Nenőke! Drukkhegyek landoltak innen a messzi távolból is. Remélem ismét segíteni fognak az energiáink.
Bibike! Nalátod! Még egyben vagy, nem ettük ki belőled a babócád amiért megszólaltál. S látod, mán meg is találtad a hangot itt a csajokkal (ja, én voltam akinek a beköpését megjegyezted, hogy még senkit nem ettünk meg amétt megszólalt). Ha olvastál eddig, akkor talán azt is tudod, hogy itt nálunk semmi extra mérés nincs, ergó ha itt élnél, löketed nem lenne, hogy mekkorára tippelték a babód kobakját. S akkor meg max azon izgulhatnál, hogy vajon én métt nem tom mekkora a fejecske. Ismered a viccet a nyuszikával: ha van rajta kalap, akkor azért, ha meg nincs, akkor azért kap.....
Esztora! Kukorica......... nyammmmm.
Ellenben mikor hazaértem a 15,4 kilós dinnyének negyedét lenyomtam. Há utána aszittem leszakad a pocóm. El is mentem, s alukátorkodtam egy jó órácskát. Aztán lecsapoltam belőle egy-két adagot, majd elmentünk apával bevásárolni, kölkek nem lévén itthon, a hűtőszekrény kiürült, de azért szombat-vasárnapra nem hagyhattuk úgy. Há a szupermarciban is nem le kellett rohanjam a klotyót. Hiába na, aki olyan 3,5 kiló dinnyét egyhuzamban beszed, s a hólyagja nem bírja tartani a mennyiséget, az vessen magára.
Emiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Nem lesz semmi baj a tortával.
Zsuzsi! Beteg elefánt.... Hmmmm Én mán a nyugdíjas vizilónál tartok.
Gurgi! Ez a helyünkre úgy szólt, hogy .... na írjam vagy sem?.....
Jó kiskutya, irány a helyére