A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ja, amúgy ahogy olvasom Brigit, asszem még én is beruházok egy vagy két szopis melltartóra. Mégiscsak botrányos, hogy naponta minimum két melltartót elhasználok, annyira meleg van, én meg izzadok mint ló. Most egyebet sem mosok, csak a melltartóim, ruháim és bugyijaim (mert abból is több fogy naponta, szinte facsarni lehet abból is a (nem magzat :lol: ) vizet.

Kép
kissmanó

Manó: így igaz, dehát ha tényleg nem bírom eldönteni :oops: Mondjuk, most már majdnem biztos vagyok benne, hogy még nem szülök, de az éjszaka-hajnalban... Ha itthon lett volna a férjem tuti kórházba megyünk annyira sz@r volt :roll:
Én is izzadok mint egy ló, megyek is zuhanyozni utánna meg elindítom a mosógépet mert már kifolyik a fürdőszobából a ruha :oops: :twisted:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

szivvi: írj nyugodtan mindenről, ami történik veletek, legalább egy kicsit felelevenítjük az emlékeket :wink: ( mármint mi, akiknek már van gyermemkük) akiknek pedig még nincs, legalább mire megszületik a baba, olyan tapasztaltak lesznek, hogy mit nekik szpotatás, pelenkázás, stb....szerintem ők sem bánják, ha írsz :D :D

Kép
Kép
moni1973

kissmanó: ne is mondd ezt az izzadást... a fehérneműk nálam is napi szinten többször cserélődnek. Legszivesebben egyfolytában zuhanyoznék, nem is beszélve a hajmosásról, ha így haladok, akkor lassan a napi egy sem lesz elég :?

Kép
Kép
moni1973

a változatosság kedvéért, megyünk játszótérre..... :D

Majd este még jövök.

Kép
Kép
moni1973

na megjöttem, sziasztok!

szivvi, szerintem is kérdezz a már anyuktól, mert az nekünk is jól jön később! én is szívesen olvasnám, mire figyeljek, mire számíthatok!

nagyon édi Egon baba! olyan kis picúrka, de nagyon! ha jól hallottam 2550-el született, de már fogyott picit belőle, szóval szó szerint egy csöppség! sajna gyors volt a dolog, mert felébredt, és ugy menni kellett...de megérte!
már alig várom hogy mibaba is kinnt legyen!

hihi veréb, az szupi manó! nálunk a fecskék akarnának az ablakba fészkelni, de most nem hagyom magam!

a torta hááát, nem a legtutibb, de tudja rólam, hogy már ez is profi munka magamhoz képest (na azt már nem tudja, hogy anyu csinálta, én meg csak gyümit szeltem bele :roll: ) szóval össze nem esett de kicsit megroggyant
na és kiderült, holnap de. átnéznek anyósék (semmi kedvem, most szedhetem össze magam :?, nem szeretem a váratlan dolgokat, mert alig élek, és így felborul a tervezett napirend, és most minden váratlan amit nem tudok legalább 2 nappal előbb!
eléjük is ez a süticsoda kerül, ez van :?

a viharból hozzánk is csak a szél ért ide! :evil: azért jó lenne, ha mi is kapnánk már egy kis esőt és hideget!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Helló lányok!

Ádám és Egon gyönyörű kisbabák vagytok. Gratulálok a szüleiteknek.

Nenoke: nagyon szorítok értetek, átérzem a helyzeted, én is kiborultam teljesen a rossz nst és a kórházban maradás miatt.
Enricó úgy fogalmazott az ismerősöknek, hogy összetörtem, mint a ropi, de másnapra beláttam, hogy jobb ez így, hamarabb tudnak intézkedni, ha szükség van rá. Ne idegeskedj, szorítunk és mindannyian veled- veletek vagyunk. Nem lesz semmi baj.

Times: bár nagyon le vagyok maradva az olvasással, de a táblázatból látom, hogy ti is találkoztatok már egymással. Nagyon gratulálok és sok-sok egészséget kívánok nektek.

Kép
szücsi

Emi: szuper a bébijárgány. Megérte a szervezkedés :wink:

Látjátok :?: Nekem is Nagy pocakom van :lol:

Kép
szücsi

Üdv!
Egon nagyon édes baba!

Ujjak: nekem is fáj-dagad reggelre a kezem, nap végére jobb. Ökölbe nehezen tudom szorítani. Dokim megnézte, aztán a lábamat is (az nem dagadt), azt mondta, szülés után elmúlik. Jah, és a krumplipucolás közben elzsibbadnak az ujjaim. :wink:

Emi 25: gáz, h nincs orvosod. Enyém is elutazik a szülés előtt 5 napra, de nem választok mást, majd szülök az ügyeletesnél. Ől egalább már tuti bent lesz, nem kell várni rá.

Rózsa, Blur hol vannak?

Ma elég nyomi voltam, hasam kemény volt , dupla telített zsírsav vok :shock: Viszont nem volt olyan meleg.

Jah, Szivvi: sztem is írd le az első tapasztalataidat, kérdezd az anyukákat, mi is tanulunk belőle!

Rózsa és Blur mellett köröztetik Hencsi, Jovika is.
Sőt, Kismasni is eltűnt.
Orsi, Dikó hol vagytok?

Kép
kissmanó

Mentünk apával mozizni. Jó, mikor a csajok nincsenek itthon.
Azért még bekukk lefekvés előtt, hátha addig valami hír lesz az eltűntekről, vagy esetleg Andriskáról, hogy megkönyörült anyáján.
Ha netán nem jövök, akkor tudjátok be az ismételten készülő vihar következményének.

Kép
kissmanó

Dorka: ha szépen megkérlek változtatsz a táblázatban? Megszületett a végleges neve kicsi leányunknak ( ha hihetünk az orvosok lány megállapításában): Supák Sára.
Előre is köszönöm szépen.

Kép
szücsi

na, kati felhívott, elvileg kedden mehetnek majd haza, és jól van, és azt mondja nagyon rendesek odabennt...

menek beszegem drágaság leendő lepedőt :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Na hellóka,
ma volt anyósom születésnapi összeröffenése jó volt, vagy 4 fogást lenyomtam... mindenki csak ámult... olyan zabálhatnék jött rám! Remélem nem leszek vágósorba került coca mire szülök! :oops:

Brigi: örülök, hogy jobban vagy én is fájogatok, egyre gyakrabban, de nem vészes, csak fura, hogy sűrűbben jön.

Emi: babakocsi ügyben teljesen megértelek, basszuskulacs kemény lehetett szembesülni vele! :wink:

Szivvi: ne kímélj a dolgokkal engem kifejezetten érdekel, két barátnőm is szült mostanában és velem beszélik meg a dolgokat, pedig fingom nincs ki mikor kakil, mennyit, hogyan és mennyit egyenek... de mivel elmondják tudom nagyjából, hogy náluk hogy zajlott.

Kata és Anti! Mégegyszer nagyon-nagyon gratulálunk nektek! Gyönyörű a kisfiatok, és jó hosszú haja van!

Andrea
Kép
kindernay

Ja és Manó, Móni én állandóan zuhanyzom, hajat mosok és ezerrel mosom a melltartókat, mivel "kebelcsoda" lettem lelógok a hasamra és izzadok, ez elég gusztustalan, mert folyamatosan szagolgatom magam, olyan fura "mama" szagom is van, tehát nem bírok magammal szembesülni, már szegény férjemet, meg anyukámat is megkérdeztem, hogy érzik-e? De ők semmit nem érezntek belőlem! Basszuskulacs! Teljesen bedilizek saját magamtól!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Köszi Manó a hiányolást! Megjött a férjem, délelött meg dolgoztsm,de pénteken voltunk az IKEÁban és vettünk olyan Zsuzsiféle plédet,meg lepedőket, kádat... tökjó!
Nem tudom,hogy Egont köszöntöttem-e már! De jó, hogy itt vagy közöttünk!!
:lol:
Ha jól láttam újak is vannak! Gyűlünk-gyűlünk!! :lol:

Móni, Zsuzsi! Én is szívesen összefutnék veletek! Hajrá XI. kerület! És a fagyi is remek ötlet! Holnap, vagy legkésőbb hétfőn visszaolvasok és reagálok a többire is!

sok puszi nektek!
Vendég

Hát jó, ti akartátok! :lol:
Csöppünknek már péntek reggelre leesett a köldökcsonkja. Most ezután mennyire mélyen kell neki alkohollal kitörölgetni? Mert én olyan sárga truttyot látok benne, de apuka lecsesz, hogy ne nyúljak bele olyan mélyen a fülpiszkával :roll:
A másik nagy kérdéskör a szopi..Ez az a téma amiről mindenki mást mond, gondol...Van, hogy 10 perc szopi után bealszik Lilkó, de nem tudom felébreszteni..Így van, hogy másfél-két óránként eszik..És max egyszer büfizik egy nap, egyszerűen nem tudjuk kisimogatni, kiütögetni belőle. De nem fáj a pocija, szinte nem is bukik..

KépKép

KépKép
szivvi

Andikám
Az én "melleimre" (csúnyábbat akartam írni) nincs is szó...Ez a mellszívósdi meg tönkre tesz, tiszta tehén fíling :lol: Én amúgy alapból úúútálom a melltartót, most meg a púpom tele van, hogy szinte már rámnőtt, mint egy második bőr..próbáltam éjjelre elhagyni, de reménytelen :?

KépKép

KépKép
szivvi

Na gyorsan átfutottam!

Gyönyörű az Egonbaba!! Gratulálok mégegyszer! Kis hajas legény!
Ádám is olyan cuki amikor alszik!

Ja és este lefekvéskor elkezdet olyan nyilalósan fájni a hasam alja... Meg keményedtem is... Nemkicsit megijedtem, hogy remek, hogy hazaért a Bálint,de majdnem belement 2 autóba hazafele,mert álitólag nem látta őket... szóval nemt udom,hogy vertem volna bele életet!

Emi! Nagyon tuti a babakocsid! Megértem a problémáidat az elsővel! Levegőzetetni, szobában tologatni jó lesz!
Vendég

És Andi!
Iszonyat mennyiséget eszem én is! Minden gond nélkül... Borzasztó!
Vendég

Sziasztok!!!

Ma voltunk tesóméknál, és elhoztunk egy pár dolgot (pelenkázóra feltét, zenélő forgó, pelus...) Marcinak, így már mindene tutira meg van.

Egon gyönyörűséges baba!!! Times fiaira is olyan kiváncsi lennék. Vajon, hogy lehetnek?

Szivvi, a barátnőm kisfia, összesen ha kétszer büfizett akkor sokat mondok. Azt mondta neki a dokinéni, hogy annyira ügyesen szopizik, hogy nem nyel levegőt. És igaza lehetett, mert hasfájós se volt. Úgy hogy lehet Lilkó is ügyes szopis.

Bealvásra mienk védőnéni azt mondta, hogy a két állkapocs találkozásánál kell megsimizni, és akkor szopizik tovább.

Köldökcsonkra pedig, amíg sárgatruttyott látsz, szerintem tisztísd.

Bocsi, hogy nem gyakorlottként adtam tanácsot. Én ezeket láttam-hallottam. :oops:

Enyém pocak fájdogál, keményedik, a derekam leszakad és az én örök mozgó fiam olyan lett, mint egy lassított felvétel. Néha nagy kegyesen mozog.

Na megyek, mert Apa megmasszírozza a lábam, aztán felpocolom.

kispiskóta

evés: ne is mondjátok csajok! Én is sokat eszem, pedig próbálom magam visszafogni, de nem nagyon megy. A Blankánál az volt a "szerencsém", hogy olyan légszomjam volt mint állat, ezért alig ettem, hogy minél több hely maradjon odabent a tüdőmnek,stb...
Most ilyen gondom nincs, viszont zabálok rendesen....a mérlegre már inkább rá sem állok... majd szülés után lemegy, mondom én, aztán majd kiderül :wink: Mindenesetre igyekezni fogok, az biztos :D

Kép
Kép
moni1973

Szivvi: a köldökét rendesen ki kell törölgetni, főleg ha látsz is benne valamit. Egészen addig kell csinálni mig teljesen be nem szárad, tiszta nem lesz. De lehet, csak a hintőpor van benne, de azt is ki kell puceválni!
Szopitéma: Ha bealszik és sehogy nem tudod felébreszteni, nem baj! Az sem baj, ha másfél-két óránként eszik! Majd beáll. Vagy nem
:lol: Nekem mindkét gyerkőc 2óránként evet :lol: Danit azért nem tudtam szoptatni, mert mindenki paráztatott, hogy nem létezik, hogy eleget eszik, ha 2óránként megéhezik, 4óránként kéne ennie :twisted: Ha nem büfizik és nem zavarja téged se zavarjon :lol: Enyimek sem büfiztek és semmi bajuk nem lett :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szivvi: a többiek biztos okosabbak, de én azt hallottam (védőnő mondta), ha jön trutymó a köldökből nem kell annyira mélyen belenyúlni, és nagyon jó rá a Betadinos vattás törölgetés... és sokat kell langyos (kiforrázott) vizzel is mosogatni neki... de a többiek biztos tapasztaltabbak, én ezt hallottam, meg a barátnők mondták.
Cicitéma: én is utáltam a melltartót, most is így vagyok vele, de kell ami tartson, szóval bepálok, viszketek, izzadok, büdös vagyok, hát akkor gondolom ez szülés után sem lesz másképp. Viszont van/lesz tejcsink! Ez már fél siker!
Mellszívód milyen? Aventes kézi? Sokat kell pumpálnod?
A barátnőm kisfia is bealudt mindig, mindig ébreszgette eleinte nem kelt fel, aztán felkelt és belejött, már le sem lehet rázni a cickóról, olyan sokat szopizik.

Orsi, Móni: mi lesz ebből?????? Tényleg vágásérett leszek a végére! Kép

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: Brigi ősanyánk jól megaszonta :wink: Minden mondatában ott a zigazság.... :D Én még annyit tennék hozzá, hogy nyugiiii, ha gyereked nem érzi jól magát, éhes, szomjas, hasa fáj, pisis, szaros, álmos....stb akkor úgyis ordít, avagy jelzi. Ameddig csendben van, addig nincs gáááááz :) :lol: Jól csinálod :wink:

Emi: Nem ismerem ezt a fiatal dokinőt akit ajánlott a Te dokid, de elképesztő amit művelnek :evil: Nagyon sajnálom :( A pasik azt hiszik övék a világ? Hát jóhogy egy aranyos,kedves nőhöz szivesebben mennek a kismamák szülni, mint egy hentes pasihoz... :evil: :shock: Amúgy ez a Virág a klinikán dolgozik vagy a kettesbe??? És most mit fogsz csinálni???? Együttérzek....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, hogy lekerüljek a kőrözöttek listájáról! Egyben vagyunk, és jól vagyunk, de gőzerővel felújítunk, bár többnyire én csak nézem, és így nem vagyok itthon a gépnél! Holnap bővebb beszámoló!

Jó éjt,
Ildi

KépKépKép
dikó1

Dikó, teljesen megértelek, nálunk most lett vége, még egy napos munka hátravan! Sok sikert és kitartást hozzá!

Na csajok remélem mindenki jól van, Gurgika eltűntél... jelentkezz, hogy minden oké-e?

Jó éjt mindenkinek, Kismaminak és Maminak egyaránt!

Andrea
Kép
kindernay

Csókolom, csókolom!

Megjöttünk anyuéktól, pihiztünk, stb.

Kata, Anti: Egonbaba igazi cukkerbébi!!! Nagyon kis édei a hosszú hajával :lol: Sok tejcsit neki :)

Nagyon sokat ettem, nagyon finomakat... Holnap bizti kilókban lesz mérhető a változás. Háhá. Vettem az Auchanban 52-es rucit Királylánynak, hátha nem lesz olyan hosszú... 3 db bodyt csak, nem többet. Olyan szuper szopis melltartót vettem 2699 Ft-ért (Ósan, szintén), amit a Triumph gyárt, hogy csak na. Tiszta pamut, és nagyon jól tart. A tetra pelusoknál volt. Ajánlom nektek, ha nincs még cicctartótok...

Brigi, Andi, Móni: Én naponta százszor zuhanyzom, és igen, nekem is változott a szagom, vagy illatom vagy mim... furi.

Kép
zsuzsi**

Andi: Gurgiék szerintem esküvőn vannak...

Kép
zsuzsi**

Móni: Örülök, hogy neked is szimpi volt, de most a frászt hoztad rám a pénz ügyben, el se tudom képzelni így, hogy mennyit kérhet, úgyhogy küldd majd el légyszi.

Zsuzsi, Orsi, Móni: Jövő héten tali? Én szerdán a Szt. Imrébe megyek, csütörtökön a Gellért térre a dokihoz, úgyhogy arrafelé lennék!!!

Kata+Anti:Nagyon édi baba Egon, Mégegyszer gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
barbuli

barbuli:[/b nekem a csütörtök nem jó, mert körmöshöz megyek, de a szerda jó lehet. Mikor jössz a kórházba?
nem tudom, hogy a többieknek jó a szerda, vagy sem, de én azon a napon tudok hozzád igazodni, illetve csak annyi programom van, hogy el kell menjek a Blankáért az oviba.
Várom a többiek válaszát is, hozzunk össze egy időpontot csajok....

[b]Andi:
a körmösről jut eszembe... megkérdeztem a védőnőtől, és a szülésznőtől is, hogy mi újság van műköröm ügyben szülésnél. Mindketten azt mondták, hogy ha átlátszó lakkal van befestve
( nekem mindig azzal van) az nem jelent gondot. Így aggodalomra semmi ok :wink:

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

te jó ég, mit csináltam? nem akartam az egészet így kivastagítani, fogalmam sincs, hogy hoztam össze

Kép
Kép
moni1973

Na, meggyüttünk. Film jó vót, csak szokás szerint utána apácskának ehetnéke támadt, így még parkolóhely vadászás után asztalvadászat is valamelyik kedvenc vendéglőnél. Én egy tortellinit, apa egy pizzát nyomatott le.
Most meg visszaolvastalak.

Szivvi! Szerintem is addig kell a köldököt takarítgatni, míg teljesen kitisztul. Csak vigyázz, azért nagyon mélyre ne furakodj azzal a pélcival, attól piros lehet neki.
Szopi témában Briginek igaza van. Majd beáll. Vagy se. De én nem költögettem. Úgy is mindig tök fölösleges volt, aludtak mint nagyágyúk. Büfivel meg.... hát ha nem jön, s ebből nincs is probléma (utána fél óra, órával nagy zutty kifele, vagy pocakfájás, sírás, rívás), akkor hol itt a baj? Edinánál sosem volt gubanc, igaz ő egy hatalmasat bődült kaja után, s azzal aludt. Adrienn meg rászenvedett a pocakimádatára: kólikás lett a javából, de csak olyan 3-4 hetes korára. Na, akkor a Baby Gripe Water lett bevetve, de persze nem előírásszerűen, hanem a napi adagot felosztottam szépen úgy, hogy minden szopihoz jusson. Csak mán arra nem emléxem, hogy előtte vagy utána adtam neki.
Na, akkor várjuk a további kérdéseket. vagy ugyanezeket más csomagolásban, ha nem értesz velünk egyet. Lehet itt pro meg kontra érvek sorozata, szerintem ettől is jó, hogy ily sokan vagyunk, meg hogy ilyen aktív ez a kis csapat.

Kép
kissmanó

Haliho!

Köszi a hiányolást Kinderke, Zsuzsii jól tudja, esküvőn voltunk, most jöttünk meg..minden okéé..holnap írok!

Na megyek és bealszom..Jó éjt!
torolve_20131003125716

Ja, még szülészeten történt, gyerekekhez háromóránként lehetett menni (külön osztályon voltak) szoptatni. Én mindig az elsők közt voltam, Edó rendesen se perc alatt bekapta az adagját, egyet vakkantott vissza, s nyomta is az alvást. Így értelme sem volt annak, hogy ott álljak fél lábon, és strázsáljam. Meg há létezni is alig tudtam a gátam miatt (ami ugyi később jól összeomlott).
Aztán az egyik csecsemős jól leb....ott, hogy én arrafele se megyek a gyerekemnek. Persze nagy ordítás lett belőle, mert én meg azt vágtam a fejéhez, hogy neki kutya kötelessége lenne ottlenni, s minket tanítani mit hogyan tegyünk, s ellenőrízni minden rendben van-e, nem pedig utólag vádaskodni. S nem hitte, hogy én a gyerekem megszoptattam, s utána már alszik is. Szerinte nem ehetett eleget, meg tuti fel lehet költeni. Következőkor direkt otttermett a szopira, s láthatta a mohó lánykám amint elfogyasztja az adagját, s máris alszik tovább. Nem hitte, hogy eleget evett, fel akarta ébreszteni. Hát max ha szétrobbantja a kölök szemhájait sikerült volna. Következőkor meg mérlegelés is folyt szopi előtt s után, hogy megpróbálja bebizonyítani az igazát. Hát nem ment neki, én kölkem evett a legtöbbet a megmért vagy 6-7 gyerek közül. Na, utána leszállt rólam, s én tettem továbbra is úgy, ahogy a gyereknek jó volt. Ha nem kiabált, ordibátorkodott, akkor minek kellett volna egyem magam?

Kép
kissmanó

Na, Gurgiéknak akkor asszem jól telt, ha egész nap nem voltak, s ilyen későn kerültek elő.
Pusszantás, s jóccakit.

Kép
kissmanó

Csajok! A jóniusi topikban az utolsó mohikánok is indulnak szülni.
Hümmhümm.

Kép
kissmanó

Két perce vasárnap van, s a vonalzóm nem váltott. Pedig várom mán, hogy írja csak 10, s utána legyen 1 számjegyűűűűűűűűűűűű.

Kép
kissmanó

Ráadásul a babafalva honlapján már azt írja, hogy júni 24 vasárnap, Iván napja.
Szal gazfickó, nem a pocisak pártján áll.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

EGON baba nagyon gyonyoru, orulok, hogy Kata is jol van! Sok boldogsagot!!!

Mano, igen, ket het van eldonteni a baba nevet. (Most hallottam nemreg norveg ismerosoktol, hogy ott meg FEL EV!)
Amugy itt a korhazban is tovabb leszunk bent. Nulladik napnak szamit a szules napja s plusz ot napig maradunk. Am ha minden rendben s nincs kedvunk annyit bent lenni elvileg haza is lehet menni hamarabb.

Holnap megyek orvoshoz, mar varom...

Szivvi! Kerdezz tovabbra is! Latod, mar mennyit tanultunk belole!!! :)

Szopis melltartot is kell majd vennem a hetvegen. Ugye a mostaninal egy szammal nagyobbat vehetek nyugodtan???

Pussz
Vendég

Ja, s
Dorka! Koszi, hogy irhatok Neked! (a mobilomrol emailcimre tudok csak uzenetet kuldeni)
Vendég

mary! Atyavilág! Fél év norvégoknál? Az szerintem már túlzás. Addig szerintem nincs is identitása annak a bébinek. Nna, ez magas nekem, s nem is tecc.

Amúgy az éccaka valami miatt kevéske alvással beértem (lehet a tegnapi extra pihi az áramosok+vihar jóvoltából is bűnös ebben). Reggel már kutyáknak intéztem a kaját, meg pakolásztam, meg a múltkor vettünk vagy 9kg sárgarépát, na azt is nekiálltam kipréselni, most meg kész a derekam.
Ja, s dél körül hivatalosak vagyunk másik pocismamiékhoz grillpartyra.
Apa szegény meg ismét nekiállt a gyerekkuckónak.
Na mék lepakolni vízszintbe a derekam, mett ez így gáz.
Ja, s (még) nincs hőség.

Kép
kissmanó

Sziasztok!!

Igen, Manóó, nagyon jó volt, még maradtam volna de már kezdtem kidőlni.
Fuu nagyon jól éreztük magunkat. Az esküvő különleges volt és vidám, keleti stílusú ruhában voltak (qrvajól néztek ki) a buli is szuper volt, a zenekar, na az tuti!!! a csajszinak eszméletlen jazzes hangja van és baromi jó számokat nyomtak. Én egyszer felálltam és ráztam ezerrel a felső testemet, fejemet..mindenki tapsolta kismamát :lol: vicces volt.

Az evangélikus lelkész odajött hozzám és azt mondta, hogy szerinte Samu júniusi baba lesz..még időpontot is mondott.. :lol:

Egon nagyon édes kisbéb. jajj de cukorka

Nenőke írt reggel, a CTG jó lett, az UH a babát 33-34-ik hétre saccolta sajnos. Kedden lesz neki a következő UH de egyébként jól van.
torolve_20131003125716

Tele vagyok tetterővel, mehetnékem van mindenfelééééé. (ja és megint baromi érzékeny lett a mellbimbóm)
Olálálálá...mi lesz itt..olálálálá
Kép
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Olálááá, Gurgika, olálááá, te csak ne akarjá annyit menni! :D Mit mondott a lelkész, mikor szülsz? :D

Én jól aludtam, de Királylányt, mintha lelőtték volna, úgy alszik, még nem ébredt fel.

Mary: A védőnőm azt mondta szopis melltartó ügyben, hogy ha most a középső kapocsba bírod kapcsolni, sehol nem nyom, nem szorít, és befér egy melltartóbetét, akkor jó a cicctartó a szopiztatás idején. Lehet, hogy nem egy számmal nagyobb, csak a kosár egy picit.

Kép
zsuzsi**

Szt Imrések: Nekem a szerda jónak tűnik egyelőre... Hol talizunk?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

jól sikerült a tegnap este mondjuk a sok állástól kicsit bedagadt a bokám.
ma meg Ricsiéknél leszünk (visszük a maradék kaját is )
kipakoljuk a gardrób szekrényét aztán költöztetjük is majd hozzánk.

kicsit szomorú vagyok mert a két nagyon jó barátnőm közül az egyik szept.-től Hollandiába költözik ott fog dolgozni.
(kicsi azért örülök is mert talán így rátalál a nagy ő)

Mary én kosárméretben vettem nagyobbat (sz.melltartót) 85 b,c hordtam eddig és most d-t vettem.ezeknek hosszabb hátul a kapcsos rész lehet bővíteni ha kell.meg van ilyen pótlás is hozzá.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: Nekem 85 D szintén...

Kép
zsuzsi**

Szép napot Csajszik!

Móni: körmös köszi az infót, de kilőve nem bírta a körmöm, így egy pár ujjamról lejött, bedühödtem és az egészet leszedettem, úgyhogy most "alanatúre" majd talán később felrakatom, pedig olyan szép volt. :cry:

Gurgikám: már megint lagzizunk?! :wink: Tánc is volt ahogy olvasom! Csak vigyázz magadra, még kicsikét tartsatok ki Samuval!

Kép

Zsuszikám : már megint jó vásárt csináltál, te ügyes kiscsaj vagy nagyon!

Na megyek, kicsit még vásárolgatunk, nézgelődünk. Csóközön du. jövök!

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: