A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Csak gyors bekukk ,mert megyek nst-re!
Szoritsatok,hogy minden rendeben legyen!

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett! Szorítok mára!

Zsuzsu! Nektek is!

Zsozi!Én a DÓzsa György utcába jártam ott van az Ifjúsági Háznak egy épülete és oda. A védőnő aki tartja nagyon jó szerintem,Andi,a teljes neve és a tel.száma vhol fel van írva ha kell megkeresem neked. Szerintem hasznos a felkészítő,így első babánál. Folyamatosan van,a Vasasban nyáriszünet van,ott nem tartanak most.Bármikor be lehet kapcsolódni,8 alkalom és van intézménylátogatás is!
20140113113746

Zsozi!
A Klinikán is van szülésfelkészitő, kb 5 alkalom. Szűlésznők tartják.
Ingyenes! :wink:

Más! Lányok!
A Márknak kell igazolás, hogy mehet közösségbe. Akkor ezért most 6000 Ft-ot kell fizetni????????? :shock: :shock: :evil:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
Meg volt a nagy semmi ctg-n!Se egy fájás se semmi!Bezzeg mikor nem kéne! Kép Kép A nagy semmi!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Zsanett, ettől még holnap is megszülhetsz! Hidd el. Ez nem jelent semmit. Nekem is volt már így. (Peti)

Szépek a gyerekek egytől- egyig! :)

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Zita! Én 2 hete még nem fizettem semmit az igazolásért.

Zsanett! Légy türelmes, tényleg nem jelenti azt hogy hamarosan nem bujhat ki a baba!

Cseppek! milyen nagy már Zolka! Nagyon aranyos kisfiu!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Csak életjelet adok, bár lassan hullának érzem magam ebben a melegben. :twisted: :roll:

Csak pár hsz-t tudtam elolvasni, nem sikerül visszaolvsnom. :oops:

zitacicu :)
Norbinak jobbulást! remélem Niki továbbra sem kapta el!

Zsuzsu :)
lehet már nem aktuális, de én úgy tudtam pisit gyűjteni Botitól, hogy pelus nélkül hagytam, és lefoglaltam addig, míg nem pisilt bele a zacsiba, aztán gyors leszedtem róla. Bár Botit elég könnyű lefoglalni, szóval nem tudom Nektek ez megoldás-e? :oops:

Enikő :)
Húú, bakker :shock: , akkor jócskán közeleg a NAGY nap!!
Vigyázz magadra, legalább 2 hetet jó lenne kibírnotok együtt Zalánnal!!

Zsanett :)
Nem semmi, hogy az előzmények után ilyen ctg eredményed lett!
Azért pihizz, mert ahogy Erika írta, bármi lehet!

Ancsa :)
Dehogy haragszom én!! :lol: :lol:
Tisztában vagyok az alkatommal, tudom, hogy símán 4-5 hónapos terhesnek látszom! :lol:
Vivi nagyon bájos! És tényleg egyre inkább Rád hasonlít! :wink:
Milyen volt a ringató? Timivel találkoztatok??

Dancsi :)
Milyen az albiban lakni?? Gyerekek kezdik megszokni?
Boldinak jobbulást!!
Hol lesztek Siófokon, és mikortól? Mi 2-án megyünk le, a Szent László u-ban leszünk anyóséknál!
Csörögjünk össze, OK??

Cseppek :)
Zolka baba nagyon ééédes! :D

Megyek takarítani, teljesen elhavaztam a sörfesztivál miatt.
Boti ma is mamázik, strandolnak délután! :)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Zsuzsi
Pár csepp sajna nem elég abból nem tudnak megnézni semmit, kb. ha jól emlékszem félig kell lennie a zacsinak, de lehet, tévedek, mert nekünk már nagyon rég volt, az bizti, hogy nagyon-nagyon kevés nem elég!!

Dancsi
Jobbulást kívánok Botinak!
És milyen az új lakás vagy ház? Nem tudom mibe költöztetek
És hova?

Cseppek
Jaj de jó, amit írtál, én u. így írok Vivinek naplót minden nap!
A fényképek nagyon szuperek látom nálatok is a billentyűzet a király!!

Tóth Zita
Én épp hétfőn olvastam a tanácsadáson voltunk, hogy fizetni kell már minden marhaságért és nekünk 3-6eft-ig volt kiírva gondolom, nem mindegy mire kéred, szerintem egy sima igazolás 3000FT.

Sajna ringatóra meg nem tudtunk elmenni apa nem ért haza és többe került volna a villamosra a jegy, mint az egész foglalkozás meg a játszóház. :twisted: :evil: :oops:

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!!

Csak gyors bekukk. Minden rendben van, elég lett a kb. 3ml pisi :-)

Este írok bővebben.

pusz

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Eszméletlen, hogy milyen dögmeleg van odakint, és mi lesz még holnap??? :o Peti is ma kétszer pancsikált, egyszer délelőtt, meg kb. háromkor. Nagyon élvezte, majd teszek fel képet is. Aztán a Plázában összefutottunk Zsuzsuval, majd erről is teszek fel képet, Ábelnek nagyon szimpi volt Peti cumija, aztán meg elcserélték egymással az Aventes cumisüveg-kupakot és a csörgőt. :D Gyanítom, ha hagytuk volna őket, világgá mentek volna, csak egyikük jobbra, a másikuk meg balra…

Kármen, érdekes, amit a lábboltozatról írtál, mert pl. a bnőm lányára már most azt mondták, hogy lúdtalpas, de a kicsi lány csak aug. végén lesz egyéves. Nekem ez magas…
Örülök, hogy rohamosan javulsz! Egyébként én nem vagyok az a magolós típus, főleg szakmai tárgyakból nem. Nekem a töri és az irodalom a nemszeretem tárgy.
A bizmutos szirup nem vényköteles? Mert Peti is kapott, amikor volt a fertőzése, de akkor még kellett hozzá recept.
Remélem, hogy egyik gyerekednek sincs komolyabb baja.

Macsek, jó, hogy tettél fel Lucáról képet, tényleg nagyon hosszú a haja!

Zitacicu, Norbinak javulást, remélem, a mostani kivétel lesz, és Niki nem kapja el.

Zsanett, nehogy lelkifurid legyen már! Pihizz egy kicsit, ha már van rá lehetőséged. Nálunk még nincs itthon a ventilátor, de a férjem már mondta, hogy hazahozza a garázsból, és estére bekapcsoljuk, és lefixáljuk, hogy csak ránk fújja a levegőt, ne a gyerekre.

Niki, gratula Rékának.
Peti kétnapos tudománya a kaja visszaberregése, de eddig csak rám „köpte”, hétfőn a tejpép végénél, tegnap meg a sütőtökös babakaja közepénél adott át nekem egy keveset. :D

Zsozi, jó elsőre fiús anyukának lenni. Hidd el, fel sem fog tűnni, viszont érdekes módon, mikor először láttam a bnőm kislányának a punciját, hát nem tudtam mit kezdeni vele, szóval én jobban örülnék, ha majd egyszer ketteske is fiú lenne. :)

Dancsi, az utóbbi napokban sokat gondoltam rád, mert a kozmetikusom is pont úgy csinálja ahogy ti. Újszegedről Újszegedre, csak másik házba. Egyébként jó hír, hogy sikerült átköltöznötök, Boldi skarlátja miatt pedig :( gyors gyógyulást neki.

Enikő, áááááá, mi jön még?

Cseppek, nagyon jó ez a kis beszámoló. Régebben Petinek is érdekes volt a billentyűzet, de a kicsi gyerekeink nagyon rafináltak, és nekik csak az igazi a jó, legalábbis nálunk ez van, legyen szó a klaviatúráról vagy épp a mobiltelefonról.

Zsanett, hát nem tudom, mi a fájás, mert én még a 40. héten is ilyen görbét produkáltam a CTG-n, holott előtte voltak keményedéseim. Úgy látszik, a gyerekek félnek ettől a kütyütől.

Zitaa, én nem tudom, elvileg, ha óviba vagy bölcsibe kell betegség után, akkor nem kell érte fizetni, ha meg egy alapból egészséges gyerekről kell „bebizonyítani”, hogy nem beteg, akkor meg le kell perkálni a díjat. Legalábbis nekem ez jött le a délmagyaros cikkből.

Ági

És két kép:

Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Máris itt vagyok, "fiaim" horkolnak békésen :D

Szóval voltunk szemészeten. Pontosan be is hívtak minket az előjegyzett időpontban. Ábel vigyorgott, kacagott, nagyon megdicsérték. Nem ijedt meg a fénytől sem. Rengeteg játék volt, az egyik asszisztens szórakoztatta. Nagyon örültem, büszke vagyok rá. Minden rendben, 3 évesen kell menni legközelebb.

Utána vérvétel. Ott rengetegen voltak Ábel szaladgált a váróban. Apa vitte be, de iszonyatosan sírt. Megszúrták a pici ujját és nagyon vérzett. Azt mondta a laboros, h kevéske a pisi, de a kért vizsgálatokhoz elég lesz. Remélem így is lesz. Holnap reggel lehet menni az eredményért.

Nagyon lassan állt el a vérzés, sírt, szeretett volna menni, de muszáj volt fogni az ujjacskát.

Taliztunk exi Ágiékkal. Kicsit dumcsiztunk, ott még egyszer elkezdett vérezni Ábel ujja. Megijedtem, de mondta Ági, h ez normális, mélyen szúrnak. Nagyon sajnáltam, nehezen vigasztalódott meg.
Peti kacagása lebilincselő! Tényleg ellentétes irányba szaladgáltak, nem tudnak még együtt játszani.

Ábel jutalmul kapott két autót egy billenőset és egy betonkeverőset :lol: :lol: :lol:

Zituska!
Köszönöm a tippet, Én is ezt próbáltam, de büdös kölök 2 órán át szaladgált meztelen popóval és nem pisilt. Amint becsomiztam teleengedte.... :oops: :lol:

Zsanett!
nekem is itthon voltak fájások, ott semmi. Egyszer éjfélkor beautóztunk a Klinikára, 5 perces fájásokkal. A gép nem mutatott semmit. Rá 6 napra szültem, 1 hétig jóslóim voltak. Nagyon kellemetlen, de Neked kívánom, h a maga idejében egészségesen szülessen meg Marci!!!

Teszek Én is két képet.

Kép

Kép

Szép napot!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Exi! Recept nélkül is lehet venni, már tavaly ilyenkor is lehetett ez biztos. 1 évesen minden gyerek lúdtalpas, szerintem az lenne a meglepö hogy már addigra valakinem kialakulna a helyes boltozat, nem? Én mindenütt a 3 éves kort olvastam, meg irtam a doki is ezt mondta.
Orsinak is ilyen lavorja volt:)

Petike és Ábel aranyosak igy együtt!

Zsuzsi! Jo hogy tulvagytok a vérvételen!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hát köszi lányok a biztatást meg a vigasztalást!Ma amúgy is nagyon rossz napom van!Mindenért sirhatnékom van ,minden rosszul esik!Mint aki menstruálni készülődik! :lol:
De talán a melegtől van!

Mindenkinek szép estét és vigyázzatok magatokra a melegben!

Enikő?????????

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett: Vagyok, csak mamáéknál voltunk, volt egy kis hivatalos dolgom. És nem akartunk a nagy melegbe visszaautózni (nincs klíma :( ) és csak most este jöttünk haza a csajokkal.... De fürdöttünk a nagy medencébe a csajokat ki se lehetett rángatni a vízből :) Engem sem :wink: és egész nap nyomtuk magunkba a rengeteg gyümölcsöt..... Tök jó volt!
Holnap meg lovagolni megyünk, ha minden jól megy!
Sztem nem ér semmit a ctg....Nekem vajudás közbe se mutatott extra magas értékeket. A szülésznő mondta is, hogy rohadtul nem mérvadó... nemtom egyáltalán minek csináljk??? Inkább a baba szívhangja a lényeg benne, nem annyira a méhtevékenység... Szvsz :roll:

Zsuzsu, Exi nagyon édesek a kispasik :) És tökre egyformák, simán elmennének pl 2 petéjű ikreknek :lol:

Cseppek: Zoli hatalmas baba és milyen szééééép :) Csücsül már?

Zituska: Hogy van a pocaklakód??? :)

Zitacicu: Norbi láza?????

Dancsi: Jozsó????????????????????????????

Mennem kell, még akartam valamit de elfelejtettem :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

zsanett,
36 hetesen még ne akarj szülni! :D hidd el, jobb a babának ha bent van még 4 hétig

Zituska,
mi is akkor leszünk lent elvileg, Balatonszéplak alsón, ez Zamárdi és Siófok határa éppen, tudod a számom még? a tied sztem nincs meg már

albi elég gáz, koszos, dzsuva, lelakott, büdös, de legalább ház, és a kertje kalssz, mert egész nap árnyékos és ez volt nekem a legfontosabb, ráadásul kényelmesen elérünk benne

gyerekek teljesen megszokták, semmi baj nem volt, Jozsó pár napig kérdezgette, hogy mikor megyünk már haza, és amikor bementünk a régi házba még pár dolgot elhozni, azt hiszem akkor fogta fel, hogy ide már nem jövünk vissza

Boldi egyelőre nem mutat skarlátos tüneteket, csak lázas, meg a torka durva, doki szerint pár nap alatt eldől,hogy elkapta-e unokatesóm kisfiától

ancsuka,
Újszegeden a Cinke utcában vettünk ki egy sorházat, osztottunk szoroztunk és arra jutottunk, hogy nem sokkal lesz drágább, mint egy panellakás, mert ugye ott a távfűtés rendesen megdobja nyáron
mindenképp itt kellett maradnunk a környéken, mert itt van az ovi-bölcsi-építkezés, nagyszülők, és mivel egy autónk van, máshogy nem tudtuk volna megoldani a gyerekek szállítását

Újszeged pedig drága, egy panellakás (1+2es) 7. emeleten 50+rezsi, egy normálisabb társasházi 80 ezer alatt nem volt, ez a ház pedig "csak" 70ezer/hó, így ez nyert :)
Vendég

Sziasztok!

Egy nem túl idevágó kérdés: tudtok olyan helyet,ahonnan menüt lehetne rendelni ebédre és ki is hozzák? És finom is azért!
20140113113746

Anett!
www.jokerfood.hu és www.gastroyal.hu.
Van még az étrend is, nem tudom internetük van e? Egyiket se kostoltam, de 1 napra is lehet rendelni, próba cseresznye!

Bea!
Neked hogy megy a káposzta leves kúra? Vagy rizsleves? Most olvastam, hogy van nekik gyümölcsleves kurájuk is.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!Köszi,a gastroyal-t próbáltam fél éve kb,nekem nem jött be,1 hét után úgy ráuntam,minden ételüknek ua.az ízt éreztem,olyan nagyon "mű" ízű nekem. A jokerfood-ot megnézem!
20140113113746

Anett! Nekünk az Inyencmester és az Izek vára mindkettö bevált. Telefonkönyvben benne vannak, de az elöbbit anyuéknál is meg tudom holnap nézni neked, náluk 500 ft/menü ha adsz csereéthordót, 3 féléböl lehet választani és hétvégére is lehet kérni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Borzalmas ez a meleg, délután megyünk mamához pancsikolni, egész héten oda jártunk majd a végén teszek fel képet róla.
Tegnap este is kimentünk anyuékhoz olyan fél7-körül, és Vivi egyből avval indított mama-mama pancsi vízbe bele! :D

Zsuzsu, Ági nagyon jók a képek!!!!

Dancsi:
Ja-ja, most már értem azt hittem sajátba költöztetek! Most látom, az még csak most épül és az is újszegeden? Akkor Zitushoz közel vagytok (nem tudom ám rendesen mindenki „áll nevét” :oops: :lol: Boti anyukájáról beszélek!

És itt a kép a napcsiról:
Kép

Ancsu

ancsuka

http://www.babainfomagazin.hu/index_hu.html

Hátha valakit érdekel.:)Vannak benne új gyereknevek.:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!!!

Ma délelőtt kint voltunk Gyálaréten a Borostyán birtokon lovagolni és lovaskocsizni :) Szuperjó volt :)
A csajok imádták. Alig lehetett őket leszedni a lóról. Viola csapott is egy laza 10 perces "földhözcsapommagam" hisztit, amiért le merészelték szedni :lol:

Ment külön a Bogi:
Kép
Aztán a Viola:
Kép
Aztán megy együtt:
Kép

ceniko
Szeged

Enikő!

NAgyon aranyosak a lányok,tetszik nekik az látszik a képeken!

Kármen!Én az étlapot azt hozzák,vagy telefonon mondják ,hogy miből lehet választani?Hány nappal előtte kell leadni a rendelést?
20140113113746

És egy mai pocak:
Kép

kupit ne nézzétek, egész nap odavoltunk nem volt még időm (kedvem se sok :lol: összerámolni)

Zsanett
: Híreket kérnénk szépen rólad MOST!

ceniko
Szeged

enikő: hogy neked mennyi energiád van!!??!! ....még ebben a melegben is és ekkora pocival....csini vagy!!!
Körkérdés: a császáros hegemnél lett egy pici piros dudor, mint egy kezdődő pattanás...ez mi lehet??jön ki belső varat??fáj is picit, kicsit a hegen és fölötte van.

Kép
gyanixi

Hali!
Itt vagyok!
Haldoklunk a gyerekkel,óránként tusolok!
Az uram most ért haza a munkából hamarabb elengedték.Milyen rendesek ezek a főnökök!Kőmüves szegény egésznap bennt ültek a hüvösbe de nem baj legalább fizetik nekik!

Akartam takaritani,de valahogy nem megy ilyen időben!
Enikő!
Nagyon nagy pocid van!
Én ilyen felsőt felsem merek venni mert olyan karom van mint egy súlyemelőnek!Olyan édesek a lányok!Én is szeretnék egy kislányt!

Kép
Kép
zsanett26

Anett! Nekem tapasztalatom az volt hogy ha éthordóban hozatsz kaját többet tesznek bele. Az Inyencmesternél csüt. van mindig fizetés és rendelés eladása, étlapot hétfön adja oda, van idö dönteni. Elsö rendelésnél már nem emlékszem de talán elözö napon kellett szolni, étlapot ha korán hivod öket küldenek a szállitóval. Fizetni a szállitónál kell mindig.

Enikö! szuper lehetett a lovaglás, Orsinak is be van igérve, hol kellett jelentkeznetek és mennyibe került? Hatalmas a pocakod!! Pihenére is szánsz azért idöt?

Ancsa! Látom Vivi tényleg imádja a vizet! Ö bele is meri tenni a fejét a viz alá v. csak felveszi a szemüveget? Mert Orsi egyszer megprobálta, persze az orrába ment a viz azóta nem akarja én meg nem eröltetem.

Zsanett! Ti nem tudjátok a baba nemét? MI nem akartuk tudni de nagyon izgi is volt ugy végig. Lehetett volna a genetikán megmondták volna, meg szülés elött volt 4D de nem akartuk:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hellóka!

Zita, Anett: Köszi szépen! A klinikás felkészítőre hol lehet jelentkezni? :lol: Igazából még nem döntöttem, de még remélhetőleg van időm! :lol:

Enikő: Jó lehetett ez a lovaglás! Itt van lehetőség a felnőtteknek is rá? Az áráról is írnál esetleg? (Nem én akarok, ilyen meglepi szerű valami lenne) :lol: Aranyosak a lányok!

Exi: :lol: Valamit csak kezdek vele is! :lol: Valami homályos bederengés még van az öcsém miatt, csak 14 év van köztünk! :lol: Jó lesz ez így is nagyon! :lol:

Nem tudom, hogy ti hogy bírjátok ezt az időt, de én rosszul! Mondjuk nem is megyek ki nagyon a házból! :lol: Amúgy meg állandóan ég a gyomrom, és nem tudok vele mit kezdeni! :cry:
Bocsi a nyügiért! :lol:

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!!!

Felrobbanok!!!
Elhozta apa Ábel laboreredményét. A vizelet negatív,

vérkép: " ALVADT MINTA, NEM VIZSGÁLHATÓ"....érdekes, amikor levették sokáig FOLYT pici ujjából. Nem vagyok hajlandó mások hibájából ujra kitenni ennek a tortúrának a fiamat!!!!!!!!

Bocsi, de kiakadtam nagyon.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy néha írok, aztán eltűnök, szoktalak olvasni titeket :wink:
Van egy 10 hónapos unokaöcsém és minden éjjel ugyanabban az időpontban felriad és iszonyúan sír és nem lehet megvigasztalni, az anyukája nagyon aggódik, lenne ötletetek, hogy ez mitől lehet és mit lehet vele csinálni? Persze ,jön a foga, de amúgy jó kedvű, egészséges baba és a súlya is szépen gyarapodik.

Többen kérdeztetek Dr.Novák Tiborról és Dr. Papp Éváról...nekem ők voltak a gyakorlatvezetőim, mindkettő kedves és jól felkészült orvos, emberileg is a legjobbakat tudom róluk mondani, de páciansként még nem jártam náluk :)

Szeretnék még ehhez a lúdtalp témához majdnem szakmabeliként annyit hozzátenni, hogy ameddig nem indul el ,addig bizony minden baba lúdtalpas :wink: Amit Karmen írt a lábboltozatok kialakulásáról, teljesen korrekt :wink:

Nagyon megköszönném, ha válaszolnátok:) és kitartást mindenkinek ebben a nagy melegben!

Ja, és én is szeretnék egy kislányt...vagy egy kisfiút
:D
amadea

Zsozi! Én a klinikásról nem tudok semmit. Én tornázni akartam menni az újklinikára,kb 100 x hívtam a nőt,akinek a tel.számát kaptam és 2-3 csörgés után mindig kinyomta! :twisted: :twisted:
Így én a klinikát feladtam,csak szülni megyek! :D
20140113113746

Zsozi!
Szűlésfelkészitővel kapcsolatban hivd fel a klinikán a szűlőszobát, és a szűlésznők tudnak segiteni. :wink:

Amadea!
Nem tudom, hogy miért, de az én fiam is sokat sirdogál, nyöszörög álmában. :wink:
Lehet, hogy a 10 hónaposnak tényleg jön a foga, vagy valamitől megijed, sajna nem lehet tudni! :wink:
Irok mindjárt privit neked!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!!
Zsozi: Itt tudsz informálódni a lovaglás felől:
http://www.borostyanbirtok.hu/main.php?page=open

Zsanett: Engem nem érdekel, mennyire vastag a karom, akinek nem tecc nem néz rám :) Ha melegem van ilyeneket szoktam felvenni, közbotrányt okozok max :lol: Sőt szerdán mamáéknál bikinibe fürödtem a medencébe :lol: Mondjuk strandra nem mennék ki, de otthon az udvarba (még ha picit be is látnak) ....
Örülök, hogy még egyben vagy, és kitartás neked (is) +++++++++++++++

Amadea: Érdekes ez a menetrend szerinti felsírás. Nincs ötletem mitől lehet, mióta tart? És meddig sír olyankor?

Zsuzsu: Sajnálom, hogy nem lett "jó" a vér. Viszont a gyerek érdekében újra kéne szúrni..... Jó bénák voltak a nővérkék :evil: Basszus én is fel lennék háborodva! :evil:

Az előbb jól lecsapott a forró olaj. Sütöm a rántott csirkecombot, és ahogy raktam bele az utolsó "dobverőt" a kisujjamra nyomott egy jó nagy adag forró olajat! Úgy fáj :( Pedig lefújtam Pantenollal..... áááááááááááááááá Ezek az égési sérülések annyira tudnak fájni :evil: :(

Vasalni kéne de ebbe a rohadt melegbe semmi hangulatom.... :( Minden bajom van :lol:

ceniko
Szeged

Zsuzsu, egyik vizsgálatot sem tudták megcsinálni? Csak azért kérdezem, mert Petinél mi is pont így jártunk, akkor emlékeim szerint én is hangot adtam a felháborodásomnak, de a lényegesebb vizsgálatokra jó volt a minta, és a dokinénink sem mondott semmit, hogy újra kéne szúrni. Remélem, nálatok sem kell!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Amadea!
Kitti is talán 2 hónapig szinte minden nap este 11 körül felsírt. Előtte mindig akkor kajált és szerintem ezért volt. De most nem akart enni. Sírt,felvettem,szerencsére gyorsan megnyugodott és aludt tovább. Azóta szinte soha nem ébred és alszik este fél 8-tól reggel kb ugyanaddig.ű
Nem tudom ezzel tudtam-e segíteni valamit :?: Remélem :wink:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!!

Köszönöm az együttérzést!

A leleten az összes vizsgálandó "tétel" mellett az van, h alvadékos minta. pld. fehérvérsejt szám: alvadékos minta
monocyta: alvadékos minta
.... és így tovább. Felhívtam a dokinkat reggel, a helyettessel beszéltem, mert Ida szabin van. Az igazság az, h nem volt ok, amiért kellett volna a vérvétel, csak a libavédőnőm nyúzott, h egy éves korban jó ha van teljes labor (vér+vizelet). A dokink nem tartotta szükségesnek csak a vizelettesztet. Ma reggel annyit mondott Ági dr.nő, h ha jól fejlett, akkor most ne szurassuk meg, majd fél év múlva.

Enikő!
Én reggel szoktam vasalni, kereszthuzatban vagy ventillátorral :D Az égésre jeges víz....csini a pocak, a csajoknak puszik! :-)

Zsanett???????????????? :D :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

ja még annyit, h Én be akartam menni, elbeszélgetni a laborosokkal, de a férjem nem enged. Igaza van, én is laborban dolgoztam, mindenki tévedhet, de akkorisbosszant!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

petroanett,
kit hívtál a torna miatt? lehet nyaralni voltak és azért nyomta ki....
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu: "Én be akartam menni, elbeszélgetni a laborosokkal, de a férjem nem enged"
Bocsi, de ezen olyan jót kuncogtam :lol: Úgylátszik a férjek már csak ilyenek :)
Mi mikor Szolnokon voltunk a lábujjamat műttetni, akkor utána a McDrive-ban átvágtak bennünket egy sültkrumplival :) Még mondtam is a férjemnek mikor kiadták hoyg kukkantson bele minden megvan e, de ő legyintett, hogy á, nem kell, biztos minden megvan. Aztán mikor50 méterrel odébb megálltunk enni, láttuk hogy hiányzik egy krumppli. Mondom neki, menjünk vissza, de ő nem akart, ő nem balhézik, mondom jó, akkor balhézok én, csak menjünk vissza....de nem akart. Pedig ha tudtam volna járni tuti visszamentem volna hogy irgumburgum. De így csak a hátsó ülésen bosszankodtam :lol:
Amúgy meg tényleg gáz ez az alvadt minta dolog.....én is fel lettem volna háborodva. :(
Grétinek még soha nem vettek vért. Pedig lehet el kéne vinni hogy mégis mizu....

Enikő: Részemről is le van véve a kalap előtted, melegben, pocakkal még programokat szervez a 2 gyerekének....nem vagy semmi. És akkor ki az akinek szigorúan feküdni kéne otthon?!?!?!? Khmmmm....
Édesek a csajok!

Dancsi: Nem sajnáljátok a régi házatokat? Kibírtad sírás nélkül? Vagy nem vagy ilyen szentimentális? Én akkor is bőgtem amikor az albérletünkből költözünk el a sajátunkba :)

Exi, Zsuzsu: Édesek a srácok is, a kedvenc képem amit Exi rakott fel, ahol a babakocsiban lazulnak :) Ott igazán férfias pózt vett fel mindkettő :lol: :lol:

Cseppek: Zolka baba is nagyon aranyos :)

Macsek: Zabálnivaló kicsi tündér ez a lány!

Karmen: Gyönyörűek :)

Timika: Mi sem voltunk ezen az ortopédiai vizsgálaton 1 évvesen, ill. amikor már stabilan járt Gréti, rá is kérdeztem, és nekem azt monda a doktor néni, csak akkor kell elmenni, ha valami gond volt a gyerek csípőjével, de mivel nálunk semmi iylesmi nem volt, ezért nem kell menni. De rá is írják a leletre vagy mire csípőszűrés után, hogy kontroll ha stabilan jár vagy valami ilyesmit ha vissza kell majd menni. Nálunk nem ír ilyent. Szal én nyugodt vagyok.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Karmen:
Csak a fején van a szemüveg, becsukja a száját, és egy kicsit ledugja a fejét és ennyi, a száját ellepi a víz!

Amadea:
Sajnos én nem tudom, mitől van. Vivinek is volt ilyen, minden éjjel felsírt de visszaaludt, de elmúlt szerencsére.

Jajj ez a meleg ki, hogy bírja?
A tegnapi vihart átvészelte mindenki?

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Zita: Fogyókúra elnapolva/hetelve/évelve....szerintem soha nem lesz rá erőm. Rémes volt a káposztaleves, a rizsleves sem sokkal jobb. 1 adagot/nap Gréti megevett :O A többit kitettük a néniknek bácsiknak.
Kedves aranyos környezetem sikeresen lebeszélt a fogyásról. :(
Mikor is államvizsgázik a férjed? :wink:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Amadea, gondolkodtatok már azon, hogy nem történt esetleg valami korábban pont abban az időben? (esetleg pont a születés, vagy akár korábbról valami nyugtalanító dolog? Már csak azért, mert olyan furcsa, hogy mindig ugyanabban az időben történik. Egyébként másban is van ilyen rendszer? (alvás, fürdés stb) Csak kíváncsiságból.
Nem hiszem, hogy túl sokat tudnánk ebben segíteni. Esetleg be lehetne ilyenkor rakni valami nyugtató zenét? Hátha hatna. Különben mikor szokott felébredni?

Enikő, szépek a lányok! Pocid rohamosan nől, látom! :D

Ancsuka, Vivike nagyon édes, kis vízimádó! :)

Zsuzsu, jaj, de bosszantó! :( Én is épp ma reggel vasaltam kereszthuzatba! :)

Niki, ha nem javul, mutasd meg dokinak!

Zsozi, Zsanett kitartás! :)

Nálunk most, hogy már nem a 4.emeleten lakunk, olyan jó a klíma. Egyáltalán nincs melegem. Délről lehúzom a redőnyt és tök jó! :D

Erika

gerika

Sziasztok!

Fúúú, teljesen ki vagyunk tikkadva ettől a melegtől, én azt hittem a tegnapi vihar után, hogy lesz vmi lehűlés, de nem nagyon érezzük. Szerdán mondtam apának, hogy vegyen ki egy nap szabit és elmentünk Mórahalomra strandolni. Karmen, gondoltam is rád sokat, hogy felhívlak, csak nem tudom a számod :oops: :oops: :oops: Egyébként tökre tetszett a strand, Kristóf iszonyatosan élvezte, csak a gyerekmedence árnyékolását megoldhatnák vhogy, mert gyakorlatilag végig odatűz a nap.

Ági :) Én nem attól féltem, hogy nem bírja el Kristófot a hinta, hanem elől csak egy kis lánc van, szal seccperc alatt kieshetett volna belőle. :shock:

Karmen :) Köszi, nekem még nem mondta a dokinéni, hogy vigyem el Kristófot. Lehet, hogy azért mert még nemrég kezdett járni, illetve most is csak úgy jár még, ha hátul fogod a kis kezét :)
Ti hogy vagytok? Norbi szemecskéje rendbe jött végre? Orsinak simán fájhat a növéstől a lába, egyik ismerősöm kisfiával ugyanez a helyzet. De azért járjatok a végére!

Zitacicu! Jobbulást nektek!

Zsuzsu! Édesek a srácok a képen! :) Nagyon sajnálom, hogy potyára szúrták meg Ábelt :mad: :mad: :mad: Jövő héten nekem is vinnem kell Kristófot kontroll vérvételre, illetve a héten akartam, de végül elmaradt.

Zsanett :) Kitartás, bár gondolom mennyire eleged van ebben a dög melegben!!! A CTG nem jelent semmit, attól még másnap is beindulhat a szülésed, bár azért tényleg jó lenne Marcinak, ha még 1-2 hetet várna. Mindjárt írok privit.

Ancsuka :) Sajnálom, hogy végül nem tudtatok jönni, majd legközelebb összefutunk :)

Bibi :) Eredetileg aznap strandra akartunk menni, csak tök borús idő lett, ezért nem mertük megkockáztatni. De nem tudom a számodat, ezért hívni sem tudtalak volna :)

Enikő :) Látszik a csajok mennyire élvezték a lovaglást! :lol: Boginak javult vmit a kiütése? Tényleg le a kalapot előtted, hogy így bírod!!! Viszont a pihenést se hanyagold el, jó lenne ha Zalán sem sietne még a kibújással!

Cseppek :) Nagyon édes Zolika, látom ő is nagy számítógépes szakember lesz :lol: :lol: :lol:

Bea :) Lábujjad? Jó, hogy elnapoltad a fogyókúrát, én már azt sem értettem, honnan akarsz fogyni :D :wink:

Dancsi :) Boldinak jobbulást kívánok!!! Még mindig nem tudjátok biztosan, hogy skarlát-e?

Melinda nagyon rég nem írt, elutaztak vhova?

KépKép

KépKép
timika

Jaj csajok!!Réka pisis pelusa rozsda színű volt már harmadjára, hívtam a dokt, vizeletvizsgálat...már megint van valami!! Persze ettem pár napja céklát és tán lehet, h az?????
Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Azt mondta a dokinő, h ha baba eszik céklát, akkor egyértelműen elszínezheti a vizeletét, de így anyatejen keresztül még nem látta, de lehet!!Ja, és ha hétvégén ilyen marad, akkor vigyek az ügyeletre pisit, h mrgnézzék, h vér van-e benne....jaaaaaj, annyira kész vagyoooook!!Miért kell mindig valami miatt aggódni?????Ráadásul szétmegy a fejem!!! :cry:

Kép
gyanixi

Dancsi! Dávid Éva számát kaptam meg,lehet tényleg szabin volt,de megpróbálom újra mivel az én érdekem!
20140113113746

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, megnyugtató, hogy másnál is előfordult ilyesmi...gondolom teljesen ártalmatlan a dolog, csak eddig még ilyen nem volt és nagyon sajnálom szegényt....reméljük kinövi...lehet jövök még kérdezgetni,mert ahogy nő, egyre jobban kezd megállni a tudományom :D

Köszi szépen még1x!
amadea

Amadea: Ti "gyúrtok" a babára????? :oops: :D

ceniko
Szeged

Kedves Enikő!

Ezen mit értesz? :oops:
Amúgy az a szituáció, hogy van egy rokon csajszi, akivel jóban vagyunk, falun lakik és elég béna a gyerekorvosuk és általában engem hív, ha valami baj van, csakhogy néha én is elég tanácstalan vagyok...és bevallom őszintén, mivel nincs saját gyerekem, Gergőn "élem ki magam"...és imádom ...és aggódok miatta... :wink:
És azt is bevallom,hogy szívesen olvaslak titekt és többet tanultam itt a tapasztalataitokból,mint az egyetemen :oops: és klassz,hogy van egy ilyen fórum és majd egyszer jó lenne csatlakozni :D

És sok-sok kitartást neked ebben a nagy melegben :)
amadea

Hali lányok, nem utaztunk el, csak oviszünet van, gatyarohasztó hőség, így bár olvaslak titeket, írni nem jut időm-erőm.
Meg vhogy hipp-hopp illannak el a napok a fejünk felett, jól vagyunk, semmi különös nem történik velünk komolyan.

Lindikének esze ágában nincs leszokni a ciciről, ha ki is hagyja véletlen a reggelit, később pótolja. Édes, aranyos, bűbájos, hatalmas akarattal megáldott kislány, Lottival nagy a "szerelem" -aki ma elment másik mamához egy pár napra-, és hívni kell telefonon!! "Otti, emen, mama"
Egész nap kint vagyunk, enni, aludni járunk be a házba.

Házunk hétfőn kap szép piros cserepeket!!!
Nézegetjük a konyhagépeket, bútorokat, gyerekbútorokat -gyakice az egész házat be kell rendeznünk- Ha tudtok jó helyeket, osszátok meg velem.

Pocakosok kitartás!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hali.

Niki, remélem, Rékánál semmi komoly!

Melinda, konyhagépek tekintetében szvsz nézzétek meg a Kálvárián az outletet, ott is adnak mindenre egy év garit, és talán olcsóbb, mint máshol. Meg hallottam hasonlóról valahol az Algyői úton is.
Bútorokat talán ott nézzetek, ahol Enikő vette a gyerekágyat, a Napos úton van, ha jól emlékszem.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: