Sziasztok!
Szánom-bánom, hogy ezer éve nem jelentkeztem, de pörgünk ezerrel és örülök ha az ágybazuhanni van erőm, vagy inkább időm. Üdv mindenkinek akit nem ismerek és sok újszülött babucinak.
Az utsó néhány oldalba beleolvastam és látom zajlik az élet, nőnek nagyon a babák.
Tünde gratulálok a másodikpocaklakóhoz!:D
Mosás ügyben én külön mosom Benike ruháit, de mindent egy adagban (csak a pirosak (1db) és a nagyon sötéteket nem) és még vasalom, de max 1 hónapig. AMúgy senkire nem vasalunk, kiv Apa ingei!
A Sudocrem és a tiszta víz nekünk is nagyon bevált ha nagyon piros volt a popi. Amúgy nem használok poposikrémet, csakéjszakára. És a DM-es Babylove nedves törlő tutira PH semleges, legalábbis az nem csíp, a többi (Nívea és Johnson) még engem is csípett
Barbi, a Rómaira mi is járunk és majd megyünk még a nyáron, összefuthatnánk ott! Már egyszer voltunk hármasban is a Kondorosin. Benike végig aludt, szóval még úszni is tudtam.
Györgyi, tök jók a képek,

hol voltatok, amit így élvezett Jázmin?
Zsófi, most aztán megjártad, ez van ha nagyon jól főz a mami, válogatós lesz a csemete

. Én anno jégkockatartóban fagyasztottam le a zöldséget és csak annyi kockát vettem elő, amennyi kellett. Amúgy pedig a gyors húsleves volt a sláger. (1 csirkecomb felforral vízben, amikor félpuha, kb 10 perc hozzádob sok zöldség egyben és amikor teljesen puha pépesít a kellő méretre. max félóra volt)
Mi is most jöttünk meg Balatonról, Füreden voltunk egy isteni wellness hotelben, élményfürdő, szauna park, stb. Olicska nagyon élvezte egész nap úszni akart, imádta az örvény medencét (karúszóval nagy bajnok!).
Benikét még nem fürdettük, mert nem volt olyan igazi babás medence. Amúgy Benike több mint 7 kilós, 70 cm, oda vissza fordul háról hasra, nagyon mosolygós baba, sokat gügyög és nincs vele semi gond. Átalussza az éjszakát már egy hónapja. Ha tudnám biztosan hogy a következő is ilyen jó baba lesz és a terhesség csak annyira nehéz mint vele, már most bevállalnám a harmadikat. Azért még egy picit gondolkodunk!
Oli felvettékaz oviba, egy csomó barátaj van a csoportban, már voltunk szülőin

!!!!!!
Rakok fel néhány képet.
Igyekszem visszaolvasni titeket és behozni a lemaradást. Jó éjt!