A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gremese!
Megkaptam, köszönöm, válaszoltam. :):)

Indulunk a Kölyökparkba és az Árkádba. HURRÁ! :):)

Vadvirág
Vendég

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy mindenki jól van és szépen fejlődik!

Niki!
Az a 2d-s kép csodálatos! Hogy tudták így megcsinálni? Ez igen!

Anitja!
Most, hogy említetted, rájöttem, hogy tényleg nagyon praktikus dolog ez a mózeskosár. Vajon mennyi idős koráig férnek el benne a babák? Néhány hónapos korukig?

Vadvirág!
Olyan jó olvasni a soraidat. Annyira harmonikus család vagytok! Azt hiszem mindenki ilyenre vágyik. Remélem, hogy mindannyiunk hasonlóan szép családdá alakul majd, ha világra jönnek a csemetéink.

Miléna!
Örülök, hogy minden oké veletek! Remélem a koraszülött picibaba is hamarosan helyrejön.
Az orvosom az ikrek miatt már korábban mondta, hogy lehet, hogy szükséges lesz arra az injekcióra, amit Te is kapsz, hogy a bébik tüdeje minél hamarabb megérjen, és ne legyen gond, ha esetleg koraszülés lenne belőle... Milyen gyakran kapod a szurit?

Emese!
Megint veled kezdődik az oldal! Ezek szerint Te írsz a legtöbbet!! :lol:
Az én szopipárnám mikrogyöngy töltetű, de az is zörög... :wink:

Kispocc!
Ne izgulj, még én sem vettem semmit a gyerkőcöknek. A lányok lelkes készülődése viszont már nagyon arra sarkall, hogy lassan elkezdjem a bevásárlást...
A szopipárnát viszont én is beszereztem, egyenlőre magamnak...

Lányok!
Ti mindannyian voltatok már szülésfelkészítő tanfolyamon? És hol? Abban a kórházban, ahol szülni fogtok? A Péterfyben a nyáron nem lesz, ahogy Emese már korábban mondta, de azt hiszem nem ártana szétnéznem ezügyben.

Granda!
A vezetéssel én sem jeleskedem. Már meg kellett hosszabbítani a jogsimat, de vezetni azt, nem tudok. :oops: :roll:

Kellemes vasárnapot kívánok Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Sziasztok Kismamik!

Emese :lol: , ha ilyen jó móka ez a szopipárna, mindenképp beszerzek egyet :lol: :lol: :lol: !

Gica, ezek szerint nem vagyok egyedül? Pedig azt hittem, hogy mindenki miondent megvett a kis csemetének! :lol: Na de majd most! Jól belehúzunk!Nekünk már van egy Graco babakocsink, és ehhez egy mózeskosár. Az eladók szerint ezt 3-4 hónapos korukig tudják használni a Babák.

A szülésről: én a várandósságom előtt féltem még rágondolni is. Tudom is miért: a filmeken csak az jött át nekem az üvöltő, hisztériázó visító ál-szülésekről, hogy ez szörnyű lehet. Most mintha elfújtak volna minden félelmemet, már kifejezetten várom. Úgy néz ki, hogy apás szülésünk lesz :lol: Olyan gyönyörű élmény lehet, hogy a gyermeked, akit ilyen sokáig a szíved alatt hordozol, most a világra jön közétek!!! :lol: Alig várom! De a rémsztorikat nem olvasom el. A nettel amúgy is így vagyok. Annyi borzalom van fent, ha az ember lánya nem vigyáz eléggé, iszonyúan megijedhet :shock:

Majd jövök még! Puszi, és szép vasárnapot!
kispocc

Jo reggelt mindenkinek!! :D

Koszonom a dicsereteket, hat en is meglepodtem, amikor a holgy eloallt ezzel a fotoval. Azt hiszem, egy nagyon szuper minosegu geppel ultrahangozott, valamint nagyon tapasztaltnak is tunt, igy el tudott egy olyan pillanatot kapni, amikor a legtobb resz latszik az arcocskabol.

Gica! Regebben mar irtam, hogy itt Angliaban a mozeskosar nagyon divatos az elso idokben, ugyhogy mi egyelore nem is veszunk kisagyat. A baby sokkal biztonsagosabban erzi magat, mint elveszve egy nagy agyban. Szerintem nagyon logikus gondolkodas.

Kispocc! Amikor kicsusszan a baba es ott fekszik a hasadon, hat az tenyleg olyan erzes, ami semmihez nem hasonlo, igazan leirni sem lehet. :D

Szep vasarnapot Nektek!

Niki
Vendég

Jelentem, be kellett kapcsolnunk a futest.... :shock: Kuldjetek par fok meleget!! :cry:
Vendég

Niki
Szerintem Te fogod exportálni a hideget, u.is keddtől itt 20 fokot mondanak :D

Megvettük tegnap a babakocsit, így néz ki:
Kép Kép

Aztán elkezdtem a cukrosok 0%-os élelmiszereinek bevásárlását, érdekes, sok dolgot még édesebbenk is találok. Iszonyatosan jó joghurtok vannak, aranyárban.... A neten több teljes kiőrlésű kenyérreceptet is találtam, szóval elleszek, persze várom a holnapi találkát a diétás nővérrel :P Azt is olvastam, hogy a baleset/műtét megnöveli a terhességi diabétesz kockázatát (s ha még hozzáveszem, hogy másfél hónapig nem járkáltam rendesen - holott normál esetben kismamatornázni kellett volna -, akkor mindjárt itt a megoldás...)

Kép
granda

Granda!

Na neee, ha ott 20 fok lesz, akkor itt max 7.. :(

Szupppper a babakocsi!!!!! Meg hasonlot sem lattam eddig!! Gondolom, ez is aranyarban volt :D :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sanjos elég zsúfolt hétvégém volt, így nem fogok sokat írni. Bár mindent elolvastam, azt hiszem, majd csak holnap merülök bele a válszolgatásba, jó?

Granda: ez lehet, hogy nem vicc, mármint hogy a diabeteshez az is hozzájárulhat, hogy nem mozoghattál sokat. A "rendes" cukrosoknak is fontos a rendszeres mozgás, mert az segíti az inzulin termelődését. Úgyhogy szerintem, ha már egy picit is tudsz aktív lenni, akkor az segíteni fog letornázni a vércukrodat! :wink: :D És hát persze nyugi!!!!

Szülés: nem mondom, hogy nincs bennem jókora félsz, de az biztos, hogy segíteni fog, hogy ennek a fájdalomnak ÉRTELME van, és ez segít majd túllendülni rajta. Meg hát sok olyan ember lesz ott, aki nem először csinálja (doki, szülésznő, stb). Sokat jelent, ha bízom bennük. Persze mi is Apás szülést tervezünk, hacsak Apuci nem idegeskedi magát halálra értünk, és nem ájul el (azt mondta, utána fog elájulni a megkönnyebbüléstől... Akkor meg már minek?! :D :shock: :D ) Jól fog esni, hogy ott lesz velünk. Ez egy igazi "családi pillanat"!

Szép estét, majd holnap jövök!

Ja, még vmi: Gremese: látom, Apuci nálatok se teljesen százas! Megnyugodtam, hogy nem csak az én párom ilyen... Örülök, hogy ilyen, de néha azért megijedek, hogy APA LESZ????!!!!! :shock: :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Gica:3 napon át 1-1 szuri mindig azonos időpontban.Állítólag 2 hét múlva van hatása és egy hónapig tart.Én fogok kapni még ha letelik az egy hónap és egyben leszünk még.

Úgy fáj a hátam és manó elől jobb oldalon nagyon nyom. :? Nem bírok ezek miatt sokáig ülni,ha meg lefekszek rögtön elalszok. :shock: Nem értem hogyan lehet átaludni napokat ha jól alszom éjszaka is....A szülésznők szerint itt ez a cél:rengeteg pihi miközben manó rekordsebességgel nő.

Itt a magasban éjszaka fázunk... :roll: Napközben nagyon szupi a hőmérséklet szerencsére.Ma kinéztem a bejárat elé,olyan furi a kórházon kívüli élet már most.A sok rohanó ember....Én olyan mintha egy más nyugis védett külön világban élnék most....Semmi külső infó nem jut hozzánk,vigyáznak a nyugalmunkra.Ha itt valaki ideges és nem kiegyensúlyozott az csoda.Persze ez csak ránk hosszú távon ittlakókra érvényes.Akik csak napokra jönnek mindig tele vannak panasszal,hogy mi lesz velük itt olyan sok ideig.... :roll:
Érdekes,akik hetek óta itt vannak türelmesen simizgetik a pocijukat és nyugodtan elpihiznek.Mi már tudunk valamit biztos. :wink:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Niki:
nagyon jó az uh kép. :)

Miléna:
szépen fejlődik Zéti. :) Én pénteken megyek dokihoz, remélem lesz uh is. :)

Szülés:
nekem nehéz, hosszú szülésem volt, de mára már nem emlékszem rá, mármint a fájdalomra. Annyian túlélték már. És megéri. :))

Granda:
nagyon szupi a babakocsi. :))

Tegnap moziba voltunk Marcummal, élete első mozija. :lol: :lol:

Én most szomorú vagyok. :oops: Marcim elment 1 hétre nyaralni. Olyan nagyfiúúú már. Először azt mondta nem megy, mert neki ott nem lesz anyukája , de aztán meg, h mégis, olyan izgatott volt, úúúgggyy hiányzik. :oops: :wink:
Vendég

Gica!
Én ebben egészen biztos vagyok, hiszen ennyire jókedvű, optimista csapattal - mint itt - igazán nem mindennap találkozik az ember. :):)

Hajni!
Mit néztetek meg a moziban?

Miléna!
Örülök hogy ennyire tudsz befelé figyelni Zétire és hogy sokat pihizel, ez nagyszerű, remekül alakulnak a dolgok. :):)

Granda!
A babakocsi egyszerűen fantasztikus, nekem is nagyon tetszik.
(Ha netán valamikor az után összefutunk, így már tutira nem foglak összetéveszteni senkivel. :):) )

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Niki! Fűtötök? :shock: Nálunk ma 32-36 fok lesz - ezúttal is kitartás az itthoniaknak -, de keddtől jön a 25, majd 23 fok egy hétig. Remélem így is marad.

Nem tudom, ti hogy vagytok, de én már nem bírok egy végtében pl. takarítani. Elfáradok, fáj a derekam, és 2x 3x le kell ülnöm, hogy felrakjam a lábam. Néha úgy lihegek, mint a kivert kutya.
Apa csak mosolyog és együttérzően mondja: ez csak rosszabb lesz. :twisted: (A drága! :wink: )

Kiskolbi! Nemhogy apa nem százas, de én sem, valószínűleg ezért találtunk egymásra, és vagyunk együtt nagy szerelemben.
Átolvastam a májusiakhoz, meg a júniusiakhoz, és ott arról panaszkodnak, hogy anyu nappal takarít, gyereket nevel, főz, stb, éjjel felkel a gyerekhez, etet, meg miegymás, apa meg számonkérően mondja: neked meg mi bajod van? Egész nap nem csinálsz semmit. :shock: És éjjel nem kelnek fel a babához, nem pelenkázzák át.....
Nálunk hála istennek ilyen nem lesz, apa borzasztóan várja a babót! :D Naponta 5x megkapom, hogy : SZÜJJÉMÁÁÁÁÁÁ!!!! :lol:
Az unokahugomat is átpelenkázta már magától, senki nem kérte rá. Azt mondja, alig várja, hogy pelenkázza a babát, akik nyakig szaros lesz. :lol: Ilyenkor Ganxta Zolee-t idézi: Képzeletben felemeli a babát egyik lábánál fogva, aki fejjel lefelé lóg, és kiabál: MAAAANCII! SZAROS A GYEREK! :lol: :lol: :lol:
Szóval :D furcsának tűnhet, de nagyon jó apa lesz! :wink:

Granda! Borzasztóan jó a babakocsi, micsoda színek, micsoda rugózás! Nagyon jól néz ki, remélem sokáig kiszolgál majd benneteket! :)

Hajni! Csodálom, hogy a gyerkőt el merted engedni nyaralni, de gondolom rokonoknál van. Hamar eltelik ez az egy hét, és pikk-pakk itt lesz. Tudom, könnyen beszélek, de ha elfoglalod magad (kelengye és miegymás vásárálás) elmegy az idő.

Kép
Kép
Kép
gremese

es ma betoltottem a 30. hetet!!!! jeeeeeeeeeeeee annyira jo, remelem rendben lesz tovabbra is minden!

granada: szep a kocsitok, mi holnap megyunk megvenni! amikor irtad a magas cukrot en is azt akartam neked valaszolni, h tuti koze van ahhoz, h teljes eletmodot kellett valtanod egyik pillanatrol a masikra (mozgas-es a labfajdalom miatti fekves, pihi), de szerintem ez felhivas arra, h figyeljek folyamatosan a cukrot, dieta mellett minden rendben lesz!!!!

segitsetek: milyen babakadat vegyunk?????????? olyan tanacstalan vagyok - tuom mar volt errol szo, de nekem konkret babakad ajanlat kellene :oops: ha tudtok...

ossejtesek: mikor inditjatok el a folyamatot? hanyadik heten klell????? mar most lehet aktualis lenne ...

holnap megyunk becsbe Linikenek bevasarolni - csak tudnam hol erdemes... 8)

Milena: kerlek ird meg amiket hallasz a szulesrol meg h a szules utan mi tortenik (babaval, mamaval) biztosan sok tapasztalatot szerzel!

Kép

Kép
mmarica

Jo reggelt mindenkinek!!

Hat igen, meg mindig futunk, es ma meg hidegebb van, tegnap ota kitartoan esik, fuj a szel. Egy otthoni novemberi esos naphoz hasonlitanam. :shock: Elkepzeltem, hogy miutan befezem a vegleg a munkat mast sem csinalok, csak a kertben hevereszek, hat erdekes lenne... :? :D

Gremese! Olyan jo azzal a tudattal varni a babat, hogy tudod, szamithatsz a parodra. Szerencsere az en paromban is 100%-os vagyok, neki mar 2 kislanya van (13 es 4 evesek) igy latom, milyen gondoskodo apuka. A naggyal ugyan mar nem sok elfoglaltsag van, de a picit ugy gondozza, hogy egy anyuka is megirigyelhetne. A hazimunkaban pedig nincs olyan, amit ne csinalna, foz, mos, tereget, takarit, es mindezt keres nelkul.
Sokszor szegyellem magam, mire raveszem magam, o mar 5-szor befejezte... :oops:

Egyebkent en is eszrevettem, hogy sokkal hamarabb elfaradok, a baby rengeteget mozog, szinte non-stop, es ez neha mar kenyelmetlen, mert ugye egyre nagyobb, erosebb...sokszor ugy erzem, kirugja a hasamat es elougrik.. :D :D :D
A masik, hogy mostanaban eleg sokat kemenyedik a hasam, olyankor mindenkepp le kell ulnom.

Elvezzetek a nyarat helyettem is!! :cry:

Niki
Eloszor ez nagyon furcsa volt nekem, mert az elozo ferjem klasszikus ferj volt, (tehat abszolut semmit) de aztan nagyon hamar megszoktam a jot.... :D :lol:
Vendég

Bocsi, az also sor rossz helyre kerult, az meg a ferfiak taglalasahoz tartozik :D
Vendég

Sziasztok !

Ismét szép meleg napra virradtunk.

mmarica: Mi kádat a legegyszerűbbet vesszük. Én is sokáig gondolkodtam a formatervezetten de aztán rájöttem teljesen felesleges.
Kép kád

Mi szerintem valami ilyesmit fogunk venni. Ez most a Brendonban 5500ft körül van.

Az őssejt témához sajna nem tudok tippet sem adni mert mi feleslegesnek tartjuk és így nem rakatjuk el.

Vásárolgatás : mi amikor megyünk bécsbe akkor a Sopping City Sud-be szoktunk menni és ott a H&M-ben sokkal nagyobb a vásaszték gyerek ruha ügyben mint itthon. Ott az áruházon belül van még több gyerekruha üzlet de a C&A-ba is érdemes benézzni mert ott is sokkal jobb és nagyobb a választék mint itthon.
Aztán a SCS mellett van egy Toys nevü üzlet ahol inkább gyerek játékok vannak meg kiegészítők de érdemes megnézzni ha már ott vagytok.
Én a te helyedbe tutti nem mennék be a belvárosba mert ott nagyon meleg van az SCS-ben legalább van légkondi és kényelmesen tudsz nézelődni és ha elfáradtál akkor nem a dög melegbe kell ülni az utcán.

Nagyon irigykedem én is szeretnék menni ki mert jó dolgok vannak és még így is megéri kimenni, hogy van úti költség.

Nagyon vigyázzatok az úton és jó időtöltést neketek. Persze kérjük majd a képeket, hogy miket sikerült vegyél Linikének.

Ja lányok ma fogom palackozni a málnaszörpit isteni finom lett.

Niki: légyszi légyszi küldj ide egy kis hideget mi itt szétolvadunk .

Üdv mindenkinek és szép napot !! :D
20200310173350

Mmarica! A babakádakról én korábban írtam egy "esszét", és az volt a lényege, hogy a lehető legnagyobb, legegyszerűbbet fogom venni, mert minden más pénzkidobás, és nálam szempont, hogy a babás dolgokat a lehető legtovább tudjuk használni. Olyan kád szupi, mint amit Timi akar venni.

Őssejtek: Én azt az információt kaptam szakmabelitől, hogy a 32. hétig kell a szerződést megkötni - legalábbis a Sejtbanknál.

Ma voltam pénzt költeni a Westendben - marha jó cuccokat vettem apának, mikor hazahoztam, limonádét pisilt örömében. :lol:

Babuci annyira nyomott alul, hogy fogtam a hasam, és hangosan mondtam neki: Zsofka drágám, ne csináld ezt anyáddal! Haladjál egy kicsit arrébb! :D
Szerencsére arrébb úszott. :)

Utána bementem egy bababoltba, vettem 3 gumis lepedőt a kiságyba, egy 10-es textilpelenka csomagot, 2 pár zoknit, meg egy bimbókiemelős-szilikonos-mellkagylót.
Tapasztalt mamiktól hallottam, hogy szoptatásnál 5ösével cserélik a betétet, mert a másik mellból csurog a tej. Érdemes felfogni egy mellkagylóban, mert sokszor 40-50 (!) mili is kifolyik, és az pl. még felhasználható később is.
És még annyi minden hiányzik....
Babakádat csak azért nem vettem, mert mindnek az alján volt az árcédula, apa nem volt velem, és így nem emelgettem.

Jön a hidegfront! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni!

Hát igen, furi lehet kiengedni először a gyerekünket a szárnyaink alól, de hát rohan az idő, nagyon nőnek! A babakelengye rendezgetés-beszerzés jó ötlet, fontold meg!

Mmarica:
Osztom Gremese véleményét, hogy minél nagyobb és minél olcsóbb. Bababoltokban már lehet kapni 1600 Ft-ért is! Mi veszünk hozzá olyan állványt amit a nagy fürdőkádra tudunk rátenni, így a fürdőkádat is ki tudjuk használni.

Összeraktam Marci ágyneműjét, csak hogy milyen lesz ha már benne lesz a tulajdonosa is! Aztán visszacsomagoltam, ne koszolódjon addig sem, de nektek megmutatom! :lol:
Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó: Ez csodaszép!!!!!! Vetted vagy rendelted?

Andi
Kép
amona

Szia!

Köszi! :oops: Remélem a kisfiamnak is fog tetszeni!

Vettem, összesen 10.000 Ft-ba került, Babydream-es.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jajj, a megszólítás kimaradt, bocsi... ez a meleg!!

Szóval, Szia Andi!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok Lányok!

Mindjárt lejár a munkaidőm, és már előre rettegek, hogy ki kell menni a melegbe! Jöhetne már az a beígért front!

Miléna: szuper, hogy ennyit tudsz pihenni, nagyon irigyellek érte, igaz biztos sokkal kellemesebb lenne otthon! Most tényleg nincs más dolgod, mint növesztgetni Zétit!!! Biztos nagy és kiegyensúlyozott baba lesz, bármikor is születik majd! :wink:

Emese: szerintem az én párom is jó apa lesz, a hülyesége mellett is. Már most mondja, hogy mit hogyan fog/fogunk majd csinálni. Persze azt is közölte, hogy Ő éjjel fel nem kel majd Mátéhoz, de a nyakamat merem rá tenni, hogy ott fog teperni a kiságynál már előbb, mint én. Ilyenkor tényleg csak a szája nagy, különben nagyon aggódós, és várja a Kis Picurt!

Kád-téma: nagy és egyszerű! Apa mindenképpen átlátszót szeretne, bár nem tudom, ilyet hol a manóban lehet kapni. Légyszi szóljatok, ha láttok ilyet valahol!

Őssejtek: még mindig nem döntöttünk. :roll: Azt hiszem, fel kéne hívnom egy-két kollegámat ebben a témában... Megtagadni sem akarok semmit a Babónktól, de azt se szeretném, hogy értelmetlenül levegyék, valaki meg jót nyerészkedjen az egészen.

Na, megyek. Felkészülök erre a nagy hőségre lelkiekben. Este még benézek!

Üdv, Kolbi

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Kismamik!!

Niki!
Jajjjj, de irigylem azt a hideget Tőletek! :lol: Remélem hozzánk is ideér egy kis hűvös....

Granda!
Tök jó a babakocsi, nagyon-nagyon szuper!
:D :D

Miléna!
Csak így tovább! Zétikét erősítgesd, minél nagyobbra növekedjen! :lol:

Anikó!
Tüneményes az ágynemű, biztosan tetszeni fog a kisfiadnak, és nagyokat szundkál majd benne! :lol:

Ma én is nekiláttam a vásárlásnak - de lehet, hogy nem ezt a hőséget kellett volna választanom...Nem si jutottam sokáig, de azért sikerült vennem néhány nagyon édi ruhadarabot a Babókámnak! Örült is, mert püfölte a hasamat rendesen. Én is úgy jártam, mint Te, Emese! Már kértem, hogy legyen velem egy picit elnézőbb, még néhány perc és hazaviszem :lol: ...Itthon leszaladtam az építkezésünk helyszínére, ahol éppen fűrészelt Apuci, és ez szegény kicsi Mackónak nemigen tetszett, mert rettenetes dübörgésbe kezdett a sivító hangok hallatán. Úgyhogy inkább visszavonultunk...Most nyugton van a drága :lol:

Én pedig nekilátok valami vacsifőzésnek... :P Már alig várom, hogy ehessek. Ja, és én is úgy megkívántam Tőletek a lekváros kenyeret...Vettem is ma egy diabetikus dzsemet, azt ehetem talán... :P :P :P Puszi Nektek és a Babáknak!
kispocc

Sziasztok!

Jó sokat írtatok. Egész hétvégén nem tudtam a géphez ülni... De igyekszem bepótolni!!! :?

Ma voltam dokinál. Minden rendben. Meg is jegyezte, hogy egészséges kismama vagyok! :lol:
Megbeszéltem vele, hogy jövő héttől betegállomány. Így beszéltük meg a munkahelyemen. Az utódom elvileg betanult, úgyhogy én meg elkezdek vásárolni. :wink:

Bár a hétvégén már vettünk egy alig használt babakocsit egy ismerőstől. :D Megmutatom:
Kép
Állítható tolókar, van hozzá lábzsák, pelenkázó táska és mózeskosár is! Bár a kereke nem bolygósított, de mostanában többektől is hallottam, hogy a fix kerekeset jobban szeretik. Majd kiderül, de nem hiszem, hogy túl nagy problémát okozna... 8)

Szóval akkor elkezdem visszaolvasni... :shock:

Regina
KépKép
mazsola7

Irina! Nekünk a felkészítőn azt mondták, hogy az ajánlott UH ideje, a 20. és a 30. hét. Tehát pont aktuális. :wink:
Egyébként 9-ére mi is bejelentkeztünk!!! De várom már! :D

Valóban nem jó félelemmel menni szülni, mert a félelem görcsösséget okoz, ami mégjobban növeli a fájdalmat, mert nem tudunk ellazulni, úgyhogy MINDENKI CSAK POZITÍVAN!!!
Emese! Ez is igaz, hogy jó jel, ha fáj, mert tényleg akkor tágul. Én ki is találtam, hogy a babucira koncentrálok majd. Ő miket élhet át! És még nem is tudja, mi történik vele! Micsoda sokk! :(

Én hétfőn megyek cukorterhelésre. Remélem, nem lesz gond!!! Szorítsatok!
Granda! Kitartás a diétához! Szerintem a topik fele nem úszta meg, ha jól látom... :(

Silka! A múltkori egy hetes diétám után, már kimondottan szénhidráthiányom volt, pedig én aztán nem vagyok édesszájú. Egy egész napig tésztát meg édességet ettem. Mást nem is kívántam! Kell az a szénhidrát a szervezetnek szerintem, csak nem szabad túlzásba vinni. Szóval csak mértékkel!!! :shock:

A súlyom vissza is ment +9 kilóra :oops: , de már nem érdekel! Feljön, amennyi feljön, majd lemegy!

Anita! Granda! Én is az igazira vártam! És egyébként is későn érő típus vagyok mindenben. Úgyhogy a baba is akkor jön, mikor már érettnek érzem magam rá. És ez így jó. Talán még egy belefér még! Persze csak ha apa is úgy akarja... :roll: :wink:

... és még mindig nem végeztem az olvasással... huhh

Regina
KépKép
mazsola7

Kispocc! Ezt én is észrevettem magamon, hogy a terhesség előtt tisztára paráztam, hogy úristen, én hogy fogok majd szólni. De mióta bennem van a kis picúr, azóta nem gondolok erre. Biztos, azért is, hogy ezt most már nem lehet eldönteni... Szülni fogok, és kész! :D :shock:

Granda! Szupi a kocsi! Könnyűnek látszik, és nagyon praktikusnak.

Emese! Nekem a lépcső nagyon gáz. A harmadikon lakunk, de már a második emelet felé meg kell kicsit állnom. Persze biztos nehezebb a lábaimnak 9 kilóval többet cipelni... :oops:

Anikó! Nem semmi ez a kiságy!!! Nagyon szépen összeállítottad! :)

Miléna! Zétinek biztosan jót tesz a sok alvás! Szerintem nem véletlenül kívánja ezt a szervezeted!

Na, most már tényleg végigolvastam. Jó pihit Nektek estére!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Szép estét, Lányok!

Látom, többen is épp babakocsi-beszerzésnél tartotok. Nagyon tetszenek a képek a kocsikról! :wink: Mi úgy tűnik, egy alig használtat fogunk venni, hasonlót, mint Mazsoláé. Nagyon tetszik, de azért szeretnénk még egyszer megrágni a dolgot. De úgy tűnik, jó vásár lenne. Még egy szupi bundazsákot is adna hozzá az ismerősünk. Hétvégén döntünk, ha végül megvesszük, majd teszek fel képet.

Még mindig dög meleg van, szakad rólam a víz. Viharnak meg egyelőre semmi nyoma... Nálatok? Niki: most igazán ne akarj itthon lenni! Kismamáknak különösen gyilkos ez a fülledt meleg! Elhiszem, hogy sokszor honvágyad van, de erre biztos nem vágysz! :(

Kispocc, Emese: Nekem is meggyőződésem, hogy lehet a Pocaklakóval kommunikálni. :D Máté tegnap este asszem a lábacskáját nyomta úgy ki, hogy szabályosan fájt, mikor bal oldalamra akartam feküdni, de sikerült megbeszélnem vele, hogy húzza vissza. És minden reggel is beszélnem kell vele, hogy ne mocorogjon, mikor bebököm a szurit a pocimba. Tudom, hogy nem szúrom Őt meg, de akkor is. Szóval remélem, szülés alatt is működni fog ez a kommunikáció, az biztos mindkettőnk számára megkönnyítené a dolgokat! :D

Bocs, nem tudok többet írni, muszáj mennem egy kicsit hűsölni, különben ráfolyok a laptopra!

Sziasztok!

Detti
KépKép
kiskolbi

Hello Lányok,

ma voltam dokinál. A jó hír, hogy drágaságommal minden rendben, már kb másfél kilós. A különböző méretek alapján a kora 28 és 32 hét között van... ...tehát a kerek 30 hét éppen OK. Viszont sajnos a rengeteg (sokszor órákig tartó) keményedéseknek és a visszatérő hasgörcsöknek megvan az eredménye: megrövidült a méhnyak és idő előtti méhösszehúzódásaim vannak. Sajnos szigorú pihire lettem fogva és majd megnézzük ez segít-e a dolgon. Ha nem, irány a kórház. Mindent megteszek az ügy érdekében, mert nem tudom elképzelni, hogy ne itthon töltsem a hátralévő időt. Nehezen bírok a hátsómon megmaradni, de holnaptól ez lesz a baba érdekében. Vettek le kenetet is, biztos ami biztos a bacikat is feltérképezendő... Annyira fájt a dolog, mint még soha előtte. Ok, kellemetlen, de fájni nem fájt korábban. Most meg fel is szisszentem, szinte még a lábamat is összecsuktam ösztönösen :oops: Dokim meg is kérdezte, hogy hogy fogok így szülni? Normális, hogy érzékenyebb az ember?

silka
silka

Silka, jaj, ugy sajnalom, de azert ne aggodj, szerintem ha betartod a pihenest, nem lesz az egvilagon semmi gond!! A baby jol van, ez nagyon fontos! Most mar nem kell sokat kihuzni, 5-6 het mulva mar szep erett kisbaba lesz belole! :D A sok pihenes pedig jol fog jonni a kovetkezo evekhez!! :D

Kiskolbi, hat titeket sem irigyellek a nagy meleg miatt, de hidd el, ez sem jo. Szuntelenul esik, hideg van, sotet, fuj a szel... Tegnap ota megy a futes, ma mar a vastag zoknimat is fel kellet huznom :shock:

Mazsola! Nagyon szep, izleses a babakocsi, nekem nagyon tetszik! :)

Szep estet Nektek!

Niki
Vendég

Miléna
nagyszerű, hogy a dolgok jobbik felét látod mostanában és érdekes, hogy a kórházi létnek is meg lehet látni a szépségeit (lelassult a kinti világ, stb...) Veled vagyunk!

Vadvirág
Az az utcán összefutás egyre aktuálisabb, hála a jó égnek finiben vagyunk és kb. 3 hét múlva költözés (már nagyon várom, mert a felpakolt vándorcirkusz hozzánk képest laboratórium...)

Anikó

Nagyon cuki ez a szalagos ágynemű, nekünk is ilyesmi lesz később, a bölcső után (lányos színekben) :)

Silka
Óriási drukk! Tényleg mindent tarts be, amit mondanak és akkor otthon - és minél tovább velünk - maradsz :D

Kiskolbi
Kék színűben láttam átlátszó kádat, a Brendonban:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... irdmenu=95

Mazsola
Szerintem a Ti kocsitok könnyebb lesz, nagyon praktikusnak néz ki! A mi általunk vásárolt piros babakocsi ergónómikus és mindent tud, de nem túl könnyű... Viszont ezt is megfontoltam, mikor vettük, mert BKV-zni nem fogok vele és 7 kg-os sportkocsit valószínűleg a tesóméktól kapunk (bár ez a piros is a szüleim ajándéka) :D

A diétáról:
Odafigyelős-macerás lesz, de nem emberkínzó :P Grammra pontosan számolni kell a szénhidrátok mennyiségét és az étkezéseket is a megadott időpontban, napi 6X kell megejteni. Naggggyon elszánt vagyok! :lol:

Kép
granda

Sziasztok!

Hajni, teljesen megértem a szomorúságodat, ugyanis én is "árva" vagyok. :( Holnap lakásfelújítás kezdődik nálunk, én itthon maradtam ház- és mesterember őrzőnek, anyu, és a két gyerek pedig levonult vidékre a nővéremékhez. Lakás nagyjából kipakolva, rengeteget melóztunk, a visszapakolás, meg közben a suvickolás sem lesz semmi, de legalább nem unatkozom.
Borzasztóan hiányoznak már most, Alexa ráadásul még soha nem volt eddig ilyen hosszú ideig - várhatóan 1 hétig lesznek ott - távol tőlem. Ákos nélkül 4-5 napot töltöttem eddig maximum, először, amikor Alexa született, de akkor 2 naponta behozták, másodszor, amikor 5 napig kórházban voltam Alexával Törökbálinton tüdőgyuszi gyanújával. Akkor nem látogatott meg minket a nagyfiú.
Fogalmam sincs, hogy bírom majd ki nélkülük ennyi ideig. Amikor elmentek a kocsival, feljöttem a lakásba és legalább 10 percig bőgtem. Most is...

Holnap én is megyek dokihoz, kiváncsi vagyok már a cukor-eredményemre. Remélem, rendben lesz.

Szülés: Én egyrészt alig várom, főleg azért, mert kiváncsi vagyok a babucira, másrészt pedig késleltetném az idő múlását, annyi még a dolog addig. És tartok egy kicsit a 3 gyerekes lét első időszakának zűrjeitől... :) Na de késő bánat, eb gondolat... :)
ÁKos születése nagyon könnyű és gyors volt, Alexával egy picit nehezebb, de az is pozitiv élmény. Pláne, hogy akkor nem vágtak gátat, így másnap már vígan futkostam, ültem az asztalnál, nem kellett szenvednem a sajgó alfelemtől.

Silka! Én is sajnálom, amit a dokid mondott, de kitartás, meglátod, minden rendben lesz.

Na, elteszem magam holnapra, rengeteg teendő vár még, mielőtt megérkeznek a mesterek (és utána is...) Csak az öcsigombóc nehogy kikiváncsiskodjon idő előtt megnézni, mit nyüzsög annyit anyuci...

Jó éjt mindenkinek
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

És még egy kis adalék a fürdetéshez:
http://www.babazo.hu/9honap/20070606azelso.html

És amin bizony pityeregtem...:
http://videa.hu/main.php?page=play&v=vnrB5d5vGVIl7ocS

Kép
granda

Sziasztok!

Na, meggyött a hidegfront, jó nagy szél van, és tényleg kellemesebb az idő.
Babuci ébredés után elkezdett csuklani, alig hagyta abba szegénykém.

Granda! Ezek után jól folytatódott a reggel, mert itt pityorásztam a kisvideón. :)

Anikó! Nagyon csácsi az ágynemű, kis töki biztosan édesdeden fog szunyizni benne! :wink: :)

Mazsola! Én is plusz 9 kilónál járok :shock: , ráadásul a kb. egy hete történt védőnői méreckedés óta újabb plusz 2 kiló van rajtam. :shock: :shock: . Sajna ez mind víz, a kezeim, lábaim, mint a virsli, nehezebben is hajlítom őket.
Iszom a bodzateát, meg falom a gyümiket, hogy kimenjen a víz, de ez elég erősen itten van. Ráadásul a folyadék szinte csak befelé megy, kifelé nem nagyon akar jönni, pedig az ásványvíz is vízhajtó. Egy pár lityi felesleg kering bennem. (Majd magyarázhatom legközelebb a dokinak a bizonyítványom, ha le akarna tolni a kilók miatt).

Niki! Ti jól vagytok? Reggel hallottam a híradóban, hogy Angliában egy nap alatt egy havi vízmennyiség esett, és nagyon gáz, folyamatosan mentik az embereket.

Silka! Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok, de tulajdonképpen nincs is semmi baj! :D
Pihizzél sokat, és most intenzívebben kommunikálj Drágasággal, mint idáig. Minden rendben lesz, látod Zétiék is nagyon jól csinálják! Drukk drukk!!! :) :) :) [/b]

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda!

Hát mit mondjak, nekem is sikerült elsírnom magamat! Nagyon megható!

Zsu!

Óvatosan azzal a súrolással, meg a lakásfelújítással!

Silka!

Hidd el, hogy csak ez első két nap furi, utána meg szinte húzni fog az ágy, megszokod a fekvést és gyorsan eltelik az idő!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Zsuzsóci!

Ha jól elékszem, Te is a Kútvölgyibe jársz! Tudsz már valami biztosat?

Most látom csak, hogy budaörsi vagy. Mi is oda fogunk költözni, ha egszer felépül a házikónk. Még a végén szomszédok leszünk?

Andi
Kép
amona

Jo reggelt Lanyok!

Csak egy gyors bekoszones, megyek a vedonohoz.

Gremese! Mi jol vagyunk, azt hiszem, hogy a folyok melleti telepuleseken van nagy problema. Nekem csak annyi kart okoz ez a sok eso, hogy bosszankodom. :evil: :evil: :evil: Vegre nem dolgozom, megis szobafogsagra vagyok itelve!!! :x De valahol mar megszoktam, sajnos az eso mindennapos vendeg itt.
Tegnap este hianyoltalak a forumrol!!!

Egyebkent en is pont plusz 11 kilonal tartok, ennek ellenere a hasam nem nagy egyaltalan (mondjuk nem is kicsi szerintem), de ezert kellet megegy uh-t csinalni, hogy a baba eleg nagy-e. Gondolom, azert jott fel ennyi, mert eleg aproka voltam elotte, ki kellett kicsit parnazni magam! :oops:

Nekem vizesedes problemam nincs, mivel negyed orankent pisilnem kell. A baboka rendesen tornazik a holyagomon, sokszor viccelodik velem, belerug egy-kettot... :shock: :shock:

Elvezzetek a huvoset!!! :D Kesobb meg jovok

Puszika

Niki
Vendég

Sziasztok!

Niki! Örülök, hogy minden oké, az időjárásotokat meg vuduzom, az itteni kismamikkal elküldtük interurbán a forróságot. Tuti úton van, mert itt már élhetően kellemes az idő.
És nagyon édi vagy, hogy hiányoltál! :oops: :D

Holnap megyünk 4D-re lállálááá..... és megint látjuk babucit! lálláláááá... :D :D :D

És ma este hova megyek? PANCSIKOLNI!!!! Én is eléggé vizi gyerek vagyok, láttátok is a csúcstechnológiás medencémet. :wink:
Tegnap böngésztem, és erre a cikkre bukkantam:

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=25108

Nagyon ígéretesnek tűnik számomra, meg is kerestem, hol van ilyen, beszéltem is az oktatóval, és ma fél 6-ra megyek!
Jógázni akartam, de ez több annál, ez jobban tetszik. Remélem a gyakorlatban is jó lesz, és akkor bérletet fogok venni.
Majd beszámolok röviden, milyen volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Hát rajtam nincs víz, aztán mégis ennyi a súlyom. :oops: Így jártam... Pénteken megyek a védőnőhöz, kivi vagyok, mit szól... :roll:

Ma jön a víz-, gázszerelő megsasolni a fürdőt, hogy mennyiért csinálja meg! :lol: Haladunk-haladunk szépen lassan... :D

Jók legyetek! Majd még jövök! Pussz

Regina
KépKép
mazsola7

Emese!

A kezdetektől járok aquanatalra. Nem tudom te hová fogsz menni, de én a Campona melletti uszit választottam, mert az volt a legszimpibb. A lakásomtól és a munkahelyemtől (belváros) kicsit messze van, de megéri. Budapest egyik legszebb és legtisztább uszija.

Remélem Neked is annyira bejön majd, mint nekem.

Majd kérjük a beszámolót!!!

Andi
Kép
amona

szaisztok!

JJJJaj, én nem bírom ezt az időt. :oops: Egyik nap 36, másik nap 18 fok. Nyűgös vagyok, fázok, hisztizek és amúgy is..... :evil: :evil: Ennél még a meleg is jobb volt.

Tegnap elégettem a hasam egy tenyérnyi foltban, szval még béna is vagyok. :roll:

Zsu:
fel a fejjel. :)) És vigyázz a pakolással.

Silka:
pihizz és nem lesz semmi baj. :))
Vendég

Amona! De jó! Így még nagyobb lelkesedéssel vágok bele!
Én a MOM parkba fogok menni, ez van hozzánk a legközelebb.
Te is írhatnál pici élménybeszámolót, hátha még vlkinek megtetszik. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni! De édes vagy! Látszik, hogy a kisfiad nincs itthon. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese!

Már volt valaki a csapatunkban, akinek nagyon felkeltettem az érdeklődését, de nem tudom, hogy azóta kipróbálta-e.

A kismamiság előtt elég sokat sportoltam így angyon hiáynzott, hogy az első három hétben nem igazán jacóvasolták az aerobikot, thai-bot....Sokáig keresgétem míg rátaláltam erre az uszira és órára. Igazából különböző aerobik, hastánc, jóga elemeket kell megcsinálni a vízben az oktató utasításainak megfelelően. A víz kb 30 fokos és kb. mellig ér. Igazából az a lényege, hogy egy csomó olyan feladatot meg tusz csinálni, ami már a szárazföldö nem menne. A legjobb a végén a relaxáció. Ilyenkor párban vagyunk (a szerencsésebbek férjekkel érkeznek) és lebegtetjük egymást a vízben, miközben Gitta, az oktató a Bóbtát énekli. Ezért én ezt elneveztem bóbitázásnak. A vicces, hogy ilynekor a babák teljesen beindulnak a pocakokban és látszik, amint " ugrándoznak". Azt hiszem a mi kis Bogink is nagyon szereti a Bóbita dalt.

Mindemelett a társaság is nagyon jó és amint említettem az uszi is nagyon klassz.

Andi
Kép
amona

Sziasztok Kismamik!

De HOL VAN ITT A HIDEGFRONT???!!! :shock: :shock: :shock: Nem tudom, miért van az, hogy Pécs mindig kimarad a jóból! Ma is hasonló idő van, mint tegnap, talán valami kis incifinci szellő lengedez. Még éjjel se volt se szél, se vihar, semmi, 3x kellett kimennem lemosakodnom magamat, annyira dőlt rólam a víz. Igazán erre is fújhatnátok egy kicsit a frontot!

Granda: köszi a kádas linket, azt hiszem, ilyesmire gondoltunk. :D Megnéztem a másik 2 ajánlott linket is. Minden szülés-felvételen bőgök már egy ideje, most is nehéz volt megállni, de gondoltam, a munkahelyemen nem kéne. :oops: Viszont a trutyi-kiszippantós részt kihagyhatták volna, azt világéletemben utáltam nézni, annyira sajnálom a kicsiket. Tudom, hogy kell meg minden, de akkor is!

Silka: nagyon szorítok, pihenj sokat, és igaza van a többieknek: Miléna lebegjen előtted, Ő is egy igazi hős! (Zétivel együtt, persze :wink: ) Végül itt szeptemberben annyi hepiend lesz (vagy kezdet... ? :roll: ), hogy majd csak kapkodjuk a fejünket! :D :D :D

Hajni, Zsuzsóci: kitartáááás!!! :wink:

Közben szaladok, van még ezer dolgom. Ezenkívül már csak 3 napot dolgozom! Juhíííí! :lol: :lol: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!Olyan iszonyú szél van a 7.-en..... :shock: Remélem elég stabil az épület.

Érzem a frontot,pocim aktív sajna.Egész délelőtt aludtunk manóval.

SILKA:látom sajna egy cipőben járunk.. :( Nálam is rövidüléssel kezdődött,aztán szép lassan 1110 lett a méhszáj.Nem egy túl jó dolog a szigorú fevés vagy a kórház,de most a baba a legfontosabb.
Nyugodj meg,ijesztően hangzik ez a méhösszehúzódásos,rövidüléses dolog,de mégsem annyira vészes.Rengeteg kismama van aki így van.A legtöbbnek nyitva van a méhszáj jobban mint nekem,mégis túlhordják vele a babát.Amióta itt vagyok körülöttem mindenki így járt.Mostani szobatársamat ma vitték át szülésmegindításra,holott azt mondták május végéig jó ha húzza mert nyitva van.43. hetet kezdte volna ma. :wink: Ja és nyitva van kb. a 30. héttől.

folyt.köv.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Idő előtti összehúzódások:nálam is vannak/voltak amikor bekerültem.Rögtön nézték NST-vel.Kiderült,hogy véletlenül sem idő előtti fájás,csak összehúzódás.Főleg frontra. :? Keményedés is van,de mivel itt tényleg csak fekszek jóval kevesebb.
Szóval nyugalom,ne ess pánikba!!!!!Ezek a dolgok ha komolyabbra fordulnak is infúzióval megállíthatóak.Nálam 20 perc alatt elmúlt tőle.Dokim azt mondta,ha akarok sem fogok megszülni idő előtt,mert nem hagyják. :)
Viszont a lényeg,hogy tényleg sokat pihizz!Lábakat fel,csípő alá valamit (pl. összehajtott plédet),hogy a méhszájat a baba ne nyomja annyira.Hajolni tilos,csak gugolás.Ülni sem szabad sokat,inkább állni ha nagyon fontos csinálni valamit.

De ami a legfontosabb:nyuginyuginyugi!!!!Tapasztalat,hogy jobban vannak panaszok ha idegeskedsz.Nem lesz semmi baj,ráadásul már egész időben vagyunk,szerencsére nem hamarább kezdődtek ezek a problémák.Van itt 22 hetes kismama is hasonlóval,rossz belegondolni is mennyi idő még neki...

Mindent kibírunk már,aztán babázunk éjjel és nappal.Látod mi is megvagyunk manóval.Mindig a jövőre gondolok ha elkeseredek,olyan jó lesz majd ha megszületik.

Vizsgálat:nekem is fájt amikor már a méhszájjal kezdtek gondok lenni...Már vizsgálat közben tudtam,hogy valami baj van.Szerencsére aki méhszájas azt itt max. havonta 1x vizsgálják,vagy ha nagy panasz van.Nehogy felülfertőződjön,vagy tovább nyíljon.

Szóval kitartás,pihizz sokat és írj amikor tudsz!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna! Hogy is volt az az 1110. Tudom, hogy 1 cm a méhnyak, 1 cm a méhszáj... és a másik két szám??? Nem tudom már visszakeresni az üzidet, amiben írtad. :oops:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!!

Gremese! Vuduzzal meg, kerlek!!! Sut a nap!!! Na jo, nem izzadok a melegtol, de ez megis valami!! :D

Voltam a vedononel, minden ok. Nem is szamitottam masra, mert csak megmeri a vernyomasomat, es meghallgatja a baba szivhangjat, ennyi. Ez a terhesgondozas itt, nyugaton. :D Vegulis, ha nincs semmi baj, akkor boven eleg! Nekem nem hianyzik, hogy a sulyommal sertegessen!! :D :D (A huvelyvizsgalat megugyse, biztos furcsaljatok, mert eloszor en is csodalkoztam, de engem meg nem vizsgaltak a terhesseg alatt :) )

Jaj, aztan elmentunk babacucc-vadaszatra, hat iszonyat, hogy itt milyen valasztek van, el sem hiszitek!! Olyan gyonyoru minden, a ruhaktol a butorig, kiegeszitok, agynemuk, alomszepek, es annyi, de annyi fele van, hogy a vegen nem vettem semmit. (Par aprosagot kiveve :wink: ). Megfogadtam, hogy az elso gyermekemnel elkovetett hibat nem fogom elkovetni, (hogy tulvasarolom magam) dehat itt...Lehetetlen.. :(
Vendég

sziasztok!

soha nem sikerül írnom,mert mire begépelem a szöveget lefagy a gép és kezdhetném előről, de addigra elfogy a türelmem.
Jelentem jól vagyunk Emma egész nap ficánkol, de szeretem érezni és tudni hogy jól van!
Kifestettük a baba szobát narancos-barackos színűre, anyósom megvette a kiságyat amit azonnal össze is raktunk, kezd alakulni a szoba. Már most imádunk ott lenni, hátmég mikor kiisprücsök is itt lesz!
Még csak pár dolgot vettük, kád, állvány, pólya, hálózsák, 1-2 body, 3 zokni, kifogó. apránként tervezem megvenni, hogy minden nap örömet okozzon valami új!

Mi mindenképpen levetetjük az Őssejtet csak még nem tudom melyik cégnél tároltassuk. Javaslat?

Gyorsan befejezem, mielőtt lefagy!
Legyetek jók, kitartás!
Ti is türelmetlenek vagytok már? :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

üdv az itthoni pihiből :lol: Az első nap nem is telt olyan szörnyen, mint gondoltam. Bár ugye az évi 3-4 napos betegállomány mellett nem is vagyok egy nagy lustulós fajta, úgyhogy most élvezem a pihit. Köszi a bíztató szavakat mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok :lol: Én az örök pesszimista a terhesség óta totál megváltoztam, és végre pozitívan állok a dolgokhoz. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a dolog rosszabb legyen... Minden eredményhez így álltam hozzá, aztán max meglepődtem egy kicsit, mikor pl a cukrom magas lett.
Csak az a furi, hogy úgy terveztem, hogy a szülés előtti utolsó időszakban eljárok szülésfelkészítő tanfolyamra, meg naponta tornázni fogok, végigjárom a várost a hiányzó babadolgok után... ...hát most ez kicsit máshogy alakult. Bár még nem adtam föl a reményt, hogy a pihi esetleg javít a helyzeten és néhány dolgot megvalósíthatok ebből :lol:
Jaj, ez a szüléses video tényleg nagyon megható. Csurogtak a könnyeim... ...meg ez a fürdetős ismertető is. Belegondoltam, hogy hamarosan mekkora felelősség elé nézünk. Egyrészt várom, másrészt sajnálni fogom, hogy vége lesz a terhességnek, mert leírhatatlan érzés, mikor a nap 24 órájában a pociban van a kis drága baba :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: