[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Én a könyvtárból szoktam kivenni kazettát vagy cd-t és azt szoktuk átmásolni Lilinek.
Nála a Süsü a sláger,azt szokta elalvásnál hallgatni.
Tegnap teljesen kibuktam a játszótéren,nagyobb gyerekek lökdösték le,szó szerint vegyétek, a kicsiket a csúszdáról.
Nem volt gyenge!Egy kisfiú majdnem betörte a fejét,olyat esett lefele.
Persze utána rögtön elõkerültek a nagyobb gyerekek szülei és õrizték õket,bár úgy hiszem õk nem ismerték a teljes történetet.

Lányok,valaki közületek vágatott már ki falat ? Azon gondolkozunk,hogy a két kis szoba közötti falat kivágatjuk,hogy nagyobb legyen Lili szobája.
A szövetkezet azt mondta,hogy mehet, csak pár info érdekelne még róla.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Én nem tudom mi van ma ? Levente 10-kor visszafeküdt aludni és még mindíg húzza a lóbõrt, a Nándus meg fél órája. És én is annyira álmos vagyok.
Nálatok is ez megy?

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Vikics nem lehet hogy betegek lesznek, mert nálunk akkor szoktak sokat aludni a gyerekek ha betegek. Bár az Eszter lányom tegnap 21 óra elött magától eladuldt, és már nem szokott de még délután is elaludt.

Hédi
Tényleg ki akarjátok vágni a falat? Régebben én is gondolkoztam rajta de aztán jött a második gyerek és én azért nem szeretnék örökké itt lakni és nem biztos, hogy aki meg akarja venni annak tetszik majd. De végülis tényleg jobb lenne ha a két kis lukból egy nagyobb szoba lenne.

Ma kiírták a liftre ki nyerte a fûtés korszerûsítést, mondjuk én nem mentem szavazni mert nekem tök mindegy melyik nyeri, de ha jól olvastam akkor az nyerte aki minden lakásban egyedi fûtést csinál. Azért mondtam hogy nekem tök mindegy mert mi középen lakunk nem a szélén.

Anett
Anett
 

 
 

Sziasztok!

Hát nem úgy néznek ki mint a betegek. Kép Én betegszem bele miggyá. Kép Amúgy én is nagyon aálmos vagyok, de reggel megittam egy vödör kávét és így nem bírtam velük aludni. Kép Pedíg jó lett volna, mert kaptam egy sürgõs melót és péntek délig be kell fejeznem úgy, hogy ma és a holnap estém is bulizós lesz. Na mindegy még 1-2 ránc nem számít.

Hédi!
Anyosómék vágattak falat, de részleteket nem tudok.
Anett!
Aki nyerte az ablakokat nem cserél? Ez csak nálatok van így? Minden háztömb maga dönt?

Vikics

KépKép
vikics
 
 


SZia Anett,

Egyenlõre nagyon úgy néz ki,hogy nem költözünk el innen - sajnos.
Ha meg igen,csináltatunk a régi helyére egy gipszkarton- falat.Annak nem látjuk viszont értelmét,hogy a gyerek szûkösködjön addig is.Pár év múlva kellhet egy asztal,azt aztán már tényleg nem tudnám hova tenni.

Hédi

ui:szerintem az idõ álmosító,biztos valami front van,itt is mindenki álmos.
hedvig
 
 


Vikics

Fogalmam sincs hogy nálatok is õ nyerte-e, azért kérdeztem, de szerintem háztömbönként más mert ha jól emlékszem az van kiírva hogy szavazott kb.1200 ember akkor szerintem nálatok más lehet a helyzet. Már kidobtam a tájékoztatót amit küldtek de szerintem ez nem cseréli le az ablakokat csak a radiátorokat és egy tekerõt tesz be amit tekergethetsz egész nap. Szerintetek ezt mikor fogják elkezdeni csinálni, már az idén?

Anett
Anett
 


Szia Anett,

Szerintem még az idén.
Én úgy tudom,hogy nálunk csak házanként lesz egy mérõ,és azt fogják lakásonként elosztani.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Én is csak kókadozok itten, bár a kislány elég virgonc volt, ma hajnali ötkor(!) kipattant a szeme, hogy akkor õ már ma többet nem alszik, és kéri a kajáját. Szerencsére sikerült még egy fél órát visszaaltatni, de most meg én vagyok álmos.

Hédi,
Ha falat vágattok akkor a mostani 1+2-es helyett lesz egy kétszobás lakásotok? Nem félsz attól, hogy így csak áron alul fogod tudni majd eladni? És nem fogod megbánni, hogy elveszik az a + 1 félszoba?

Vikics,

Tényleg aranyosak voltatok, ahogy ott sétálgattatok, nem is feltételezném a fiúkról, hogy néha "rosszcsontkodnak" is egy kicsit! Kép

Bodorka

Bodorka
bodorka
 
 


Szia Bodorka,

Még csak terv.
Viszont mint már írta,úgy akarjuk megoldani,ha netán vmi közbejön,az ajtót kiszabadítjuk a tapéta fogságából,a falat meg gipszkartonból fel lehet húzni,nem egy nagy dolog már manapság.
Igaz,hogy 2 szobás,de étkezõs!Kép
Amikor költöztünk,nem gondoltam,hogy egy félszoba ennyire fél.NAgyon csodálom azokat,akik ekkora félszobában elférnek akár még többen is.

Hédi
hedvig
 
 


SZIASZTOK

Mi úgy lakunk hogy egy fél szobában van egy nagyobb ágy a lányomé egy kisebb ágy elvileg a fiamé és két szekrény egy ruhás egy polcos igaz ezek babás méretben, nem nagy szekrények. A másik fél szobában van a játszószoba és a férjem kinder gyûjteménye a falon és a lányom szekrénysora, ruhásszekrény, polcos, íróasztalos, a nagyszobában meg van egy ülõgarnitúra ahol én alszom a fiammal, a lányom meg a másik kicsi szobába a férjemmel. Ez a mi elosztásunk.
Hédi, amúgy én nézegettem azokat az ágyakat amik magasabban vannak és alatta lehet egy kis játszósarkot csinálni, és ha esetleg magasabbra lehet emelni akkor késõbb jó neki tanuló saroknak. Nekem még nem kell ilyen majd ha a lányom iskolába megy. Jézusom az már csak 1,5 év.

Anett
Anett
 


sziasztok!

Latom mindenkit erint a lakas szukos helye!jo nektek hogy legalabb van ket felszobatok meg ebedlo!
Nekem olyan sz.r elrendezesu(csaladi haz de a harmadik szint,csak a mienk))a lakasom igaz 62-65 nm de csak ket szoba,nincs eloszoba a furdo meg a konyha egy luk!
Ugyhogy nekem nincs falkivet gondom mert a ket szobat egy boltiv valasztja el egymastol!Van egy nappalim meg egy halom es kesz!A gyerek velunk a haloban a napali meg a mindenes:vende,dolgozo,jatszo szoba!Igaz hatalmasak a szobak de megse lehet kihasznalni!Ugyhogy en azon gondolkozom hogy tudnek egy pici szobat csinalni a gyereknek!De nem panaszkodom mert szep nagy teraszom van es az is valamiKép Kép Kép
Mostanaban nagyon el vagyok havazva,egesz nap csak rohanok!Nincs semmire idom plane nem magamra!Lassan mar ugy nezek ki hogy megijednek tollem az emberekKép
Es persze a gyerek minden nap kell 1/2 6-kor mikor aludhatnank 8-ig minimum!A ferjem az orrat mar fel se huzzaKép Kép Kép
Ha minden jol megy talan hetfon mar tudok nyitni de ez meg nem biztos!
Most a fiam nagyon nathas,de azonkivul nincs mas baja!Remelem csak az idojarastol van!Lassan azt se tudom mit adjak ra!
Remelem Anett mar ti jobban vagytok!
Megyek mert a gyerek megint bemaszott a huttobe!

sziasztok fini
Névtelen
 


Sziasztok!

Na igen a szûkös lakásviszonyok! Pedig ezek a lakások még jobban is vannak beosztva, mint az átlag. Már a területhez képest. Mi szinte nem is vagyunk a kis szobákban, csak aludni. Minden a nappaliban és az étkezõben zajlik. Mondjuk így a nappali a dolgozó, vendég, játszó és ki tudja még milen szoba. De azért nem olyan rossz, mire iskola idõ eljön addigra remélem már házunk lesz, majd meglátjuk.
Ez a fûtés azért nem semmi, minden lakásba csöveket fognak bevezetni, ami azt jelenti, hogy fúrják a falat, na kíváncsi vagyok, hogy ez kinek hogy fog tetszeni, ráadásul, ha valaki a házban nem megy bele, akkor a házban fuccs az egésznek, no nem tudom...

Bildiy
bildiy
 
 


Sziasztok
Vikics

Írtad a múltkor, hogy milyen jó nekünk hogy a Máté belepisilt a WC-be. Hát ma is megpróbáltuk, ami annyit jelent hogy leveszem róla a pelenkát és így zokni nélkül (mert nem veszi fel) rohangál és kb. 1-2 percenként kiabál hogy "júj pisilni kell gyorsan" és akkor rohan a WC-re. Gondolom nem kell mondani hogy 15 próbálkozásból 1 sikerült, igaz a szobába kezdte és a WC-n fejezte be de beletalált. Te talán nem is tudnád a WC-re szoktatni õket egybõl mert ugye abból csak egy van, vagy fogalmam sincsen hogy ha ikreim lennének akkor hogyan csinálnám, de lehet hogy akkor vennék 2 bilit. Neked amúgy mi a terved?

Anett
Anett
 


Sziasztok,

Lilis is kezdi szerencsére a bilizést,néha a wc-be is pisil.
Egyedül levetkõzik,ráül,majd kiönti a wc-be az eredményt.Na jó,néha a földre is kerül belõle.
Hétfõn mikor ment a bölcsibe,mondtam,hogy nyugodtan szóljon a gondozónõnek,hogy pisilnie kell és képzeljétek szólt.Pedig ez nagy eredmény állítólag ilyenkor.
Csak az a gond,hogy ezzel egyidõben gondjaink lettek a kakilással.
Lakás...Bennem szerintem egy madár veszett el,állandóan költözhetnékem van.mág belaktuk ezt,most jöhet egy másik kihívás.Csak sajnos ezt a családom,nem nagyon kultiválja.
Egyenlõre Lili is elfér a szobájába,bár egy nagyobb ágy már nem biztos hogy elférne benne.
Nekünk van egy nagy sarokszekrényünk a Lili szobájába,ami nagyon jó mert sok ruhát elnyel,de nagyon sok helyet foglal.
Mondjuk nem is itt vettük,hanem még az elõzõ lakásunkban.

Hédi
hedvig
 
 


sziasztok!

