Sziasztok Lányok!
Sajnálom, hogy annak idején így eltûntem pedig szerettem volna ha ti is tudjátok, min megyek keresztül. Szóval az eltûnés oka az volt, hogy elkezdtem barnázni és annyira megijedtem, hogy inkább otthon maradtam. Leone már megírta nektek, hogy tényleg babás lettem. Sajnos pont beteg is voltam és azt hittem, hogy nem fog megmaradni a baba.

Szerencsére a dokim felírta az Utrogestant, elõször 2-õt szedtem naponta, de attól nem múlt el a barnázás, utána napi 3-ra tértem át és attól elmúlt. Már abbahagytam a szedést, de nagyon féltem, hogy mi lesz, ha megint elkezdek vérezni. Szerencsére azóta sem vérzek és már kezdek hinni benne, hogy valóban nemsokára anyuka leszek. Persze kétségeim most is vannak, hiszen sohasem lehetünk biztosak benne, hogy egészséges lesz a baba, csak ha már megszületik utána. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen pesszimista? Agyon aggódtam már magam amiatt, hogy rubeolás sem voltam és a toxoplazma is negatív lett, tehát simán elkaphatom.

Ráadásul most költöztünk panelból kertes társasházba és elég sok macska van a kertben. Azért megpróbálom elkerülni õket és nem barátkozom velük. Elég nehéz megállnom, mert imádom a cicákat.
A teherbeesésemmel kapcsolatban az az érdekes, hogy a ciklus végén foganhatott a baba, ugyanis két hét csúszás van a ciklus közepéhez képest. Amikor elõször mentem UH-ra a 40.cn-en, még nem volt teljesen beágyazódva a petezsák. Az elõzõ terhességemnél is ugyanez volt a helyzet. Nem tudom talán a Hold segített?
Lányok, mindent bele a ciklus végén is!
Gitta
Köszönöm, hogy beraktál a babás táblába.

Szeptember 20-a körül várható a pici. Remélem ez a tábla hamarosan gyarapodni fog és mindenki átkerül oda.
Gratulálok mindenkinek aki idõközben babás lett!
A többieknek drukk ezerrel!
Puszi
Laura