Hát az igazság az, hogy mindig megfogadom, hogy nem csak elovaslak benneteket, hanem írok is, de arra már sosincs időm. De most elaludt a gyerkőc másfél órás nyüszi után, s talán fél órát alszik is.
Cic!
Nagyon hasonló cipőben járunk, de nekem már a nagyobb 4 éves és az oviba hozni-vinni is hozzájön.
Szupermamiktól én is mindig kiakadok. Mikor félévesen már jár a gyerek és nyolc hósan bilizik, na akkor egy ideig hanyagolom a beszélgetést anyukákkal. De az a baj, hogy az idősebbek, tiszt. a kivételnek meg osztják az észt. Tegnapelőtt az egyik ismerős majd lenyelt keresztben, mert még nem adok főzeléket meg húst, meg mit tudom én még mit a gyereknek. A legmegdöbbentőbb, amin ki is akadtam rendesen az volt, hogy ő már fél évesen elkapart szalonnát adott kenyérrel a gyereknek, hogy szokja az ízeket!!!
Az a legrosszabb, hogy nekem itt nincs is olyan ismerős, aki ennyire odafigyelne a gyerekre mint itt a kis csapat. A legtöbb gyerekes anyukával nem is tudok miről beszélni, mert a dicsekvés nem érdekel, a hozzátáplálást meg nem úgy csinálják, mint én. Illetve én nem csinálom úgy, mint ők.
A tejpépet én nem adok a gyereknek, mert nálunk a férjem és én is allargiások vagyunk a tejre és tejtermékekre, azokban meg az van. A lányom se kapott egy éves koráig tejterméket, másfélig meg tejet, és nem lett allergiás, pedig 80% esélye volt rá miattunk. Én hiszem, hogy ezért. A mai napig forralva kapja csak a tejet és felesen (fele tej, fele víz).
Édességet én nem tiltom neki, de ha lehet inkább túró rudi és joghurtok formájában, esetleg puding. Nem veszünk nasit, mert így is husisak vagyunk mi felnőttek. Ha kér kap, de ő meg nem kér, mert nem látja tőlünk sem. Sütit szoktam sütni, de próbálok belecsempészni valami egészségeset. Sütőtökös muffin, sárgarápás muffin, sárgarépás süti. Persze mást is sütök, de ezeket gyakran, mert szereti. Külön nem eszik se tököt, se répát, de ezt igen, pedig tudja mi van benne. Csokit én két éves koráig csak fehér csokit adtam, mert abban nincs kakaó, ami ugye tele van koffeinnel.
A kicsi egyébként full nyűgös. Éjszaka legalább tízszer fenn vagyok nála, hol szopni akar, hol inni akar akar, vagy csak a cumija kell. Egyszerűen nem tud mélyen elaludni a meleg miatt. Tegnap egész délutáni szellőztetés után 30 fok
Pont a délutáni nap tűz be ezerrel. Jó kaka! Már ő is eszeget elég jól, de csak délelőtt kap. Idáig szopi után kapott, de most már annyira tudja, hogy nem akar szopni, mikor evés idő van. Én egyébként őszibaracklevet adok neki felesen forralt vízzel hígitva. Szereti. Nem túl édes, de nem is sima víz.
Na jó sokat dumáltam. Megyek már, mert a mosógépem is lejárt.
Sziasztok!
Roni nagyi!
Én is szoktam befőzni meggyet, barackot, szilvát,ribizlit. Meg befőttet is, meg szörpöt is csinátam meggyből!
Lehet, hogy kezdek nagyisodni??
Andi

[/url]
[/

így húzta a nóziját a nátha miatt
megvan végre az első hármasbani kép rólunk