Remelem mar mindenki jol van!En nem vittem ma a gyereket bolcsibe mert nagyon nathas es igy legalabb lesz egy hosszo hetvegenk kozosen!
Probalok kicsit pihenni de nem megy,mindig akad valami amire azt mondom hogy mar csak ezt es
akkor pihi!Kép

Hedi:en ketszer vettem reszt koltozkodesben,es egyszer sem en koltoztem csak segitettem anyueknak!Egyszer mikor anyuek egyedul maradttak mert minden gyerek "kirepult"nagynak bizonyult a lakas(6 szoba 2 furdo stb.)szerettek nagyon mert ott notunk fel es kenyelmes volt,es anno azert vettek meg es epitettek be a padlasteret(berhazban)hogy valamelyik a 3 gyerekbol veluk marad,de a vegen senki nem maradt veluk hanem kulon ment!igy gondoltak minek nekik inkabb bekoltoznek a mamam hazaba aki meghalt de harman orokoltek es majd keresnek egy megfelelelo kis hazat es akkor majd oda mennek!Hat gondolhatod a lakas a harmadik emeleten volt lift meg nincs!Igy onnan mindent cuccoltun a hazba ami eleve be volt rendezve de valahova megis kellett tenni a sok mindent!En akkor azt mondtam ez a koltozes tuti 5 evet vett el az eletunkbol!Aztan mikor mar a hazban minden a helyen volt megtalaltak az idealis kis hazat es kezdodott minden elorrol!Csak akkor 200km vittunk minden!Na az se volt semmi!Es persze ott mar csak 3 szoba van igy mindent oda zsufoltunk be mert ugye kidobni nem engedtek semmit!Hat az is legalabb 5 ev volt az eletembol!ugyhogy en azt mondtam mostmar maradjanak a fenekukon mert en tobbet nem koltozok nekik!Es persze ez elott mikor en kicsi voltam es a lakas meg onkormanyzati volt (ami a 3 emeleten volt)akkor tataroztak es ezert at kellett menni a havanna lakotelepre 2 evre majd vissza,es persze utana jott a tetoter beepites!
Mostmar biztos jol megbonyolitottam a dolgot es nem egeszen ertheto!Kép Kép Kép Kép

Meg szerencse mikor ferjhez mentem csak a ruhaim hoztam!KépKépEs igy nem volt koltozes csak bepakolas!

Nekem van egy nagy franciaagyam es annak az agytartoja nyel el sokmindent szerencsere kulonben nem is tudom hova pakolnek!

sziasztok fini
Névtelen
 


Sziasztok

Tudjátok hogy ma kell átállítani az órát, már végre ezzel is biztosan itt a tavasz, bár néztem a jövõhéten megint hidegebb lesz, de azt már csak kibírjuk.
Nálunk az Eszter lánykám már majdnem meggyógyúlt még köhög egy kicsit és fújja az orrát, de most beteg a fiam, tegnap is egy pici láza volt, és most reggel is meleg, de nem nagyon. Mondhatnám hogy a fenébe mert ma el akartunk valahová menni kirándulni de így nem lehet, tehát most a lányom szívta meg a kicsi miatt. Ez van csak azt nem tudom akinél három vagy több gyerek van ott az összes gyereken végigmegy a betegség?

Fini

Amúgy ismerek egy embert aki jár ki az osztrákokhoz egy bolhapiacra játékokért és azt árulja, lehet hogy tudom hová jár. Megnyitottál már, írd ki az üzletre jó nagy betükkel hogy nyitva hogy lássa mindenki, meg én is ellássak odáig.

Anett
Anett
 


sziasztok!

Anett!:nallam is beteg meg a gyerek!Laza nincs csak nagyon nathas!De jo a kedve es az etvagya is!Remelem hogy csak ennyi es nem lesz komolyabb betegseg!Jobbulast a te fiadnak!
Mi is szivesen mentunk volna kirandulni de annyi volt a teendo az udvarban hogy nem marat ra ido!

Kedden nyitok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
Holnap delelott elintezem meg ithon a formasagokat aztan kimegyek kitakaritani,meg meg atnezni a dolgokat hogy kedden mar minden siman menjen!
Bar biztos igy is lesz meg ami le-ki maradt de majd folyamatosan potolom menetkozben!Remelem bejottok majd seta kozben egyik nap!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap voltam a konyvelomnel es elkeserito volt hogy mennyi kiadast szamolt ki egy honapra!
Nem tudom hogy ez be fog e jonni!Es ugye akkor meg haszon semmi!Hat remelem hogy legalabb a kiadasom tudom majd fedezni!

most megyek mert furdes es vacsi van!

Legyetek jok!


sziasztok fini
Névtelen
 


Sziasztok!

Anett, Fini,

Gyógyuljatok megmihamarabb, küldök sok-sok KépKépKép-t. Ilyen szép idõben kár minden szobában töltöt percért.

Fini,

Még így utoljára, pontosan HOL IS LESZ AZ ÜZLETED?

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!


Mindenkinek jobbulást aki beteg!!!! Mi szerencsére még mindíg csak orrfolyással lavírozunk a vírusok között.
Mostanában teljesen elfoglalt voltam!
Csütörtökön kaptam egy akkora adg melót, hogy nagyon igyekeznem kellett vele, hogy este hétig végezzek. Majd kifolyt a szemem, de aztán este hivatalos voltam egy nõi traccsra japán étterembe, úgyhogy mindenképpen be kellett fejeznem. Úgy éreztem magam mint egy mosógép, amit jól megpakoltak, de aztán szerencsére egy pohárka bio schardonay segített rajtam. Kép
Péntek reggeltõl meg a barátnõmhöz mentünk Piliscsabára, mert a párom munkahelyi hétvégére ment. Nekem mindenesetre egy szanatórium volt ****-os kiszolgálással. Épp csak az ágyba nem kaptam a kávét, mert le kellett érte mennem. De mire lementem a srácok, már kint futkároztak a kertbe megreggelizve. Kép

Fini!

Remélem bejön az üzlet! Sok sikert a kezdetekhez és persze a folytatáshoz is! Egyszer majd eltúrázunk arra. Hát nem lesz egyszerû.... Mostanában útközben elalszanak a fiúk. Persze nagyobb séta közben.
Volt már így valaki? Vagy ez szokványos így tavasszal?

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok Lányok,

Az én lányom még mindig köhög,hurutosan,de állítólag ez nem akkor baj.
Nem ismertek jó gyerek bõrgyógyászt?Lili combján,belül van elég régtóa van egy piros,száraz folt.Csak ott van.Nem tudom mi lehet,nem zavarja õt,de azért megmutatnám orvosnak.
Lili csak az autóban szokott elaludni,de csak akkor ha nagyon álmos.Soron kívül õ nem alszik már el.
Ebéd után,aztán kész.Tegnap kint voltunk pl. a telken,egész nap nem aludt,aztán amikor mentünk haza a kocsiban elaludt.

Az ausztria bolhapiacról már én is hallottam,hónapk óta szándékozom kimenni,de még nem jött össze.
Nem tudjátok véletlenük,hogy hol lehetne csúszdát venni,nem kell létra hozzá,csak külön a csúszka.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!
Hédi!

Én mintha a Szentendrei úton láttam volna csúszda csúszó részt, de lehet, hogy adnak hozzá létrát is meg kell kérdezni. Asszem ott a pluss körül volt valahol ahol a Geronimo motoros klubnak volt a kocsmája is a mellett.
A bõrgyógyász meg passz! Szerintem nincs is külön gyerek bõrgyógyász. Vagy van? Biztosra tudod?

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Az én lányom is még mindig köhög és folyik az orra, de már nem vészes, inkább a kicsi lázas és megint elkezdett folyni az orra hurrá megint szívhatom neki, úgy utálom csinálni hogy elmondani nem tudom.
Van egy börgyógyász Budakalászon magán tehát fizetni kell, és ha felír valamit akkor azon sincs támogatás, jól megcsinálták. Bár ha a gyerekrõl van szó akkor én is odavinném mert a Vörösvári útra be nem teszem a lábam hogy 2-3 órát várjak. Amúgy nem lehet hogy ekcémás a lányomon is volt ilyen folt, késöbb kiderült nem bírja a habfürdõt de még kisebb volt azóta semmi.

Anett
Ha kell azt hiszam meg van a telefonszáma.
Anett
 


sziasztok!

Bodorka:Bekason a hegyfeloli oldalon a Maltai jatszonal!"Marky Baby"
Es koszonjuk a gyogy puszit remelem segit!

hedi:egy ismerosom a Heimpalban kapott valami jo kremet,mert amit mashol irtak fel nekik az nem hasznalt!De ez nagyon bejott nekik!De szerintem lehet a korzeti is tud ra valamit adni!

Anett:a bolhapiac nem rossz csak mostanaban nem nagyon van idomKépKépKép es azt se tudom hova kell menni stb.
Remelem hogy hamar rendbe jonnek a gyerekeid!En is porszivozom a gyerek orrat,es en is nagyon utalom!
Ma felkeltem hajnalban 4-kor mert este vendeg jon es muszaj volt egy kicsit osszekapjam a lakast mert mostanaban napkozben nagyon keves idom volt!

Most megyek is mert meg a terasz hatra van!

sziasztok

fini
Névtelen
 


Sziasztok!

Hú, iszonyúan lemaradtam, nem tudom, mikor lesz idõm elolvasni azt a sok mindent, amit idõközben írtatok. Lacika végre meggyógyult, de azóta süt(ött Kép) a nap, úgyhogy mentünk, amikor csak tudtunk kifelé a szabadba. Délutánonként meg rendszeresen elalszom vele, ugyanis mostanában megint förtelmesek az éjszakáink. Kép

Bocs, de nem sikerült visszakeresnem, fini, milyen bolt ez, amit megnyitottál?

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


sziasztok!

BMarti:egy gyerekruha uzlet a hegyfeloli oldalon!uj es hasznalt vegyesen es van jatek babakocsi stb!
a Maltai jatszonal van,regen Mini Mano volt a neve de most Marky baby lett!

Anett:nagyon orulok hogy bent voltatok!de sajnalom hogy nem tudtunk beszelni!Remelem hamarosan megint arra fele setaltok!

Most megyek mert jon egy ismerosom latogatoba es ki kell menjek 1/2 8-ra a palyaudvarra!

sziasztok! fini
Névtelen
 


BMÁrti,

KépKépKép Örülünk, hogy meggyógyultatok, és a Többeiknek is mihamarabbi gyógyulást. Majdcsak elmaradnak már ezek a fránya vírusok!
Mi is sokat sétálunk, amióta megjavult az idõ, a Vikicsékkel többször is összefutottunk. De mintha kevesebbet is irkálnánk ide, amióta melegebb van, nem? Kép

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok,

Nálam nem a meleg az oka,hanem a munka mennyisége.
Képzeljétel Lili lassan szobatiszta lesz,a bölcsiben már csak bugyiban rohangál,otthon azért érdekes kéri néha a pelust.
Olyan büszke voltam rá,hogy már 2 évesen szobatsizta félig,de aztán páran lehurrogtak,hogy még csak most?!

Az éjszakáink nekünk is gázosak - Lili többször felébred,végül nálunk köt ki -,de én már teljesen megszoktam,szegény párom borul ki idõnként tõle.Az a baj,hogy Lili nem csak szól éjszka,vagy sír hanem üvölt,hogy menjünk már oda hozzá.

Nyáron bölcsit váltunk a jelek szerint,van vkinek esetleg tapasztalata ilyen ügyben?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Hát igen! Eléggé behalt a topic, de azért élõben találkozunk néha. És ha a gyerekek engedik váltunk is pár szót. Ha mégjobb lesz az idõ talán a strandon fogunk sûrûbben összejönni. Kép Bár ahogy a Szolárdot halgattam mindenféle havakkal riogat minket. Kép Én már elõ nem veszem az overálokat az tuti!! Már úgy rühelltem õket!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Fini! A MiniManóra emlékszem, egy egészen lehetetlen pasi volt ott, azt se tudta, mi fán teremnek a gyerekek! Kép Anyaként óriási helyzeti elõnnyel indulsz, biztosan sokkal jobban fogod csinálni, mint õ. Feltétlenül benézünk, ha arra járunk! Kép

Bodorka! Köszi! Kép Remélem, hogy nekem is sikerül majd egyszer összefutni veletek! Kép

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok

Én is eltüntem egy ideje, mert kaptam kölcsön egy digit. fényképezõt és az össze ruhánkat lefotóztam és feltettem a babaszoba.hu-ra hát nem semmi meló volt, még izomlázam is van mert kb. 130 fotót csináltam és annyiszor gugoltam le fel.
Hédi az én fiam is velem alszik de egy idõ után majd csak átmegy a helyére, én most nem is próbálkozom vele hogy a saját ágyába aludjon mert mindig felkell éjszaka kb. 3-4 alkalommal és nekem nincs kedvem este rohangálni, így meg egyszerübb ha mellettem van. A lányom is velem aludt úgy 3-4 éves koráig most meg egyedül meg lefeküdni a saját helyére, majd eljön az ideje mikor akar egyedül aludni.

Nálunk az egészség helyzet már kezd javulni a lányom már hétfõn mehet oviba a fiam tegnap óta még taknyosabb lett de most tuti rendesen kezelem és remélem, hogy akkor tuti meggyógyul.

Vikics láttam hogy te is raktál fel cipõket a babaszoba.hu-ra sikerült valami?
Fini, majd még megyek hozzád csak nem mindig jön össze hogy legyen egy kis idõ traccsolni a gyerekektõl.
Anett
Anett
 


Sziasztok!

Anett!
Igen tettem fel minden félét a babanetre. És már alíg van valamim. Pedíg úgy imádok eladni. Kép Jó nem egy hét alatt vitték el õket hanem 1-2 hónap alatt, de végül is ha eddíg elfértek annyira nem sos semmi. Pár cipõm van még, de valószínûleg megveszik mikor elviszik a dupla járókámat.
Én amúgy az aprónetre is felpakolok hírdetéseket. Én is csinálok mindenrõl fotót és küldök mindíg amirõl kell. Így csak egyszer fordult elõ, hogy egy ember úgy ment el, hogy nem vette meg amiért jött, pedíg rengeteg cuccot eladtam már. Kép

Nálunk éjszaka-hajnalban vagy reggel jönnek át a fiúk ki mikor kel fel. Néha reggel már alíg férünk el az ágyban. Kép Már felvetettük a faltól-falig ágy lehetõségét. De ha szólunk, szépen visszamennek a helyükre feltéve ha nem alszanak el közben.

Fini!
Hogy megy az üzlet? Benézegetnek az emberek? Azért gondolom kell egy pár hónap míg megszokják, hogy ott vagy. Csak ruhákat fogsz árulni vagy felszerelést, pelust is? Sajna nekem az nagyon maratoni táv így normális babakocsi híjján, mert pont a másik végében lakunk a másik oldalon, de azért egyszer lehet, hogy elzarándokolunk.

Úgy drukkoltam, hogy essen rendesen az esõ, mert annyira retkesek az utak és mindíg úgy kell hazamennünk, hogy az õsszes ruha a mosógépbe megy rögtön. Remélem nem a hó jön megint. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Nekem nem probléma,hogy velem alszik,csak a módja.Elalszik az ágyában,majd hajdnlai 1h környékén általában elkezd üvölteni,hogy Anya hol vagy?Anya gyere már ide? Gondolhatjátok milyen lehet erre ébredni.
Aztán átviszem és alszik tovább.
Ma reggel kiborító volt,biztos az idõjárás.Hisztizett folyamatosan,el is késtem a munkából.A szomszéd már csúnyán nézett rám,de egyszerûen egy idõ után elszakad a cérna és kiabálok vele,mert másra rá se hederít.
Ti hogy vagyok ezekkel a hisztikkel?
Anett,
Láttam a hirdetéseidet,kívánom járj sikerrel.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Nálunk az együtt alvásnál csak az volt a gond, hogy a Manó folyamatosan kitúrt minket. Általában az apját, mert Õ ment arrébb, én rendszerint elaludtam, így engem nem tudott arrébb nyomni. De az ágyában is úgy alszik, hogy amint elalszik, rögtön felaraszol az ágy végébe, és befordul derékszögbe, már csak úgy fér el. De gondolom más gyerek is mozog így alvás közben.
Nem tudjátok véletlenül , hol tudok reális áron jó gyerekcipõt venni? Voltunk a MegaToys-ban, de ott csak Siesta volt 12.000 Ft-ért, és azt olvastam a Kismamában, hogy más márkák is vannak jó minõségben, amik olcsóbbak - pl. Dr Leo, csak nem tudom, hova menjek, ahol választék is van.
Anett, hol vannak pontosan a hírdetéseid, mert nem találtam meg õket ?

Bildiy
bildiy
 
 


Szia Bildiy,

Én is sokat sétáltam cipõért,végül megvettem a siestát 9eFt-ért.Dr.Leo is drága,a Flóriánnál,a Vörösvári úton van egy cipõ bolt,speckó,ott szoktak árulni ilyen márkát is.Tavaly néztem én is,de nekem nem tetszettek.
A Röppentyû utcában van a cipõgyár,ott szokott kiárusítás lenni,úgy emlékszem ott is volt Dr.Leo.

Hát nem sokat tudtam segíteni,sajna Kép

Hédi
hedvig
 
 


Bildy,

Egy cipõben járunk Kép, én is cipõt keresek a kislánynak. Ma beugrottam Finihez egy kicsit dumcsizni. Ott is vannak használt cipõk, de többnyire inkább csak nyáriak, szandálok. Azért szerintem érdemes benézned. Gondolom úgyis sétáltok a gyerkõccel...
Mintha rémlene, hogy a Mammutban is van valami gyerekcipõbolt, de fogalmam sincs az árairól.

Ami az éjszakát illeti, lehet, hogy mi vagyunk a legszerencsésebbek, mi 1/2 8 - 8 körül letesszük a lányt a saját ágyába, aki reggel fél hétig húzza a lóbõrt. Néha éjfél körül felsír, de igazából fel sem ébred, így visszaaltatni is könnyû. Amikor kicsi volt, én direkt figyeltem arra, hogy ne szokjon rá, hogy a mi ágyunkban alszik, mert a 140 centi széles ágy néha még nekünk is keskeny... Kép

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Bilidy!

Mi általában Salus cipõt veszünk a fiúknak. Azoknak a srka el van nyisszantva és ezzel próbálja erõsíteni alábboltozat izmait. A Salus gyógycipõket gyárt, de nagyon helyesek is vannak köztük. Pláne azok közt amiket sima eladásra csinálnak. Tavaly asszem 6700Ft volt egy pár, de azis lehet, hogy 5700ft már nem tiszta.
Ha elmész ortopédushoz és fölírja a cipõt akkor 1,5-2 e ft-al olcsóbbak és lábra csinálják csak arra legalább 3 hónapot kell várni mire elkészül. Kép
De itt a cím számostul hívd fel õket.
Salus, 1117 Dombóvári út 1., T: 204-3938
Én ha ovisok lesznek tutira ott fogok venni valamit benti cipõnek. Annak kell a legjobbnak lennie amiben egész nap trappolnak. Kép
De én most voltam kint a Józsin és annyira szép gyerek cipõk vannak és láttam egy csomót ami a humanic-ban is elõfordul, csak kint össz. 2,5e ft és akkor még nem alkudtál. Mondjuk valószínûlehg nem bõr,legalább is én nem tenném a fejemet rá. Kép
Illetve a corában a kinti boltokban még februárban volt, de lehet, hogy most is vannak 3e ft-6,5 ft-ig leárazva nike, adidas és egyéb márkás gyerekcipõk az adidas boltban és ami mellette van.
Hát remélem valamit tudsz belõle használni.

Anett!
Nagyon jó kis hírdetéseid vannak, tutira bejön az üzlet. De szerintem ne add mind a kettõnek ugyanazt a nevet legközelebb. Kép Jó kiárúsítást!!!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Bildy
A hírdetések a babaszoba.hu-n van és ha a neveket nézegetet akkor a siposem az enyém, így könnyebben megtalálod mert már nagyon én sem tudom hol vannak.

Cipõ dolog elég nehéz téma mert én is egy csomót rohangáltam utánuk, de én kint szoktam mostanában venni apukámnál svájcba mert ott van egy cipõvól ahová elviszik azokat a cipõket amiket nem vettek meg az üzletekbe vagy már jött az új modell és nem fér el a boltba, én ott szoktam venni mert nagyon olcsó, mármint 1700-4500-ig vannak és azok jók is nagyon.

Anett
ANett
 


sziasztok!

Remelem mindenkinek jol tellt a hevegeje!
Mi nagyot pihentink ithon mert nem tudtuk eldonteni hogy fog e esni vagy nem!
De nagyon jo volt a pihenes!
A kisfiam meg mindig nathas mar dokinal is voltunk vele de csak koptetot kapott!

vikics:koszi a kerdest azt hiszem egesz jol megy!KépKépKép
Persze igazabol majd csak egy ev mullva fogom tudni megmondani!Most egyenlore orulok ha bejonnek es nezelodnek!!Mivel van bizomanyba vetel is ezert remelem hamar eljon majd az hogy naprol napra valtozo arukeszlett lesz!
Es persze meg csak most fogom kiplakatolni es venni nagyobb arukeszletett,uj termekekbol!nemreg rendeltem meg a nyari arukeszletett es ha minden jol megy majus2-an mar meg is jon!Most nem nagyon mertem a tavaszibol bevasarolni mert nemsokara itt a nyar!Inkabb a nyarit szeretnem nagyobb valasztekban arulni!Nagyon nehez csinalni plane egyedul de en nagyon szeretem,es persze nem ez az evszazad uzlete de en ezt tudtam mikor belefogtam!En azt vallom inkabb kevesebb jovedelem de azt csinaljam amit szeretek!Es azt hiszem itt megtalaltam!

Bodorka:nagyon jol esett hogy eljottel(tetek)megnezni minket!Remelem sikerult cipocsket talalni Dorkanak!
es elsetaltok maskor is!KépKépKépKépKép

sziasztok!
Névtelen
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tanácsokat a cipõvel kapcsolatban, nézelõdtünk is, bár rágódunk még rajta, mert nem láttam ajánlott márkát csak Siestát, és kíváncsi vagyok a többire is, viszont a Coraban tényleg voltak jók.
Az idõ viszont szörnyû, bentrõl azt hittem, milyen jó, ragyogóan süt a nap, de mikor kimentünk, majd megfagytam, brrr...
Volt valaki bent az Európa Sugárúton ? Én szerettem volna, csak a hideg miatt nem mentünk, nem merek megkockáztatni még egy megfázást, örülök, hogy kijöttünk belõle.
No indul a vacsi, megyek
Bildiy
bildiy
 
 


Sziasztok

Anett, láttam a képeket a babaszobán, de már nem tudtam követni, hogy mi van még meg és mi nincs. Megnézhetném a 80-as fiú ruhákat?
Vikics, nálad használt cipõk vannak, ugye? A képeken teljesen újnak néznek ki.

Bildiy
bildiy
 
 


Sziasztok!

Bildiy!

Használtak igen a cipõk, de elég jó állapotban voltak. El is kelt a nagy részük. Kép Már alíg van mit eladni. Rosszul vagyok.

Fini!

Örülök a kezdeti sikereidnek! Az nagy dolog, mert Téged is lelkesít. Majd azért írd meg mikor jön a nyári kollekció, mert akkor lehet, hogy átbattyogunk. Bár 3x is meggondolom elõtte. Sajna mióta elcsórták a babakocsinkat nem megyünk el messze, pedíg régen még a városba is bevittem õket, ha úgy tartotta kedvem. Hát azért hiába elmúltak két évesek, de mit csinálok, ha elfáradnak útközben.
A múltkor is majdnem az út közepén aludt el az egyik fiam. Elég mókás volt. Szerencsére nem voltunk annyira messze, hogy akkora gond legyen.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Képzeljétek tegnap Lili leesett a mászókáról a bölcsibe,az arca csupa seb lett.Gondolhatjátok,milyen érzés volt.A gondozónõ meg elkezdi a rossz szöveget,ne haragudjunk,õk nem is tudják,hogy történhetett.Persze a lányom elmesélte este,ugráltak a favonatról.Kérdezem én,ezt lehet?Hol voltak a gondozónõk ?
Most úgy izgulok itt a munkahelyemen,hogy ma mi fog történi a bölcsiben.

Fini,
Milyen cuccokat veszel be bizoba?Mindent?
Van még pár cuccom otthon és most nincs nagyon idõm árulgatni,gondoltam beadom hátha.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Hédi szerintem valahogy tudasd a bölcsibe a gondozóval hogy azért figyelje a lányodat mert ha nem gond lesz, persze ne ílyen stílusba hanem valahogy finoman tudasd velük ha nem figyelik akkor bajba kerülenk, hátha így egy kicsit megijednek és akkor jobban oda figyelnek, de amúgy ez elkerülhetetlen mert az a sok gyerek ott rohangál össze vissza és fõleg hogy õk még kicsik is. Az oviba ha megyek a lányomért ott szoktam még maradni egy órát a fiammal is hogy játszanak, hát nem semmi hogy annyi gyerek csinál minden félét, én tuti nem lennék ovónõ.
Bildiy
Már nem sok fiúruhám maradt egy pár darab én nem tudom hogy mindenkinek fia van? A lányos ruhák alig fogynak de a fiúsakat szinte egy pillanat alatt elvitték sõt egy 3-4 lány kérte hogy folyamatosan adjam el neki.
Végülis tök mindegy mert ha marad a börzén megveszik oda meg úgyis megyek már alig várom.
Reggel lefagyott a fülem mikor vittem a lányom az oviba, de remélem tényleg ez az utolsó hideg hét. Az erkélyen amit tavaly ültettem liliomokat túlélték a telet, hogy hogy csinálták nem tudom mert azért nincsenek lent a földben hanem a negyediken egy cserépben, de most elkezdtek hajtani szegények csak most ne fagyanak meg.
Sziasztok Anett
Anett
 


Sziasztok!

Képzeljétek POZITÍV lett a terhességi tesztem, jön a kistesó!!!!
Annyira bolgog vagyok! Bár egy kicsit meg is ijedtem, de ez Máténál is így volt. Kiszámoltam kb. december közepére érkezik a kicsi, úgyhogy szerintem karácsonyra már négyen leszünk. De nem akarok semmit elkiabálni, remélem minden rendben lesz. Nem is tudja még senki csak a férjem meg Ti, de muszáj volt közölnöm valakivel, mert a család csak hétvégén tudja meg, személyesen, ha hazamegyünk.
Anett, csak neked van két különbözõ korú gyereked, ugye? (Bocs ha másnak is van, nem kerestem vissza.) Mennyi a korkülönbség köztük? Hogy bírtad? Nálunk kb. 20 hónap lesz, szóval azért nem olyan vészes, mert Máté már most lépeget, addigra gondolom stabilan fog járni.
Jaj olyan hihetetlen ez az egész! Pedig készültünk rá, mégis.
No sziasztok, mindenkinek szép napot
Bildiy
bildiy
 
 


Sziasztok
Bildiy gratulálok, és persze kívánom hogy minden rendben legyen. Igen nekem 3 év a korkülömbség, de hogy õszinte legyek szerintem nincs ideális korkülömbség szóval mindegy mikor jö a másik, a legjobb az ikrek ugye Vikics, mert ott igaz az elején megörülsz de utána partnerek a gyerekek, de ha kérdezel és ha újra csinálhatnám nekem kb. 1 év lenne köztük vagy ikreket csinálnék.
De úgy a jó ahogy jön a következõ. De nem rossz ez a korkülömbség se ami köztük lesz az elején biztos nehéz de késöbb elvész a gyerekek között a külömbség és akkor együtt játszanak majd.
Amúgy mondják hogy a 3 év az ideális csak nem tudom kinek, egész nap veszekednek, verekednek csak néha játszanak együtt mivel a kisebbik nem igazán tud olyat játszani amit a nagyobbik szeretne.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Hédi!
Hát elég durva amit a gondozónõk mûvelnek azért. Nem elég, hogy kevesen vannak még oda sem figyelnek. Nem volt egy épületes látvány szegény kis Lili arca. Az én anyósom, ha csak egy karcolás van valamelyiken már szinte kérdõre von, szerintem az efféle gondozókat meg is lincselné. És Lili mégcsak nem is a legkisebbek közé tertozik. Akkor hogy vigyáznak egy másfél évesre? Bár kétségtelen, hogy ez mellettesd is elõfordulhatott volna azért ez nem mentség, mert Te s szemed sarkából azért mindíg figyeled.

Bildiy!

Gratulálok!!! Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!!
Néha elméleti síkon én iljátszok a gondolattal, de aztán mindíg felébredek. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Bildiy! GRATULÁLOK!!! KépKépKép

Anett! Nekem azt mondta a védõnõnk, hogy a 3 év a lehetõ legrosszabb korkülönbség, mert a nagyobb gyerek akkor van olyan fejlõdési szakaszban, amikor nagyon megviseli õt lelkileg a kistestvér. KépKép

Fini! Nekem kellene egy csomó 86-os fiús body, rövid és hosszú ujjúak is, bár a rövid ujjú lehet 92-es is. Jó kis tavaszi kabát és kezes-lábas pizsama is érdekelne, de a bodykra van égetõen nagy szükségem mostmár. Ja, és egy bébi örzõ is jó lenne használtan, mert csütörtökön elutazunk hosszabb idõre a szüleimhez, és ott (kertes házban) nagyon jól jönne, de már úgyse használjuk annyit, hogy érdemes legyen egy újra beruházni. Ha van ilyesmid, holnap vagy csütörtökön délelõtt még át tudnék szaladni megnézni, de potyára nem szeretném az idõmet elcseszni, mert most valahogy nagyon összejött, hogy azt se tudom, hol a fejem. Elõre is nagyon köszi, ha megírod, érdemes-e átmennünk.


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok,

Az a nagy igazság,hogy nekem a két keresztfiam bölcsi,ovis,sulis sérülései után már nem is tünt olyan gázosnak lányom sebei.Persze sajnáltuk,az apja egész este kényeztette,de mivel nem fájlalta,nem is foglalkozott vele nem lihegtük túl a dolgot.Bekenegettük fürdés után a sebeket,megbeszéltünk,hogy nem ugrál le többet a favonatról - a gyerektõl megtudtuk mi történt -.A Márk letudott ugrani Anya !!

Képzeljétek vettem ma Lilinek új ágyikót.Egyik kollegám árulta,mert õk már kinõtték,IKEA-s,ahogy nõ úgy megnagyobbitható,15eFt-ért.Úgy örültem neki.Addig pont jó lesz,amíg a galériaágyat tud használni,és még sokba sem került.

Márti!Megnézem hátha van nekem pár 86-os bodym,párat most nõtt ki Lili.

És a lányom már milyen nõ!!Kijelentette reggel,hogy õ csak zsebes nadrágot vesz fel a bölcsibe.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

BMárti, szerintem nincs jó korkülömbség csak tõlled függ hogy tudod a nagyobbat kezelni, én nehez tudtam kettõre 100 %-an odafigyelni, de azért nem viselte meg a lányomat legalábbis semmi jelét nem láttam az oviba is beszokott rendesen a kicsi akkor már 8 hónapos volt, tehát azt sem mondhatta hogy azért megy oviba mert a tesó jött, nem könnyû de valahogy megoldottam.
Csak tegnap a fejemhez vágta hogy miért nem lány szültem testvérnek mert vele milyen jól tudna játszani.

Anett
Anett
 


sziasztok!

Bildiy:GRATULALOK es sok boldogsagot kivanok a babatokhoz!

BMarti:badym a prince oliver van 820-990 ig!Es persze van hasznalt is 200-300 kozott!ha erdekel akkor gyere nyugottan!Beby orzom nincs!A PO-badyk nagyon szepek erdemes megnezned!

Hedi:nem semmi hogy mi meg nem tortenik a gyerekekkel a bolcsiben!Mar en is hallottam par remtortenetet!De azert szerintem is erdemes a gondozonokre piritani!
Bizibe most inkabb tavasz nyari ruhakat akarok bevenni mert bizok benne hogy hamar jon a maelegKépMivel eleg jol elarasztottak mar hasznalt ruhaval igy mostmar csak a jo allapotukat akarom bevenni!
Ha gondolod hozd be nyugottan es megbeszeljuk!


Ma nem voltam kint csak 13-ig mert velem volt a gyerek es aludni jottunk haza!
Marti ha meg akarod nezni ird vissza legyszi mikor nezned meg mert a heten csak fel muszakban dolgozom hol de-t hol-du-n!Es akkor ugy igazitom hogy neked is jo legyen!(Mert a fiam nincs bolcsiben a heten)Es van pizsoma is uj 62o-700ft-ert!Tavaszi kabat meg igy most nem emlekszem milyen van(meret)de ujban biztos nincs,csak hasznalt!


Mar mennem ! udv mindenkinek! fini!
Névtelen
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: