A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Enikő,
a homeopátiás szerek inkább nagyon csekély mennyiségben tartalmaznak "hatóanyagot" nézd:
Samuel Hahnemann német orvos által kifejlesztett, a „hasonlót a hasonlóval” elv alapján működő homeopátia lényege az információval való gyógyítás. Ez annyit jelent, hogy a homeopátiás szerek többsége esetén az adott készítmény anyagtartalma vagy elenyészően kicsi, vagy – a magas potenciáknál – annyira csekély, hogy még a legkorszerűbb vizsgálati módszerekkel sem mutatható ki.

Látod?
Innen szedtem: http://www.natursziget.com/page.php?sho ... d/utmutato
Vendég

Áfi: Engem másként tájékoztattak a patikában ahol ezeket szoktam vásárolni :oops:
(mellesleg nem drágák ezek a szerek, pl a Sedatif PC amit szedtem a depire 500 ft körül volt 1 dobozzal és lehet szedni terhesen, szoptatás mellett, míg a gyógyszereket kedélyállapotjavítót, nyugtatókat nem :( és azok nagyon drágák is 6000 ft volt egy havi adag! :oops:
És miért szedjek kemény központi idegrendszerre ható gyógyszereket, amikor a homeósok is segítenek? :roll: :)
Sztem mindenki szedje azt, csinálja azt amiben hisz és ami jó neki.

Hja és a lányoknak is homeós köptetőt szoktam adni ha köhögnek, nem gyógyszert és nagyon jók :wink: !
És a gyerekorvosunk is előbb a homeós szereket ajánlja, és csak legvégső esetben ír fel gyógyszert, antibigyót! Ezért a remek tulajdonságáért én nagyon szeretem is őt :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
gondoltam hogy félretájékoztattak, sok helyen árulják, de kevesen értenek hozzá sajnos. Ha használ akkor szerintem is használd ezt! Főleg ha még olcsó is. Igazad van, mindenki csinálja/szedje azt amiben hisz. Nem akartam én senkit bántani, csak némi kétkedő humort engedtem meg magamnak, és ez lett a vége.
Vendég

Én a kétkedő humorról lemaradtam :oops: Csak az utánalevőket olvastam :lol: Amúgy én a Kabay patikában szoktam venni ezeket a homeós cuccokat, és ott a gyógyszertár vezetőjének is van homeós végzettsége. Sőt tájékoztató könyvecskét is kaptam (volt több féle, én kimondottan a kismamáknak valót kértem) amit elolvastam (abban is írta a fentieket) de már nemtom hol van... :oops:
Nem hiszem, hogy nem értenek hozzá, csak ugyanaz van mint az orvosoknál, egyik ezt mond ugyanarra, másik azt. Egyik így áll hozzá másik úgy....
Neked is mondták, hogy nem lehet spontán babád, mégis összejött :lol: Akkor most az orvos egy pancser volt? Sztem nem, csak vannak még csodák :wink:

Amúgy szerdán született egy kisteve a szegedi vadasparkban. Dobok róla egy képet :)
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni, most szívemből szóltál!!!

Bocs, hogy belekotty! :)
Vendég

Enikő,
a kisteve nagyon aranyos!!! :D
Az én spontán csodababám egy orvosi műtét "melléktermékeként" foganhatott meg! Azt nem ér idekeverni a homeós témához! És az orvos persze hogy nem volt pancser, és csodák tényleg vannak, homeótól függetlenül. :)
Vendég

Életjel...jó vót nagyon!

Kép
zölddisznó

Pálinkás madárdalos örömökben bővelkedő szép reggelt a topik népének! :)
Ma pakolok, csomagolok, takarítok, és holnap reggel indulunk nyaralni!!! :D Hát egy hétig le kell mondanotok társaságomról, ha van Keszthelyen netcafé akkor egyszer egyszer megírom milyen a víz! :D
Viccet félretéve: hiányozni fogtok!
Vendég

Sziasztok! :lol:

Szezso! Nem baj, hogy nem irigyeltél! :lol:

IHM! Hát túlzás volt részemről koncertet írni, hisz csak 4-en voltak! Szerintem ide többet nem jönnek, mert olyan hangtechnikát biztosított nekik a város, hogy én nem égetném magam ezzel! :roll: Egyébként viccesek voltak, beöltöztek meg minden! Hát jó volt azért!

De a tüzijáték! ááááááááááááááááááááá
Életemben ilyen szépet én még nem láttam! Fantasztikusan, gyönyörű szuper volt! És naggggyon közelről láthattam! Olyan volt mintha benne lennék! :lol: A fellövéstől 4 sávnyira álltunk! :lol: (nem tudom méterben) :lol: :lol: Mindenki próbálja ki legalább egyszer, hogy közelre áll!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindjárt dobok görbét is! Azt hiszem, hogy holnap veszek tesztet, mert mensi szerintem csak arra vár, hogy legyen egy itthon, hogy ne tudjam elhasználni! :? Ugyanis semmi jele annak, hogy a környéken legyen! Se görcs, se olyan érzés, méhszáj atomzárt!
De tuti, ha tegnap megveszem akkor már megjött volna! :roll:

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

...hát a pájinka most kimarad, elég volt tegnapelőtt a konyak. :wink: De még mielőtt teljesen felhigulna a vérem, töltünk bele ma egy kis sörikét a Római parton. Meg tolunk hozzá egy meglehetősen nem kicsi zsíros kenyeret iszonyatosan sok lilahagymával! Update 1-est. :lol: Égjen a zsííííír! Norbi oda nem lát!

Bettike! Qrva jó vagy még mindig!

Homeorém! Pakolgass, pakolgass! Szerintem csak fürdőruha és esőkabát kell. ...meg bankkártya. A többit felesleges cipelni! :wink:

Kép
zölddisznó

mi tegnap elmentünk a múzeumok éjszakájára, beverekedtük magunkat a Szépművézeti múzeumba megnézni az inkákat :lol: borzasztó, mekkora tömeg volt :shock: és kis kapun engedték be a jónépet, és letapostuk egymás lábát, hogy bejussunk :evil: aztán az Iparművészeti múzeumban megnéztük az Eszterházy kincseket meg Tiffany és Gallé szecessziós üvegművészetet :P

Coca
no akkor jót buliztál :D legközelebb csatlakozunk :wink: na pesrze he nem dolgozunk megint :( szóval ma megnézed ott van e csányisanyi :lol: és light zsíroskenyeret tömsz a bucidba light sörrel :lol:

Áfi
jó nyaralás, pancsizást, napsütést meg amit akarsz :) én még nem szedtem homeobogyót, (igaz gyógyszert sem sűrűn :lol:) de ha terhes leszek és lesz valami bajom, akkor én is majd kipróbálom, mivel gyógyszerek nem jók akkor :P

Bettike
bíztatóak a jelek :D drukk szaladj tesztért :P :wink:

Kép
gaby25

Szezso
két éve 6 kg-ot fogytam úgy, hogy elhagytama kenyeret, és minimális szénhidrátot ettem :P apája úgy ismert meg :lol: oszt jól meghíztam :lol: túroscsusza pörivel is nyami :P lecsóval még én sem hallottam :shock:

Szilcsi
pihengess, én intravénásan kösd be a kávét :wink: nekem alapban alacsony a vérnyomásom, mikor még nem ittam kávét, akkor reggel mindig beszédültem, volt hogy hálóból wc-re menet meg kellett kapaszkodnom az ajtófélfába, de nem bírtam amgam tartani, és rázuttyantam a cipőkre a gadróbban :? 20 évesen mikor terhes voltam 1szer beájultam a héven is :? na kiváncsi leszek, hogy milyen szédölős leszek ha lesz végre pocaklakó

KAtica
gyógyító puszikákat küldök Petikének

Snufi
na milyen volt a leánybúcsú ? :P

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Most keltem, kicsit hosszúra nyúlt a lánybúcsú. Pálinkáztunk, rengeteget táncoltam, sokat nevettünk , szóval klasszul sikerült.

Később jövök.

Pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bulis hétvége volt ez a mostani :)
Irigykedem Snufi, Bettike, Coca! Én nem mostanában fogok bulizni meg pálinkázni, igaz nem is szeretem, viszont nagy teqila rajongó vagyok :P Hát majd úgy másfél év múlva... :roll:
Bettike,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gaby,
remélem meglesz a jóidő s minden mit kívánhat magának az ember a Balaton partján. Mondjuk inkább apára fér rá a nyaralás, iszonyú sokat dolgozik, de én se szomorkodok Balcsis pancsis kisvonatos 1 hét hallatán :D
Vendég

sziasztok,csak bekuk mert megyunk anyuekhoz ebedre:)

ime az en rettentoen izgalmas gorbem?!
Kép

Kép
monyo83

Jó reggelt!

bettike: drukk+++++ tesztet kérünk! :wink:

áfi: jó csomagolást és jó utat! kivel fogok hajnali fél kettőig msnen dumcsizni míg egy hétig oda vagy nyaralni? :roll:

gaby: jó lehetett a múzeumok éjszakája. bár a tömeget nem szeretem. :roll:

coca: jó sörözést! :wink:

snufi: jó pihizést!

kati
katica30

monyo: mikor tesztelsz? :wink: drukk+++++

kati
katica30

Kati,
ha MSNen nem is, de tudunk dumcsizni... a 21. század az információáramlás kora :D És még egymás telefonszámát is tudjuk :wink:
Monyó,
nagyon ígéretes!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

lanyok en ezt nem latom annak,tul egyenes.valahogy nekem nem stimmel es kesz.
tesztelek majd hetfon vagy kedden.

kilyukad a hasam de meg nem szoltak hogy kesz a kaja :roll:

Kép
monyo83

Bettike, Monyó: drukk!!!!

Szezso & Sonjus: hogy vagytok?

Bepaníroztam 30 patiszont és 15 húst: ez nagy teljesítmény mai állapotomban!!!! :D Na, megyek, kisütöm, krumlipürét Uram megcsinálta! :P Jó étvágyat!

snufi

Sziazstok!
HAzaértem!
BEttike!++++++++++++++
Monyó és ha uncsi?++++++++++

Zöldi ugye üdv CSányi Sanyinak!

Szilcsi én is kiváncsi vagyok! nekem is alacsony alapból a vérnyomásom 96-100/ nem tom mennyi. kitartás! Egerre remélem jobban leszel!

Áfi érezzétek jól magatokat a friss zalai levegőn! sok szép látnivaló van arra4

Szezso drukkjaim feléd ezerrel szállnak, minden ok lesz. én már ettem lecsót túrós csuszával nyami

pussz
Vendég

Helló Tesókám!

Milyen volt???? :wink:

snufi

Hello Csajok!

Áfi, gyurmasztoridon jókat vigyorogtam (bocs :oops: Szuper nyaralást!!!!

Snufi: utálok panírozni, úgyhogy minden elismerésem! :lol:

Boni: jaj de jó, vki, aki már evett lecsót túróstésztával :lol: most nézem, már csak 4 nap a Kaáliig?? :shock: Szuper!!!!

Kati: nektek meg már csak 3 nap! Annyira jó, hogy végre történni fog valami, annyi reménykedés után!!! :-D

Monyo: szerintem tök jó a görbéd, nem értem, miért lenne esélytelen? :roll: sőőőőt :wink:

Bettike: légyszi most aztán már rázd meg magad, aztán teszteljél egy pozitívat :lol:

Gaby: biztos jó lehetett a múzeumok éjszakája :D engem mondjuk nem lehetett volna rávenni, mert rühellem a tolongást és a tömegnyomort...

Kicsit jobban vagyok, bár a hasam még mindig fájogat...Na, megyek, kipakolok a szekrényből, mert holnap érkezik az új gardróbszekrényünk :lol: Mire hazaérek, Apa, Apukám, meg a sógorom már össze is rakják, nekem már csak bele kell pakolni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Jöttem panaszkodni, Miksa benyalt valami vírust... Hajnalban kezdtük a bulit, délelőtt 39,8 fok a láza :shock: :cry: Állítólag 2 napos betegség, a lázon kívül nincs más tünet. Most már lement neki, de elég nyűgi. Mondjuk ha nem a fejünk fölött sétarepültetnék a dunakeszi repteresek a pácienseiket, akkor talán aludt volna még :twisted:

Snufi! Már annyiszor akartam kérdezni, hová mentek Krétára? Kedvenc helyem :wink:

Áfi! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Már egy másik topikban mutattam, neketek is megmutizom a 18 cm-es Afrika királynője liliomomat :wink: Ma reggelre nyílt ki a második virág is.
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Boni, milyen volt a hétvége?

Snufi, legalább kibuliztad magad. Mikor lesz az esküvő? Minden elismerésem a panírozáshoz, én uuuutálok!

Szirom, Miksának gyógypuszikat küldök, és gyönyörű a liliomod!!

Szezso, már csak 11 nap és még boldogabb leszel! :wink:

Monyó, tök jó a görbéd!

Athiz, te is mindjárt babázol!

Kép
kata05

BOcsi, csak páromat útjára bocsátottam! :lol:

HÉtvége jó volt, megnéztem a sógornőmmel aharmadik Shrek et.

Párom osztálytalin volt, és állítólag volt ott ugyanabban az étteremben egy leánybúcsú, és a csajok könyörügtek nekik, hoyg vetközzenek le nekeik, és táncoljanak az asztal tetején :lol:
Vendég

Szirmi: gyönyörű a liliomod!!!!!! Ide megyünk: http://www.magdahotel.gr/ Ti hol voltatok? Amúgy tök érdekes, mert totál ellenkező vélemények vannak Krétáról. Van, aki imádja, mint pl. Te, vagy Gaby, van aki azt mondta sz*r hely, unalmas, sivár. :shock: Nem tudom, a képeket elnézve, talán kibírjuk :wink: (Én mondjuk mindenhol jól éreztem eddig magam)

Szezso, Kata: köszi. :wink:

snufi

Tesókám, ez biztos szar hely lehet! :mrgreen:
Vendég

Snufi!

Krétán minden van, de tényleg minden, és ez nem túlzás. Van ugye alapból a tenger - északi part és déli tök más -, vannak hegyek, de óriásiak, van síkság, fennsík, szakadék, elhagyatott részek, zsúfolt részek, nyugis részek, bulik, pálmaerdő, amit akarsz, de tényleg. Én először (és még kétszer) hátizsákkal voltam, tengerparton aludtunk a homokban és stoppoltunk, az szenzációs volt, bejártuk az egészet. Aztán voltam többször bulizni csajokkal Hersonissosban (buli szempontjából a csúcs hely a szigeten), majd voltam az urammal (akkor még friss pasimmal :lol: ) a nyugati oldalon is. Az a város nem volt nagy szám, de aztán sokat utaztunk és lementünk a déli partra is egy bérelt kocsival, és az nagyon klasszul sikerült. Guovesben sosem laktam, ahol ti fogtok, de azt tudom, hogy hol van (közel Heraklionhoz). Ha van időd megkeresni, tettem föl jó néhány képet a fogyis topikba (Mi nőkön belül van) a 159. oldalon, valahol a lap közepén máj 11-én délután.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: megnéztem, nekem nagyon tetszik. Az egésznek van egy hangulata, szerintem nekünk is be fog jönni. Köszi. :D

snufi

Szirmi: lesz nálatok tali? Ha igen, mikor? (mi aug. utolsó 2 szombatján érünk rá)

Bettike: privi ment.

snufi

Snufi! Augusztus 24-ei hétvégén néztük, akkor az uram is itthon lesz. Én tartom, hogy legyen, ha van rá fogadókézség.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: beírtam a naptáramba!!! :wink:

snufi

jaj akkor mi tényleg nem leszünk ott nálatok Sziromka, mert mi akkor ünnepeljük a 2. házassági éfvordulónkat, meg a születésnapomat! :( :lol:
Vendég

Szirmi,
mi mindenképpen megyünk!!! Ne felejtsd a lángost! :wink: :P
És jó lenne ha tényleg az aug 24es hétvégén lenne, mert mi akkor mindenképp megyünk arra.
Vendég

Snufi! Írtam én is! :lol:

Szirom! :roll: Észben tartom! :wink: :lol:

Áfi! Bepakoltál? :lol: Mindent? :lol: Biztos? :lol:

Boni? Shrek 3 jó? Mennyire?

Szezso! Ruhásszekrény kész???
(Szerintem nem fog menni a kérésed, egyre jobban hajlok az anovus felé!)

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

bettike az nem anovus! :lol: :twisted:
shrek 3 hát szerintem aze lső kettő jobb volt, de felnőttek a harmadikat is szeretni fogják. gyerekek?
:?:
Vendég

szirom én meg örülnék ha nem a 24 i hétvégén lenne, mert akkor mi is tuti ott lennénk! :lol:
Vendég

Boni! Görbéd?

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

anovus
:mrgreen:
Vendég

Majd azt mi eldöntjük! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike,
amit tudtam bepakoltam, van amit csak holnap reggel lehet, de a szomszéd néni már megkapta a garnitúra kulcsát :)
Bonika,
sajnálom hogy pont nem ugyanaz a hétvége jó nekünk :(
Vendég

ma reggel nem mértem

eddig eléggé gázos Kép
Vendég

áfi e van, de nem baj, mer t remélem éppen akkor valahol kettesben (esetleg hármasban :wink: ) romantikázunk férjecskémmel :lol:
Vendég

Kép

Kép
bettike
Eger

Jut eszembe... nekünk is aug 23 a házassági évfordulónk!!! :shock: De nem baj, majd megünnepeljük Szirmiéknél :P (Persze csak konszolidáltan, máshogy úgyse menne már akkora hassal... :lol: )
Vendég

áfi nekem 24 e szülcsinap 27 házassági évforduló :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: