A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Hanyatka!

Szivesen, remélem segit Neked is. Ha kell a száma, szólj csak nyugodtan, már küldöm is.

:lol:

Noczi kismami és Cyprus kismami merre vagytok? Hogy érzitek magatokat??? Azonnal tessék bejelentkezni!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Hello lányok! Szia cseka!
Már be is jelentkeztem. Teljesen igazad van....
Remélem te jól viseled ezt a meleget a picikkel és a hányingered is elviselhetőbb.

Velem nincs semmi. Eddig jól bírtam ezt a 2 hetet, de azt hiszem, hogy ez az utolsó hét már kínszenvedés lesz. Mindeddig jó volt a tudat, hogy a babák most fészkelődhetnek és még minden lehet, de ugye mostanra már minden eldőlt csak még nem tudjuk. Ráadásul ugye most már minden pillanatban azt nézem, hogy megjött-e. Szóval már lennék egy héttel idősebb. Persze pozitív vagyok:))) Sikerülnie kellett.:) Csak azt tudnám hogy lehet ezt az utolsó hetet kibírni?

puszilok mindenkit!

Noczi, azóta felénk sem néztél. Ejnye-bejnye te lány!!!!
cyprus

Sziasztok!

februárhíradóóóóóóó:
Ma volt a punkció,egy petikét szívtak le,de azt mondták neki,hog az gyönyörű!

Úgyhogy tessék szorítani!
Ági28

Sziasztok!

Üdv Éva! Mit szeretnél Vass dokiról tudni azon kívül, amit az előző oldal tetején leírtam?

Cyprus, kitartás! Közel már a tudás!!!!

Február!!!! NAGYON SZORTUNK AZ APRÓSÁGNAK!!!!

Ági ugye a mgtermékenyülésről is hírt kérsz?
modrooka

Sziasztok!

Ági, meg tudnád mondani, hogy méhpempőből mennyi az ajánlott napi adag? Illetve, hogy a Lehel piacon kinél szoktad beszerezni?
Holnap megyek az utolsó vérvételre punkció előtt, és beugranék a piacra is. Előre is nagyon köszi!!! :D

Jóccakát Mindenkinek és kellemes hétvégét!
katóc

SZia Cyprus, ez aztán a gyorsaság:) Örülök, hogy jól vagy:) Ne izgulj, a harmadik hét is gyorsan el fog szaladni...egyébként mit érzel???Mikor csinálod a tesztet?

Szia Ági! Ha beszélsz Februárral, mondd meg neki, hogy szurkolunk nekik nagyon!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép
cseka

sziasztok!

Finch, Katóc!
Én a DMben vettem kapszulázott formában, majd egy gyógynövényesnél vettem mézes méhpempőt. ez pici tégely, 31g, ebből 1g a pempő. egy kiskanál/nap. A kapszulától nekem lágyult a széklet, kettőt nem is mertem bevenni egy nap, pedig annak kisebb a hatóanyagtartalma, mint a mézesnek.

Kispinty! én voltam régebben agykontrollon, nekem nem jött be, mert egy teremben állati sokan voltunk (a kertészeti egyetem egxik előadótermében volt, úgy 200an lehettünk...), így akinek nincs rá képessége, nem tud ellazulni........ de lehet h. neked beválik, jó technikákat mondanak.

Hanyatka! a kinez.nál én rájöttem arra, miért nem jött össze eddig a baba...!! (ha most mellőzük a biológiát, persze...) de várom a következő beszélgetést, engem 10hét múlvára hívott vissza.
Nagyon érdekes, hogy az irányítottra ilyen sok petécskét "csináltok". ezt nem is nagyon értem... akár mind meg is termékenyülhet!!! :?: :D

Cyprus! nyugi! olyan ügyesen ,türelmesen vártál eddig!! hajrá továbbra is!

Katóc - már punktiód lesz?
szépem

Cseka - mikor kell UHra menned? várjuk a képet majd!!

Február - küldjük a sok pozitív energiát az embrikédnek!

jó éjt mindenkinek!
szépem

Szia Szépem!

Igen, hétfőn, ha minden jól megy. (Remélem, hogy találkozom Februárral!)
Van úgy 6-7 tüsző, de csak kettő az, aminek a mérete megfelelő. El is vagyok kámpicsorodva egy kicsit. :(
Azért még reménykedem, hogy hétfőre valamelyik beindul és megnő.
katóc

sziaztok!

cseka! Nem tudom, hogy teszteljek-e? Nem is tudom, hogy kb. mikor érdemes. Hétfő előtt semmiképp nem tesztelek, mert már 2 napja úgy fájdogál néha a hasam, mint menszi előtt szokott. Hogy mást érzek-e? Hát a mellem fáj, de az is szokott menszi előtt. Egyébként semmi más. Szóval nem tudom és nem is akarok negatív lenni, de azért a földön járok és nem érzem, hogy sikerült. Tudom, most meg foktok kövezni, de ez van. Ilyenkor már mutatnia kéne a tesztnek ugye? Hétfőn reggel lehet, hogy csinálok egyet, ha addig nem jön meg.

Február! Drukkolok ezerrel a gyönyörű petikének. Remélem ma is jó híreket kapsz:)))))
cyprus

Sziasztok!

Csak írok egy pár sort és már itt sem vagyok!
Még mindig pocsékul érzem magam nem tudom mikor lesz kedvem újra csevegni veletek. Remélem megértitek.
gizmixxx

Sziasztok!

Cyprus: szerintem ne csinálj még tesztet, mert még nem biztos, hogy kimutatná. Várd meg ezt az utolsó hetet. Ha nem jön meg, akkor az már egy jel. És ha fáj a hasad, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy meg fog jönni, sőt lehet, hogy pont az ellenkezőjét...

Kép
cseka

Gizmixx! Nagyon sajnálom, hogy még mindig rosszul érzed magad, de teljesen meg is értem. És továbbra is csak azt tudom mondani, hogy tiszta szívből kívánom, hogy mielőbb babás legyél. Meglásd, mégha most egy kicsit várnod is kell és ez most hosszúnak tűnik, elrohan ez fél év és minden jó lesz.

Cseka! ok, nem tesztelek. Amíg nem jön meg, addig jó, ne is jöjjön. :twisted: :twisted:

februárról nincs újabb hír? Remélem minden ok.
cyprus

Szia Szépem!

Én hétfőn délre megyek UH-ra, utána mindenképpen jelentkezem. Nemtom, hogy kapok-e képet, de ha igen, megpróbálom feltenni Nektek. Kérlek szurkoljatok, hogy a másik babának is legyen mostmár megfelelő burka és vizecske körülötte. Kicsit azért izgulok. -Nem is kicsit:)

Nagyon sok puszi mindenkinek, lassan elindulok, mert a férjecskémmel bevetjük magunkat a városba, megnézzük a múzeumok éjszakáját. Nagyon király, hogy pezseg az élet ilyenkor...

Puszi

Cseka

Kép
cseka

Hétfőn du varratszedés a klinikán. A csemeték és az asszony is jól érzik magukat. Réka lányunk már természetes módon táplálkozik és hízott is a születési tömeghez képest 70 g-ot, Luca még tápszert kap, ő még nem érte el a szöletési tömeget.

Szikráék
szikra

Sziasztok lányok!
Február! szorítok!
Giz! Kitartás! Gondolok Rád sokat!
Cseka! Elkerülte a figyelmemet, hogy Neked ikerbabók vannak a pocidban. Szurkolok!
Szikra papa! garatula a gyerkőcökhöz! Vigyázz kis családodra!
Cyprus, a hasifájás akkor is van aha babát vársz, mert a petefészkek nagyobbak! Úgyhogy, majd az UH.
katóc! fel a fejjel.! ne hajts magad, és igyál és egyél husit, hogy ahormonoknak legyen vivőanyaguk és Eljussnakak a tüszőkhöz.
Ági! hogy vannak a cérnák? nem fáj? honnan tudsz Februárról?ha találkozol vele, puszilom, add át neki légyszi.Köszi.
Üdv Póci! kitartás a nagy melegben!
Szépem! Szted a z agykontrolos könyv elég? vagy kellene kiképzés? , bár ahogy írtad elég nehéz 200 fős tömegben ellazulni. Rám a frász jönne.
Rólam annyit, hogy elindulok az endokrinológiai vonalon, hátha akkro jobban reagálok a kezelésekre, úgy gondolom, hogy októberra jelentkezek be a várólistán Dévainál.
Minden jót!
Vendég

Modrooka köszi hogy reagáltál, szinte mindent akarok tudni a szülési stilust illetve hogy mennyire tudd ott lenni szüléskor kivel szeret együtt dolgozni.

Kép
hajagosné szabó éva

Katóc sajnálom, hogy nem olvastam péntek este az üzidet. A Lehelen egyébként a földszínten, szoktam venni, a mézesnél, vele szemben vagy egy biobolt,k és ott. :-) Nekem a néni azt monsta, hogy csak egy nyalásnyit kell, annyit amit egy gyufayzálra rá tudok kanalazn, annyit kell megenni.

Februárról azóta nincs hír, SMS-ben tartjuk a kapcsolatot egyébként.
Ági28

Sziasztok!

Ági - megtaláltam a mézesboltot és megvettem az adagomat. Nekem is ezt mondta, vagy keverjem be fél kg mézbe a pempőt, és naponta egy kávéskanállal eszegessem. Azért köszi! :D

Remélem találkozom holnap Februárral, mert az azt fogja jelenteni, hogy beültetésre jön. Majd referálok, jó?

Szurkoljatok Lányok, holnap punkcióm lesz, izgulok nagyon.

Cyprus - nekem a hasam és a cicim is fájt a beültetés után mindhárom alkalommal. Sőt, amikor a kritikus harmadik héten abbamaradt a fájás, már tudtam, hogy elmentek a babák. Tehát ez a fájdalom lehet jó jel is, fel a fejjel és bízz!!!

Gizmixxx - Neked szeretnék valamit idézni, amit én is egy barátnőmtől kaptam a második sikertelen lombik után:
"Megcélozni a legszebb álmot, komolyan venni a világot, mindíg szeretni és REMÉLNI, így érdemes élni."
Lesz még szép is ez a világ!!

Szép estét mindenkinek!
katóc

Jó reggelt Lányok!

Február, nagyon drukkolok, hogy az az egy petike legyen a befutó és a nyerő!!!

Katóc, Neked is mennek a drukkok.

Cyprus, remélem NEM jött meg és lehet továbbra reménykedni, h sikerült.!!!

Lányok, a méhpempőt miért érdemes venni/enni? Azt tudom, hogy a méz nagyon egészséges, de ezek szerint a méhpempő hatásai a babásodásnak is kedveznek...vagy nem jól látom?

Szép napot Mindenkinek!

Bébé
bébé2007

Bébé a méhpempőnek magas a fehétjetartalmama, és álítólag a méh nyálkahártya vastagságát növeli.
Ági28

Köszi, Ági, akkor lehet, hogy én is beszerzem. Bár most az inszem előtti utolsó uh-n 12 mm volt a méhnyálkahártyám...mennyire kell, h vastag legyen, hogy a baba (ha megfogan) be tudjon ágyazódni?

És Te érzel valamit? Dolgoznak a cérnák?

Bébé
bébé2007

Álítólag 10 felett jó a méhnyálkahártya! :-)

Igazából nem érzek nagyon semmit. Inkább nyugodtabb vagyok.
Ági28

Sziasztok lányok,

drukkolok mindenkinek így ismeretlenül is, minden kis pozitív kisugárzásommal egyetemben... :)

Valamint lenne egy kérdésem is szokás szerint... Csak nekem baromira nehéz elintézni egy vércsoport és ellenanyagszint meghatározást, vagy más is szembesült ezzel a problémával? Volt valaki aki nem beutalóval ment erre a vizsgálatra, vagy mindannyiótoknak nagyon kedves és segítőkész háziorvosa van (az enyémmel ellentétben)?
Három kórházat, vérellátót, satöbbit hívtam fel, és mindenhol kértek beutalót, míg a háziorvosom azt mondta, hogy ő nem fog nekem adni, fizessek csak szépen érte. Ami persze nem akkora gond, de nem tudok bejutni sehova beutaló nélkül...
Van valakinek esetleg valami tuti tippje?
Előre is köszi!
kutyakavics

Kutyakavics. Sajnos tippem pontos nincs, de egyszer valaki feltett ide egy címet, ahol mindenféle vizsgálatot elvégeznek pénzért. Valahol a Hungáriakörúton azt hiszem. De sajnos nem emlékszem már pontosan a dologra. :-(
Ági28

helló lányok!

kutyakavics! nekem semmi gond nem volt a vércsoport +ellenanyagvizsgálattal. Nem értem miért megy ez neked ilyen nehezen. Remélem emgoldódik.

katóc! Remélem minden ok volt ma a punkciónál!! ++++

Bébé! Nekem továbbra sem jött meg. Ma vagyok a 33. napon.
csajok! Pénteken lesz a 21. napi kontrollom. Előtte mindenképp kell tesztet csinálni, ha netán addig nem jönne meg? Én utálom a teszteket, mindig negatívokat láttam. Ráadásul azt hiszem, hoyg dévai már nem is lesz pénteken, akkor gondolom Vass doki megnéz, ugye?
cyprus

Kutyakavics,

nekem a házidokim írt beutalót és a teljes vérképpel együtt vették le, az eredményre kicsit többet kellett várni.

Szerintem ez nem kedvesség kérdése. Mivel indokolja a háziorvosod, hogy nem ír fel beutalót? Nem is értem, miért jó ez neki.
Gondolom mondtad neki, hogy mihez kell...

Bébé
bébé2007

Cyprus, nagyon drukkolok, hogy végre POZITÍV tesztet láss!

Dévai meddig nem lesz? Nem júli 20-tól megy szabira? És akkor meddig nem lesz, azt tudjátok?

Bébé
bébé2007

Bébé aug 20-ig nem lesz! :-)

Cyprus szerintem hívd fel Déviszt, hogy akkor most mi legyen? Mert a Vasshoz csaki időponttal tudsz menni egyébként.
Ági28

Ok, felhívom, de még meddig vana héten dévai?
cyprus

Ági,
mármint mostantól aug 20-ig, vagy most más miatt lesz távol és júli 20 - aug 20 a szabi?

Most mikor lesz legközelebb? Nekem v jövő héten v utána kell hozzá mennem - remélem az utóbbi :lol: , akkor ő már lesz megint?

Bébé
bébé2007

Bébé most csak pár napíg nem lesz, valami konferenciára megy. Én is a jövő pénteken megyek hozzá! 14.00-ra.

Cyprus fogalmam sincs! :-(
Ági28

Bébé! Mosst csak konferenciára megy egy pár napra, de utána még lesz vagy 2 hétig.
cyprus

Na, akkor majd reggel felhívom, hoyg mi legyen. Addig még bármi lehet veelm. De nem válaszoltatok, hogy kell-e tesztet csinálni az uh előtt kötelezően?
cyprus

Köszi, Lányok, megnyugodtam. Így akár mi is lesz az inszemem eredménye, még meg tudom vitatni a továbbiakat vele még a szabi előtt.

Cyprus, én nem tudom kell-e kötelezően teszt. Nekem nem mondta Dévai, h mindenképpen teszteljek, ha nem jön meg, de gondolom a lombiknál másképpen mennek a dolgok.

Bébé
bébé2007

Elvileg kell csinálni, mert ha méhen kívüli, akkor azt a tesztből látja csak, mert az UH-nem látná!
Ági28

Aha, szóval nem úszom meg. :( :(
cyprus

És tök mindegy, hogy milyen tesztet csinálok? Van valami tipp?
cyprus

Tök mindegy, én pl 3 különbözőt vettem a multkor.
Ági28

Éva, sajnos erről az oldaláról nem ismerem, mert mi még csak a "gyerekcsinálásnál" tartunk. :-( Viszont nem hinném, hogy egy szülésnél másképp viselkedne egy nővel, mint egy meddőséggel közdővel. Mindkettő teljesen kiszolgáltatott neki és kitárukozó minden értelemben. Nem hinném, hogy visszaélne ezzel a helyzettel. Mint korábban írtam, nagyon emberi orvos.
modrooka

Sziaztok!

Na megjöttem én is,reggel voltam apánknál és 2 szép nagy tüszőm volt a jobb oldalon,a bal oldali maradt 15ös,na de nem baj ,kettő is elég :)
Vicces volt,mert kérdezte apánk,hogy hol van az Uram,mert most kell rám ugrania :)
MOndtam,hogy semmi gond,megoldom.Amikor kijöttem,felhívtam és mondtam,hogy készüljön,mert negyed óra múlva ott vagyok érte és mennünk kell haza:)
Így 9-11 ig otthon töltöttük a munkaidőt :)
Remélem lesz eredménye!!!

Február,Cyprus szorítok nektek!!!!

Katóc!Hogy sikerült a punkció,mit írt apánk a tenyeredbe???
Rájöttem,hogy te vagy az a lány akivel a múlt héten és ma is mindig találkoztam.Ma u.azt mesélted nekem az előzőekkel kapcsolatosan,amit az előbbi hozzászólásodban írtál.
Te is tudod már,ki vagyok???
hanyatka

...amúgy SZIASZTOK!:-))))

Gizmixxx,együttérzek....és kitartás!!!!!

Az előbb voltam a Lehel piacon és elfelejtettem pempőt venni:-((( a lukas fejem mndenit!!!!
modrooka

Nekem is nehezen ment az ellenanyagszint vizsg.Nem is csinálták meg,szóltam a Dévainak és adott beutalót a Jánosba fizetősre.Elég sokba került :(
hanyatka

persze hanyatka amíg mások dolgoznak, te szórakozol?, :-)
Ági28

Ági, mért érzem azt, hogy az előző hsz-t nem is hanyatkának szántad....:-))))
modrooka

Gizmixxx!
Gondoltam rád,sajnálom,hogy még mindig ennyire magad alatt vagy.
Nem lenne jobb,ha jönnél közénk és mi megvigasztalgatnánk???
hanyatka

Modrooka nem tudom!
Ági28

Hát igen Ági,látod milyen kis virgoncok vagyunk???Munkaidőben hancurozunk :)
hanyatka

Szia Modrooka! Hogy vagy?

Ági! Érzed még a cérnázási fájdalmat?

Lányok, az lehet, hogy a duphaston és az utro miatt nem jön meg?
cyprus

Hanyatka! Remélem sikerrel jártatok:)))) Már a hancúrozás részét is nagyon irigylem:)))))
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: