A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Dinyuska!
Csuda helyes a kis Laura! :) Én is a Laura nevet választottam először Briginek, de párom vezetéknevéhez nem illik. :( Végülis Brigire sem illene. Ő olyan "Brigis". De nagyon szép név szerintem. :)

Most nézem, hogy előléptem új felhasználóból kezdő felhasználóvá! Hurrááá!!!! :lol:
lora7

Timo! Megpucoltam, leturmixoltam, és beöntöttem jégkockatartókba. Szép kis barackpüré-kockáim lesznek holnapra. :D Gondoltam majd azokat zacskózom, hátha nem ragadnak össze és "igény szerint" tudom majd felhasználni. Ez a terv, aztán meglátjuk. :roll:

Dinyus! Én ugyanezen parázom napok óta, de én egy csomó ideig azon aggódtam, hogy nem lát, úh ez nálunk nem újdonság! :oops: :lol: Egyébként ugyanez: váratlan hangokra reagál, de általában nem fordul oda ha a füle mellett zajongok. Ez van. Ha nagyon aggódsz, van baba hallásvizsgálat (a Bajcsy Zs. kórházban biztosan), ha akarod rákérdezek, de szerintem ha a zajokra reagál, akkor nincs gond! :wink:
Vendég

Úgy döntöttem, Gergő járókát kap. Szerintem jobb lesz neki, mert gurulósat akarok, így majd kijöhet velem a konyhába, biztonságban. :roll: Kíváncsi vagyok, hogy fog beválni...
Vendég

Ezt néztem ki:
Kép
Vendég

Pann!

a látással kapcsolatban már megnyugodtál? Én úgy érzem a látása tökéletes Laurának, már pici kora óta követ a szmével mindnet.

Ti voltatok hallásvizsgálaton? Dokitól/védőnőtől nem kérdeztél erre rá? Kell a vizsgálathoz beutaló szerinted?

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Sziasztok!

Dinyus: Üdv köztünk! Nagyon szép a kislányod.

Kami: Szerintem nagyon hasonlít a fiad rád, a babaüléses kép nem semmi..

Barbi: Mi is kedden megyünk oltásra, remélem megint nem lesz gond.

Mazsi: Tényleg rengeteget nőt, a kórházban még olyan pici volt, most meg már alig fér el a kezemben.
Persze anyósom szerint tiszta Zsolti (mindene Zsolti), ami kezd egy kicsit idegesíteni. Főleg amikor született megkérdezte, hogy engem nem zavar, hogy mindenki azt mondja, hogy az apjára hasonlít, mert őt régen nagyon zavarta. De azóta is ezt hajtogatja, hogy az apjára hasonlít, mintha ő nem is mondott vaolna semmit.
Mások szerint meg nagyon hasonlít rám. Nem tudom, az biztos, hogy amikor csúnyán néz összehúzza a szemöldökét-az tiszta apja.

Lora: Igazából a Gréta se illik az aoja nevéhez nagyon, mert sok egymás után a mássalhangzó, de nekem ez tetszett. Molnár Gréta Hanna.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Dinyus! Abszolút meg vagyok nyugodva a látással kapcsolatban, teljesen egyértelmű, hogy minden ok! :D :D :D Hallásvizsgálaton nem voltunk, nem is kérdeztem rá. Egy barátnőm mondta, hogy ők vitték a fiukat a Bajcsyba hallásvizsgálatra, már az első hetekben de csak azért, hogy tudják, hogy minden ok, panaszuk nem volt. Nem tudom, hogy kell-e beutaló, de mondom, meg tudom kérdezni, ha érdekel.
Vendég

Pann!
Én régen úgy gondoltam, h nem kell járóka, de most úgy gondolom, h nagyon jó. Sokkal nagyobb mint a kiságy, és tud benne kedvére forgolódni és még a játékok is elférnek benne :)
Most hoztam haza a telekről, még én játszottam benne. Pont oyan mint a képen, gurulós, csak színesek a rácsai. Fontos szerintem, h emelhető legyen és jobb a fa rácsos, mint a hálós. De úgy látom, h ezen a véleményen vagy te is. :)
lora7

Lora! Igen, igen, ezek voltak a kritériumok! :D :D Kár, hogy nekünk nincs vhol elfekvőben egy régi darab. Ezek a járókák szerintem az elmúlt 50 évben semmit sem változtak! :wink: Most, hogy mondod, meg is kérdezem anyukámat, hátha mégis lapul vhol egy járóka a padlás mélyén. :D
Vendég

Látás: Én még nem nyugodtam meg teljesen. Hétfőn voltunk szemésznél, mert a bal szeme alatt néha kicsit megduzzat. Az mondta a szemész, hogy a szeméhez nem nagyon van köze, hanem a szemcsont mellett lehet érezni egy puha csomót, ami lehet kis érgomolyag vagy egy kis plusz szövett. Lehet hogy elmúlik majd neki, lehet hogy nem, de problémát nem okoz neki. De azért figyelni kell, ha válltozna akkor vissza kell menni, amúgy visznt fél év múlva látni szertné.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Amúgy teljesen renben van a látása, rendesen fokuszál is.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Szia Dinyus, jó, h jöttél (jöttetek). Boldi csak akkor fordul a hang irányába, ha kedve van (ahogy többen is írták), a csörgőre pedig SOHA. Ha a füle mellett rázom nem fordul arra, mert minek, gondolja ő :lol: De biztosan hall, mert a hangunkra néha odanéz, és megijed zajokra. És utánoz is, meg vigyorog ha hülye hangot adok ki. Érdekes, ez a nagypapám parája volt, h próbáljuk ki, h hall-e, úgy, h csapjuk be az ajtókat :D

Pann, mennyibe kerül ez ajáróka?
Kami, hihetetlenül hasonlít hozzád Áron!! és én ennél rövidebbre ne bírom vágni a körmét :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Ági! Ez a járóka most akciós, és így 15500 Ft, ami - ahogy a Brendonos és egyéb árakat nézegettem - nagyon jó!
Vendég

A körömvágás nálunk rémálom. Állandóan rettegek, hogy mikor vágom vagy szúrom meg, mert annyira rángatja a kezét meg a lábát! Alvás közben én nem vágok, örülök ha végre elalszik, nem kockáztatom az ébredést!!! :oops:

Na, lassan talán kimerészkedhetünk tenni egy sétát. Remélem nincs megint rekkenő! Kikukkantok.
Vendég

Na ez az, alvás közben nem kockáztatom, h felébred, és mostmár szopi közben se merem megzavarni, nehogy beinduljon a hiszti... ígyhát nem nagyon vágunk körmöt :oops:

Kép
Kép
agiboldi

Ja, akartam írni, h a szex :( csak, h csatlakozzak mindenkihez.
Jelentkezzen a kivétel, ha van ilyen, álljon elő! :D

Kép
Kép
agiboldi

Pann: én is pont járókát keresek, és asszem ezt néztem ki vhol, de ott nem volt ár. Ezt az akciót hol találtad? Érdekelne.

Köröm: hát ez nálunk is problémás, főleg a lábujjain: állítom, hogy képtelenség levágni :lol:

Kérdés: szerintetek lehet önbarnítós krémet használni? Lehet, hogy hülye kérdés, de miután minden átmegy az anyatejbe, sose lehet tudni...Na jó, én nem tudom :lol:

Csenge tegnap megfordult hasról hátra!!!!!!! Többször is! és ma is újra csinálta, szóval nem véletlen.

Ma voltunk a dokinál 4 hós oltáson. Meg se nyikkant ez a kis huncut :shock: Sajna van egy kis gond, mert néha van egy kis vér a pelusban. Vsz az én hormonjaim, mert kb. egy hónappal ezelőtt is volt pár napig, meg most megint. A múltkor csináltattunk széklet, meg vizelet-vizsgálatot és negatív lett mindkettő. Most lesz egy vizelet-kontroll, meg egy hasi UH. Ha ezek is negatívak, akkor ez van: szegényémnek helyettem van havija :?
Egyébként 6,3 kg, 66 cm és 41-es kalap kell neki :lol: Szóval szerencsére most jók vagyunk szopi-hízás terén.
Agiboldi: neked is tudom ajánlani - mert sokszor egy cipőben jártunk - hogy próbáld ki, hogy adj neki cicit, ameddig kéri, aztán akár fél óra múlva adj neki megint cicit. Elég macerás, de nekünk bevált. Én most már nem "etetem", hanem "itatom". Így mérni sem kell :wink: (persze esténként én is mindig megmérem...) Persze, ha ordít cici után, hogy éhes, akkor nem biztos, hogy vele is meg lehet ezt játszani. Csak egy ötlet :D

Kép
Kép
deako

Orsi, ha egyszer nem ordít a szopi végén, akkor kipróbálom. Meg amúgy is, mert nem sok választásom van :lol:
Nahát, mensije van helyetted? Neked van olyankor? Mert én pl gondoltam arra, h ugyebár mensi alatt nem szeretnek szopni, lásd Sági, és nekem ugyan nincs még, de lehet, h mikor kéne h legyen akkor a hormonjaim mások és kb mensi nélkül is érzi és azért nem kellek neki..

Csatlakozom az önbarnítós kérdéshez. És kiegészítem: és narancsbőr elleni krémet????

Kép
Kép
agiboldi

Lillus egész nap csak annyit aludt, amit Lorca nálatok! Lassan az önkívület határát súrolom, mert amióta hazajöttünk, csak bömbi van! :evil: :evil: :evil:
Levittem sétálni, de ott is ordított...

Timi
Kép Kép
timocska

Na, hat Aron, mint aki meg van bolondulva. Le se allt egesz nap. Amellett, hogy mindent a szajaba pakol es attol orul meg, hogy egyszerre nem fer bele minden, most kenytelen voltam bebugyolalni, hogy vegre nyugodjon mar le :D Egesz nap vigyorog, kiabal, igenyli a tarsasagot, ilyennek meg nem is lattam. Elneztek hozzam a baratnom meg a ferje es teljesen elbuvolte oket: hason fekudt, rajuk nezett, rajuk nevetett es dumalt nekik. Folyamatosan! A srac mondta is, hogy akkr o most elviszi magaval (nekik 2 lanyuk van es Ricsi nagyon szeretne egy fiut, de a baratnom mar nem szeretne tobb gyereket :D)

Volt pancsi is, de az se csillapitotta eppenseggel le...

Rendeltem egy pizzat. Ma meg Choclairs-en es egy alman kivul semmit nem ettem es eszembe se jutott a sok teendo (es a kiskutya-fiam) mellett!!!!! Most viszont elemi erovel tort ram az ehseg es pizzara vagytam - igy rendeltem egyet.

Kiskutya (tompa, mert a nagy sietsegben nem allitottam vissza a gepet automatara es a beallitas nem eppen erre a tavolagra volt, bocsika):

Kép Kép

Bugyola:

Kép Kép Kép Kép
kami

Na ezt leírom aztán visszaolvasok!
:evil: :evil: :evil: Tudjátok említettem hogy büdinek érzem Benike fülét. A gyerekorvos fülzsíroldót adott rá. Most jártuk meg a Betesda ügyeletét!!! Benikének hallójárat gyulladása van. A fülész nagyon haragudot amiért fülzsír oldot csepegtettünk a gyerek fülébe mert azt csecsemőnek tilos úgyhogy csak rontott a helyzeten. De ezt egy gyerekorvos miért nem tudja???? Én csak azt tettem amit ő mondot. Tanulság fülészetre beutaló nélkül lehet menni bármit észleltek menjetek inkább oda! Szegény drágámnak hidrogénes cuccal tisztitották ki a fülét. Nagyon nagyon sírt szegény. Most meg antibiotikumos fülcseppet kapot. Teljesen ki vagyok akadva!! :evil: :evil: :evil: Ne haragudjatok hogy rátok zúdítottam. Majd írok ha lehiggadtam!!!

KépKép
csongria

Csongria! Remelem beolvasol a dokidnak!!!!! Ne hagyd egy szo nelkul, kardos kis csaj vagy, tanitsd meg normalisan megnezni a gyereket, vagy ha nem megy, adja vissza az engedelyet!!!!!!!

Az ilyentol mindig olyan ideges tudok lenni!!!!! (Mint a pedikurostol, aki bevagja az ember labkormet!!!)
kami

Sziasztok,
Csongria,
Durva sztori. Én sem vagyok 100% a gyermekorvosban. Keresni akartam olyat akit ajénlottak, de az már nem vállalt több gyermeket (nem hozzá tartozunk területileg). Így mivel már nem volt több idő a területihez járunk. Kedves, de nem nagyon bízok a véleményében.

Cicin sírás,
Én most próbálok tényleg igény szerint szoptatni. Ha nem kér, nem kap. Fél óra múlva kér, akkor kap. Eddig nem jött annyira be, de ma egész tűrhető volt. Cicin sírás, így nincs sok. De pl. most a babakocsiban sírt, délelőtt (ki kellett vennem és hazatolni a kocsit, de kiderül hogy éhes, pedig 1,5 órája ettünk).
A túrós bukásra meg azt mondta a tanácsadó, hogy lehet, hogy a tejterméktől lehet. Én az utóbbi időben több joghurtot ittam. Bár nem nagyon hiszem, hogy ez lenne az oka.

Kami
Nagyon hasonlítatok.

Zsófi is elkezdte fogdosni a dolgokat és a szájába is veszi. Bár még inkább véletlenül, de már mindent megfog és belém is kapaszkodik, mikor felveszem. Belecsimpaszkodik a blúzomba, meg ilyesmi. :D

KépKép
bozotka

Ria, ez felháborító! Tényleg ne hagyd szó nélkül! Szegény Beni, hogy jöttetek rá h fáj a füle?? Ezen már gondolkodtam, h honnan tudhatjuk ha esetleg fáj.

Kép
Kép
agiboldi

Kladi, én alig eszek tejterméket, csak sajtot, asszem az nem számít vagy igen? Meg a kávéba tejet, és Boldi is túrósat bukik.

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi! Egész éjjel sírt és nem tudtuk megnyugtatni és ma valami trutykó folyt ki a füléből! Elvittük a gyerekorvoshoz aki megint azt modta semmi gond szerinte csak a fülzsír oldó folyt ki de a biztonság kedvéért ad beutalót a fülészetre.... Ja meg napok óta rossz volt az étvágya!

KépKép
csongria

Sziasztok!

Dinyuska,
Üdv köztünk!!! :lol:

Ria,
Felháborító milyen idióta orvosok vannak!!! :evil: Nem gondolsz orvosváltásra? Én ezek után nem bíznék egy ilyen dokiban!!!

Holnap reggel hazautazunk, vasárnap keresztelő és hétfőn jövünk vissza. Mindenkinek jó hétvégét. :D
Vendég

Szabi a változatosság kedvéért jól viselkedett, még egy Kikát is hajlandó volt végigbambulni, pedig már kezdett belecsúszni az alvásidejébe. Felbuzdulván Nati gyors bilizésén, gyorsan elszaladtunk venni egy wc szűkítőt és egy fellépőt. Amire rájöttem, hogy ezt nem tudja csinálni egyedül, nem úgy, mint a bilit. Tehát vagy állok mellette, mivel még nagyon kicsi, vagy öntögetem a pisit. Tulajdonképpen a pelus nem is olyan rossz dolog :D

Bozotka,
A túrós bukásnak nem sok köze van a tejtermékekhez. A tej az emésztés során válik ilyen túróssá, és ha olyankor bukik, amikor ez van benne, más nem tud kijönni. Lehet a tejtermékkel is gond, de az inkább kiütéseket, ekcémát meg hasonló nyalánkságokat okozhat. Ezt a védőnőd mondta?!
Nekem a hajamba kapaszkodik Szabi. A legjobb, hogy még hónapok, mire elengedni is megtanulja :twisted:

Csongria,
Bocsi, de ez már a második dolog, amit a dokid a saját feje után csinál és nem úgy, ahogy kéne neki előírás szerint. Szerintem erősen gondold át, hogy tényleg ő legyen-e az az ember, akiben megbízol. Nagyon sajnálom Benit, ezek a füles dolgok nagyon rosszak. :( Fürdésnél mehetett be neki víz a fülébe?

Timocska,
Akkor hozd vissza :wink: Hiányzik neki a társaság. Komolyra fordítva: :(

Körömvágás:
Nálunk a csípő jött be. Nem kell végigvágni, csak az oldalát megcsípni, így szépen lejön. Így sokkal kisebb az esélye, hogy belevágok. Nagyon csúnyán tud vérezni :?

Dinyuska,
Üdv:)
A kórházban van hallásvizsgálat. Az volt, nem? Ott kibukik, ha ilyen korán baj van. Meg szerintem ha egy baba valamit nem csinál annak nem csak az lehet az oka, hogy nem tudja, hanem hogy nem akarja. 8)
A szüléstörténet engem érdekel. Akár hsz, akár privi :wink:

Pann,
Nem szopizhatott az első héten Gergő?! :shock: Ezt nem is tudtam. Miért nem? Mi is koraszülött osztályon voltunk ha nem is a kora miatt, de ott voltak a babák mellettem és szopiztak, legalábbis napközben. Persze lehet, hogy a legelején ők sem, de egy 35 hétre született bébi az ő súlyával nem lehetett annyira veszélyben. Tejet kapott vagy tápit?

Mazsi,
Akkor marad a More Milk? Ha mégiscsak izzadtság, akkor nem lehet vele gond. Szabinak is izzad a talpa, hideg és csúszik. :)

Lora,
Bocsi, kevertem a CTt és a CTGt. Már elküldtem, mire rájöttem. :oops:
Az oltás után sokszor alszanak a bébik. Meg a kúpban is van valami nyugtatóféle. Ha már nem lázas én nem adok, sőt, inkább 38.5 ig várok és csak akkor. Natinak nagyon gyorsan változik a hőmérséklete, nála egy-két óra alatt eldől, hogy lesz-e valami. Olyankor akár 5 percenként is méregetem.

Barbi,
Mit akarsz, szép kis szőke hajzuhataga van. :)

Bigsister,
Az Aventest dög nehéz széjjelszedni, nekem majd az ujjam törik le, amikor szétfeszegetem. Persze a cumisüvegnél sokkal jobb, de engem az a pár csepp is zavar, ami kijön belőle. Nekem van kettő, azért használom, nem olyan vészes, csak csalódás volt a másik után.
Kéményből az a szívás, ha ugyanazt használja több lakó is. Azok a gyűjtőkémények és nagyon problémás, mivel azt NEM lehet kibélelni. Csak be szokták kötni az ilyenekbe a cirkót stb, aztán az alsó lakó reménykedik, hogy nem ő fullad meg. Ha tud egyáltalán róla, hogy veszélyben van.

Sági,
Ne aggódj, nem rontottál el semmit! Ahogy a jó dolgoknak, ezeknek a rossz éjszakáknak is vége lesz egyszer :( Amikor teljesen ko voltam Nati miatt, Robi sétált én meg aludtam 1 órát a következő szopiig. Ami jóóó hosszan tartott. Ment a bicikli jó darabig, de egyszer csak beállt a három órákra és az már teljesen túlélhető volt.

Kép KépKép
lorca

Sági,
Úgy látom, mire eljutok odáig, hogy vígasztalni próbáljalak, már egy napja megoldódott a kérdés. Egy kicsit lassú vagyok, látszik. :D

Kép KépKép
lorca

Most olvastam egy aranyos cikket a nemek közötti különbségekről. 450 amerikai gyereket követtek és rájöttek, hogy a nemek közötti különbség sokkal kevésbé hat a gyerekek IQjára, mint a család jövedelme. Kivéve a térlátás és hasonló egyértelmű kérdéseket. De jó, hogy nem ott élek :lol:

Kép KépKép
lorca

Bozotka: a túrós bukás teljesen normális, félig megemésztett anyatejecske. Szerintem semmi köze ahhoz, hogy mennyi tejterméket eszel.

Agiboldi: sajna narancsbőr ellenit nem lehet használni, mert az pont feloldja ugye azokat a zsírcsomókat, amikben egy csomó méreganyag van. És emiatt nem lehet turbódiétába sem fogni :( MOndanom se kel, hogy nem maga a diéta hiányzik - csak az egykori énem...

Kép
Kép
deako

Deako! Probalj meg minel tobbet setalni a gyerekkel - szepen le fogja rolad varazsolni a folosleges kilokat. A tesom ra az elo pelda! O most ilyen (2 gyerek utan):

Kép

O ilyen 20 meg 25 kilokat szedett fol a ket terhessege alatt es szepen visszafogyott. Nem 5 honap alatt, hanem lassan, fokozatosan. Senki meg nem mondana, hogy szult - csak ha meglatja a ket lanyat, akiket le se tagadhatna :D

Ugyhogy kitartas! Amit most tehetsz, az az edesseg (a SOK edesseg) kerulese ES rengeteg mozgas a gyerekkel!!!
kami

Na bárcsak működne annyira az a narancsbőrkrém, h tényleg kioldana valamit :lol:

Áron cseresznyekóstolásán felbuzdulva Boldi megnyalt egy darab őszibarackot, és annyira ízlett neki, h végül egy kiskanállal kipréseltem belőle egy kanálnyit és megette... borzalmasan ízlett, utána közelíteni se mertük a barackdarabot mégegyszer, nehogy leharapja :lol: Ezt nem minősítem a hozzátáplálás kezdetének, csak egy kóstolás volt, alig néhány csepp.. :)

Kép
Kép
agiboldi

Május, leírtad már azt a sütireceptet? Írd már le akkor mégegyszer ha igen, mert nemtom hol keressem... priviben is lehet ha már ide leírtad egyszer

Kép
Kép
agiboldi

Most itt vagyunk Agárdon. Milyen rossz egy pici monitoron írni! Pedig a miénk sem egy szuper gép projektorral :)

Ágiboldi,
Látom, ahogy megvan a bűvös négy hónap, te se tudtál tovább várni. A hozzátápit kb ekkora mennyiségben érdemes kezdeni. :D Persze lehet csak kóstolásnak hívni. Ahogy írod, biztos örülne még ilyen kóstolásoknak. :wink:
Boldog harmadévet!

Deako,
Mennyi maradt rajtad? A súly aggaszt vagy a hátramaradt alak? Én eléggé el vagyok keseredve, hónapok (2) óta nem fogytam egy grammot sem. Pedig csak fogyókúrás csokihalmokat eszek... Arról nem is beszélve, hogy a szoptatás befejeztével a fenekem mérete marad, de mellbőség az drasztikusan zuhanni fog. Most legalább az picit ellensúlyozza. :? És itt vannak galád Boldiágik az 58 kilójukkal. :twisted: Én akkor voltam annyi, amikor majd átszakadtam és holt vékonynak éreztem magam.

Kép KépKép
lorca

Hehehe, Lorca, de nekem meg hiába az 58 kg (ami azért 4-gyel több mint voltam, és 6-tal több mint amit szerettem volna), szóval akkor is úgy meg vagyok asszonyosodva... csípőben, combban, és egyetlen régi ruhám se jön fel. Nagy szerencsémre a barátnőm, aki most lett ikerterhes :D jó gyorsan kifogyta az ő nálam egy mellmérettel nagyobb csini cuccait, megesett rajtam a szíve és átszállított egy halommal, így addig se kell szakadtan járnom amíg el nem hiszem, h így maradok és nem veszek magamnak ekkora ruhát... vagy le nem fogyok, de ez ugye a Boci jégkrémek mellett lassú folyamat.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok! :)
Ma itt volt anyukám, nemrég ment el! Tök jó, főzött is, meg vigyázott is Lillusra, úgyhogy Balival elmentünk Boci jégkrém utánpótlást venni. :lol: :lol:

Háát, én is 2 kg-mal több vagyok, mint szeretnék. De nem is a kilók izgatnak, inkább az állagom.. :oops: :oops: Na, mindegy, majd ha nem szoptatok! :lol: :lol: :lol:

Ria!
Úgy sajnálom szegény Benit és én tuti a gyerekorvosra borítanám az asztalt! Remélem ti sem hagyjátok amúgy szó nélkül! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

sziasztok!

a körömvágásról csak annyit, hogy én bizony Laurának alvás közben szoktam vágni a körmeit. Olyan ollót vettünk, aminek lekerekített vége van, így nem lehet megszúrni őt. Mondjuk hozzátenném, hogy ha Laura alszik, akkor nagyon alszik! :)

Lorca
megy a szüléstörténet....

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Fogyni vagyo csajok!!!! Higgyetek el, az allagon csakis a mozgas fog segiteni!!!! A kiloknak meg adjatok idot - eselyt annak a 9 honapnak amibol meg csak max 4 telt el!!!!

Mi el akartuk vinni Aront beiratni uszni az Angolnaba a Farkasreti temeto tajekara. Nem talatunk oda! Ugyhogy oda biztosan nem fog jarni Aron... inkabb a Hotel Aquincum lenne szimpatikus (itt van Gezenguz is meg Vizipok, elobbi a terapia miatt szimpatikusabb, csakhogy az majd augusztustol indul...), jovo heten megprobalom elintezni. Mindenesetre uszi helyett bementunk a Mammutba es beultunk Aronnal a Szendvicsguruba kajalni. Olyan jol viselkedett, hogy tok buszke voltam. Kivettem a kengubol, rafektettem a borkanapera, en a labanal ultem, apja a fejenel es szepen elnezelodott, eldumalgatott maganak. Ananaszlet csopogtettem a szajaba :D

Most kicsit kivagyok, mert a hetvegere is van forditas es most tok szivesen jatszanek vele. Latom rajta, hogy o is szeretne. Mikor bemegyek a szobaba, hirtelen fulig szalad a szaja, de mikor kijovok, eltunik a mosoly es csak nez utanam nagy szemekkel :( A mai tervezett 10 oldalbol meg csak a felenel jarok, szerencsere nem nehez szoveg, csakhat a tokom kivan tole... kicsit sok volt most erre a hetre...

Megyek is, de azert neha ratok kukkantok.
kami

Ide nézz Róki mit találtam!

Kép

Mondjuk az ára miatt valószínüleg nem ez az ideális megoldás (32 pénz :shock: ), de azért érdekes, hogy ilyen is van!
Vendég

Most látom, hogy kicsit kicsi a kép, szóval ez egy testvérülőkének nevezett csatolmány a már meglévő babakocsihoz.
Vendég

Latom Pann szeretsz az interneten bongeszni-vasarolni (en is :D)
kami

Szegeny Gedeiapu! Ma szepen latszik, hogy sokkal kevesebbet foglalkozik a kolokkel, mint en. Amikor o akar jatszani vele, akkor Aron elobb-utobb razendit es ordit. Nekem kell lecsillapitani - amikor engem meglat, altalaban szelesen elmosolyodik. Hiaba mondom Gedeiapunak, mit csinaljon es mit NE, mert en tudom, mit nem szeret, elobb-utobb visszater a mit NE dolgokhoz, amiktol Aron termeszetesen razendit. Tok szegyellos, pl szegyell neki meset mondani vagy verset, "nem tud". Nem erti meg, hogy ha a szemebe nez es ontja az improvizalt hulyeseget, meg ha nincs is ertelme, a gyerek imadni fogja, szemben azzal, ha Mazsolat olvas neki egytonusu hangon, amit negyon gyorsan megun es sirni fog. Ma nagyon kijott, hogy rengeteg bepotolni es tanulni valoja van gyerekneveles teren...

Na, hat majd az is eljon, amikor egy nyelvet beszelnek... kicsit sajnalom szegenyt, epp a sajat szulinapjan ordit neki Aron rekordmennyisegut...
kami

Boldi!
Boldog hófordulót kíván Lillus! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Szabi most már egész jól halad forgásügyileg. Már ki tudja venni maga alól a kezét. Mondjuk 3ból 2x. Az érdekes az, hogy hasról hátra megy, hátról hasra megy, csak hártól hasra majd vissza hátra nem megy a forgás. :D

Ágiboldi,
Csak nem panaszkodni! :twisted: Még hogy sok. Csinálod itt nekem az extra lelkiismeretfurdalásokat. Már így se merek a mérleg közelébe menni.
Ikrek? Nem is tudom, hogy szegényke vagy de jó neki. Ha első terhesség elég kemény lesz. De ha meg két gyereket szeretne, akkor megússza a második 9 hónap terhességet és a második szülést. Azért ez sem egy rossz dolog. Hányadik hétben jár?

Pann,
Pár hete az Árkádban futottam össze egy ilyen babakocsival. Nagyon tetszett, a csatolmány is egész kényelmesnek látszott. De vicces, hogy több, mint a mi eredeti babakocsink :)

Kép KépKép
lorca

Ágyban a Prüntyi! Remélem ma nem fog 3 és 4 között randalírozni, mint tegnap! :?

Felteszek egy képet az utolsó földön hempergős játékról:
Kép

Merthogy ezentúl már itt zajlik a játék: :D :D :D

Kép

Szóval nagy örömömre megvettük a járókát, és ha már ottjártunk, kinéztük az etetőszéket is: :D

Kép

Orsi! Itt a cím: www. babaholmiolcson.hu

Remélem be fog válni a járóka, mert egyelőre a szoba közepén áll, és minden helyet elfoglal! :shock: Holnap jó kis logikai játéknak nézünk elébe: hogy tologassuk át a bútorokat úgy, hogy a járókának is legyen helye!?! :roll: Már ma du. is ezen agyaltam, de nem jutottam igazán jó eredményre, pedig "gondolat serkentés" címén betoltam egy extra adag sütit is! :oops: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megint rémes éjtszakánk volt legalább most már tudom hogy valószínüleg a fáj a fülecskéje plusszban még a fogacskájára is gyanakszom. Nagyon nagyon vígasztalhatatlanul sírt hajnalba. Azzal nyugodott meg valamelyest ha a szájába tartottam a cumit! Erre lenne jó a cici :( De ahányszor én elbóbiskoltam a cumi ki esett és újra bömbi! Úgy sajnálom szegényt!!! Vettem neki Nurofent ha ma hajnalba is igy fog sírni asszem adok neki belőlle. Meg vettem Chamomillát az homeopatiás fájdcsill. Nemtom melyiket próbáljam??? Tapasztaltabbak??? A holnapi nyaralás indulásunk ugrott mert hétfőn kell vissza menni a Betesdába! De ha minden ok és engedik utánna go Balaton!!! :D

Pann! Gergőnek nagyon kis szép szine lett. Mintha barnult volna nem?

Boldinak nagyon boldog hó fordulót!!! :D

KépKép
csongria

Pann! Nagyon klassz a járóka! Az etetőszék dönthető háttámlás?

KépKép
csongria

Pann,
Nálunk a helycsinálás úgy zajlott, hogy kidobtam egy csomó dolgot. Két ágy, tv, virágok állványostól... Van egy olyan elvem, hogy ha valami új dolgot veszek, akkor valaminek mennie kell. Így amikor Nati ágyát megvettük, kidobtuk a másikat, amin Szabi készült. :roll: Sebaj, az még megvan, amin Nati. :D
Ez olyan etetőszék, amit utána szét lehet szedni székké és asztallá?
Bocs a hülye kérdésért, de Gergő barna vagy sárga?

Csongria,
A Nurofent 3 hónapos kortól lehet adni. Régebben 6 hónap volt az előírás, ezért egy kicsit aggódnék. Ennek ellenére én biztos azt adnám. Finom, és tényleg hatásos, legalábbis Natinál.
Próbálkoztál már a hagyományos módszerekkel? Só a fülre meg hűsítő rágóka?
A fogát miből gondolod? Általában 6 hó körül szokott jönni, de a 3 hónap vagy az egy év sem túl ritka, tehát akár lehet. Milyen az ínye? Ne aggódj a szopi miatt, az sem jönne be. Szopis babáknak sokszor problémás az evés olyankor, cumi az egyszerűbb. Ha picit dörzsölöd az alsó ínyét, azt szokták szeretni. Gyógyiban kapható Dentinox gél (remélem, jól írtam) az szokott használni állítólag. Van csepp is, az nem jött be nekünk. Attól Robi is és Nati is hányt. De senki más az ismerősi körben, ami azért elég széles, úgyhogy lehet, hogy csak nekik van ilyen kényes gyomruk.
Remélem nem lesz gond a reggel és vidáman ébred. A Bethesdához meg szorítok.

Kép KépKép
lorca

ezt meg kell nektek mutatnom, annyira aranyos: nagy a szerelem Apa és lánya között :)

Kép

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: