A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Andi koszi a kepeket! ADAM baba nagyon edes!!! S nagyon jol mutattok kettecsken!!! :D Gratulalok megegyszer!

Nenoke! Megy a drukk, remelem nem lesz semmi problema!

Mindig elfelejtem irni, pedig annyiszor eszembe jut...
Dorka, koszi Neked a tablazatot, tenyleg nagyon szupi! Ha nem gond, akkor en a Te email cimedre irnek a korhazbol majd vmikor...
Vendég

zsuzsi:
Mi a XI. kerületben, a Kende utcában. ( Móricz Zs. és Gellért tér között) És ti?

Találjuk ki majd a találkozó időpontját, és helyét. Kinek van ötlete? Én szivesen látlak benneteket itt nálunk is, de fagyizhatnánk is. majd megbeszéljük....

Kép
Kép
moni1973

Kép
zsuzsi**

Mi a Sasadi útnál a Homoród utcában. Fagyizás jó ötlet. Ki jönne még? :D

Kép
zsuzsi**

köszi Zsuzsi, én is néztem már ezt az oldalt :D

Kép
Kép
moni1973

Szegény Nenoke.Biztos minden rendben lesz csak hát lehet neki több idiegeskedésen kell keresztülmennie,hogy meglegyen a béb.

Ilyenkor mindíg eszembe jutnak azok a kismamák akik végigbagózzák vagy drogozzák a terhességet.A m últkor olvastam egy cikket:Félidős kismama vagyok az lenne a kérdésem,hogy hány szál cigaretta elszívása a megengedett?Jelenleg 14 szálnál tartoknaponta."HÁT ANYÁDAT!!!.Mi meg mindent megteszünk,hogy a babánk egészséges legyen és ennek ellenére is van mit izgulni néhányunknak.
pillangó7

Nenoke
nagyon szorítok!

Lányok, ő 37 hetes, ugye? Akkor ha esetleg úgy döntenének, hogy kiveszik a kis babót, akkor sem lesz már semmi baj, nem?

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy ide pofátlankodok :oops: , de régota olvaslak titeket, csak nem mertem eddig irni!Tudom nem esztek meg senkit, de az elején még babaonábol nem jöttem , késöbb meg már ugy érezem hogy itt egy tök jol összeszokott csapat van ,nem akartam ide pofátlankodni. Eddig! Ugyanis lenne egy kérdésem , a dokim ma egy kicsit megilyesztett mert azt mondta hogy egy kicsit pici az én drágám buksija, hétfön megyek a korházba ultrahangra , mert ott jobb az ultrahang.
Az én kicsi lányomnak most 86 a bpd-je , 3 hete 81 volt. :roll:
A kislányok álltalában kisebbek nem ? Jaj ugy izgulok hogy minden rendben legyen olyan nehezen jött össze az én kis drágám !!!

Kép
bibike27

Nenoke: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Emma: köszi az infót én is ott vettem a takarót, meg az alvózsákot, de nem volt ágynemű... :cry: na majd még benézek.

Móni: dinnye ügyben megint kifogytam... most jöhet a cseresznye... remélem jól alakul a szülésznőlátogatás, mondjuk te már szültél, nem olyan nagy cucc, de nekem baromi rémísztő volt "hallgatni" a szülést.

Magnéziumot én is össze-vissza szedem, de szedem még!
Homeos bogyókat most kezdtem.

Mi lehet Annee-val! MEgy a drukk neki is! ++++++++++++++++++

Andrea
Kép
kindernay

Bibike, én segítenék de csak annyit tudok mondani, hogy NE IDEGESKEDJ MINDEN RENDBEN LESZ, a többiek biztos írják az adatokat nemsokára, nekem 98 a BPD, tehát nagy feje van az én Drágámnak!

Andrea
Kép
kindernay

Szia Bibike: Minden kisbaba más. NE félj! Milyen méreteket mondtak még? A terhességi hét megfelel a terminusnak? Ez fontos, mert lehet, hogy nem pontosan határozták meg az elején...
Szerintem egyébként normális a fejmérete. Ha a 33. héten volt 81, az tök jó, az én babámnak a 32. héten 79 volt, és semmit nem mondott a dokim. És különben is az utolsó hónapban nőnek a legtöbbet. Ne parázz, minden okés Babkával!!!

Kép
zsuzsi**

És gyere csak nyugodtan!!! Bárki jöhet, befogadunk ám!!! Naaaa :D

Kép
zsuzsi**

Üdv!

Bibike:
az én babámnak extra nagy feje van, azért nem írom le, h ne ahhoz hasonlíts. Üdv a csapatban.

Nenoke:
nem igaz, h mindig van izgulnivaló :cry: Megy a drukk ezerrel.

Nagyon szépek a babás és a szobás képek.

Megnézium:
betöltött 36. hét után naponta eggyel kevesebbet kell bevennem (eddig napi 6 szem). Elevitet, vasat tovább kell szedni.

Ma voltam melóhelyen, sztem utoljára. Össze is pakoltam, ahogy tudtam. Mindenki elhalt, mekkora hasam van. Amikor mondtam, h van még 1 hónap, akkor pláne :lol:

Bibike: Megkuksiztam az albumotokat! Hát gyönyörű a kislányotok! Kis pofis... nagyon édi kishercegnő. Ne félj! Minden oké vele!!!

Kép
zsuzsi**

Jaj olyan aranyosak vagytok! :D

Zsuzsi,
Semmi más méretet nem mondott. :(
A magánrendelöbe csak a buksi méretét meg a kicsi szivét nézi meg . Nem valami jo az ultrahangja :) .
Hétfön megyek a margitba és ott majd többet tudok majd , de álltalában 4 nappal szoktak a margitba kissebnek nézni a méretei alapján !

Kép
bibike27

Bibike: A Margitbaaa??? Én ott szültem volna, dehát... öööö bezárták a szülészetet nem? Vagy uh még van? Ki a dokid? Ha nagyon aggódsz a buksija miatt, akkor menj el a Praxis rendelőbe, Győrfi doktorhoz vagy Hajdú Krisztina doktornőhöz. www.4dultrahang.hu

Kép
zsuzsi**

Szivvi: kösz szépen a születéstörténetet, nagyon bátor voltál. Nagyon jól tettétek, h bementetek a kórházba és nem otthon vártátok, h mi lesz!

Dorka:
ügyes "táblázatkezelő" vagy :wink:

Ja, várjááá, nem ez a Praxis honlapja... nem ez a jó :oops: minnyá kikeresem...

Kép
zsuzsi**

Kép
zsuzsi**

Igen a margitba , bezárták a szülészetet, de ultrahangra oda kell járnom . Fábián Sándor a dokim , és a Szent Imrébe fogunk szülni!
Kivárom a hétföt remélem hogy minden oké az én kis hercegnömmel!! Köszönjük a dicséretet!

Kép
bibike27

Bibike: Szt. Imreee yeeeee, én is ott szülök ááám!!!

Kép
zsuzsi**

Az tök jo !
És neked ki a dokid? Margitbol jön át a Szt Imrébe ?

Kép
bibike27

Neem, sajna, mert az én dokimnak fogalma sem volt,hogy hova megy, én meg nem bírtam a bizonytalanságot, és választottam a Szt. Imrében egy dokit (jól beválasztottam, a szülészet vezető-helyettesét :D, ajánlották, barátnőm nála szült). Amúgy a Margitban Sávai György volt a dokim, akit nagyon kedveltem. Kicsit hideg volt, de nagyon jó orvos.
Vérvételeket csinálnak még a Margitban. Oda szerettem járni.

Kép
zsuzsi**

Ma azt mondta a dokim hogy már a sebészet 5 ággyal ujra müködik, és januártol a szülészet is ujra lesz a margiba. Ja és képzeld margitos szülésznöm lesz!! :lol:

Kép
bibike27

Nenoke
Szorítunk mi is!!

KépKép

KépKép
szivvi

Nahát, de jó neked! Akkor csak a környezet lesz más. A Szt Imre amúgy jobban felszerelt, és nagyon családias.

Kép
zsuzsi**

Szivvi: Olyan édi a vonalzód :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Nemsoká neked is ilyen dukál!!! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

De jó lenne!!! Huhh, azé még várjon csak a Kiskirálylány!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
1 hete (kicsit több), még én is vigéckedtem! :lol: Most meg már szoptatok! Olyan furi, hirtelen jött, de talán jobb is így!
De persze ti (többiek) még ráértek!!

KépKép

KépKép
szivvi

Igen, pont most gondoltam bele, hogy én szombaton töltöm a 35. hetet. Lilikéd meg már jönni akart akkor... huhh. Azért én is szeretném már a karomban tartani Pannámat, de ő kisebb súlyú Lilinél, félek, hogy még nem érett rá, hogy velünk legyen...

Kép
zsuzsi**

Probálok visszaolvasni titeket hát nem egyszerü! :lol:
De tök jo hogy ilyen sokat irtok!

Szivvi,
Gratulálok nektek gyönyörü szép Lili baba, és hát én is megkönnyeztem a születés történeted!Sok tejcsit kivánok!

Szarvasbori, Times, Molkata,
Nektek is Gratulálok és persze sok sok tejcsit!! :lol:

Bodorka,
Nagyon szép a táblázatotok, nagyon ügyes vagy !! :lol:

Neonke ,
Én is nagyon szoritok értetek!!!

Kép
bibike27

Szivvi "nedicsekejdéhogyjobbisígy" ! :wink:
Tényleg cukker a vonalzód!

Jaj Csajok olyan izgi ez az egész, betojtam a szülészeten ma amikor hallottam, hogy vajúdik a csajszi! :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Jaj ne haragudj Babdorka, elirtam a :oops: neved !!!

Kép
bibike27

Andi: Én is para vagyok kicsit. Főleg attól, hogy olyan bizonytalanság az egész. Hogy mi lesz, meddig fog tartani, mennyire fáj majd, csaszi lesz vagy sem (ugye még mindig nem tunni, hogy Királylány befordult-e... bocsánat: méltóztatott-e befordulni...)?

Kép
zsuzsi**

Andi
Bele se merek gondolni, mekkora lett volna a végére, így meg olyan kis cukker, formás :lol: :lol:
Nem kell betojni anyuuu, hagyd meg az eda lehetőségét magadnak és majd eldöntöd menet közben!! Mondjuk nem értem, hogy utána honnan tudod, hogy mikor kell nyomni?? Mert én azt se éreztem, hogy van felrakva a lábam a kengyelbe...
Bibike
Köszi és üdv itt!!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi
Én a mai napig nem vagyok benne bizti, hogy simán meg tudtam volna szülni Lilkót :oops: Szal én nem voltam asszem felkészülve ilyen elemi erejű dolgokra! Félre ne értsétek, nem akarok megijeszteni senkit, én ilyen vagyok! Lehet erős Bori máshogy élte át, sőt biztos...

KépKép

KépKép
szivvi

halihó

kicsit jobban vagyok, már nem sírok! :oops: :wink:

tortát csináltunk anyunál, joghurtosat, de valami nem stimmel, szóval lehet holnap mikor kiszedem, szét is csúszik! na akkor lesz ám sírás!!! :roll:

dinnye is megvolt, kb. 2kg! :lol:

Bori, nagyon szépek a képek!!!! nekem is a második tetszik, ahoyg ott figyel a nyakadnál, kis édes! :P

üdv bibike, szerintem sem aggódj a fejméret miatt! max nem óriás babó lesz, és azért picúr... de nem is vészes amúgy az átl különbség! az meg amit írnak, csak átlag...szóval ez normális lehet!

nenőke sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++!

írtam katinak de., és holnapra megbeszéltük, hogy bemegyek meglátogatni!
babó még nem volt nála, 3 óránként vitték szopizni...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hali!

Nenonek hajrá!

NÁ: miért kell 1-el kevesebb Mg?

Bibike: üdv.! az a szép, hogy mindannyiunknak mondanak "valamit", ha kicsi azért ijesztgetnek, ha meg nagyobb akkor azért. Normális kizárva... ne izgulj, pöpec kis gyereked van. Én is megnéztem, ari!

Ma én is voltam ctg-n és áramlásos vizsgálaton. Giga pocakom ellenére doki közölte, hogy min. 2 -3hét tuti hátra van, úgyhogy aki has méret után riogat minket a szüléssel, rücskösödjön meg.... (persze, ha Bors mégis előbb kitévedne, eléggé beégnék azok előtt, akiknek beszoltam ez ügyben)

üdv.: ckat
ckat

Ez hihetetlen most látom hogy Nenoke, nevét is félre irtam , :oops: . Pedig ma nincs is olyan meleg mint tegnap!!

Lynia
Remélem hogy igazad van . Kezdek megnyugodni!
Köszönöm nektek

Kép
bibike27

Ckat,
Köszönöm neked is ari vagy.Hát igen pár hete azzal ijeszgettek hogy kevés a magzatvizem!
Most az mondják hogy csak egy kicsit kevesebb az átlagnál !Nincs semmi baj.

Kép
bibike27

Bibike: Az én gyerekemmel má minden volt... rámfogták, hogy vastag a hasfalam, és ezért nem látják a szívét uh-n. Na itt kiakadtam, mert egy 120 kilós anyukát is tudnak uh-zni, ha jó a gép. Na mindegy, össze-vissza küldözgettek. Alacsony AFP miatt is többször voltam plusz uh-kon, aztán a végén kiderítették, hogy semmi baaaaj, anyuka, minden rendben. Nna, hát anyááátok, gondoltam.

Minden rendben a kicsi Bettivel. Csak nem lesz olyan óriási babó. Ami nem olyan nagy baj, könnyebben szülöd meg.

Kép
zsuzsi**

Huuuuuuuuu engem is mindig visszahivtak , ultrahangra mert hogy a vastag anyai hasfal a látási viszonyokat befolyásolja. Ettöl én is ki voltam .

Kép
bibike27

Szia bibike, üdv köztünk! :D

Marci feje 35+1-nél 96 volt, de minket is óriás babával riogatnak és hát pici fiú lesz, ők meg nagyobbak, mint a pici lányok. :wink: Akkor 3500-ra saccolták és ugyi még volt akkor egy hónapunk. :oops:

Emi, nekem is sírhatnékom van egész nap, és morcos vagyok és örjöngeni tudnék. (meg szülni)

Szivvi, tényleg hihetetlen, hogy már egy hete szültél.

Andi én tuti kérek edát, nem akartam, de mióta császárral riogatnak inkább kérek.

Bori, Ádám gyönyörűségesen szép. És a kis talpacskája, ááááááááááá, naon cukker!!!

Nenőke, nagyon-nagyon drukkolok!!! Nem lehet már semmi baj.

kispiskóta

Bibike: Úgy látszik a Margitban ez má csak így van. Engem onnan küldtek először az I-es Női Klinikára... Pedig eddig összesen 7 kg van rajtam.

Kép
zsuzsi**

Bibike: hát igen... kevés magzatvíz: ide már be sem írtam, hogy engem azzal paráztatott a 4D-s "jóasszony", hogy sok a magzatvizem...(persze be voltam tojva, mert előtte a szülésfelkészítőn arról volt szó, hogy a kevés magzatvíz jobb, mintha sok van. Dokimat ezért egy héttel előbb felkerestem, mint kellett volna, megnyugtatott. Hát ennyi. Jó lesz, rendben lesz minden.)

ckat
ckat

Hello Bibike!!
Légy üdvözölve!! :lol:

Zsu!
Te mikor mész legközelebb NST-re??

jajj, nekem meg állandóan azt mondják, huu szép nagy baba lesz..a szomszédnő állandóan ezt szajkozza..rohadtul unom.. :twisted:
szálljon már le rólam mert leütöm.

nemtom mekkor lesz..szerdan a bpd 93 mm volt..a combcsont hossza is pont a terhességi hétnek megfelel az UH szerint..36-37-ik hétre tette a nagyságát.

Aludtam, nemrég keltem fel és ütnék tudni..
Lehet, hogy elmegyünk cézársalit enni..
torolve_20131003125716

tudnék
torolve_20131003125716

nekem párom van ki az egyik szomszéd öreglányra: bájoplogva: ééés szilárd, megvan már a baba, számolják a napokat? mindig ugyanaz a duma....

csajok, nektek a csontjaitok nem fájnak? nekem minden egyes lépésnél fáj a szeméremcsontom, és nagyon kellemetlen! aztán ha épp felállok, akkor bele tudnék halni! nagyon nyomja...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi: Én is ugyanezt érzem. Mint egy beteg elefánt, úgy megyek...

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: