Gabi, én annyira örülök nektek, hogy irtóra vissza kell fognom magam, hogy diszkrét maradjak

már kitöröltem pár hsz-t hétszáznyolcvan szmájlival meg tüzijátékos gifekkel
a lényeg, hogy ölelek, és ha bármit tehetek, csak szólj!
Macsek, én jó előképzést kaptam Istitől, ő is 1000%-os figyelmet igénylő sajtkukac...
Fibi, üdv itthon! és mégegyszer, nagyon örülök, hogy ilyen jó volt a szülésed, ha van kedved, írd még le, szívesen el is olvasnám
és képek képet képet kérünk!
Johi, hát ez nagyon összejött

sok++++ Neked is és Fannilánynak is, szerintem most csak magatokra figyeljetek, a partit meg minden mást hagyjátok későbbre. és mindenképp írj, hogy vagytok, és hogy használt-e az ezerjó. Fannikának a dudorára homes bogyót nem javasolta doktornéni? esetleg Belladonna? (már, ha gyulladt) vagy Hepar Sulfuris (ha meg van gyűlve) vagy csak egy kis Arnica? szerintem érdemes lenne próbálkozni, napi 2x3-as adaggal, hátha segít. és sok puszi nektek
tegnap voltunk Istókkal először úszni, az első 15 perc üvöltözés volt, aztán rájött, hogy leér a lába meg hogy ez tök klassz dolog, és a végére már nagyon élvezte. ez már nem babaúszás, hanem a rendes úszásnak az alapjait rakják le, ill. játékos vízi foglalkozás. ezt is a fejlesztő mellé kiegészítésként kezdtük el, a lovaglás ebben a melegben most nem olyan frankó.
Curse, mi sokáig ettünk tejpépet is, meg csináltam házilag is pépeket, kb az a különbség, minta McDo és a házikoszt között. és persze hogy a gyereknek a Meki ízlett jobban

a biopelyheket meg ehettem én... és én kezdetben úgy indultam, mint "rendes anya", mindig főztem a gyereknek és csupa bio meg reformkaját, aztán lassan leadtam a szintet, és most már szinte minden belefér, és hát lényegében egyévesen már azt ette, amit mi, és sokkal jobban tetszett neki, mint a "krisna-kaja"...
szóval sztem itt is működik, hogy amit elhatározol, az sosem működik, vagy csak részben, és rugalmasan kell kezelni ezt is, mert a gyereknek is van ízlése, és végül úgyis csak ő dönt, hogy mit eszik meg és mit nem... légy nyugodt, nem tudsz semmit sem rosszul csinálni, a Főnök majd elirányít
Kisün, szemműtéről még nem szóltak, csak szemüveges korrekcióról

de előbb a Mária utcában is megnézi majd az adjunktus néni, már ha meg tudja vizsgálni
Mása, hűha, mindjárt szülsz!

és ha be kell menni a H-ba, Orsika megy a nagyszülőkhöz?
cipő: Siesta, Salus, Supy, Asso, Dr. Leo, Melania, Maus, Falcon, Elefanten mind nagyon jók! De mindegyik kicsit másképp van kialakítva, akkor már tényleg érdemes egy ortopédussal konzultálni, hogy pontosan melyik kell, a kifelé dőlő talpú, a kicsit magasított sarkú, bokát erősen fogó, keményebb v lágyabb talpú stbstb.
Rylie, a sarok közé beülés x-lábat csinál , és természetellenesen megnyújtja a belső combizmokat, ez pedig bezavar a járás/mozgás (és ezen keresztül az idegrendszeri) fejlődésbe. nem szabad engedni, hogy így üljön a gyerkőc, mindig szólni kell neki, hogy üljön másképp!