Szilbee
Irom az én favoritjaimat, jó? Nálunk apa mindent leszavaz, eddig csak a Nándorra,meg a Csongorra mondta, hogy szépek
Adorján, Pál (mindkettő még a Babarból lett kedvenc, az Adorján nem megy a Nyika vezetéknévhez, Pál pedig van a családban

),
Cseke (Csabi szerint hülyeség

),
Borisz (csak mert Nándi Borisznak hivja magát

),
Donát (Csabi szerint úgy hangzik, mint Donáld kacsa..

)
Asszem ennyi. Régi nagy kedvenc volt a Zsombor, de mostanában nagyon sok Zsombika született

, meg a Levente, de az meg 3 szótagos, és ez Csabinál kizáró tényező

(mert ugye fiúnevet én választhatok, és neki vétó joga van, lánynevet pedig ő választhat de fogadjam el, hogy az csak Gerda lehet...

)
Betsy
Nagyon ügyes ez a Saskia lány. Teszel fel róla képet? És rólad nagypocisat?
Mekkora ágyat vettetek?
Én most vacillálok, mert az IKEÁ-ban tök jóáron lehet kapni egy 70x160-as kiságyat, de Nándi imád óriási ágyon aludni, és lehet, hogy csináltatnék tesómékkal egy minifranciágyat (pl 100x160-asat), csak ahhoz meg lepedőt és matracot lesz nehéz szerezni (jó, okés, nagyobb lepedőt kell venni, meg szivacsból lehet méretre vágatni...)
Ma csináltam életemben először császármorzsát és naggggyon fincsi lett. Büszek vagyok magamra
A héten elkezdtem tornázni is, letöltöttem Béres Alexandra tornát, úgyhogy szeptemberre formába hozom mgama, mert érzem, hogy nagyon eltunyultam.
Pusz mindenkinek!