Tinu: üdv újra itthon. MINDENHOL JÓ, DE LEGJOBB OTTHON. Na akkor gondolom ez a közhely nálad is beigazolódott. Azért jó, hogy eddig bírtad anyóséknál, főleg apa nélkül. Én nem bírtam volna! Főleg hogy kutya a lakásban. Nem is tudom mit csinálnék, ha valamelyik nagyszülőnél állat lenne a lakásban. Nem vagyok állatellenes, de szerintem a nagyobb testű állatok nem lakásba valók, pláne, ha baba is van a közelben. na de ez az én véleményem! Azért Tündinek biztos jót tett egy kis friss levegő, meg ha tégedi is kényeztettek, akkor már megérte elmenni.
Tündériek a képek, és végre látunk fotót apáról is!
Kata: pécsi Árkád! Na azért olyan bátrak még nem vagyunk, hogy 200km-re menjünk shoppingolni!
Nem emlékszel, hogy vetted az előkét annak idején? Szerintem beizgattál mindenkit ezzel a képpel!
Én is imádom, mikor Ákos simizi a kezem hami közben. Bárcsak ezek a pillanatok ilyenkor örökké tartanának.
Winnie: nekünk is ilyen kocsink van, de ha sétálunk, nálunk Ákos még a bébihordóban van, szűkítő nélkül. Egyszer próbáltuk csak a fekvő sportkoccsis részt, de az nem tetszett neki. Igen, azt én is néztem, hogy elég nagy az átmenek vízszintes és az első fokozat között. De szerintem hamarosan mi is kipróbáljuk a sportkocsit.
A.páhokon a babamedence (benti) nagyon kellemes. Talán olyan 35 fok körüli lehet, de nem tudom, mert itthon a pancsivizet mindig apa csinálja, és passz, hány fokos, de annál talán épphogy langyosabb. Szóval nem fog fázni benne Réka. Mikor is mentek? Tudod, melyik szárnyban lesz a szobátok?

velem:)
apa nyakában
ismét
na ugye, hogy beférek a böröndbe! Akkor mehetek?:)

[/url]
[/