Nálunk még tart az újszülöttkorba tett kanyar. Eszik, alszik, eszik, alszik. És persze nem 3 óránként, jó, ha megvan a kettő. Megértem, még nekem is jólesik a víz, pedig nagyon utálom ezt a kötelező ivászatot. De ez a kis vihar remélem lehűti kicsit a várost, és le is mossa. Ráfér.
Lora,
A ct miatt miért nem lehet szoptatni? Nincs sugárzás. Ha a tejben gondot okozna, akkor a magzatot se lehetne nézni. Úgy tudom, még a röntgen után is szabad, de erre azért nem tenném a fejem. A tejadóknak kell röntgen, nem hinném, hogy ártana szoptatáskor. Ha meg árt, akkor miért nem takarják le az adott részeket? Az epevezeték azért messze van a mellektől

Ha röntgennél le tudják takarni a szaporító szerveket, akkor nem hiszem, hogy egy kicsit nagyobb darab az anyagból bonyolult lenne. Fogászaton is nyakig be vagyunk takarva. Nem lehet, hogy csak a szokásos a szopi felesleges hozzáállás a doki részéről? A gyerekorvos biztos jobban tudja, most már jó lenne egy hivatalos véleményt is hallani, vagy az LLLt megkérdezni. Végülis ez az ő szakterületük. Más orvosok- saját tapasztalat - inkább azt mondják, hogy ne, de csak azért, mert nem tudják, lehet-e.
Csongria,
Hogy átalussza-e az éjszakát, elég sokmindentől függ, nem csak a tápitól. Még akár évek is el fognak telni, amíg tuti nyugi lesz éjszaka. Ezen ne stresszelj

Ha abbahagyja az evést, akkor ne próbálj szerintem adni neki, mert különben elutasítja és egy veszett ördögi körbe kerültök.
Sági,
Látom nem lehet elég korán kezdeni a számítógépezést
Pann,
Szép hosszúra megnőtt a haja, megjött a kedve az alváshoz, mi kellhet még

A nyelvüket is tudják szopizni. Lehet, hogy az megy
Azt hittem, hármasban utaztok

Az angolt meg fordítva értettem, ŐK megértenek

Azért Aberdeen egy kicsit arrébb van. Nézted már a buszjegyeket? Az is jó tétel lehet.
Fagyasztva tökéletes a barack. Natinak sima bolti fagyasztottat is vettem anno.
Kémény:
A 225e egyetlen kéményre vonatkozik, összesen 3 van, de a többit nem akarom megcsináltatni.
Nem életveszélyes, csak a gyerekszobában van egy Héra (kandallóba dugott disznópörkölő) és egy kicsit idegesít. Inkább a cirkó, ha robban, az legalább a fürit viszi, nem a gyereket. CO mérőt kérdeztem, de azt mondták, a pár ezres gagyival kitörölhetem, ami 100 alatt van, az nem jelez értelmesen. Eddig csak egy ajánlatot kértem, még várok párat. Nekünk 13 métert kell kivinni, azt megszámolta 150nek 10e Ft/ méterben. A többi a csatolmány, az mindenkinek ugyanannyi. És még szerencsénk van, hogy nem gyűjtőkémény. Most nagyon rá vagyok állva a témára, csak úgy repkednek a százezrek, ha valamihez nyúlni szeretnék a lakásban.