Sziasztok !
Xemer, Klári megnyugodtam ,hogy van más is aki nem olyan gyorsan szedi fel a kilókat. Tegnap megint csak 64,5 -ön volt a mérleg, ami 0,5 kg fogyást jelent !!!!
Anyukám rám szólt, hogy írjam fel mit és milyen gyakran eszek , mert nem szeretné ,ha az unokája kis nyeszlett lenne én meg nem értem a dolgot . Valószínű a nagy meleg a ludas, mert csak gyümit, joghurtot és zöldséget bírtam enni vagy 4 napig + a vitaminokat és vizet.
Büngyi : én a ruhákat nem nagyon nézegettem , de amit futólag láttam az elég vegyes kínálat volt, mint a kínai piacon

.
Flitterekhez nekem is volt szerencsém , mert az egyik hugom kinézett egy gyerek esőkabátot ,amit feltétlenül meg szeretne venni, de mikor tegnap megmutatta az üzletben, majdnem rosszul lettem . Tele volt kéken világító virágokkal .
Emlékeztettem a jóizlés fogalmára + fiú lesz a gyerek.
Ez nálam elég kényes pont , félek ,hogy párom anyja is majd eláraszt mindenféle giccses és felesleges vacakkal, én meg majd vághatom hozzá a jó képet !
Na megyek a földhivatalba , lesz vagy 2 óra sorbanállás, úgyhogy jól kitolom a pocakot, hátha észreveszik