No kiolvastam a regényt, amit tegnap du. óta termeltetek....
Gurgi: bocsi, én itt mákosgubázok, neked meg nem lehet, ne haragudj hogy írtam róla....egyébként kiváncsi leszek én is a cukor eredménymere, mert mostanában egy kicsit több édességet eszem, meg hát a mindennapi görögdinnye, gondolom az is megteszi a hatását.
Zsú: tényleg nagyon csinos kismama vagy, ha előbújik a bébi, nem is látszik majd, hogy babát vártál....Ügyes vagy!
Brigi:: gyógyulást kívánok a gyermekednek.
Zsuzsi:: tegnap nekem is többször keményedett a pocakom, és nagyon. Olyan volt mint a beton időnként. Remélem nem a rossz hangulatom miatt.
Times: : gratulálok a babákhoz, nagyon jó egészséget, sok örömet, boldogságot kívánok nektek.
Lányok, hallottátok? Este hidegfront... zápor, jégeső, viharos szél, bármi lehet... Lehet ezt érzem én?! Ki tudja, mert sajnos elég érzékeny vagyok a frontokra...
Jujj, vasalnom kellene, mostam tegnap, és utálom összegyűjteni a vasalnivalót, amíg kevesebb van szivesebben nekilátok.... basszus olyan vagyok mint mosómasa, állandóan csak mosok, teregetek, leszedem, vasalás, és így tovább.... mi lesz ha megszületik a bébi?!
Jövök majd még.
Móni