Arwen,
Votiv leírta a lényeget a vajúdóról. Én még annyit hozzátennék, hogy olyan ez, mint egy nagyobbacska kóterem, 6 ággyal (asszem), mi 2en vajúdtunk, vagy a végén tán 3an, eléggé távoli ágyakon egymástól, de még ha valaki nagyon nem is szereti, ha nézik, azt se fogja sokminden zavarni, hisz ilyenkor mindenki a maga bajával, azaz örömével, fájásaival van elfoglalva, nem nagyon érdekli a másik. Én kb 8 órát voltam bent (naív elsőszülőként éjfélkor bevágtattunk és du fél 4re bújt ki a csajom, ezt is a 41. hét végén már) és valamikor reggel kellett bemennünk a szülőszobára, addig apa hazajött -elvileg aludni- én meg elvajúdgattam pár órát bent. Van egy wc az egyik sarokban (fallal leválasztva!)
És igen, időnként megvizsgálnak, és ha jön a tyű most már szülünk fíling, akkor át a szülőszobára.
VAGY: kimarad a fenti, és egyből a tyűmárszülünk jön és a kocsiból egyből a szülőszobába kerülsz. Ja, és van lift, sztem csak én voltam olyan hülye, h felmásztam a másodikra gyalog...
És amilyen maratoni terhességeket lerendezünk mi itt a topikon, akár még egy egész vagy 2 heted is lehet, ne kezdj még ábrándozni a szülésről, mert mire odajutsz, elmegy a kedved az egésztől, pedig tökjóó, még akkor is, ha 20 órán át tart.
Közben eszembe jutott valami nem szimpi: mi hosszú órákat töltöttünk a szülőszobán, és ez egy apukának ugye eléggé megterhelő.

Na, amikor Gáborom kikéredzkedett cigizni, inni, wc-re, egyebek, nagyon összehúzott szemekkel néztek rá, és nem nagyon akarták kiengedni, mivel a folyosón idegen, alulöltözött, vajúdó nőkbe botolhat.... háát, egyrészt senki nem flangál pucéran, másrészt ki a francot érdekli a folyosó népe, mikor épp besz..ik egy fájástól?
Persze ezzel is védték a "kiszolgáltatott" nők jogait, stb, de ez azért egy kicsit túlpara, nem?
Keresztelős képek nagyonm szépek, és a többi is nagyon jó!
Curse,
Balcsis képek nem készültek most, egy szál fürdőgatyában flangáltunk egész nap, hova tettük volna az apparátust?
Hinta rulez!
többit máskor, kutyám nem bír magval, ki ő vinnem, aztán vár az oktatóm is...

(Börsön csak óvatosan, hiphop-jön neet!)
neet