Sziasztok!
Mi is megvagyunk ám, csak hát ez az első időszak a két gyerekkel egy kicsit időigényes. Azért próbálgattalak olvasgatni Titeket.
Saara köszi a hiányolást, jó hogy Te is visszatértél. Szegény Vincus, biztos nagyon fájhatott neki, de jó hogy Ők hamar felejtenek. A Jencike is telivan kék-zöld foltokkal, meg horzsolásokkal mióta jó idő van.
Ti hova fogtok költözni, és mikor?
Köszi a bios linkeket, tényleg ilyenkor gondolkodok el ezen a környezet-kímélésen. Én például nem is gondoltam rá, hogy mosható pelust használjak, de lehet hogy most kipróbálom. Persze ha ez a két manóka egy kicsit több időt hagy majd nekem.
Üdvözlet minden újnak, jó sokan lettetek hirtelen.
Dina, akkor úgy látom elég pörgös hetetek volt. Apának gyors gyógyulást. Nagyon ügyi Kata hogy már egyedül megy. Gratula Neki.
Biztos rossz lehet ez a dolog a tesód gyerekével. Nálunk pont tegnap volt hasonló. Itt voltak a legjobb barátnőmék, és nekik egy 5 éves "nagy"lányuk van meg a Jankával egyidős kislányuk. És a Jencikénél most jött el az "enyém" korszak és mindent elvett szegény lánytól, meg a pancsiban ráborított vizet a fejére, stb. A gyerek egy darabig bírta, aztán sírás lett a vége, a végén már mindkettő sírt. De az ilyesmit tényleg jó megbeszélni, Neked sikerült a tesóddal?
Tapasztalt anyukák, ez az irigység dolog hamar elmúlik? Igaz mondta a barátnőm is hogy az ő lánya is volt ilyen. De olyan fura hogy eddig szépen játszott mindenkivel, most meg akárki jön tépi ki a kezéből a játékát.
Szóval nálunk elég szépen előjött minden. A dackorszak, hiszti, minden az enyém és persze a testvérféltékenység. Ha nem lennének itt közelben az anyukámék akkor nem is tudom hogy bírtam volna ki két húzos hetet. Szegény Jencikével már eléggé ki voltunk, de most már kezd alakulni. Nekem is meg kellett tanulnom kezelni a helyzeteket, meg neki is. De azért még várok ötleteket többgyerekes anyukák.
Amúgy Janka szépen fejlődik, még mindig csak szopizik nagy harcok árán. Mármint én harcolok a tejjel. De még elég neki. A féltékenység ellenére a Jencike imádja, és viszont. Akárki van a Janka körül, ha a Jencike megjelenik, akkor csak Ő van, és kacarászik mindenféle bohóckodásán. Nagyon jó kislány, egy szavam se lehet. És már 5 napja egy szobában alszanak. Csak ne kiabáljam el.
Azt hiszem Muzsu írta, hogy 7 hósan rakta egybe a gyerkőcöket, akkor ezt nagyon nem bírtam elképzelni, de leginkább nem a Janka miatt mert szinte mindig átaludta az éjszakát, hanem a Jencike miatt, hogy hogy fog visszaszokni az ágyába. De még Ő akarta, úgyhogy ennek nagyon örülök.
Na most betöltöttem a fél oldalt, úgyhogy el is hallgatok, megyek aludni.
Jók legyetek