A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Cső Boni! És tessék jönni csányisanyizni!

Snufi! Nem ér belebugyborékolni! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ismét köztetek! :lol:
Csak azért ugrottam be, mert még mindig nem tudom mi van Bettikével?????????????

Athiz: már csak pár nap, de gyorsan elmúlik az idő :wink:

Gratula a sok fogyókúrázónak, én nem vagyok rá képes, különben is mindenki szép és csinos minek a fogyi! (csak pozitívan lányok)

Ja és nagyon szorítok Snufinak, mert én is hiszek a homeoban, évek óta (5 éve pontosan) ezzel gyógyítom a gyerekeimet a mi gyerekorvosunk is homeopata, és mivel németeknél már kötelező tantárgy a mi dokink szerint nálunk is az lesz pár éven belül!
Még valami csak hogy legyen min szörnyülködnötök :lol: A dokink még biorezonanciával is foglalkozik és az alapján derült ki, hogy a kisebbik gyereknek nem hatott a három évesen beadott kötelező oltás. Lesz téma megint :wink:

Babának is szurkolok és persze mindenkinek bármibe is fog vagy fogott esetleg fogyott?

Kép
klarissza32

Klarissza, hál istennek nem lesz téma, mert Áfi nyaral, nekünk meg mondhatod! :lol:
Én nem ítélkezek felette csak nem hiszek mindenben!

Kép
kata05

Tudom, hogy Áfi nyaral, mert minden nap olvaslak ám benneteket, csak nem írhatok a munkahelyemről, itthon pedig első a család, csak most kicsi fiam elment táborba a kicsi meg a mamánál, de ezt már annyira el kellett mondanom, bocsi :wink:

Kép
klarissza32

lanyok benyaltam 2 tolcseres meg egy dobozos fagyi felet :lol:
eljen a nyar:)

klarisza en is hiszek benne:)

akarok szep fenykepet csinalni nektek aztan meg nincsen meg a az aku :shock:

Kép
monyo83

Szia Monyo!

Neked is szeretnék írni, leginkább arról, hogy madarat tolláról embert barátjáról!
Soha nem tudnám elképzelni, hogy a barátnőm átverjen, akkor az nem is volt soha barát, és én kerek perec megmondanám neki, hogy mennyibe került a torta, és hogy fizesse ki. A görbe út soha nem járható! Ha most sakkban tartod az még visszaüthet vigyázz a bumeráng is mindig visszaüt!

Kép
klarissza32

Ti miért nem szetettek vitatkozni?

Kép
zölddisznó

Azért Coca, mert veled nem lehet :lol:
Ahogy az írásaidból kiveszem általában hasonló véleménnyel vagyunk, "a hasonló a hasonlónak örül" Similia similibus curantur vagy valami hasonló, már régen tanultam a latint!

Kép
klarissza32

Coca, én imádok vitatkozni, de nem itt hanem élőben!!Amikor a másik szemébe tudok magyarázni! :D
Ja, és Áfi nehogy mérges legyél rám, ha visszajössz!

Kép
kata05

Áfi nem mérgesedős, attól ne tarts!

Klarissza! Akkor mi a véleményed egy nap pohár sörről? Vigyázz, nem lehet más, mint nekem! :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi, pont most iszom ezt a hőséget csak így lehet elviselni! Ha tudnád milyen finom hideg!!!!!!!!! :lol:
Küldhetek neked is egy pohárral?

Kép
klarissza32

Sziasztok!

Én is szeretek vitatkozni! De én is csak élőben!

Kata! Szerintem mi jól ellennénk! :lol: :lol: :lol:

Piri még sehol! Teszt is valahol boltban, vagy gyógyszertárban figyel, mert eltemetett a munka, fél 7-kor ástam ki magam alóla! :?

Holnap igyekszem venni és akkor szerdán teszt, ha nem jön meg addig!

NAGGYON KÖSZI MINDENKINEK AZ ÉRDEKLŐDÉST! JÓL ESETT NAGYON, TISZTÁRA ELÉRZÉKENYÜLTEM!
:lol:

Klarissza! Jó látni! :lol: Magadról már megint nem írsz?????

Monyo! És ha később volt pé és ez beágyazódás? Vagy nem lehet?

Kép
bettike
Eger

Klarissza! Késő. Már túl vagyok rajta.

Kép
zölddisznó

Bettike! Nem lehetnek ennyire jók az idegeid!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Nem is az! De érettségi van és jegyző vagyok! Ezt szerintem te érted mit jelent munkailag és időben is!

Kép
bettike
Eger

Klarissza ír magáról is!
Baba még sehol, cn-8, két hónap múlva költözünk, most ássák a tó és a medence helyét, na nem extrára gondolni! nem feszített víztükrös öntisztítós csak egy betonozott festett medence (kb 100.000 -ért) amit mi fogunk tisztán tartani, nem is tudom talán lepkeháló is kell majd hozzá :lol: :lol: :lol:

Kép
klarissza32

en is akajok sort.mindjart megyek is a frigohoz:)

klarissza tudom hogy nem igazi barat.csak a szitu az hogy az o eletarsa a ferjem haverja es munkatarsa.mi hoztuk ossze oket miutan mi is osszejottunk.
a ferjem gyuloli ot(miota kiderultek a szemet huzasai)en meg elvoltam vele mert igy mindenki jol jart.Nekem volt kivel dumalni(ugyanaz a szakmank,a egymas pasijat meg jol ismerjuk)a ferjemnek is volt kivel soroznie,kiskoruk ota baratok.
szoval asszem ez most megszakad.

bettike,beagyazodas,aaaaa erre nem is gondoltam :wink:
amugy csak egy csep barna volt azota semmi.holnap elvalaik.

Kép
monyo83

Ááááá! Nincs az a pénz, amiért jegyző lennék!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Nekem van! :lol: :roll:
(Egyébként szomorú, hogy "rászorulunk" erre, ha jót akarunk nyaralni!)

Monyo! NA ugye, ugye!

Klarissza! De jó! Én is akarok medencét!!!!!!!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok életjelelt adni jöttem.

Bettike, ne húzd az idegeinket.

Monyó, én is pont a beágyazódási esést akartam írni, de megelőztek :lol:

Klarissza, de jó, hogy költöztök, én kis medencében is kiegyeznék :wink:

Cocáéknak jó sörözést :lol:

Boni sokat gondolok rád, épp festek, és nem egy könnyű dolog :lol: :lol:

Szirmi, nekem jó lenne a hétvége :cry: Sőőőt vinnék egy csecsemőt is magammal :lol: :lol: Dehát csak gondolatban tudok ott lenni sajna :cry:

Ma voltunk UH-n tök fölöslegesen, kiderítették, hogy a gyermekkel minden rendben, de súlyt nem tudnak mondani (amiért mentünk), mivel 2 héttel ezelőtt minden rendben volt, ezért most nem mérik le, ugyanis nagyon rövid idő telt el azóta :shock: Na ezt most jól megfogalmaztam, de remélem érthető. De ők mindent rendben találnak, na de ezt a nődokim miért nem tudta, hogy most nem fogják tudni újramegbecsülni a súlyát a gyereknek, azt nemtom. De már nem is izgat... Sügér banda ez is egytől egyig.
Elalszok ülve, állva bárhogy :lol: Nyomott egy idő van nálunk.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc! Jó híreknek örül coca!
Megyek apázni. Csá!

Kép
zölddisznó

bettike: ne csináld már, az örületbe kergetsz minket :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

purc: örülök, hogy minden rendben van a gyermekeddel :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

én is megyek....de nem apázni. Képzeljétek, egy hétre kölcsönkapott a barátjától egy xbox-ot, azóta nem lehet elrángatni előle. Éjfélig megy a játék. Néha olyan kis gyerekes tud lenni :lol: :lol: De hagyom, hiszen csak egy hétig lesz itt a játék. Lesz ennek még böjtje :lol: :lol: Jól taktikázom? :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Klara! Totál eltűntél:((
Milyen a munka? A babatémát teljesen feladtad??

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike! Én addig megőszülök, mire te tesztet csinálsz!! Kérlek!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jelentem marha hideg volt a víz a medencében!!! Brrrr!
Macsekokat megetettük, virágokat meglocsoltuk, akváriumban halakat akartuk etetni, meghalt 9 halacska!!! :( (hétvégén a nagygyerekük volt itt, lehet túletette őket,... :roll:

Klarissza, köszi. Medence méretei? Majd teszel képet?

Coca: pont víz alatt voltam, mikor lőttél, így megúsztam! :wink:

Bettike: drukk!!!

Purc: :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilva, az egy hét után jön a "Na akkor mi is vegyünk egy ilyet" :wink: Tapasztalat. Bár mi WII-t akarunk venni. Uram rá van indulva, tudod a gyereknek... :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Na, nem apázok, TV-t néz, én meg még nem vagyok álmos. De máshoz sincs kedvem, annyira meleg van. :wink:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt! dolgozóból majd többet!
Vendég

Jó reggelt én is!

Na jó, ma én is megyek egy kicsit dolgozni.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

szép napot!

kati
katica30

Jön a hidegfront! Jeeeeeeeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

Szegény Áfiék! :cry:

hőm feljebbment hidegfront hatására 37,00 re je! :lol:
Vendég

Boni, az jóóóó
Mindenkinek szép reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok.

hat nekem nem beagyazodasi eses volt.mehszaj nyitott,a hm 36,4.
ez van :cry: kicsit azert en is biztam benne de tulelem.

Kép
monyo83

monyo:(

babaimádó
Kép
babaimado

az idozites remek,ma megyunk babalatogatoba :roll: :?

Kép
monyo83

Sziasztok!

Gyors életjel, élek, megvagyok tegnap megjöttünk.

Ha eltüntettem itthon a káoszt (ez nem tudom mikorra fog megtörténni) visszaolvasok.

Kép
Kép
robcsi03

szia Robcsi!

Monyó :cry:

Babim :lol:
Vendég

Sziasztok!

monyo: :(

robcsi: szia :D

purc: igen, már egy párszor emlegette is, hogy elsőnek egy jó kis LCD tv-t veszünk, utána ha már meglesz a gyerek, akkor jöhet az xbox :lol: Csak én nem igazán szeretném, hogy ezen nöjjön fel a gyermekem, de sajnos nincs mit tenni ellene. :?

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Megszűnt a meleg! :cry: Pedig én imádom! Na jó a lakásban nem!

Bettike, ne húzd az idegeinket!!++++++++++++++++

Monyó :cry: !

Robcsi, helló, gyere oszt mesélj!!

Képzeljétek nekem ha lesz pé-m az pont a nászúton lesz!!! :lol:

Kép
kata05

betti majd ha lesz tabla javits kerlek.
1cn

Kép
monyo83

monyó sajnálom! :cry: remélem azért most nem tünsz el!

katám ez egy jel!bár mi is mentünk pé hétvégére, oszt jól elmaradt :roll:
Vendég

Nekem most nagy terveim vannak, így nem tudok a gyerekre koncentrálni! :lol:
Bár ma van tojásfehérje és fáj is a pocak, de ki tudja!

Kép
kata05

milyen terveid vannak?
Vendég

Lakás átalakítás főként! Ami sok időt elvesz, így nincs időm gondolkodni!

Kép
kata05

katám!az jó buli, remélem annyira lekötöd magad, hogy közben valóra válik, amivel akkor és ott nincs időd foglalkozni! :lol:
Vendég

Kihalt a topik?

babaimádó
Kép
babaimado

én itt vaygok, csak nem szeretek magammal beszélgetni! :mrgreen:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: