjek vérezni. Úgyhogy most pihi van ezerrel:)

Cyprus és Noczi! Ne legyetek ilyen pesszimisták, még akármi is lehet. Amig nem jön meg, addig még reménykedni kell!!!

Puszillak Titeket!

Cseka

Kép
cseka

Cseka, hát akkor tessék szót fogadni, és vigyázni! Csak abbamarad lassan a reggeli rókás műsor is... :D
noczi

OK, Noczi anyu! Szót fogadok, de Te is nekem! Oké?:)

Kép
cseka

Sziasztok Csajok!

Először is egy jó hír: Február pocijában benn a bébi!!!!!! Azt mondták, hogy nagyon szép kis embrió!

Cyprus - tessék pozitívnak lenni. Ne figyelj minden rezdülésre, tudom, hogy nagyon nehéz, én is félóránként jártam wc-re, hogy megjött-e már. :D Nekem mindíg kellett tesztet csinálni a doki bácsival való randi előtt, többek között azért is, amit Ági írt a méhen kívüliről.

Hanyatka - már tudom ki vagy. Szőke vagy, és ma reggel együtt érkeztük a parkolóba, ugye? Azért nem semmi orvosi rendelvényre, fényes munkaidőben hancúrozni! :lol:

Szóval a punkció elég jól sikerült, bár azt mondta az édes doki bácsi, hogy vért izzadtunk, de főleg Ő. :D
Hat petécskéből végül is három lett jó, a többi sejtfala hibás, tehát nem használható. Igy aztán most három petécske szexel a petricsészében :lol: , holnap megtudom, hogy milyen eredménnyel. Remélem, hogy vissza kell mennem szerdán beültetésre.
Asszem nem sokat fogok aludni az éjjel.

Üdv Mindenkinek!
katóc

Sziasztok, egy gyors bejelentkezés tőlem: holnap befekszem, mert még mindig nem akar kibújni a legkisebb. Pedig már azt hittem, hogy a hétvégén babázok. Még ez a nagy meleg sem hatott rá. Remélem legkésőbb szerdáig meglesz.

Kép

Kép
boszti

Sziasztok!

Boszti - szurkolok Neked, ha a meleg nem, hátha a hideg hatni fog, és kibújik végre a Legkisebb. :D

Csajok, nagyon boldog vagyok! A petricsészés szex eredménye 2 szép embrió. Remélem, hogy nem történik velük baj, és akkor holnap beülteti őket a drága doktor. :lol:
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy szurkolt nekem!!!!!

Pusszancs :D
katóc

Sziasztok!

Micsoda hírek! :D :D :D

Február, drukk, hogy ez a baba még 9 hónapig a pocakodban legyen!
Katóc,Neked pedig ahhoz, hogy mindkét babát visszakapd holnap!
Cseka, sajnálom a kisebbik babát, de tessék szót fogadni doki bácsinknak és sokat pihenni, hogy a másik baba szépen fejlődjön!
Cyprus, mi újság?Hogy döntöttél, mikor tesztelsz?

Próbálom felvenni a vonalat, nagyjából kezdek képben lenni, kivel éppen mi történik :wink:

Lányok, az normális, hogy inszem után 1 héttel is néha néha görcsöl a hasam? Lehet, hogy már a mensi jele.....Fura, múlt héten totál optimista és pozitív voltam, most hogy közeledek a ciklus vége felé, valahogy egyre hullámzóbb a hangulatom...Ezzel Ti is így vagytok? Ez a várakozós hét, amikor tudjuk, hogy már minden eldőlt, de még nem tudjuk az eredményt, borzalmasan lassan telik és olllllllyan nehéz...............

Szerencsére lehűlt (35-ről 25 fokra 8) a levegő.Végre.

Bébé
bébé2007

Sziasztok Lanyok!
Szia Cyprus!
Nagyon szoritok Neked /és persze mindenkinek/,ne várd még a jeleket én is csak az 5. heten kezdtem el émelyegni amikor már megvolt az uh.Már a 23.héten vagyunk a kisfiammal,és a 2. sikerult dokibacsinknál.Korabban is akartam irni ,de meg mindig alig hiszem el,és babonabol nem is mertem beszelni,voltak problémak,de mar szerencsere minden rendben kopp-kopp.
Szurkolok mindenkinek.
Adri,magas,szőke aki nagyon félt az altatastol.pedig tök jó volt :D
acska

Helló lányok!

Február! Megy a drukk ezerrel!! Szuper, hogy ilyen szép embrikét kaptál vissza.:) puszillak

Cseka! Nagyon sajnálom a másik babót, drukkoltam neki nagyon, de most gondolj csak a szépre, van egy babó a pocidban:)) Pihenj sokat és nagyon vigyázz magadra.

Bébé! Én ugyanígy voltam az inszemeknél, a vége a legnehezebb a várakozásban, pedig akkor "csak" 2 hetet kellett kibírni. Most meg hármat a lombiknál:(

Acska! Szia Adri:)))))))
Ugye te az az Adri vagy akire gondolok???:)) ha mégsem te vagy, akkor tekints el a következőktől, de nagyon gratulálok a kisfiadhoz mindenképp:))
Nem hiszed el mennyit gondoltam rád, mert rég nem találkoztunk. Aztán reméltem, hogy azért nem futunk össze mert már rég babás vagy. És lám, tényleg. Annyira örülök. Tiszta szívből. Remélem most már tényleg minden rendben. Hát ez super. Gratula!!!

Áh, én nem tesztelek majd csak péntek reggel, de addig tuti meg is jön.

Noczi! Én is úgy érzem, hogy nem fogok padlóra kerülni, ha nem sikerül. Lehet, hogy a nyár, de most azzal biztatom magam, hogy most legalább kiderült, hogy legközelebb egyből szúrni kell őket és akkor már tuti sokkal szebbek lesznek mikor visszakapom őket és nem csak 2sejtesek. Persze ezeknek is drukkoltam:(
cyprus

Helló lányok!

Február! Megy a drukk ezerrel!! Szuper, hogy ilyen szép embrikét kaptál vissza.:) puszillak

Cseka! Nagyon sajnálom a másik babót, drukkoltam neki nagyon, de most gondolj csak a szépre, van egy babó a pocidban:)) Pihenj sokat és nagyon vigyázz magadra.

Bébé! Én ugyanígy voltam az inszemeknél, a vége a legnehezebb a várakozásban, pedig akkor "csak" 2 hetet kellett kibírni. Most meg hármat a lombiknál:(

Ugye te az az Adri vagy akire gondolok???:)) ha mégsem te vagy, akkor tekints el a következőktől, de nagyon gratulálok a kisfiadhoz mindenképp:))
Nem hiszed el mennyit gondoltam rád, mert rég nem találkoztunk. Aztán reméltem, hogy azért nem futunk össze mert már rég babás vagy. És lám, tényleg. Annyira örülök. Tiszta szívből. Remélem most már tényleg minden rendben. Hát ez super. Gratula!!!

Noczi! Én is úgy érzem, hogy nem fogok padlóra kerülni, ha nem sikerül. Lehet, hogy a nyár, de most azzal biztatom magam, hogy most legalább kiderült, hogy legközelebb egyből szúrni kell őket és akkor már tuti sokkal szebbek lesznek mikor visszakapom őket és nem csak 2sejtesek. Persze ezeknek is drukkoltam:(
cyprus

Helló lányok!

cyprus

Jézusom, miért ment ez el 3x????? :shock: :shock:
cyprus

Ja és Adri!

Remélem most már írsz töbször. Nagyon szeretném tudni, hogy mi van veled. És maradtál dévainál?
cyprus

Nemá lányok, hol vagytok????? :( :( :(
cyprus

Sziasztok!

Cyprus, most jutottam ide:-( de már vagyok:-)
modrooka

Szia modrooka:))))

Nem szabad ennyit dolgozni:)))
cyprus

Sziasztok! :D

Katóc, köszi a jó hírt Februárról, nagyon örülök neki, hogy visszakapta a babót!! :D Csak kapaszkodjon nagyon!

Boszti, nagyon jó helye van annak a babának, ha ennyire nem akar kibújni! :D Bár ezt már biztosan nem olvasod, remélem, mielőbb kapunk rólad híreket!!!

Jelentem, frissítetettem! Visszaolvastam vagy ezer oldalt :) , próbáltam kihámozni az infókat mindenkiről, aztán néha úgy belemerültem az olvasásba, hogy biztos átsiklottam valamin, légyszi légyszi szóljatok, ha valami nem stimmel! :wink:

Kép
Kép
noczi

Szia Noczi! Hogy vagy?
Én ugyanúgy, mint eddig.
cyprus

Noczi,
köszönöm, h én is kaptam csillagot. :D Olyan jó látni a sok babás csillagot a mieink mellett!

Én azért még drukkolok Neked és Cyprusnak is!!!Amíg nem jön meg, van remény, nem igaz?

Bébé
bébé2007

Csajok én is vagyok, csak ma kicsit letargikus hangulatban. (bocsi)

Cseka vigyázz arra az egyszem pöttömkére!
Ági28

de ugye nincs semmi nagy baj Ági? Miért vagy letargikus hangulatban?
cyprus

Á nagy baj nincs, csak kicsit elszomorodtam, hogy pont a 30. szülinapomra jött meg. mert ma megindult, de holnap, pont a sznapomon, akkor fog igazából elindulni, ahogy apánk mondaná ömleni! :-(
És pont tegnap tudtam meg, hogy az unokatesóm, aki egy héttel idősebb nálam, pont a szülinapján tudta meg, hogy babát vár. Úgyhogy csk ennyi. Szóval nem komoly.
Ági28

Na, ÁGIIIIIIIIIIIII!!!!! Megértelek, de hidd el nincs okod a szomorkodásra. Gondolj arra, hogy ez az utolsó szülinapod egy ideig amit pirivel töltesz. Komolyan, mindjárt itt az augusztus és már lesz is babád. Tutiiiiiii!!!!! És most minden rendben is lesz ennyi vuduzás és cérnázás után nehogy már ne.
Na, hajolj csak közelebb a monitorhoz: Simi-simi. Ez egy virtuális buksi simogatás volt. Kíméletesebb, mint a te fenekeléseid, nem???
cyprus

Sziasztok!
Szia Cyprus!
Igen,az az Adri vagyok. :D Ugy kezdődött ,h. hiperstimulálódtam,/nem ettem a husit,kaptam is a fejemre/úgyhogy 3-ból csak 2 kaptam vissza,de azok 200 sejtesek voltak,5. héten megvolt mindkettő,de az egyik kicsi volt,azt mondta ,h. vlszleg fel fog szivódni,hát erre a 7.héten bevéreztem,gondolom akkor szivodott fel,12. hetig feküdtem akkora tünt el teljesen a bevérzés.A 14.hétig jártam hozzá,addigra minden ok. volt és akkor átmentem a Szt.Imrebe,mert ott szeretnék szülni.Ennyi nagyjábol.
Vigy. magadra és szurkolok nagyon.
Pus:A.
acska

Igazából sejtettem, hogy te vagy!!!! Annyira örülök Adri, már fel is hívtam a férjecskémet is és el is újságoltam neki. Ő is gratulál. Annyira emlékszem mikor ott topogtunk reggel egy csomószor, Te már mint menő lombikos én meg mint kis inszemes:))))
Te is nagyon vigyázz magadra és gyere csak írogass. Majd priviben elküldöm a telcsiszámomat és akkor beszélhetünk is.
puszi:))))

Most mennem kell, de kb 7 óra felé jövök még.
cyprus

Köszika Cyprus nagyon jól esett. :-) Hát azt már tudom, hogy volt értelme a cérnázásna, stb, mert máskor 3-4 napíg csak barnázgatok, most meg reggel barnázgattam, és kb két órája meg is jött rendesen.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: