Sziasztok!
Én is akarok dinnyét!!! De nincs nálam az autó, így nem merészkedek el a dinnyésig....
Bírom a fájásos sztorikat, nyugtatólag hasson a népre, hogy én aligf fájva szültem meg mindkét kölyköt villámgyorsan, villámtágulva, csak az a rész volt rossz, amikor Rolcsi burokban akart elindulni, vagyis el is indult, hát az nagyon sz@r volt addig amíg a szülésznő gyorsan kézzel meg nem repesztette! Addig üvöltöttem ám mint a sakál, után hangomat sem hallották! na de üvöltős részt leszámítva én alig fájtam, és hírből sem ismerem a 10 vagy többórás vajúdást!
Lényeg, hogy Manónak igaza van, sajnos Borinak a nehezebb része jutott, de lehet hogy a többiek rám ütnek majd!
Manó, nagyon jó a vár, esetleg ha kész munkaleírést is tudsz küldeni? Mi apánk is nagy ezermester!
Szivvi, azért fejtem minden szopinál, mert rengeteg volt a tejem, igény szerinti szoptatás mellett 3 kisbaba kapta még a tejcsit tőlem! Így volt a legkényelmesebb és a leggyorsabb, meg szopi közben sem ment pocsékba az ami magától csak kifolyt volna, nálam az sem volt kevés mennyiség!
Pelus-téma: nálunk mindkét gyerkőcnél a pampers jött be, bár tény hogy újszülöttesnél előfordultak balesetek, de úgyis plussz gönccel mentünk mndenhová, így belefért.
Költözés: anyósom után örököltünk egy családi pecót, azt most padlótól a plafonig felújítjuk, kivertünk jónéhány falat, teljes villanyvezeték csere, kompletten új fürdő, meg sorolhatnám. Ennek a finisében vagyunk, remélem most már hamarosan kész, a segítőinket nyaggatom mindig, hogy már enni meg ennyi napunk van!

Ugyanis kalákában folyik a meló, nagyrészét párom csinálja munka után, és a szakember barátok-rokonok jönnek segíteni szabadidejükben! Ha elkészül végre, majd rakok fel képeket!
Mütyürke, én is szeretnék bölcsőt!!! Mi a helyzet dokiddal, marad? ha jól értesültem az enyém marad! Ennek azért örülök, remélem neked is nmarad, és legalább ez megnyugtató, hamár a kórház ilyen bizonytalan most!
na most nézek valami reggelit!
Majd jövök
Ildi