A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Zöldi! Köszi! :lol:

Szezso! Hát a fene se tudja! Percről percre mást gondolok! :roll:

Snufi! Kár! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bettike
Eger

Nem félek, nem félek, nem félek, nem félek, nem félek, nem félek, nem félek, nem félek, nem félek, nem félek, nem félek, nem félek, nem félek,

Kép
bettike
Eger

Párom azt üzeni, hogy "jó"

Kép
zölddisznó

22.22: A vihar az Északi-Középhegység vonalát követve vonul végig az országon, jelenleg a Hatvan-Gyöngyös-Miskolc vonalon tombol. Rendkívül heves esőzés és villámtevékenység jellemzi a talán mostanra szupercellává fejlődött vihargócot. Többen jégesőt is jelentettek, az érintett körzetben tartózkodók igen elővigyázatosan közlekedjenek! A hegyi utakon kidőlt fák és vízfolyások tehetik rendkívül veszélyessé a közlekedést.
Nagy Hideg-hegyről már csak távoli, de folytonos villámlás látszik Keleti irányban.
(ng)

Kép
zölddisznó

Bettike áááááááááááááááááááááááááá

Kép
zölddisznó

mindenki csicsikál?

Kép
zölddisznó

...Hamlet hozzám képest...

Kép
zölddisznó

...akkor jó éjt mindenkinek, indulunk buliba!

Kép
zölddisznó

Lassan 8 óra és senki sehol??? :shock:
Azért jó reggelt! :)
Vendég

Jó reggelt! :wink:

Áfi! Gratulálok neked ahhoz, hogy banki szakügyintézővé lettél, és hogy soha többet nem mondod azt a lányodnak, hogy nem csinálsz neki gyurmacsigát :wink:

Bettike! Nagyon szép a görbuszod! Szombaton lehet tesztet kapni ám! :wink:

Többiekről már totál lemaradtam, inszemeseknek drukkolok még mindig, amíg csak kell, ja, Snufinak azt mondom, hogy némiképpen Áfival értek egyet, bár közben lett egy jó ötletem: járj masszőrhöz, lelazít szépen, neked is jó lesz, ő meg megdolgozik a pénzéért :lol:

Zöldi! Milyen volt a buli? :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Áfi: Én is gratulálok Neked a sikeres vizsgáidhoz :)

És az inszemeseknek meg soksok szurok a babaragacsos fajtából :wink: ++++++++++++++++

Coca: Azonnal kelj fel és meséld el milyen volt a buláj :D ?? Hasadra süt a nap!!!!!!!!!!! Ha gyereked lesz úgyse hagy aludni. Gyakoroljál... :lol:

Hajnalba ideért a vihar, esett jó kis esőke és lehűlt a levegő, aminek nagyon örülük, csak ma van a Vadasparkba a párom cégének a gyereknapi rendezvénye és oda terveztünk menni... :roll: Nemtom el merjünk-e majd indulni.....
Dehát mi bajunk lehet? Max elázunk kicsit :lol: :lol:

No pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok! Szép napot!

Zöldi! Itt nem volt vihar mégsem! :shock: Egyáltalán! :roll:

Kép

Most már napokon belül meg kell jönnie! Így nem veszek tesztet! :( :?

Kép
bettike
Eger

Jó Reggelt!

Bettike, végül nálunk sem volt vihar!

Coca, hová mentél bulizni, és milyen volt?

Snufi, ha úgy érzed ez segíteni fog rajtad, és jót tesz a lelkednek, akkor menj el mindenképpen! Az ember megérzi hogy mi a jó neki!!! :wink:

Katica, baba hogy van?

Boni, jó pihenést, bár ezt csak utólag fogod már olvasni!

Ancsa, Grönland?

Ma nem leszek mert megyek bátyám kisfiához!

Kép
kata05

sziasztok,nemikepp visszaolvastam.

Snufi.menj el a homeopatahoz,szerintem nagyon jo otlet.
en is mennek itt egyhez de nem beszeli a magyart es hat ugy nehezkes lenne,o az egyeduli a kornyeken.

afi.gratulalok.)nagyon ugyi voltal.Te a psichiaterekbe sem hiszel?
Azert szerintem mas egy erre szakosodott emberrel elbeszelgetni mint egy baratnovel:)

surmi.druk.mostmar sikerulnie kell.

coca.milyen volt a buli?

bettike.sajnalom:(ugy nez ki tenyleg menzi lesz a vege.

ceni hogy erzed magad?minden megvan a babanak mar?

enyim gorbuszom nagyon kezd uncsi lenni,de hat en ilyen vagyok :?

Kép
monyo83

Monyó,
a pszichiáter orvos! Olyan orvos, aki létező betegségeket kezel. A "homeopata" milyen orvos? Lehet hogy én vagyok a témában tájékozatlan, de a SOTE képzési listájában fogadjunk egy tábla csokiban hogy nincs ilyen szak. Ha megnyered, elküldöm a csokit! :wink:
És mielőtt megen a torkomnak lesz ugorva: mint már azt sokszor mondottam mindenki abban hisz amiben akar, ahhoz megy akihez akar, arra költi a pénzét amire akarja. Inkább humornak szántam a hozzászólásomat, de majd megpróbálom a szkeptikus cinizmusom korlátozni a köz idegpályáinak nyugalma érdekében. :D
Vendég

áááá
Nem hiszem el! A tv-ben a gumimacik mennek! :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Imádom! :D :D :D :D

Kép
bettike
Eger

Áfi, az a homeopata akihez én járok, orvos. Asszem belgyógyász :) Az efféle tudományát többnyire keleten tanúlta. És a homeopátia nem hókuszpók :D , hiszen az csupa természetes anyag ami szervezet saját építő mechanizmusait kelti életre. Gyógynövény kivonatok magas koncentrátumai. A szintetikus gyógyszereknél nem lehet rosszabb :lol: :lol:
Amit írtál, azért persze jár a csoki, ...ott ilyenekről még nem lehet tanulni....egyelőre :wink:
tapedli

Látod, Tapi!
Az orvosod belgyógyász! Tehát belgyógyász orvos, nem homeopata orvos. Majd ha bizonyítottan, megismételhetően, mérhetően működik a dolog (nem csak a homeopátia! bármi egyéb) és tanítják, képzik orvosi egyetemeken a hozzáértő szakembereket, akkor én is készséggel elhiszem. :)
Vendég

Jó reggelt!

Áfi: Ált. orvos a homeos drnő.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi,
úgy értem hogy nem homeopátiából doktorált. Merthogy ilyen képzés nincs. Attól még lehet orvos! Másból ledoktorálhatott. Egy patkolókovács lehet orvos is, de attól még a kovácsolás nem lesz orvosi tevékenység.
:wink:
Beszélgessünk inkább arról hogy szépen süt a nap, csicseregnek a madarak, hétfőtől megyünk a Balatonra... :D
Vendég

Áfi: a pszichológia sem mérhető, ill. kb. u.annyira, mit ez. Mégis hiszek benne és még sokan mások.

Na, hagyjuk.

Most indulunk Urammal vásárolni, este meg lánybúcsúba megyek. :lol:

Kép

snufi

igazad van Áfi! inkább beszélgessünk a szép napsütésről! :D Éppen azért aki talál magának egy újabb reménysugarat, annak ne a zivatarfelhőket méltassuk. Mert még a végén eltakarja a napot :lol: :lol:

Balcsi? Irigy! :twisted:
tapedli

Snufi,
a jogodat hogy higyj valamiben senki el nem vitathatja! Nem értem mi ez a durcás "na hagyjuk", fentebb írtam hogy az első hozzászólást a témában inkább szántam poénnak (a többi véleméyem természetesen nem!). Ha te úgy gondolod hogy rajtad ez segít, bártan költsd erre a pénzed. És mindemellett legyünk barátok! Kép
Vendég

Jó reggelt!

felkeltem :lol: :lol: :lol:

látom komoly vita bontakozott ki korán reggel, míg én édesen alukáltam :lol:

kati
katica30

Este Irígy Hónaljmirigy koncertre megyek bleeeeeeeeeee!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Végre 5 nap után egy kicsit kimozdulhattam otthonról, apa behozott a szerkesztőségbe egy kicsit, meg elvitt ebédelni a kedvenc olasz éttermembe. :lol: (Egyébként az agyamra megy néha a túlzott aggódásával...) :lol:
Szóval a vérnyomásom olyannyira király, hogy az ágyon ülve képes vagyok elszédülni, tegnap délután 92/58 volt, hozzá 90-es pulzus. :shock: A dokim szerint ha 110/60 alá megy, akkor gáz van, na nekem a 110-et soha nem is érte el, mérnem kell naponta többször, vezetnem egy naplóba és kaptam gyógyszert is, de azt csak végszükség esetén vagyok hajlandó bevenni. Ma már túlvagyok két baromi erős kávén, így 102/69. :shock: Kiírtak erre a hónapra táppénzre, de valszeg még júliusban is otthon kell maradnom, egyelőre abban reménykedem, hogy a talira el tudunk menni...
Azt hiszem, ettől a rohadt melegtől van az egész, eddig semmi bajom sem volt.
Hétfőn bemegyek a dolgozóba lejelenteni a táppénzt, és megpróbálom elintézni otthonra a netet is.
Sonjus, Szezso, nagy drukkok mennek a sikeres inszemhez!!!
Babaimi, azért óvatosan a munkával, pihenj sokat!
Coca, Bettike, engem hiába idegesít fel bármi, a vérnyomásom alapból degenerált, nem viszsi fel semmi... :roll:
Gaby, egyik szemem sír, a másik nevet apa eredményei miatt. Jó, hogy jobbak lettek, de sajnálom az alkalmatlanságot. :( Kíváncsi vagyok, hogyan tovább...
Piskóta, szép óriáspocak, lassan én is rakahtok fel pocakképet, már kezd szépen nőni... Lassan az összes eddigi ruhám a szekrény aljába kerül... :roll:
Áfi gratula a vizsgához!!! :lol: És Barni szép méretéhez is, sztem a császár miatt még nem dől össze a világ. Jó pihenést, Keszthely iszonyúan szép hely!!! És vicces mamuszok vannak a kastélyban. 8) :lol:
Bonikám, anovus ciklus vagy nem??? Kíváncsi vagyok, mikor jön meg neked. :roll: Puszillak!

Kép
szilcsi

Reszlet a csajszi eletrajzabol:
"Szabadkán az egyetlen képviselője Slavica PEIĆ mikrobiológus és homeopata, aki a londoni Nemzetközi Homeopátiai Főiskolán szerzett oklevelet."

Afi lehet hogy nincs ilyen suli,de en ezt talatam.

Kép
monyo83

Áfi: Én is úgy tudom, hogy a homeopátia az is egy orvosi szak. Pl a mi gyermekorvosunk is mindamellett, hogy gyermekorvos, homeopata orvos is. :wink:
Sőőőőőt én személy szerint többször is szedtem is homeós bogyókat (pl. szülés utáni depire kedélyállapotjavító hatású Sedatif PC nevű homeopátiás bogyókat!!!) és hatottak :wink: Szóval én hiszek benne, mert tapasztaltam, hogy jó :D !
Hogy a tágulást segítik-e pl szülés közben abban már nem vagyok biztos, bár sokan javasolják. Én pl a málnalevél teát iszom a könnyebb szülés reményében....
Ez olyan mint az E vitamin, vagy a palástfű tea, vagy a cickafark.... Sztem ezek is hatnak.... :wink:

Szilcsi: Jó hogy jelentkeztél végre :)
Gyere el vállald be pár óráraa csajaimat, egyből felmegy a vérnyomásod :lol: :lol: Ezt garantálom Neked :) :wink:

ceniko
Szeged

Ceni, odáig el is kéne jutnom, hogy hozzátok eljussak, sajnos ez nem nagyon megy, de ha menne is, nem tudom, milyen értelmes dolgot tudnál velem kezdeni ezzel a brutál nyomi fejemmel! :lol: Sajnálom... :cry: :cry: :cry: Nem így terveztem én sem ezt a nyarat, de most úgy tűnik, nagyon vissza se akarnak engedni dolgozni... :roll:

Kép
szilcsi

sziasztok!

szilcsi: ilyen vérnyomásom nekem is szokott lenni, köszönhetően a vérnyomáscsökkentő gyógyszeremnek, amitől olykor ingázik a vérnyomásom. (néha magas, olykor alacsony) bár a dokim szerint az alacsony vérnyomás még mindig jobb, mintha magas lenne.
pihenj sokat!

bettike: én még drukkolok++++++++

rólam: ma voltam benn petikénél. még a biztonság kedvéért lélegeztetőgépen van, de maga veszi a levegőt. sokszor látszik rajta, hogy szenved, mert fáj neki a seb. fél órát simogattam, látszott, hogy megnyugodott tőle, és olyan édesen nézett rám. nagyon drága picur.
lépek tanulni...

kati
katica30

Kati, Petinek gyors gyógyulást kívánok!!! Neked meg kitartást a tanuláshoz.
A vérnyomással az a baj, hogy változó ám, ki hogy reagál rá. És az a baj, hogy ennyire alacsonynál a placenta vérellátása is lelassul, ami nem jó a babának. Ezért kaptam a gyógyszert. Meg hát ugye nem túl jó, hogy elszédülök, mert mi van, ha leesek a lépcsőn vagy komolyan megütöm magam? A polcos eset után ijedtem meg igazán. Én most egyelőre jobban érzem magam otthon, biztonságban, és ez nekem fontos most. Csak hát az egyedüllét nem túl jó... :roll:

Kép
szilcsi

szilcsi: vigyázz magadra! van vérnyomásnövelő gyógyszer vagy rengeteg kávét iszol? :roll: ha sok folyadékot iszol, az is növeli egy picit... majd vizsgaidőszak után meglátogatlak, jó?

kati
katica30

A sok folyadék semmit nem emeli, pedig 3,5-4 litert iszok egy nap. :roll: Napi két kávé befigyel, az egy picit segít, mondjuk kávé után felmegy 95-ről 105-re. Van gyógyim, valami Symphatomim vagy mi a neve. A látogatást várom! :wink:

Kép
szilcsi

Hello Lányok!

Kati: örülök, hogy Petike javulgat, és mégsem olvastad fel szegénynek az egyik tankönyvedet :lol:

Bettike: bocs, hogy nem irigyellek, de ki se állhatom az IHM-et :lol:
(a hődet sajnálom, de legalább nem annyira brutál a ciklusod...legközelebb megint stimu???)

Snufi: kíváncsi vagyok a tapasztalataidra...Szhelyen sajnos nincs (jó) homeopata orvos, csak homeos gyógyszertár...

Szilcsi: gyorsan mértem egy vérnyomást, hátha szolidaríthatok Veled, de sajnos az enyém túl magas a Tiédhez képest 102/67 :D Mi a gyógyszer neve, amit kaptál rá? Ha sikerül a netet elintézni otthonra, nem leszel annyira egyedül :wink:

Ma este túrós-tészta-lecsóval partyra megyek az egyik kolléganőmhöz :lol: ki kell mozdulnom, mert nem bírom már...
(ez az inszem kikészített lelkileg/ testileg, azóta vissza-visszatér a hasfájogatás - nem vészes, csak érzem, hogy ottvan - és néha vérezgetek, barnázgatok...Bocs, nem akartam nyafogni, de ez van...)

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Találtam egy cikket, azt hiszem a délelőtti témába vág :wink:

A fogamzás előtti időszak homeopátiás szemmel

Mai világunkban gyakran előfordul, hogy a várva várt terhesség nem következik be, pedig a pár egészséges. Természetesen érdemes kivizsgálni, nincs-e a háttérben szervi vagy hormonális probléma, de gyakorta fordul elő, hogy a kivizsgálás leletei negatív eredménnyel zárulnak. Ilyen esetekben sokszor tudunk homeopátiával segíteni. Miután kikérdeztük a leendő anyuka menstruációs ciklusának jellemzőit, mind a peteérést, mind a sárgatest fázist vagy a beágyazódási fázist tudjuk segíteni, akkor is, ha matematikailag a vérből nézett hormonszintek rendben vannak. A Folliculinum és a Luteinum szolgálnak a ciklus két fázisának minőségi javítására. Abban az esetben, ha a nőgyógyászati vizsgálat alkalmával bizonyos hormonális eltérések derülnek ki, például emelkedett prolaktin- vagy tesztoszteronszint, illetve a pajzsmirigy hormonszintjének változásai, amik valóban nehezítik a teherbeesését, kiválóan lehet homeopátiás gyógyszerekkel megszüntetni az ilyen állapotokat, azaz egyensúlyba hozni a hormonok működését. E szerek felírásához azonban fontos a nőgyógyászati és a laborvizsgálatok elvégzése, kooperálva a nőgyógyásszal és a homeopatával. Abban az esetben, ha lelki okok húzódnak meg a teherbeesés késése mögött, akkor is tudunk segíteni a leendő kismamának, hiszen a homeopátiás szerek másik tulajdonsága, hogy a testi tünetek mellett lelki tünetekre is hatnak. Feszültség- és szorongásoldást, fel nem dolgozott lelki problémákat, gyászeseteket, pániktüneteket, önbizalomnövelést, az anyaságra való örömteli állapot felkészítését lehet többek között elérni a jól megválasztott homeopátiás szerekkel. A homeopátiás terápia előnye, hogy nem hormontartalmú gyógyszerekről van szó, ezért nincs mellékhatásuk, viszont, ha szükséges, jól kombinálhatók a hagyományos gyógyszerekkel, nem befolyásolják, nem csökkentik egymás hatását, sőt a hagyományos gyógyszerek esetleges mellékhatásait homeopátiás szerekkel lehet csökkenteni. A várandósság ideje alatt pedig jelentősen előtérbe kerülnek majd a mellékhatásmentes homeopátiás gyógyszerek.

dr. Zarándi Ildikó
belgyógyász, homeopata

SzezsoKép
KépKép
szezso

Monyó,
én a magyar orvosképzésre gondoltam... én ilyen röghözkötött vagyok. :) És ha van is ilyen suli Londonban, a szövegben az áll: oklevél. Az nem diploma, pláne nem orvosi. :wink:
Szilcsi,
jó hogy jelentkeztél!!! :) Jobbulást! Köszi a gratulát is.
Enikő,
a gyógynövény teák más tészta. meg a vitamin is. Ha hiszel benne, egészségedre! Mindenki szedje ami használ neki. Már megbántam hogy leírtam azt a humorosnak szánt pár sort. De a homeopata akkorsem orvos, ilyen orvosi szak nincs.
Kati,
örülök hogy Petike gyógyul!!! :)
Vendég

Áfi, én Egerben diplomáztam az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán. De nekem bizony "Oklevél" áll a diplomám elején... :lol: Akkor én most nem is vagyok diplomás? :lol: :lol: Úgy tudom, a "Diploma" csak az egyetemi szintű képzéshez jár :)
tapedli

Tapi,
orvosokat csak egyetemeken képeznek... Magyarországon a Sote, a szegedi, és a pécsi egyetemen képeznek orvost, egyik sem főiskola.
Vendég

Sziasztok Csajszik!

szilcsi: pihengess amennyit csak tudsz! Örülök, hogy jelentkeztél :D

katica: sok-sok erő és gyógypuszi Petikének! CUPPPP! :D

szezso: nem ettem még túrós csuszát lecsóval :lol: Jó étvágyat hozzá! :lol: :shock: Te is vigyázz magadra! Mennek a babaragacsok (egyébként ez melyikőtöktől származik :?: :lol: :lol: ) :D

áfi: nagy nagy gratula a szép szakmádhoz! :D

bettike: jó szórakozást az IHM-hez! :lol:

ceniko: milyen volt a gyermeknapi rendezvény? :D

snufi: várom az élménybeszámolót :D

coca még mindig alukál? Jó buli lehetett :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Tegnaptól megint mérek, szupi, mi? :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

áfi: Debrecent kihagytad :!:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

8)

Szilvi

szilvaqueen

Huuupsz! Köszi Szilvaq! Akkor 4 egyetemen van Magyarországon orvosképzés. De mind egyetem.
Vendég

Szilva: márpedig a lecsó túróstésztával fantasztikus!!! Egyszer próbáld ki :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: hááát, majd egyszer :D

Szilvi

szilvaqueen

Ma voltak ebédelni nálunk sógoromék (apa testvére). Sógornőm egy csúcs, furcsa egy nőszemély (sokan nem kedvelik a rokonságból). Szóval nem is ez a lényeg, hanem, hogy Kővágószőlősön van egy nyaralójuk és elhívtak minket júliusban egy hosszúhétvégére. Nemet nem mondthatunk nekik. Viszont 4 egész napot én nem fogok kibírni vele, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :x :x

Szilvi

szilvaqueen

Áfi Barátom: semmi durca nem volt a mondatomban, de tényleg. Az én diplomámra is oklevél van csak ráírva, de ezt már csak zárópoénként említem.
Részemről az ügy lezárva.

Azért majd beszámolok róla, mi volt, ha idegesít, hagyd ki soraimat majd. :lol: :wink: :lol: Pussssszantalak Drága.

Vettem szép szandit esküvőre. (találtam pici sarokkal, nem volt 1szerű)
Most indulok a Lánybúcsúba. :D

Jók legyetek:

Snufi

snufi

Snufi,
örülök hogy félreértettem és mégsem sértődtél meg. Nekem fontos az ősbarik barátsága. Nem fognak idegesíteni a soraid, számolj be róla bátran. Én ezentúl megpróbálom nem leírni a homeó, jósnő, álomfejtés, számmisztika, gynevac, halottlátó, és állatáldozatokkal kapcsolatos véleményeimet, kizárólag a jóra és szépre szorítkozom (vagy legalábbis mindent megpróbálok az ügyért) :)
Vendég

Áfi: na, gyártottál csigát? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
azóta büntiből elkerült a gyurma a szekrény mélyére, így nem aktuális a gyurmacsiga :D A kisasszony ugyanis egy 10 színű gyurmát kapott, odaadtam neki 6ot, a maradék 4et eltettem a polcra (felső polc) és megmondtam hogy ahhoz nem nyúlhat, jó lesz későbbre. A kisasszony meg magasról tett a tiltásra, levette, és az ezerszínűre összegyúrt masszába tömködött még 2 színt a félretett 4ből. Így az összes gyurma ugrott. :roll:
Vendég

[quote="áfonyaaa"]
Enikő,
a gyógynövény teák más tészta. meg a vitamin is. Ha hiszel benne, egészségedre! Mindenki szedje ami használ neki. Már megbántam hogy leírtam azt a humorosnak szánt pár sort. De a homeopata akkorsem orvos, ilyen orvosi szak nincs.
quote]

Oké, lehet, hogy nincs ilyen szak passzolom a kérdést. (én mondjuk a kineziológiát tartom hókuszpókusznak :lol: , sőt jósnőhöz se járok, sőt horoszkópot se olvasok :lol: :wink: )
Viszont a homeós bogyók ugyanazok mint a gyógynövényteák, lévén gyógynövényekből vannak készítve (csak töményebb mennyiségben tartalmazzák az adott hatóanyagot) Úgyhogy ugyanúgy hatnak, mint a palástfűtea...pl.... :wink:

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: