Sziasztok lányok!
Megjöttem, szokásomhoz híven, késő este...
Elkezdtem olvasni, még nem értem a végére, de mindjárt pótolni fogom.
Gurgi: nem beleszólni akarok, de az, hogy kinek melyik típusú pelenka jön be, az babánként változó. ( pl. a comb- és hátrésznél mennyire erős a gumírozás stb...) nem biztos, hogy ami Boriéknak jó, az nektek is jó lesz, viszont abban is van igazság, hogy ha az ember nem próbálja végig mindet, akkor nem tudja meg, hogy neki mi a legmegfelelőbb....

Nagyon jó a babakuckó, Samunak egy szava nem lehet, üzenem neki
kissmanó: 17,5 kilós dinnye... nem jut nekem belőle egy szelet? ma ugyanis nem ettem dinnyét, és elvonási tünetek jelentkeznek már, pláne így, hogy most eszembe juttattad
ildi: nekem jó a szerda 1 óra, te tudsz ott a kórház közelében jó fagyizót? én annyira nem vagyok ismerős ott a környéken, célirányosan a dokihoz megyek, meg vissza. De nekem tökéletes. Többiek?
Orsi: tök jó, hogy neked is jó a szerda, remélem mindenkinek megfelel, és pikk-pakk összehozzuk a találkozót. Egyébként érdekes, mert épp azon gondolkodtam én is, hogy igazából nem is tudok jó fagyizót a kerületben, pedig biztos van ezer helyen.... no mindegy, lényeg, hogy fagyi legyen, és igazad van Ildi, a forrócsoki is nagyon jól tud jönni...
szivvi: ne aggódj a fejés miatt, én hogy őszinte legyek, le fogom tojni. Első babánál fejtem mint állat, én hülye...ahelyett, hogy pihentem volna addig is. Akkor fejek majd, ha nagyon kell, mert feszül a mellem... egyébként meg igény szerint termelődik a tej, annyi amennyi elfogyott, annyi úgy is lesz. ha meg nem, az nem azért van, mert nem fejem....én is utálom a mellszívót, még a gondolatától is rosszul vagyok
nekem is be van dagadva a lábam, ráadásul úgy megyek mint aki be van... olyan fájdalom nyilal néha a jobb combomba, hogy megőrülök tőle....
Az elmúlt éjszaka is zsibbadt mindkét lábam, de úgy az egész.... azt álmodtam, hogy iszonyú izomlázam van, felébredtem, és rájöttem, hogy ez csak a szokásos láb fájás, éjszakai módra
Képzeljétek, úgy néz ki, hogy július első napjaiban lemegyünk egy pár napra a Balatonra. Igazából nem terveztük, de adódott egy lehetőség és úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk. Kicsit vegyesek az érzelmeim az ott töltött pár nappal kapcsolatban, de azért örülök... Blanka meg pláne!!!!! És ez a lényeg...
Megyek, megpróbálom a szinte lehetetlent, lefekszem aludni....nem tartom valószínűnek, hogy egyhamar összejön, de rajta leszek a témán.
Jó éjt mindenkinek.
Móni