A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Állandóan kidob ez a sz.r babanet :evil:

szóval a combjánál nagy: konkrétan eláll a lábánál :shock: úgy meg elég nagy a kifolyás veszélye :lol:
Vendég

Asi!
Csinálj te is vonalzót! :D

Kriszti!
Üdv közöttünk!

Vagyunk ám többen is, csak a többiek a bányában dolgoznak! :lol: :lol: :lol: Húú de Humor Herold vagyok ma! :shock: :shock: Fáj a fejem, nézzétek el nekem!

Timi
Kép Kép
timocska

sziasztok újak! üdv itt!

dinyus
bocs, mindig elfelejtettem írni. szvl dokim nem volt választott (sztk-s terhesgondozásra jártam a IX. kerületbe), így az ügyeletesnél szültem (asszem lengyel drnő, bár mire ő bejött én már azt se tudtam, melyik bolygón vagyok - de tök normális, kedves volt). szülésznőt választottam, hajdu barbit, fiatal csaj, nekem n bejött, tartotta bennem a lelket.
mondtam a férjemnek, h micsoda fórumtársunk lett, és ő (is) mondta, h rakjál fel légyszi kórházas fényképet a babáról, hátha megismerünk benneteket. (fizetős szobában voltunk, de azért sok babát láttunk, mert mellettünk volt a csecsemőosztály)

timo
jobbulást balinak, ma tesztelheted a kétgyerekes anyukaságot :wink:

ágiboldi, barbi
tudom, h nyomorúságos vagyok, de esküszöm, engem n vigasztal, h nem csak én vagyok reggel antiszociális. mert egyébként utána eléggé szégyellem magam, de nem tehetek róla, a nemalvás kihozza belőlem a legrosszabb formám. bár ma lorca tanácsát megfogadva beletörődtem, h ez van és így egész jól elvoltunk. igaz,"csak" 6kor kelt, átvittem a kanapéra, ott dumált magának (mert azért játszani nem fogok vele 7 előtt az tuti), én meg bóbiskoltam. aztán visszaaludt félnyolctól félkilencig és utána már én is csatlakoztam a virágos jókedvhez.

pelus
mi is huggiesban nyomjuk, a babatali óta, mert ott n megtetszett vlkinél. nálunk totál beválik, azóta szinte nem is kellett fosifoltot mosni. előtte dmes babylove-nk volt, de kisebb hatékonysággal működött. viszont döbbenten láttam két napja a dmben, h a huggies olcsóbb, még a dm-esnél is!!!

barbi
unokahugom szerint a huggies után a rossmannos pelus még a nyerő. hátha...

majus3

Én meg garázdálkodhatok, mert Emma alszik, a teregetés kész, kaja van, Gábor meg bevállalta a takarítást :D

Timi! Hogy bírja Lillus, hogy mindketten kókadoztok Balival? Csak mert az ilyet nálunk Emma azonnal megérzi és csatlakozik egy kis nyekergéssel :shock: Ha jól emlékszem, Peti is ezt csinálta amúltkor Ságiéknál...
Vendég

Május! Nem mondod, hogy a Huggies olcsóbb a Babylove-nál??? :shock: Akkor ma irány a DM :lol:
Antiszoci hozzáálláson ne aggódj, ha nagy az alvásigényed, akkor szerintem teljesen normális dolog hajnalok hajnalán... Mi azt csináltuk, hogy megetettük, és csóri hiába játszott volna, mi nem bírtunk ébren maradni, úgyhogy bevittük a hálóba magunk közé. Ott elnézelődött meg dumálgatott, aztán egy idő után elaludt, de azt nem tudom, hogy mikor, mert mi Gáborral mindketten előbb elaludtunk mint Emma :oops:
Vendég

Timi!
Lackó gyümölcsöpépet eszik, nem tejeset. Én is kicsit korainak tartottam adni neki ezeket a dolgokat. Egyébként nem eszik ám belőle sokat, inkább csak kóstolgatja.

Barbi!
Mi is Huggiest használunk, az vált be a leginkább. Most 6 kg Lackó és a 4-9 kg-ban nyomul. Kinek mi jön be.

Mivel szoktátok lekötni a gyerekeket egész nap?
Milyen játékokkal játszotok?

Asi
Vendég

Barbi!
Lillus vígan óbégat a pihenőszékében! Tojik rá, hogy mi mit szeretnénk! És persze nagy hanggal követeli, hogy játszunk vele! :lol: :lol:

Én ugyan koránkelő vagyok, de magamtól szeretek felkelni, nem úgy, hogy vki bömbizik a fülembe! :oops: :oops: És ilyenkor én is baromi antiszoc vagyok! :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Holnap mehetek fogorvoshoz, nagyon boldog vagyok. :evil: Megkérdeztem, mit vehetek be fogfájásra, és annyit mondott, hogy semmit. Ha lehet. Végülis jó az Algopyrin, de 12 óra alatt ürül ki a szervezetből és átmegy az anyatejbe. :shock: A kórházban ezt miért nem mondták?!?!?! A fogorvos és a gyógyszertáros is egyetértett ebben. Azért kaptam egy kis paracetamolt, de nem sok kedvem van bevenni. Holnapig csak elvagyok, annyira azért nem vészes.

Kép KépKép
lorca

Asi! Nekünk van egy játszószőnyegünk, ami ugyan pasztell színű (anyósék vették... no comment...), de felülre feltekertem neki egy ilyen hordozóra rácsavarható színes játékot: kaja után oda teszem le Emmát, és kb 1 órán keresztül elvan rajta egyedül: nézelődik (nemcsak a játékokat, hanem körbe amit lát a szobában), dumálgat. Időnként bábozok neki meg énekelek, mesélek. A legújabb, hogy elkezdett nevetni :D Meg kell zabálni :P Ja, és ma reggel kipróbáltam: ha bohóckodok neki, akkor is vigyorog :D
Késő du meg jön a séta: egy darabig ott is nézelődik, aztán alt. bealszik!

Megyek, felébredt! Kajatájm :D
Vendég

bébiőr
nekünk van, a vaterán vettem 5.800ért, új, noném, de tök jól működik, van hozzá adapter is és hőmérő is van rajta (n fontos :lol: )

moremilk
hát sose fogom megtudni, h mi hozta a megoldást, de tény, h tegnap du óta újra elég egy ciciből etetni. 4 napja szedem a mm-t, odafigyelek még jobban a folyadékra, és 2-2,5 óránként kajáltattam, ha nyifogott. mindenesetre hurrá (rem, ezzel a 3hós növekedési ugrás letudva - tényleg, van még ilyen :?: )

majus3

Na egy etetés és lemaradok itt mindenről!

Sziasztok Asi és Kriszti!! Örülünk nektek.
Asi, hogy csinálod a hozzátápit a szoptatás után? Minden alkalommal? Mennyiket? Én is pótlok, kb 70 - 100 körül eszik és 60 tápit keverek be, amit általában meg is eszik.

Barbi, nekünk a Huggies (3-6) volt, és mikor elérte az 5,5 kg-t, akkor kicsi lett, de a következő Huggies (4-9) meg nagy.. Úgyhogy most a két szék között ülünk a sz.ban, ami kifolyik. Átmeneti időre a Libero midi úgy tűnik, h beválik. Amúgy mindig így járunk (már amennyire a 4 hónap óriási tapasztalatát veszem), szóval mikor kinő egy pelust, akkor ugyanannak a márkának a következője nem jó, és akkor ugrálok a márkák között, majd visszatérünk a Huggiesra. De ha nektek Libero van nagyobból, akkor most nem segítettem...

Május én hajnalban nem simán antiszociális vagyok, hanem veszélyes.. Apa szerint a kiságyon azért van rács, h én hajnalban bele ne zúgjak, mert a lábamon se tudok megállni.. :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Na ma pont úgy indult a napunk, hogy ebből tuti nem lesz napirend...

Valamikor hajna fél 4 körül volt szopi, nem tudom mennig, mert elaludtam közben, aztán valamikor 6 körül ébresztett minket egy kis nyekergéssel (a kiságya oldalhajó a mi ágyunkon) amit nagyon nem díjaztam!!! Megint kapott kicsit enni, mert gondolom fél 4 körül, mikor anya már aludt és senki nem tette a szájába a cicit, akkor nem erötette tovább és ő is elaludt :oops: :o

Aztán kb 8:20-tól 10ig kis evészete, kis alvás (max 5 perc) kis evés kis gügyögi. kis puki.. aminek az lett a következménye, hogy teljesen túlpörgött és semmit nem tudtam vele kezdeni!!! Úgyhogy jött a hajszáritó, amire teljesen beájult kb 11 kor és most mint akit kiütöttek úgy alszik!
Csak attól félek az éség hamar felébreszti, mert szerintem ma még nem evett rendesen úgy intenzíven ahogy szokott!!!

Kriszti: a babóink között 1 nap különbség van, április 15-én született a Linusom. Írsz kicsit magatokról?

nanica

ágiboldi!
Először meg kell ismertetni az új izekkel. Kap egy kis frissen facsart almalevet a délelőtti és déli etetés között kb 11-kor.
Gyümölcspépet pedig a déli és a délutáni etetés között kb 3 óra fele.
A későbbiekben, ha már ráérzett az izekre akkor mindig etetés előtt kell kapni a pépeket és utána szopi. Egyre több lesz a pép, egyre kevesebb a tejcsi.
A hivatalos védőnői álláspont szerint először a déli szoptatást kell kiváltani főzelékekkel. A délelőtti és délutáni etetés pedig a gyümölcsök váltják fel. Persze ezek csak később következnek.

Asi
Vendég

Én igy tudom, de szerintem vannak nálam tapasztaltabbak is e téren.

Asi
Vendég

Szissztok!!!

Lorca-nekem azt mondta a gyógyszertáros, hogy aszpirint vehetek be, vettem is. Lehet azért aludt olyan jól Berci??? Mi baja a fogadnak?

Ria!-Szegény Beni!!! Fülfájás. :(
Mitől lehet? Nekem is szokott lenni hallójáratgyulladásom nyaranta, arra gondoltam, hogy az autó légkondijától. Nektek nincs tippetek mitől lett?
Mi Panadolt szoktunk használni, az bevált. Mindegy mit adsz, csak ne szenvedjen a kicsi-sokkal gyorsabban gyógyul, ha kialussza magát.
Nekem ez a tapsztalatom, hogy jobb hamarabb adni egy kisebb mennyiségű láz vagy fájdalomcsillapítót, amitől sokszor ki sem jönnek a bajok, vagy rövidül az ideje, mert tud pihenni a kicsi.
Szóval nálunk ez a hagyjuk a szervezetét, hadd dolgozzon meg a lázzal, betegséggel dolog, nem jött be túlzottan.

Etetőszék-kaptunk annó egy drága Brevit. Magamtól lehet nem vettem volna meg, pláne sok helyet is foglal, de nagyon jó szolgálatot tett-altatószékként, mert dönthető és kényelmes, sokszor abban aludt el evés után, míg én mosogattam. Ez pláne akkor volt jó, mikor már egyre nehezebb ügy az ágyban altatás, mert felkel, felül, itt meg ugye bele van kötve és kényelmes is.

Barbi- striák-köldök felett is vannak? Mióta figyelem a strandon, látom, hogy mennyi anyukának van...ez vigasztal.

Timi-hogy viseli a csajszi a terpeszpelust?

Üdv az újaknak! Hányan lehetünk vajon topiktagok, most? Mondjuk én egy alvóügynök vagyok.

Bella

Kép

Kép
bella2

Szabi alszik. Nem tudom, kitől örökölte a jó alvókáját (mindketten nagy alvógépek vagyunk) de jól tette.

Hello Kriszti,
üdv a csapatban :)

Asika,
14 óra vajúdás után jöttek rá, hogy valami nincs rendben?! Nem siettek túlságosan. :evil:
A védőnők bla bla országos meg miegymás szervezete a hozzátáplálást 6!! hónapos kortól ajánlja. 4 hónapos korra rábolintanak, de azoknak a babáknak, akik allergiára hajlamosak, kifejezetten a 6 hónapot javasolják. Ha Lackó kiütést kapott a tej alapú tápitól, akkor nem lesz érzékeny, hanem szinte biztosan az. :( De azért van elélye, hogy kinője, kb 4 (?) éves korára, csak addig tartani kell a tejmentes diétát. Mivel érzékeny és szopizik, igazából neked sem szabad tejet inni.

Barbi,
Szerintem a babatalitokon, ha lesz mostanában, kérjél pár más fajta pelust. Nem hinném, hogy bárkinek gond lenne, ha párat becserélsz. Úgy látom, elég egyformaformák voltak a gyerkőcök. Szabi most 6.2 (negyedik napja) és a 3as Pampi kicsit szorítja a combit, a hasonló Rossman jó és a Libero (5-8?) a legjobb méretére. Pedig elvileg ezek egy méretben vannak.
Babatali- nálunk logisztikai gondok vannak. :( Mennyi idő alatt lehet kijutni hozzátok busszal? Honnan indul? Lehet, hogy csatlakozok Csongriához. Csak még szedem össze a bátorságomat.

Hajnali kelés: Én sem amiatt érzem magam jobban, hogy mások is ébren vannak, és hogy ez normális. Ez még nem elég. Inkább a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás. :twisted: Az sokat segít. :D

Timocska,
Balipapának jobbulást. :(
Lilla jó a kis csajcis ruhájában :)

Bozotka,
Ha LLL, akkor egy kicsit lehangol. A dokinéninknek és még pár könyvnek hiszek, ők meg nem ezt mondják a túrótémában. De majd ha jön dokinéni, majd rákérdezek, hátha rosszul emlékezek vagy rosszul tudom.
Bébiőrzőnk nincs. Minél kevesebb kütyü annál jobb elven működök. A használt meg szerintem jó.

Kép KépKép
lorca

Lorca, a fogfájást ne is említsd, úgy érzem, hátul az ínyem oldalán jön a bölcsességfogam... azt se tudtam, h még nem nőtt ki. Még nem fáj, de már kezdi felsérteni az arcom, és hát nem kell fogorvosnak lenni ahhoz, h ez bizony nem a neki megfelelő helyen kezd előbújni. Reménykedemn benne, h meggondolja magát..
Amúgy nekem azt mondták a gyógyszertárban, h csak Paracetamolt szabad bevenni, se Algopyrin, se Aszpirin. És én ritkán szoktam is a fejfájásaimra.

Nekem is jó a babatali Barbinál, csak az odajutás a gond. Ria, elképzeltem, h gyalog mentek szó szerint.

Kép
Kép
agiboldi

Asi,
Szabit elég jól el lehet szórakoztatni. Ha van valaki, aki bedugja hozzá a fejét, már boldog. Natit meglátva meg megrémül, de legalább elszórakoztatják egymást. Van egy zene cd-m gyerekdalokkal, délelőtt azt szoktam bevetni. Leülök a földre, a lábamra fektetve felültetem és énekelek neki. Egyébként meg csak a szokásos csörgőrázás. A vasalás is nagyon szórakoztatja, de azért nem fogom túlzásba vinni.

Május,
Eddig egyedül a Suttogóban olvastam, hogy 3-4 hetenként van egy növekedési ugrás. 6 hónapos is van, azt más is szokta írni/mondani. Persze ha jön a foga, az is borít mindent. Meg az akár 1-2 hét ordítást is jelenthet- foganként, amiből lesz 20 :twisted: . Látszik, hogy fáj a fogam, kicsit gonoszkodós hangulatom van. :oops:

Ágiboldi,
Nekem tesómék voltak ilyen hajnalban bezuhanok a kiságyba típusok. Sógornál annyira rossz a helyzet, hogy még alvásklinikán is volt. Tesóm ugyan fel tud kelni, de ő is kibukik. Volt, hogy betették a pihenőszékbe és bekapcsolták neki a tv-t.

Kép KépKép
lorca

Lorca! Fogfájás: :cry: Busz az Árpád hídtól indul, onnan fél óra alatt lakáson lehet lenni ;)

Bella! A köldököm körül egy tenyérnyi területen vannak a csíkok - nagyon sok :cry: Ez a "kör" kb 3 centivel a köldök fölöttig ér...

Pelus: Ágiboldi, akkor megnyugodtam, hogy nemcsak nekünk van ilyen problémánk :? Most megint ráadtam egy nagyobb Liberot, egész tűrhető, bár a combijánál még mindig nem az igazi :?
Vendég

Ja igen, gyerekszórakoztatás. Szóval kaja után böfi, majd végigpróbálom az összes szórakoztatási platformot: 1. pihenőszék, mert akkor legalább böfög és kakil 2. emiatt pelenkázó, ahol lóg egy zenélő ketye 3. kanapéra le, és én bohóckodok neki, ő meg röhög, cukifalat.. pl. talpak puszilgatása - ekkor a mozgatás miatt a maradék tej is távozik fent, illetve lent - ez esetben ismét pelenkázó 4. játszószőnyeg, ahol ha szerencsém van elmolyol magának, de általában nincs szerencsém, és akkor 5 perc alatt úgy püföli a lógókat mint egy eszelős, és ez átmegy sírásba. Na ilyenkor megy aludni, ha szerencsém van hason gyorsan elalszik, ha nincs, akkor visszaforog és birkózás után alszik el.
Ahogy haladunk az este felé, egyre kevésbé van szerencsém, és akkor 6 után már lutri az egész, de akkor már apa is itthon van és együtt vigyorognak, aztán az esti nyüszi és ölben hordozás, 9-10 körül fürdés.

Kép
Kép
agiboldi

Lorca!
Nekem is kellene fogdokihoz menni, bár nem fáj a fogam, de észrevettem, hogy lyukas. Hál'Istennek jövő héten szabin van a dokim, kaptam még egy hetet! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Gyerekszórakoztatás:
Lillának mindegy, csak foglalkozzak vele: énekelés, beszélgetés, mondókázás, gyömöszkölés.. csak hason fekvés ne legyen! :D :D Tegnap vettem egy Füzesi Zsuzsa Mondókáskönyvet.

Timi
Kép Kép
timocska

Na, megint megy alattunk a töc-töc zene... :twisted: :twisted: :twisted: Hallani annyira nem lehet, viszont dübörög a padló!!! Marha jó! Utálom a szomszédainkat!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi! Nem lehet, hogy túl sok inger éri Boldit a szőnyegen? Próbáltad, hogy csak 1-2 kütyüt lógatsz fel neki? Amikor én az egészet teleaggattam ésmég hoztam a csörgőt külön, na akkor nálunk is kiborult a bili... Most csak a megszokott kis "kígyó" van neki feltekerve, amiról 4 kis cucc lóg le: az ismerős haverok ;)
Vendég

Timi! Nekem egy ezer éves Hóc-hóc katona és Cini-cini muzsika van :D Megvannak a nagy kedvencek, azok már fejből mennek ;)
Vendég

Barbi, igen, erre én is rájöttem, és csak egyet lógatok, azt is úgy, h elérje, és meg tudja fogni, mert az is bosszantja ha csak lengenek a feje fölött.

Kép
Kép
agiboldi

sziasztok

Mit is írjak magunkról :?: Én a MÁV Kórházban szültem3 óra alatt természetes úton, bár rövid volt de brutális, mert Dávid úgy jött ki mint egy superman a fejénél volt a keze és így szakított és repesztett mindent. :cry: De egy elég nagy baba volt mert 3690g mal és 55 cm el jött a világra. Mostmár 5800g osak vagyunk és anyatejen élünk.

A pelussal ugyanugy vagyunk mint ti mi is a Huggist szeretjük a legjobban, de a 3-6 kg ig már kicsi a következő méret meg még nagy, ezért sokat öltözzünk egy nap. :cry: :lol:

Most nyügi van, de mindjárt megprobálom elaltatni és jövök vissza.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Na itt vagyok. Alszik mint a bunda ki tudja meddig! :lol:

Lorca: Nekem is volt fogfájásom, de már olyan nagy mértékű, hogy sírva jártam a fogorvoshoz és mondtam hogy húzza ki, de persze ezt nem tette meg és a végén konzultált a nőgyógyásszal aki szerint lehet enni Augmentint gyulladás lehuzásra illetve Cataflamot fájdalom csillapításra. Úgyhogy nekem ezzel meg volt oldva. :lol:

Játszószönyegünk nekünk is van, de valahogy Dávid 2-3 perc után elkezd benne nyügösködni ezért még nem eröltettem. :oops:

Ne felébredt ez nem tartott sokáig. :cry:

krisy79

Lehet, hogy rosszat álmodot mert egy kis hátsimi után ismét alszik. :lol:

Rólunk még annyit, hogy az ujjunkat már megtaláltunk és még nem forgunk pörgunk de a kiságyban már ide oda "kúszúnk". :lol:

Rakok fel nektek egy pár képet:

Kép
itt az ujjam

Kép
apával

Kép
anyával

Kép
egy mosoly

Kép
anyán is szeretek aludni

Kép
azért orditani is tudok

Kép
ez nem valami kényelmes

Kép
segítek apának

Kép
egy kicsit tornázok

Na jó mostmár befejezem

krisy79

Sziasztok lányok!

Aszem vérszemet kaptam és én is szeretnék csatlakozni, hogy erősítsem egy kicsit a vidék csapatát. Van még felvétel nálatok???

Én is a törzs olvasói táborhoz tartozom. Sebi fiam március 3-án született. A magzatburok megrepedése Kaminak és Áronnak köszönhető, egész pontosan annak, hogy Áron lepisilte a fejét és én hátrafordultam a székben, hogy ezt elmeséljem a férjemnek :lol:

Várom a befogadó nyilatkozatokat :P

Orsi
sno

Kriszti!
Nagyon aranyos a fiacskád, jók a képek! Főleg az apán nem kényelmesen lógós! :lol: :lol:

Orsi!
Részemről rendben a csatlakozás! :) De akkor még mesélned kell ám! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Orsi, még egy befogadó nyilatkozat :D Most pedig mars vonalzót csinálni minden mai csatlakozónak!

Kép
Kép
agiboldi

ASSSZTAMENNYITIRTATOK!!!!
Alig gyozok visszaolvasni!
Barbi, pelus-otlet: bugyi es betet :D
Viccen kivul, tegnap valahogy jott az otlet: megtalaltam ezt a bugyit a fiokban es gondoltam kiprobalom. De a peluson hulyen nezett ki. Ugyhogy levettem a pelust es elovettem az inkontibetete ami meg a korhazbol megmaradt. Es hat ez lett. Ma a torna miatt adtam ra igy - a pelust Marcsi mindig meglazitja. mellesleg ma reggel trotyika is volt a betetbe - nem jott ki, pedig epp az autosulesben tronolt Ajron es hat maszatolhatta rendesen: se az ules, se a bugyika nem lett olyan...
Megint rajott a visitozhatnek :shock: Ez milyen hulye jatek!!!!

Udv az ujaknak, cepcegeszek az uj babak!!!!!! :D
kami

ALvásról jut eszembe:

Timo: Lilla alszik hason? vagy csak a hasonfekvést mint napközbeni tartózkodási állapotot nem szereti?
Mi úgy jártunk, hogy nagyon későn esett le a köldökcsonk, azthiszem a 15-16. nap körül és addig nem is fektettem hasra, illetve sokat bukott az elején, akkor azért nem mertem, most meg már nem nagyon szeretti. :twisted: de én :roll: lelkesen forgatom, de nagyon utálja...

Kicsit olvasgattam a Suttogó mindent megold c. könyvet - nekem csak az van meg! És rájöttem, hogy az én lányom eddig szinte csak szopi közben aludt el, illetve babakocsiban. Ti hogy altattok ha látjátok, hogy fáradt, álmos :?:

Kriszti: Látom van egy kisebb fajta hordozó kendőtök... gyári vagy te készítetted? Nekem megvan a Nadu féle hatalmas kendő, de iszonyat meleg!!! Kb 3X próbáltam ki eddig de egyikünknek sem volt kényelmes, talán csak az első volt kivétel, mert akor a Linus aludt benne...
Barbi, Róki, ti vettetek az elején rugalmas kendőt, azt használjátok még, vagy áttértetek a kengurura végleg?

nanica

Köszönöm a befogadást. Képeket nem teszek fel visszamenőleg, van két honlapunk, ahol láthattok minket:
www.flickr.com/photos/lacafej_2
www.flickr.com/photos/lacafej3

28 éves leszek júliusban, Sebi (Sebestyén) az első gyerekünk, egészen a születéséig Pesten laktunk, így a SOTE I-en szültem, kimondottan jó élmény volt (de azért mostanában nem csinálnám végig mégegyszer), Kami ominózus Hsz-étől számítva 4 órán belül megvolt az utód, sima szüléssel, 3920g-mal, 56cm-el, és 36-os fejkörfogattal :shock: . A kórházból már Tatabányára jöttünk haza, egy albérletbe, mert egyszer majd építkezni fogunk, majd egyszer...

Megyek ellátom anyai teendőimet + megpróbálok vonalzót kreálni

Orsi
sno

Timocska jobbulást a párodnak!!

krisy79

Timocska jobbulást a párodnak!!

krisy79

Hát lássuk sikerült-e a vonalzó beillesztése

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi! Üdv :D Mesélj még!

Nanica! Én nagyon szerettem a kendőt, de 30 fokban irdatlan meleg :? A kenguru jobb egy fokkal, de már önmagában az is elég a kimelegedéshez, hogy egy min. 5,5 kilós gyereket hurcibálsz... A szövött kendőmindenesetre szerintem az összes közül a legvastagabb :?

Altatás: be a kiságyba, cumi a szájába és fejsimi meg mosolyogva éneklés vagy megnyugtató duruzsolás :P Kézben már nem is alszik el Emma, akkor igyekszik kihasználni a helyzetet és nézelődik :lol:

Kami! Kösz a tippet :lol: A Tena anno elfogyott, éjszakai betétem maradt 1-2, de az meg akkora, hogy az egész gyereket be lehetne bugyolálni vele :lol:
Vendég

De cuki Sebi! :P Nagyobb képet is kérünk!!!
Vendég

Na, ha így folytatjuk, oda a fiú-lány arány :lol:
Csendesen olvasgató lányos anyukák! Tessék szintén csatlakozni! :lol:
Vendég

Hurrá, van vonalzónk, van vonalzónk! Eddig sosem tudtam pontosan, hogy aznap hol is tartunk :oops: Na, majd még tovább finomítom a részleteket.

Volt kérdés az újak felé, hogy ha minden nap olvassunk benneteket, miért nem írtunk sosem. A magam részéről az volt a probléma, hogy nem akartam 100 évben egyszer bejelentkező résztvevő lenni, és mindig attól féltem, hogy: ok most van időm követni az eseményeket, de ha előrehalad a terhesség, megszületik a baba, elkezdi igényelni a szórakoztatást, stb. már biztos nem lesz. Ezt az elméletemet ma elvetettem :D

Orsi
Kép Kép
sno

Köszi csajok a Balinak jobbulást! Most ez van: hozzál légyszi inni, hozzál légyszi enni, hozzál légyszi borogatást a fájó fejemre stb! Ja, és sajnáljam nagyon! :shock: :shock: Ha egy pasi beteg....

Orsi!
Tényleg tegyél fel képet Sebiről! :)

Nanica!
Lilla aludni sem hajlandó hason. Főleg, mióta felemeli a fejét és nézeget. Ha hasra teszem, annyi előnyöm van, hogy így kifárasztja magát és háton hamarabb elalszik!
Nálunk az altatás hasonlóan megy, mint Barbiéknál. Be a kiságyba cumival, Blökivel és próbálkozik magától elaludni. De ehhez az is kell, hogy megfelelő pillanatban kerüljön oda! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Akkor én most téged sajnállak :lol: Gábor ugyanilyen ha beteg...
Vendég

Képzeld Barbi, ha nézegetem Emma fotóit mindig azaz érzésem, hogy némelyik képen tiszta Sebi és fordítva. A múltkor a párom is látott egyett, és az volt az első szava, hogy itt a Sebi lányban. Lehet, hogy a képek nem adják vissza :cry: , de azért a gombócfejűek tartsanak össze :D

Tegnap nagyon irigyeltelek benneteket lányos anyák. A C&A-ban olyan édes ruhák voltak... Ha majd eljön az idő áruljátok el a titkot, hogy kell lányt készíteni :D
Amúgy én elsőre fiút szerettem volna, az emberem hetente változtatta a nézeteit, így tök örültünk a végeredménynek.

Ja, Sebin látszik, hogy nem szenved babakori anorexiában: 7 kg körül van (majd csütörtökön pontosítok) Kép

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi!
És Sebi szopizik vagy tápizik?

Timi
Kép Kép
timocska

Orsi! A golyófej az stimmel :lol:

Megyek, megetetem a törpét, aztán megyünk csípő UHra... Nem tudom miért nem lehetett ezt a vizsgálattal egyidőben elintézni ha már több mint 2 hónapot kellett várni az időpontra :evil: Most mehetünk megint és várhatunk megint - időpont ide vagy oda :evil:
Vendég

Barbi!
Nekem sem egy időben csinálták, mondjuk csak azért, mert nem volt áram, mikorra időpontunk volt! :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Szerintetek a személyiségem feladásának a jele, hogy szülinapomra babahordozót kértem???
Úgy megtetszett az ergobaby. Ez tűnik eddig a legtovább használhatónak (újszülött kortól), sajnos az elöl kifelénézős hordozást nem tudja.

Kép

Lassan kezd belerázódni az ujjszopiba, de még nem üzembiztos. Múlthéten felfedezte a nyelvét, egy hétig vissza se húzta a szájába :). Viszont a forgásokkal el vagyunk maradva, csak az oldalra fordulás megy. Most a nyelvi vonalat erősíti, és olyan hangosan ordibál, hogy rezegnek az ablakok, pusztán jókedvből.

Orsi
Kép Kép
sno

Te jó ég, mennyi hsz! Én eddig csak visszaolvastam, most meg mehetek szopiztatni!

Ha minden igaz, ma meglesz a kengurunk (Hauck 3 way)! :D :D

Védőnő akart ma jönni, de elhajtottam. Hozzánk csak előzeztes bejelentkezés után lehet jönni! :lol:

Barbus! Ránk számíthatsz, babatali ügyben és ha Timoék is kocsival jönnek, akkor befér hozzánk vki! :wink:

Timo, mondhatjuk, hogy gyűjtöm a nyuszikat...legalábbis van már egy pár.

mennem kell
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: