Sziasztok!
Mindenkinek szép hetet, bár én úgggy de úgggy utálom a hétfőt. De ezzel asszem sokan vagyunk így.
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje.
Nekem a szombat nagyon szar volt, akkor tudatosult bennem, hogy olyan lelkiállapotban vagyok, hogy nem tudom most ezt a vizsgát letenni. Bőgtem,mint az állat, azt hittem vége, sosem lesz belőlem idegenvezető. Hát, van még mázli. Ma képzeljétek felhívott a vizsgaszervező, hogy na akkor megyek vizsgázni vagy sem. Nem fizettem be a vizsgadíjat. Mondtam neki, hogy most ha beleszakadok akkor sem tudok menni. És képzeljétek, azt mondta mehetek novemberben. Kaptam mégegy utolsó lehetőséget, hogy valóra váltsam az álmaimat egyszer. Én abszolút nem tartozom a mázlista kategóriába, de ez most nagyon jól jött. Azt hittem soha többé nem lehet belőlem az, ami szeretnék.
Vasárnap babáztam a keresztfiaméknál Veszprémben, olyan jó volt pici babát magamhoz szorítani. Érezni az illatát, a finom bababőrét. Jaj csak már a sajátomat puszilhatnám. Majd teszek fel róla képet, ha rájövök, hogy kell.
Kriszti!
Köszönöm, hogy betettél a táblába.
Gil, Gabi,
Pihenés, babatapasztás, inszemes sikertábor növelése please
Akit tudtam mindenkit bejelöltem, köszönöm a visszajelölést a wiwen.
Nefke!
Bárhová is mész jó utat(márha utazol) ha nem légy jó és vigyázz magadra.
Műtősfiúhoz nem tudok hozzászólni, de voltam én már kellemetlenebb szituban is, amellett, hogy a lámbaim között állt, ült...mindegy. Egyszer lapart csináltak, és a dokim nem szólt, hogy hát borotválkozni kéne felül. Alul persze megcsináltam. Műtősfiú bejön a szobába, közli bugyi le, takarjam be magam. Betolt a műtőbe, ott kicsomagolt, és hát közölte, hogy le kellett volna borotválni. Hát tök égő volt, de nem neki. Ráadásul fiatal volt, de annyira hozzá volt szokva ehhez. fogott egy bortovát és elkezdett leborotválni. Ne röhögjetek.

Szóval nekem már ez a legkevesebb. Inkább az hogy egy egy beavatkozásnál, ha arra kerül majd a sor mennyire fognak fájni ezek. inkább ettől parázok. Tapasztalatok? Csak ne rémisszetek el