A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hát, nem igazán...pedig kéne mennem rákszűrésre, de eddig még nem akaródzott felhívni :? te voltál Martin születése óta?

KépKép
barimami

Gyuzso

Ez volt az első és hát szerencsére jól sikerült. :lol:

Cukorfalat

Én ugyanazzal a mosószerrel mosom Jázmin ruháit, mint a mi fehér ruháinkat. Persil Sensitive. Öblítőt nem használok hozzá, ja és kevesebb mosószert is teszsek hozzá. Külön mosom a mieinktől és vasalom. A védőnőm azt mondta, hogy végülis a vasalás a lényeg.

Steffi

Másik kocsit szeret? Vagy csak ezt nem? Hogy alszotok mostanában?

Kép
gyorgyi33

Barbi!
nem voltam pedig nekem is kéne menni rákszűrésre, meg úgy ált-ban, hogy minden rendben van-e odabent.

györgyi!
igen a bazi nehéz pierre cardent. én is szeretem csak az a baj, hogy nem bírom emelni. a chicco-val az a baja, hogy a karja nem állítható és így nem felém néz. jobban tud a pierre carden-ben nézelődni. elég változó az alvás, de már annyira nem gáz. szerdáig napközben is tök jól aludt és már nem ébresztett fél 6kor hanem csak 7körül. aztán csüt. megborult a napirendje és ezt még mindig szívom.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,
gyed témához kapcsolódva: ha a 2. baba két éven belül születik, akkor sem lehet csodát várni atgyás kapcsán. nem sokkal változik a gyed összege, inkább csak a csal. pótlék miatt nő.

amúgy én sem tudom, hogy vissza vesznek vagy sem, mert időközben átszerveztek mindent, egy főnök sincs már ott, aki még ismert, és már az a lány is elment, aki anno a helyemre jött. pedig én egy nagy cégnél dolgoztam. :?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Cukorfalat! Én a mi ruháinkkal együtt mosok, mert nem telne meg Benéivel a mosógép. És ugyanazzal a mosóporral, mint a miénket. Tide, vagy Ariel. Én külön mosóport, öblítőt csak akkor akartam venni, ha érzékeny lenne a bőre. De szerencsére nem az :)

mtunde

Cukorfalat, hát igen, Györgyinek igaza van, a vasalás a lényeg, csak mivel én már nem vasalok kb. 2 hónapja, legalább a mosóporból babának valót használok :roll:

Steffi, hát igen, nekem is el kéne szánnom magam, csak ugye mindig van valami "fontosabb", most pl. szemészhez rohangálok, mert valami nem stimmel a szememmel, lehet, h azért mert túl hordtam véletlenül a kontaktlencsémet :(

KépKép
barimami

Sziasztok!

Györgyi, örülök, hogy jól sikerült az út, nagyon jók a képek, szerintem is elgondolkozhatnál újra azon az úszáson, még most sem késő elkezdeni :wink: És a babauszik vize tisztább, mint a strandok, fürdők vize.

Még a kajához akartam írni, hogy én is fagyasztok, nekünk a jégkockatartó jött be, miután megfagyott bezacskózom, és csak néhányat kiveszek és felolvasztom. Az aventes pohár talán túl nagy ehhez, nem?

Babakocsi: Steffi, sajnálom, hogy Martin nem szereti a chiccot! Mi is most vettünk újat, majdnem olyan, mint a tietek, Léna szereti, mondjuk ő az előzőben is előrefele nézett. Azért az előző nagy kerekeivel sokkal könnyebb volt közlekedni, ez megakad minden kis akadályban, de tény, hogy sokkal könnyebb és kisebb...

Képzeljétek Léna megtanult tapsolni és integetni, olyan aranyos!

Gyed-gyes: Én sem tudom mi a jó, de valszeg nálunk is az lesz a megoldás, mint Tündénél, ha nem jön 2 éven belül a gyerek, merthogy én is tanár vagyok...

Na, megyek, itt nyűglődik a lábamnál a kisasszony...

Szép napot mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi!
Írok privit babakocsi ügyben! A miénknek szétment 3 év intenzív használat után a tolókarja, most van egy kölcsön, de nem az igazi :(
És én is imádom a chicco ponee-t.

mtunde

Sziasztok!
Köszi Györgyi a választ, bár most teljesen összezavarodtam, Úgy néz ki, hogy a férjem mun kahelye épít egy lakóparkot a dolgozóknak Kulcson, mivel igyen lenne, valszeg "beletörődnék" a helybe és odamennénk.
Hol voltatok paqncsizni, mertz arról lemaradtam?

Én, mint 3 gyerekes, már együtt mosom a kicsi cuccait a mienkkel kezdetektől és az első mosás óta nem is vasalok. persze az elsőnél ez nem így volt.

Időm se lenne rá.

Akkor mi jól csináltuk a tesókat, mert egymás után sosincs meg e két év különbség, de iszonyú meló is ennyi kicsi gyerekkel egyszerre.

Réka
Vendég

Sziasztok!

Györgyi: nagyon jók a miniszünidős fotók, édes Jázmin vizeskedéskor.

Cukorfalat: én már kimostam és kivasaltam mindent, a mi mosóporunkat használtam, csak kevesebbet és kevesebb öblítőt. Amúgy terveim szerint külön fogom mosni Tündér ruháit a miénktől, legalábbis az elején, de ugyanazzal, meg persze vasalom.

Költözés: sikerült, bár azt hittem, hogy kandi kamera áldozatai vagyunk, mivel tegnap miután 2 óra alatt bepakoltak - igaz szerintem ennél lassabban már nem lehetett volna - jelezték, hogy hoppá égve maradt a teherautón a lámpa és az aksi lemerült, hogy akkor szerezzünk egy bikakábelt és segítsünk nekik beindítani a kocsit :shock: Na mindegy a lényeg, hogy nagyot aludtam végre délután és éjjel is a saját ágyunkban! Valamint Tündérke ruhái is bekerültek a kis szekrényébe és a babaágy is a helyén van.

Ma megyek dokihoz kíváncsi vagyok mit mond, mikor szülünk?! Várom a holnapot, mert elvileg kicsit hűvösebb lesz végre.

Még egy fontos kérdés, most ahová költöztünk van légkondi. Mennyire lehet használni pici babánál? Most, hogy csak magamra használom általában 27 fokra van beállítva, de csak délelőtt 11-15,16-ig megy. Gondolom ennyit nem lehet babával, de lehet valamennyit? Köszi előre is.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Még annyi a légkondihoz, hogy ez egy keleti fekvésű tetőtéri lakás, szóval baromi meleg van, még besötétítéssel is, ha nem megy a légkondi. Köszi a tanácsokat.

KépKép

KépKép
snowwhite

Snowwhite, nálunk is van légkondi és én is be szoktam kapcsolni napközben, de csak akkor, ha Dani alszik és egy másik szobában van, csukott ajtónál, ahová nem ér el a hideg levegő. Nálatok van ilyen lehetőség?

Zsófi, de édi lehet Léna, ahogyan integet!! Blogodat megnézem, hátha van fent videó vagy kép róla :wink:

És végül itt vannak a tegnapi rómais képek, Dani még azt is hagyta, h feltegyük a napszemcsijét :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
barimami

lányok
Balázs nem kakilt 2 napja, viszont nagyon büdiket pukizik :oops:
mit lehet tenni, hogy kakiljon? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Hát, a két nap elvileg még nem gond, szoptatott babák néha 5-7 napig is nem kaklinak, de ha eddig minden nap volt kaki, plusz látod, h nagyon erőlködik, akkor talán érdemes lenne beadni egy glicerin kúpot, h ne szenvedjen...

KépKép
barimami

Barimami: nagyon jók a strandos fotók. Nővérkémmel és két gyermekével voltunk ott múlt hét csütörtökön, szerintem jó kis strand, igaz nekünk a parkolásért nem kellett fizetni.

Lakás: ez egy galériás tetőtér, mi a lenti szintet vettük birtokba, a galérián van a légkondi. Szóval egy légtér, de azért mégsem ránk fújja egy az egyben. Szóval ezért vagyok tanácstalan. Mert a nagy melegben kivinni sem tudom majd, mert ott is felforr szegénykém, viszont nem akarom, hogy a légkondi huzatát kapja. Igaz nem érezni itt az alsó szinten, bár ő biztos érzékenyebb nálunk.

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat a mosással, mosóporral kapcsolatban.
Egyenlőre szerintem a mi mosóporunkat fogom használni (Persil, Ariel v. Tomi, mikor melyiket veszem) és nem öblítőzöm. Vasalni fogom első időkben mindenképp.

Barimami: nagyon jók a képek!!

Snowwhite: Sajnos légkondi ügyében nem tudok segíteni. nekünk egyenlőre nincs, pedig nálunk is elkélne, mert 4 emeletes panelben a 4. emeleten lakunk, így kb 35-40 fok van a lakásban és főleg éjjel :(

Cincini: Én ismerem Kulcsot. Az exeméknek ott van telkük. Szerettem nagyon oda járni, bár nem tudom, hogy most milyen, mert kb 5-6 éve nem voltam. Teljesen békés, nyugodt környék.
cukorfalat

Sziasztok!

Jó pár hónapja olvasgatlak benneteket és gondoltam végre itt az ideje, hogy regisztráljak... :)

Üdv Snowwhite! Én is a "végét járom", 38.hét és azt hiszem a múlt héten találkoztunk is a kórházban.

Közben próbálok vonalzót csinálni... :roll:
vkbrigi

Snowwhite, nekünk is csak azért kellett,m ert nem fizetős hely már nem volt a környéken, csak ha gyaloglunk kb. 10 percet, amit Danival és cuccokkal ne mvállaltunk be, így be kellett állnunk a parkolóba...

Hát nem tudom, ez a galériás légkondi nehéz ügy, ha kicsi teljesítményre állítod és napi pár órát megy csak, nem hinném, h bármi baja lesz a babónak, neki is jobb, mint az 50 fokban, de szterintem csak a 2-3. hét után kéne kísérletezned ezzel...esetleg még azt tudod csinálni, h ameddig elmentek sétálni, vásárolni, orvoshoz vagy bárhová, mindig bekapcsolod, bár tapasztalom, h elég egy félóra és rögtön visszamelegszik a laki, napközben meg nincs mit tenni, mert nem akartok kimenni a hőségbe...

KépKép
barimami

Cukorfalat, nekem igazán nem is az a gondom, hogy esetleg Kulcsra költöznénk, hanem már most rágom magam a sulikérdésen. Kinéztem a Duna túloldalán Kunszentmiklóson egy református iskolát, így az lett volna a legideálisabb, ha a kettő közé, azaz Dunavecsére költöznénk.
Kicsit tartok a sima suliktól, az én fiam sem egy angyal, sőt elég rosszacska, így jó lenne, ha lenne némi fegyelem az iskolában, és hát a többi gyerekben sem bízom. Annyi neveletlen, bunkó kis kölyök van, hogy csak na.
Múltkor az itteni helyi iskolában a szomszédnőm azt nézte, hogy a nagyok, hogyan lökdösik ki az útra a kicsiket. A trágár, ocsmány beszédről már nem is szólva. A fiam már most is sok rosszaságban benne van (szerintem), így nem akarom megadni még csak a halvány lehetőségét sem annak, hogy elkallodjon.
Még 3 év a suliig, de már nagyon fel tudom magam húzni az ügyön, már az ovikéréd is nehéz volt, de a suli még fontosabb.

Réka
Vendég

Üdv VkBrigi! Szerdán voltam CTG-n, akkor találkoztunk? Utánam mentél be, vagy a széken ültél?

KépKép

KépKép
snowwhite

Snowwhite
Igen, én is szerdán voltam CTG-n és utánad mentem be. Te is a pároddal voltál, ugye?
vkbrigi

Igen a férjemmel voltam, akkor ha jól gondolom a gyermekágyas felkészítőn is találkoztunk már. Mikorra vagy kiírva? Ki a dokid? Én holnap megyek CTG-re délután 3 előtt picivel.

KépKép

KépKép
snowwhite

A felkészítőn nem találkoztunk, mert mi sajna kihagytuk. Egyébként miről maradtunk le? Jó volt? Ti is papás szülést terveztek ezek szerint.
Mészároshoz jártam terhesgondozásra + Nováky Ritával fogok szülni. Remélem hamarosan... Már nagyon "babázhatnékom" van! Ma voltam gyerekorvos doktor néninél is és odaadta az összes receptet az összes kence-ficéről, amire majd szükség lesz. Magyarázta, hogy ki kell majd tölteni: gyerek neve, születési dátuma... Alig várom! :lol:

Remélem sikerült végre a vonalzó???!

Kép
vkbrigi

Brigi, üdv közöttünk, igen, a vonalzót sikeresen felraktad! :wink:

Többiek??? Nagyon pangás van ma is, én meg itt pörgök ezerrel :D Veronikusz, Tünde, Steffi, Györgyi, Ancsaaa?

KépKép
barimami

Steffi,
köszi a nyugtatást, felszívódóval stoppolt össze doktor hájsz :lol:
akkor nem izgulok, hogy kifordult!

Brigi,
szeretettel üdvözlünk!!! kitartást az ucsó hetekre!!

Barbi,
nagyon aranyosak a pancsi-fotók!! főleg a szundi-manós!! Én is szeretnék menni!!!
de még nem lehet..
nem baj, kivárjuk a sorunkat! :lol:

Emano,
remélem a kaki-projekt megoldódik hamar!! én is csak elméleti tanácsokat tudok adni, ha elhúzódik a napi kaki, mi már előre tornázunk, mert nagy küzdelem lesz a vége. Nem lehet, hogy a tápszer kavarta meg esetleg?

Zsofi,
nagyon aranyos lehetett Léna, ahogy integet!! Kérünk fotót majd!!

Szép délutánt!!
Zsu

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Brigi!
Üdv a csapatban :D Kitartást a meleghez ilyen nagy pocakkal.

Barbi!
Nagyon jók a fotók, tök jó hogy mindíg vízközelben vagytok, bár kicsit irigykedem mert én is imádom a vizet, ha nagyobbak leszünk mi is úszunk majd :D

Snowwhite!
Örülök hogy túl vagytok a nehezén, és tényleg jön a lehülés állítólag, úgyhogy pocakosok kitartást!

Cinicini!
Ne aggódj a suli miatt biztosan sikerül majd jól választani és bizosan kapsz majd segítséget az oviban is az óvónéniktől és a többi szülőtől akiknek már esetleg van idősebb csemetéjük!

Emano!
Sajnálom Balázs kakiügyét én hallottam valamilyen szél-csőről amit patikában lehet kapni állítólag az segít, a tesómék használták és nekik bevált csak az a lényeg hogy nem szabad túl gyakran használni!

Mi ma voltunk hasi uh-on minden rendben csak a csonkink a gond de remélem hamarosan ez is megoldódik csak várnunk kell a manó 1 hónapos koráig....

MIndenkinek szép napot kívánok!

Ja Barbi, lehet hogy mindenki nyaral? :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Barbi

Kösz a hiányolást, dolgozom. :roll: isteniek a fotók. És hogy így alszik!!! Jázmin mostanában egy órás üvöltés után alszik el. Amióta felállt. Csak ácsingózik az ágyban, majd amikor már teljesen kész van, akkor "összeesik" és elalszik. Én meg 10 percenként bemegyek, aztán lefektetem, aztán feláll, aztán lefektetem, szóval ez így megy. Most mondta az egyik kolléganőm, hogy ez náluk is így volt amikor megtanult állni. Egy-két hét volt náluk. Remélem nálunk is. Ha már elaludt nincs gáz, alszik. Sőt azt is mondta ez a kollégám, hogy az ő gyereke ekkor kezdte el kihagyogatni a nappali alvásokat. Hát ha nem raknám ki az erkélyre babakocsiba, akkor még a délelőtti kis 20 percet is kihagyná. Délután leteszem negyed egykor, fél kettőkor elalszik, aztán 3-kor kel. Ennyi a napközbeni alvás. :) De legalább éjjel lenyomja a 11, 12-őt nem panaszkodom.

Brigi

Üdv neked. :lol:

Kép
gyorgyi33

Gyuzsó, Borsa, nemsokára rajtatok a sor, már nem kell sokat várnotok és ti is küldhetitek a pancsizós képeket! :lol:

Györgyi, hát igen, Dani is ma ordított elalváskor, de csak olyan 10-15 percet és aludt utána rögtön, de én is hagytam, ilyenkor bemegyek hozzá olyan 3-5 percenként, az aktuális idegállapotomtól függően :roll:
Ti voltatok már ultrahangon Jázminnal? Most jutott eszembe, hogy mi csak csípőszűrésen voltunk, az UH-t hány hónaposan kellett volna? :?:

Dani négykézláb áll és billeg előre-hátra!!!! :shock: :D De lemászik a szőnyegről és csak a parkettán szereti csinálni, engem meg a frász kerülget, h mikor fejeli le a padlót! :lol:

KépKép
barimami

emano!
szélcsövet mi is használtunk, tényleg jó.

barbi!
jók a képek!

györgyi!
írtam privit!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Üdv Brigi, el sem hiszed, mennyire nagyon irigyellek Téged is, Hófehérkét is. Hófehérke, szerintem nyugodtan benyomhatod a légkondit, csak ne a babára, de ez gondolom egyértelmű. Ügyik vagytok a költözéssel, mi is 5 nappal Benő érkezése előtt "nyomtuk le". :lol:
Steffike, nekünk graco mosaic van, nagyon szeretem, a napokban kezdtük hordozó nélkül használni, de szerintem ehhez még igen kicsik vagyunk, hiába 8 kilósak... :shock:
Györgyi, Jázmin eszméletlen, és nagyon-nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat Miskolctapin. Jó hallani. :wink: Mi is voltunk Miskolcon pénteken, de csak jöttünk-mentünk. Jázmin nagyon faszányosan alszik napközben, nálunk előfordul, hogy mindössze 2x20 perc. :? Azt már le sem merem írni, hogy mostanában éjjelente 4x kelek Bencihez, remélem, csak a meleg miatt. Vki hasonló cipőben? Ebből 2x nem gáz, csak egy kis tea, aztán alcsi vissza, csakhát mégiscsak ki kell mászni az ágyból. Nem csináltunk ilyet újszülött korunkban sem.
Barbi, a képek isteniek! Olyan szépek vagytok! :roll:
vbea

Eni, Benid 8 kiló??? :shock: Asszem lemaradtunk, mi még mindig a 7,5 felé kullogunk! :roll:
Ja, Danival ugggyanez volt pár napig (hétig??), én is adtam neki inni, aztán már fordult is egyből az oldalára és húzta a lóbőrt, aztán egyik nap már nem csinálta...

KépKép
barimami

eni!
bocs, azt hittem neonatotok van... de miért hittem? na mindegy. 8kiló? wow!!!!!

ja brigi!
üdv és tényleg jó, hogy még egy ksimama szülés előtt közvetlenül! légkondi szerintem sem gáz, csak ésszel! jobb, mint ez a hőség! bár most állítólag enyhül gondolom mindenki alig várja!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

jajj hát képzeljétek ma van a 2. házassági évfordulónk! :lol:
ahhoz képest, hogy februárban azt hittem válni fogunk... :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi

Gratula!!! Ment privi!

Eni

8 kg???? AZ igen. Jázmin most 7720 volt. Ja és nekünk éjjel jól alszik, de ő is próbálkozott! Ne hagyd magad, mert megszokja! :lol: NAgyon okosak! Ja és én eg yidőben körbepárnáztam, mert össze-vissza mászkált és nem tdott aludni. Mostmár nem működik, mert feláll és úgy kiabál. De ha alszik akkor alszik. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Eni! Csak keményen! :)

Snowwhite, szerintem amennyit most hazsnálod a légkondit, annyit mehet a babával is. Jobb, mint a nagy hőség. A kórházban pl szinte folyamatosan huzat volt, de az sem zavarta őket!

Én is várom a holnapi lehűlést. A kánikula továbbra sem a barátom :)

mtunde

Midenkinek
köszönöm a lelkes fogadtatást!
Ha ezt tudom, hogy itt ilyen kedvesek vagytok, már rég' regisztráltam volna... :lol: :lol:

vbea
áruld el légyszi, hogy mit irígyelsz rajtunk??? Csak hogy próbáljam kevésbé sajnálni magam... Már lassan a csattogós papucsaimba se fér bele a bedagadt lábam, "megdeglek" ebben a hőségben (én lenni decemberi téli baba) és pont úgy érzem magam, mint egy elefánt. :)

Kép
vkbrigi

Brigi!
Itt csupa jó fej van :lol: Csak így szerényen 8)

És hogy tudd: én is irigy vagyok! Hát az azért olyan izgi mikor az ember pár héttel szülés előtt van és hamarosan láthatja az ici-pici babáját. és az első napok és a szülés. meg az a nagy poci olyan gyönyörű! és amikor érzi az ember belülről a kicsinye mocorgását... mekkora a baba most kb? keményedések jóslók vannak? képet is dobhatnál magadról...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Brigi, és neked a kedvességünk csak most tűnt fel?? :P

Györgyi, hát igen, fura, h mindenki mennyire más, pl. Dani iszonyat nyűgös lesz napközben már 2-3 óra ébrenlét után és megfigyeltem, h ha fent is tartom és nem engedem aludni, akkor se lesz jobb az éjszaka, sőt, csak még rosszabb! Pl. tegnap kétszer 1,5 órát aludt és éjjel 3x kelt! Előtte lévő nap meg tök későn kelt fel a utolsó alvásából (3/4 8), mégis teljesen jól aludt és összesen egyszer kelt hajnalban :roll:
Ja, és ezek szerint akkor már ti is lehagytatok minket súlyban (plusz járásban)!:D

Tünde, egyetértek, jöjjön a hidegfront!!!!! :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Szánom-bánom, hogy ezer éve nem jelentkeztem, de pörgünk ezerrel és örülök ha az ágybazuhanni van erőm, vagy inkább időm. Üdv mindenkinek akit nem ismerek és sok újszülött babucinak.
Az utsó néhány oldalba beleolvastam és látom zajlik az élet, nőnek nagyon a babák.

Tünde gratulálok a másodikpocaklakóhoz!:D

Mosás ügyben én külön mosom Benike ruháit, de mindent egy adagban (csak a pirosak (1db) és a nagyon sötéteket nem) és még vasalom, de max 1 hónapig. AMúgy senkire nem vasalunk, kiv Apa ingei!

A Sudocrem és a tiszta víz nekünk is nagyon bevált ha nagyon piros volt a popi. Amúgy nem használok poposikrémet, csakéjszakára. És a DM-es Babylove nedves törlő tutira PH semleges, legalábbis az nem csíp, a többi (Nívea és Johnson) még engem is csípett :cry:

Barbi, a Rómaira mi is járunk és majd megyünk még a nyáron, összefuthatnánk ott! Már egyszer voltunk hármasban is a Kondorosin. Benike végig aludt, szóval még úszni is tudtam.

Györgyi, tök jók a képek, Kép Kép Kép Kép hol voltatok, amit így élvezett Jázmin?

Zsófi, most aztán megjártad, ez van ha nagyon jól főz a mami, válogatós lesz a csemete :lol:. Én anno jégkockatartóban fagyasztottam le a zöldséget és csak annyi kockát vettem elő, amennyi kellett. Amúgy pedig a gyors húsleves volt a sláger. (1 csirkecomb felforral vízben, amikor félpuha, kb 10 perc hozzádob sok zöldség egyben és amikor teljesen puha pépesít a kellő méretre. max félóra volt)

Mi is most jöttünk meg Balatonról, Füreden voltunk egy isteni wellness hotelben, élményfürdő, szauna park, stb. Olicska nagyon élvezte egész nap úszni akart, imádta az örvény medencét (karúszóval nagy bajnok!).
Benikét még nem fürdettük, mert nem volt olyan igazi babás medence. Amúgy Benike több mint 7 kilós, 70 cm, oda vissza fordul háról hasra, nagyon mosolygós baba, sokat gügyög és nincs vele semi gond. Átalussza az éjszakát már egy hónapja. Ha tudnám biztosan hogy a következő is ilyen jó baba lesz és a terhesség csak annyira nehéz mint vele, már most bevállalnám a harmadikat. Azért még egy picit gondolkodunk!
Oli felvettékaz oviba, egy csomó barátaj van a csoportban, már voltunk szülőin :oops: !!!!!!
Rakok fel néhány képet.
Igyekszem visszaolvasni titeket és behozni a lemaradást. Jó éjt!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Bocsánat, nagyon hülyén sikerült felrakni a fotókat, így a szöve között :roll:

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!

Merci!
Nagyon édesek a képek gratulálok a szép babákhoz!
És irigykedek a nyaralás miatt :D
Barbi!
Danika milyen ügyes :D
Steffi!
Gratula az évfordulóhoz
Eni!
Micsoda izmos kis manó :D 8 kg :D

Ma nagy Duna-party sétát szervezünk alíg várom mert Emmus nagyon jókat alszik ilyenkor és mi is kikapcsolódunk egy kicsit :D
Várjuk a jobb időt mert itt a tetőtér 32-33 fokos és hát hogy is mondjam kicsit szenvedünk.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Merci! Végre itt... Maradj velünk. Rettenet, mennyit nőttetek. :lol: De gyönyörűek. Nagyon.
Brigi, tudom/tudjuk, miről beszélsz. És hogy ne titkoljak semmit, olvass vissza, mit össze nyígtam január vége felé (26-án született Benőke). Dagadt a lábam, akkora voltam, mint egy bálna, rennie-vel mentem mindenhova stb stb. Konkrétan 3 hétig szültem. :lol: De meglátod, előbújik a babód, és akkor fogod érezni, hogy IGEN, Ő AZ. Meg; hogy tudtam eddig másképp létezni. De most miért mondjam? Inkább drukkolok. Szóval fantasztikus dolgok előtt álltok. :idea:
Barbi, Györgyi, kemény leszek, megígérem. Ma szopizni egyszer kelt, 2x lecsendesítettem egy kis itatással. :D Egyébként meg kell dicsérnem a fiamat, mert mindettől függetlenül rég elfelejtettük a hajnali ébredéseket, 7.30h körül indulnak a napok, addig azért szuszmákol (kisebb-nagyobb megszakításokkal).
vbea

Jó reggelt!!

Merci

Szia!!!! Csakhogy itt vagy!! MOstmár ne tűnj el!!! Édesek a fotók, Benike nagyon ügyes!!! Szépek!! Ja és Miskolctapolcán voltunk! :lol:

Steffi

Megadtam a számod, szerintem ma hív a csajszi. :lol:

Brigi

Az biztos hogy fantasztikus dolgok előtt álltok, de azért lelkileg erősítsd magad az első pár hétre. :roll:

ENi

Na csak azért!!! Séta jövő hét?

Heni hol merre vagy???

Kép
gyorgyi33

Jó reggelt!

Kinek hogy telt az éjszaka? Nekünk nagyon jó volt, Dani 10től fél 7ig aludt egy pisszenés nélkül, aztán még egy kis rábeszélés után fél 8ig, szóval nagyon meg vagyok elégedve vele! :lol:

Merciii, végre írtál, nagyon édesek vagytok, Benid és Olicskád tömör gyönyör, rómais tali oké, majd írok neked privit, ha legközelebb megyünk! :wink:

Eni, alakul ez a Beni-fiú, lehet, h őt is a nagy meleg zavarta fel álmából!!

Borsa, itt a várva várt hidegfront, ablakokat kinyitni!! :D Hú, a 30 fok durva lehet!!! :shock: Nincs valami ventillátorotok vagy ilyesmi vagy az sz@rt sem ér? :?

KépKép
barimami

BArbi

Nekünk jó volt az éjszaka, képzeld veletek álmodtam. A férjeddel meg Danival együtt valami hülye jógára jártunk hát hogy mondjam álomszerű gyakorlatokkal. :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Ma megkönnyebbülve ébredtem a hűvösben :)

Borsa, a séta biztos jó lesz!

Barbi! Olyan furi, de tök igaz, amit írsz, a nappali alvásnak köze sincs az éjszakaihoz :) sőt. Bene ha napközben sokat alszik, még éjjel is rá tud húzni :) Igaz, ő csak 1x alszik ebéd után.

Merci! Végre! A gyors husi-zöldég leves nálunk is nagy kedvenc volt. Sőt, a mai napig is az.

mtunde

Györgyi, séta jövő hét ok, péntek nem jó egyelőre... :D
Brigi, ahogy Györgyi írta, erősítsd magad! Vagy kérdezd meg részletesebben Emanot, Gyuzsot, illetve Borsát. :wink:

Megyek, mert kisfiú ordít... :?
vbea

Györgyi :lol: :lol: Hmm, majd megkérdezem Andrist, h mit szólna veletek egy tanfolyamhoz!! :lol:
Egyébként Danit minden nap szoktatom a napszemcsijéhez, már rájött, h sokkal jobban tud nézelődni, ha felveszi, a zelőbb is 15 percet ültünk kint a zerkélyen és abban nézelődött, cukiii :D

Tünde, hát igen, a húsleves forever green szerintem! nekem is egyik kedvencem, pláne a mamámé :D

KépKép
barimami

Jó reggelt!

mi is tűrhetősen aludtunk bár dancához és jázminhoz nem is közelítünk, de én már ezzel is boldog vagyok!

györgyi!
kösz a közbenjárást bár még nem hívott, de ami késik nem múlik. én meg őrülten kutatok új kocsi után...

mi most sétáltunk, gondoltam naivan lehűlt az idő, még kardigánt is vettem, martin is farmerban pulcsiban, hát itt van 30 fok az tutkó!

merci!
tényleg szépek a gyerkők!

na lépek, gyermek itt randalírozik az ölemben...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

na tök jó az előző meg ez is az án hosszászólásommal kezdődik...

lilluska?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: