A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Ezt találtam:

Házi recept a striák ellen: keverj össze fél csésze olívaolajat fél csésze aloe vera géllel, és adj hozzá 6 felbontott kapszulányi E-vitamin-olajat. Tárold a hűtőszekrényben, és naponta kend be vele az érintett területeket!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok Csajok!

Gabi!

Szerintem szabadulj meg ettől a dokitól, én nagyon bánom, hogy anno elfogadtam, hogy a dokik már csak ilyenek, aztán kiderült, hogy van köztük rendes is! Sosem késő váltani. Az egy dolog, hogy császár lett és, hogy mi volt az oka, de hogy be se nézett hozzá. Nálam ugyanez volt a helyzet. A szomszédaimhoz meg naponta jött be a dokijuk, hogy hogy vannak...stb.

Adri

Sorstársak vagyunk, én is holnap megyek terhelésesre. Apukám jön 7-re vigyázni a gyerekekre mert én viszem a férjemet, hogy ne egyedül legyek rosszul. A múltkor anyukámmal mentem és amíg letelt a 2 óra átmentünk az auchanba. Hát ne tudjátok meg milyen jó hullafehér színben voltam. Apu cukorbeteg így anyu látott már ilyet párszor. Minden sorban valami ládán gyűjtöttem az erőmet.
Én is viszek pisit, a cukrot meg citromot. De valahol tényleg ott adják a cukrot (múltkor ott kaptam a kórházban), de most az sztk-ba megyek. Egyébként 85 Ft volt.

Na rohanok tornára, este még jövök!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Cukika: Nem tudom mennyinek kell lennie ebben a korban a babák súlyának. Próbáltam rákeresni a neten de nem találtam eddig semmit. Nem is kérdeztem a súlyát, csak a UH-s papíron vettem észre. Úgy látszik innentől kezdve automatikusan rákerül a becsült súly a leletre.

Nekünk ezeket mérték még:
BDP: 61 mm
AC: 187 mm
FL: 43 mm

Jó nagyfejű baba lesz. :D

Te mikor fogsz menni UH-ra?

Kép
Kép
Kép
gabi39

Az van a papíromon, hogy a következő UH augusztus 15. Basszus az nagyon messze van még! Az 8 hét! Nektek is ilyen ritkán kell menni?

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cukika: Két hét múlva szerdán megyünk, ehhez a csajhoz, aki most csinálta az UH-t. Ő csinál 4D-t a belgyógyászaton is, ott olcsóbb is és jobb a gép, ezért mondta, hogy inkább oda menjünk. Így nem 10ezerbe hanem csak 5000 fog kerülni a 4D, DVD lemezt vinnem kell.
Hát 28 hetes Uh-ról szó nem volt. Én voltam a 7. ,12., 16. (Debrecen), 18., 20. (Debrecen), héten és most a 24. héten. A mostani leleten meg az van, hogy legközelebb augusztusban kell mennem. Érdekes. A 28. héten mit néznek?

Kép
Kép
Kép
gabi39

Cukika! Köszi, megnézem. Akkor itt biztosan ezt a 32. héten csinálják. A 36. héten nem azt nézik, hogy farfekvéses-e? Szerintem utána már nem nagyon fordul meg, mert nincs helye.
Annyira érdekes, hogy egészen a 18.hétig nekem is fejvégű volt, aztán megfordult és a feneke van lefelé, vagyis egészen pontosan keresztben van bennem. Ezért sokszor bekeményedik a hasam, meg feszít széjjel.
Hát igen az 5ezer nagyon jó ár, de mondom nem a szülészeten csinálja, ott 10ezerbe kerül. De nekem tök mindegy hol van ez a 4D, ő a szakember, csak tudja hol jobb a gép.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Halihó !

Megjöttünk a 4D-s vizsgálatról !
Masi , ha kivizsgáztad magad és legközelebb frissíted a táblát , léci írd be hozzám , hogy baba neme : fiú, és Dani névre hallgat.

Ha már az értékekről volt szó:

BPD: 53.80
OFD: 69.90 ( na ez nemtommi :?: )
AC: 162.50
FL: 35.10

ma vagyok 22 hetes + 2 napos, de a gép szerint 21 hét+ 5 naposnak felelnek meg az adatok, viszont mivel azt már felfelé kerekítik , ( ?) nem módosítanak semmit, marad az okt. 22-i szülés.
Nálunk a súly :415g !!!!!
Nagyon büszke vagyok Danira , hogy ilyen szép szál legény , múltkor a 18. heti UH-n még csak 20 deka volt és 9 gramm.

Gabi : ne keseredj el , nekem is csak júli végén lenne vizsgálat, ezért is mentem 4D-re , mert már majd megevett a kiváncsiság , hogy mi a helyzet odabent .

Pusszantás Mindenkinek !

Kép
sheepy

Sheepy:
Gratulálok a tököshöz!!!
OFD: fronto-occipitális távolság, ha a baba fejét oldalról nézzük, a fej "hossza".

Kép
Kép
Kép
gabi39

atyam mennyit irtatok, nem bitrtam vegigolvasni, majd holnap
mindenkinek szep almokat :):)
bogyogyorgyi

Sziasztok Csajok!

Most ittam meg a koncentrált limonádémat, aztán bejöttem apával az irodájába. Egyébként pofátlanul előre kéredzkedtem. A pisimet meg elfelejtettem leadni, na mindegy majd a 2. vérvételnél. Csak el ne felejtsem akkor is!
Egyébként az asszisztensnek esze ágában sem volt beletenni a citromot, pedíg jól jött volna a segítség, mert még fogtam a szúrás helyét.
Egyébként kezdem magam egyre rosszabbul érezni. Reggel is tiszta ideg voltam, mondtam is, hogy inkább mennék szülni mint cukrot inni.
Általában a kicsi csak esténként aktivizálja magát, de most olyan izgága lett ettől a "limonádétól".

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok csajok!

hétfőn én is hallottam a híradóban, hogy júl. 1-től úgy néz ki enyhül a szabályozás, és a választott orvosnál szülhetünk.

Gabi,
így nem értem, miért fontos, hogy területileg melyik kórházhoz tartozol. vagy az orvosod van ebben a „szuper” kórházban? mert ha nem kell érte fizetni, én biztos a másikba mennék, ha az akár valamivel is jobb…
tényleg felháborító, ami a barátnőddel történt. én ezek után biztos nem adtam volna hálapénzt. nekem a hálapénz azt jelenti, hogy valami pluszt ad az orvosom, nem csak azt ami amúgyis elvárható pl. az ügyeletes orvostól is. az 50.000 szerintem itt Pestin is egy „jó” tarifa.

Ágica,
ha jól emlékszem, te is a szt. imrében fogsz szülni.
oda is jársz szülésfelkészítőre?

Nikita,
én is kaptam ilyen kiskönyvet, de még nem töltöttem ki a kupont.
és fogunk kapni még egyet a baba ápolásáról is – legalábbis nekem ezt mondta a védőnő.
Klára,
szerintem is jár mindenkinek, úgyhogy kérdezz rá a kiskönyvre a védőnődnél.
Mindenesetre az írásaitok után megint át fogom olvasni a feltételeket, mert jó lenne beváltani.

Sheepy,
gratula a fiadhoz. látod, csak kiderült.
papíron nekem se módosították az okt.23-at, de egy héttel idősebbnek saccolták. tehát remélem, kicsit korábban fog jönni ennél a dátumnál.

Adrinalin,
nekem nem okozott gondot a cukros lötty. egy egész citrom levét kifacsartam, és vittem magammal, majd beleöntöttem. így szerintem teljesen elfogadható volt… nem innám egész nap, de egyszer ki lehet bírni. meg vittem természetesen az előzőleg kiváltott glukozport is.
az előző leleteidet mindenképpen vidd magaddal, mert én azt az első alkalommal otthon hagytam, és nem csinálták meg a vizsgálatot, csak akkor amikor legközelebb mentem.
én két órát kibírtam pisilés nélkül, de külön nem hívták fel rá a figyelmem, hogy nem lehetne pisilni.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Hűha!

Mennyit írtatok :)

Én csak beköszönök, itt vagyok. Minden rendben. Tegnap xarul voltam nagyon, ma jobb a helyzet, már takarítok :)
Ha vissza tudok olvasni, akkor írok még.

Szép, klimatizált napot mindenkinek :idea: B
üngyi és Helénkéje :)

büngyike

Sziasztok

nem is tudtam vissza olvasni annyit írtatok én még mindíg a szívkontrollon görcsölök bár azt mondják nem kell.Tegnap voltam kinezológusnál nagyon jó volt.
Nem tudom ki írta hogy Miskolcon 5000 a 4D mert én megyek majd arra felé ha tudnál elérhetőséget adni bejelentkeznék.

Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
eszter26

Gabi!
De jó, hogy megnézhettétek 4D-n! még ha szégyenlős is volt a drága! A krém recept jó lehet, gondolom nem olyan büdi, mint az, amit én a dm-ben veszek
4 nagy uh van alapvetően, a 12. 20. 28-30. és 36. héten. Az, hogy közben a doki vagy védőnő megnézi, az más kérdés….de engem is behívta a miómám miatt a 15. héten, aztán a kórházból átküldtek a 16. héten mégegyre.
A felkészítőn azt mondták, hogy a 28. héten a baba fejlődési állapotát nézik, azt, hogy a test-fej arány hogy alakul

Cuki!
Csodálkozom a védőnőn, mert én sem tudtam volna magamtól a büfiztetést. Én kedden azt kérdeztem a szentimrében, hogy ha 5 szülőszobájuk van, mit csinálnak a 6. szülő nővel. Na erre nagy röhögés, és mondja, hogy hát a vajúdó szobában vannak….miért van vajúdó szoba is???? Babó nekem is most keresztbe van, a köldököm 2 oldalán van dudor, ha így megunja, akkor egy kicsit feljebb hozza a fejét, és akkor srégan csücsül. ÉS RUGDOSSA A BELEIMET!!!! Ejnye-bejnye

Sheepy!
És szép volta baba? Mármint emberi formája volt az arcának? Ja! És gratula akukachoz!

Ciripke!
Küldöm a sok +++++++++energit! Kitartás, és csak jó eredméynt fogaunk el! (különben visszaküldünk mégegy vizsgálatra!!!!)

Ági!
Igen, oda járok

Amikor bent voltam a korházban, hozzám bejött a doki, de a zárómat elfelejtette megírni, amiért ENGEM b@sztak le (egy nagyon hülye orvos)….gondolhatjátok! De szerintem lelkiismeretes doki, múltkor azt mondta, hogy annyira nem ért egyet a nagyon liberális dolgokkal, mert 100-ból csak egyszer ne jöjjön be a dolog, és akkor hogy számol el…szerintem teljesen igaza van

Farfekvés:
Azt írja a könyvem, hogy minden nap pár percet legyünk négykézláb, fajat le, popsit fel, mert akkor a baba meg akar majd fordulni. Most én ezt próbálom. Eddig semmi…de a 32. hétig senki ne aggódjon!!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok !

Ágica : az Apja szerint gyönyörű a gyerek , bár én még nem találtam annyira szépnek , mert még nincs a kis testén semmi hús, meg zsír, csak a csontjait mutogatta.
Viszont az arcán ledöbbentem , teljesen rám ill. apukámra hasonlít!

Linda : köszi a segítséget, átküldtem priviben 1 képet próbaképp, ha sikerül majd nézek másikat is.

Én még semmit nem találtam a kórházüggyel kapcsolatban , ami hivatalos és végleges + ránk nézve megnyugtató infó lenne, mindent csak halogatnak és feltételes módban közölnek ! :evil:

Büngyi
csak módjával azzal a takarítással ! Ma sem lesz piskóta az idő !
Én egész éjjel csak hánykolódtam az ágyban , vizes törölközővel a fejemen , mert annyira meleg volt, pedig már egy szál ruha sem volt rajtam .
Remélem hétvégére javul a helyzet , mert babakocsit szeretnék venni és nem vágyom kánikulában mászkálni.

Kép
sheepy

Sheepy!
hát igen...az apukák :D
milyen érdekes, kiváncsi leszek, én fogok-e családi vonást felfedezni a babában :shock:

nekem lecsökkent az alvásigényem 8 óra alá...gondolom a melegtől
ti hogy vagytok ezzel?

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Ismét írtatok :) Nálam sincsen klíma. A ventilátort is csak időnként kapcsolaom be, és gyakrabban tusolok, úgyis kenegetnem kell a babaházat :)

Tegnap szerintem a vérnyomásom vacakolt, lehet attól, mert nem ittam reggel meg a tejeskávémat???? Vagy a hidegfront???? ki tudja....
Minden esetre már túl vagyok a takarításon. Lightos volt, portörlés, felmosás, ágynemű áthúzása, ilyenek. Porszívózás, majd ha enyhül az idő :)

Sheepy! Most látom csak, hogy fiad van :) Gratulálok! Az én kiscsajom sem volt túl szép most pénteken, de nem aggódom, még tart a zsírszövetek építgetése :)

Eszter! Ne aggódj! Minden rendben lesz. Ezek a hülye műszerek kutyulnak mindig, és csak a biztonság kedvéért kérnek még egy vizsgálatot ;)

Húzok, lejárt a mosógép :x

büngyike

Sziasztook!

Túléltük :D
Sheppy Gratula a kukackához!! :lol:
Az alvással kapcsolatban pedig: Én szinte egész nap álmos vagyok,szerintem azért , mert éjjel alig alszom. Elaludni a meleg miatt nem megy, ha meg elalszom a párom olyan fél négy körül megy dolgozni és hát szöszmötöl,öltözik,kávézik stb. :roll: És ha nincs mellettem nem alszom olyan jól,óránként felébredek... :? Ez van.
Ellógok a melóból(én is bekerültem az irodába dolgozni kicsit)megyünk le a tóra pancsizni!
Szép napot!! :D [/b]
Vendég

hali!!!!!!!!!
most jövünk a dokitól,adatok:BPD:5,6 ,HC:18,9 ,AC:17,9 ,FL:3,6 BECSÜLT SÚLY: 477 GR . ÉS MEGINT LÁNYT LÁTTAK :lol: ,ÍGY APA MEGINT CSALÓDOTT,DE ÖRÜLT , HOGY MINDEN OK.A DOKI SZERINT HA MINDIG UGYANÚGY FEKSZÜNK NEKI A GYEREKGYÁRTÁSNAK ,MINDIG LÁNYUNK LESZ ,AZT TANÁCSOLTA 3 GYERKŐCNÉL VÁLTSUNK MAJD POZÍCIÓT :lol: EGYÉBKÉNT KONKRÉTAN RÁKÉRDEZTEM A TARIFÁRA,VIZSGÁLAT SIMA KÖZKÓRHÁZBAN NÁLA 3000 FT , ÉN CSAK 2-T SZOKTAM ADNI , SZÜLÉS 40000,DE ITT MÉG SZEKSZÁRDON OLCSÓBBNAK SZÁMÍT!!!!!
MEGDÖGLÖM ,OLYAN MELEGEM VAN ÉS ALUDNI SEM TUDOK :roll: [/b]
geosel.klara

Cuki!
ezek szerint sikerült kifehéríteni!
jaj de jó! gondoltam ám rád!

múlthét végén nekem is volt egy pancser napom. kezdődött azzal, hogy paníroztam, és az asztalra kihuppant egy tojásos comb. de ezt még senki sem látta, úgyhogy visszaraktam. aztán anyósom jött, erre én egyszercsak visszahuppantottam úgy egy husit a tojásba, hogy az kifröccsent a ruhámra, asztalterítőre, szőnyegre, padlóra. nem örültem neki...aznap semmit sem adtak a kezembe. mondtam is, hogy jól teszik, mert bizti legurulnék a tányérokkal a lépcsőn. persze minél jobban figyel az ember, annál inkább beüt valami...vannak ilyen napok...
még a párom nokia telefonját is sikerült lefagyasztanom, pedig 2 éve használja, és még nem csinált ilyet...

Ágica
Kép
ágica_26

Csajok, eleg ha annyit irok, hogy visszaolvasni sincs idöm benneteket, mer felmondott a titkarnönk es a reszlegvezetes mellett matol meg titkarnö is vagyok???? at kellett vennem a feladatait :shock: hat en megprobalom..de en is emberböl vagyok
:shock:
majd jövök..valamikor

pusszancs
Vendég

Írtam egy jó hosszút, erre elszállt az internetem :(

Na, Sheepy! Kaptál privit, nézd már meg!

Adrinalin! Irigyellek, jó lubickolást ;)

Ágica! Nekem szinte minden nap pancser napom van :-D Vagy kiesik valami a kezemből, vagy saját magamban okozok kárt. :roll:
Ma, pl. beütöttem a sípcsontom takarítás közben. Ismét egy ideig csak hosszú cuccokban járhatok :cry:

büngyike

Evu!
nagyon kell ennyit dolgoznod 40 fokban????????????????
és az a titkárnő nem véletlen mondhatott fel!!!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Klára! Nagyon jó árakon dolgozik a dokid!
És egyetértek vele, csak ki emlékszik már arra, hogy az előző gyereket melyik pozitúrában csinálta :lol:
Mondjuk én csak a biológust püfölhetem, ha a következő is lány lesz :oops:

büngyike

Büngyi!
Én is ilyen voltam, amíg a párommal nem találkoztam. Türelemre, és figyelemre tanított. Eleinte voltak nézeteltérések, és olyankor mindig leültünk beszélgetni, és elmagyarázta, hogy ha a dolgokra egy picivel több időt fordítok, nem fogom kiönteni, lelocsolni, beütni, eltörni, szétszakítani és odaégetni. Persze mindezt csak azért hallgattam, és fogadtam meg, mert a korkülönbség miatt tudom, hogy bátran hagyatkozhatom rá. És soha nem b@szogatásnak szánja a dolgokat, hanem építő jellegűnek.
Pl: (elnézést, ha már írtam) 2 hete a szülésfelkészítőn Gutman Orsolya szülészdoki (csak jókat hallottam róla!) azt mondta, hogy mosogatás közben a kismama lazuljon el, figyeljen a víz hangjára, és ne a mosogatásra….én ezzel nem értek egyet. Mert ha elkalandozik a figyelmem, akkor van, hogy elejtem a poharat, eltörik, és elvágom a kezem. Ha az ember mosogat, akkor arra figyeljen, amit csinál.
Lehet, hogy ez egy kicsit koravénül hangzik a számból, de túl kényelmes típus vagyok ahhoz, hogy arra figyeljek és azon gondolkozzam, hogy amit elrontottam, azt hogy hozhatom helyre. Persze a legrosszabb, amikor figyelek, és időnként mégis beüt a „ménkű”. Na attól hirigem van!
Szóval kitartás, és figyelem! No és jegelés a csípődre!
:wink:

Ágica
Kép
ágica_26

Klára !
Léci írd már meg mi az a tuti lánycsináló póz, mert tegnap Apa nagyon ,mikor megtudta,hogy nem kislányt várunk .

Egész este győzködte magát, hogy milyen előnye van ha fia születik , de mondta,hogy amint lehet azonnal áljunk neki Lilibabának is :-)

Büngyi :
Privit olvastam, válasz ment.
Lehet,hogy ez hülyeség , de ugyebár a fiú spermiumok gyorsabbak ,mint a lányok. Szerintem ha elég időt szánnak rá , meg lehetne állapítani ,hogy fiút vagy lányt tesznek az emberbe , sőt eleve van akinél ezt figyelik is , vagy nem ?

Cuki : asszem most sikerült elküldeni !

Úgy látszik mindenkire rájött a moshatnék :lol: ,
nálam is zakatol a gép, Dani meg ugrál az ütemre :-)

Kép
sheepy

juj Sheepy!
hát Te befelé növeszted azt a gyereket? :lol: mondom én... :wink:
nagyon szép ám a kép, csini vagy, gratula!!!! :D

kezdem szégyenleni magam az ígért kép miatt...de azért majd lesz belőle valami :oops: :oops: :oops:

Ágica
Kép
ágica_26

Klári : az " elszomorodott " szó kimaradt :wink:

Kép
sheepy

Nekem egy barátnőm azt mondta, hogy gyakrabban fogan fiú, ha a fogantatás napja egybe esik a nő termékeny napjával. Mert a fiú spermák gyorsabbak, de rövidebb ideig élnek. Ezért, ha előbb van együtt a pár, mint az a bizonyos nap, a fiúk elpusztulnak, és a lassú, de életképes csajok kivárják a sorukat, és ők termékenyítenek, akár 2 nap múlva is!

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica : kb. 2 hete készült ez a kép, azóta folyamatosan növünk ám :wink:
Na meg ruha nélkül látványosabb ám .
De előbb muti a saját fotót ,aztán meglátjuk :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klári neked viszont jól megnőtt a babád !!!!!!

Köszi Cuki , igyekszem !

Kép
sheepy

Szóval nem a póz a lényeg . Ez azért olyan illuzíó romboló ,ha napra programozva kell nekiállni, nem csak úgy jön magától.

Én az utolsó 3 hónapot így töltöttem, párommal már majd megőrültünk a naptárfigyelésbe, hogy egyáltalán megfoganjon egy gyerek. Olyanok voltunk, mint a robot : ha idő volt jött a menet , aztán meg a várakozás, hogy megjön vagy sem.

Kép
sheepy

sheppy:én is azt néztem hogy elég nagy a baba,előbbre is tette a szülés dátumát,de ez már nem számít nagyon , majd meglátjuk a végeredményt , szerintem tiszta anyja ,apja , ugyanis mindketten jó nagy darabkák vagyunk :lol: lánycsináló póz:::::anya :nyitott száj ,apa :csukott száj ,szépen lassan nyugisan ,utána lábak' feldobva' fél órát a falra . egyébként ha hiszitek ha nem,az előzőt is így készítettük :oops: :lol:

büngyike:szerinted jó árakon dolgozik a dokim ,ez komoly???????én meg még majdnem sokallottam :roll:
cukika:szép a poci
ja sikerült felsőt vennem a takko üzletben ,meg vettem szoknyát tesco gazdaságost :lol: ,de nem kismama ,csak afelsők , majd lefotózóm és felteszem ,ha több időm lesz,
még mindig döglődőm a melegtől :cry:
geosel.klara

Hali!

Ma megint szétdolgozom az agyam, annyi a munka a negyedéves zárás miatt, és persze minden hülye ügyfél ilyenkor találja ki, hogy neki még ez + az kell.

Sheepy: gratula a kukishoz, otthon majd beteszem a táblába és felrakom újra.

Hű!
Valaki írta a striák elleni csodakence receptet. Jónal tünik, de hol lehet venni aloe varat? Tudja valaki? Ezt kipróbálnám.
Valamelyik csoda lapon azt olvastam, hogy az E vitamin nagyon fontos és minnél zsírossabb legyen a kence.

Alvás?! Mi is az?!
Ma fél 4kor arra ébredtem, hogy kismuki rugdos, mondtam neki, hogy kicsit bújjunk apához, na abban a pillanatban úgy begörcsölt a hasam, hogy meg sem bírtam mozdulni.
Visszaaludni már nem tudtam így felkeltem tanulni, nyunyóka addig rugdosott még nem reggeliztem aztán rögtön abbahagyta.
Lehet, hogy kevés volt neki a vacsi.

Most meg hulla fáradt vagyok, de még 24 oldalt meg kellene tanulniom este.

Megyek gályázni, este felteszem a táblát.
Ha van kérés a táblával kapcsolatban írjatok.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

bocsi a helyesírásért, most olvastam vissza.
betudom a fáradtságnak.

Masi

Kép
masika

miért száj?
vagy ez olyan mint a vicc:
2 sperma beszélget - szerinted mikor érünk a petesejthez?
-nem tudom, most a gyomorban járunk...

Ágica
Kép
ágica_26

ágica26:nyitott szájat nem ara értettem hogy szájon keresztül fogant a baby :lol: :D :lol: :lol: :lol: hanem hogy munka közben én nem tudom csukott szájjal csinálni , ,mert vhol a hangot ki kell adjam :lol: :oops: így már érthető.részletesebben nem szeretném már leírni :lol:
geosel.klara

Kép
na szóval a nyitzott szájjal fogant lánykám :oops: :lol: :lol: :lol:
geosel.klara

kicsit homály a kép
geosel.klara

Ja! :shock: :shock:
hogy úgy!!!!
mostmár értem! :wink:

Ágica
Kép
ágica_26

amúgy én mindig azon röhögtem, hogy az egész lépcsőház számontartja a mi családi életünket, a hangok miatt...
léptem

Ágica
Kép
ágica_26

:lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: nem bírom a meleget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geosel.klara

Hali!

Felteszem a táblát, remélem minden ok vele.
HŰŰŰŰŰŰ!
Jól bevacsoráztam, ettem egy nagy tányér lecsót és 4 barackot.
Remélem kisbogyó ma már nem lesz éhes hajnalban.
1182445969.19.xls

Ne mék tanulni vagy valami olyasmi, már csak egy vizsga és végre vége a szenvedésnek.

Kép
masika

Na megyek akart lenni, ez ma már nem megy nekem :D

Kép
masika

Sziasztok!

Sheepy
Örülök, hogy már Te is tudod, hogy kisfiatok lesz! És a Dani nagyon jó név, nálunk meg ez van a családban, nővérem kisebbik fiát hívják így- aki már 16 éves lesz 25-én!!!Mikor elsőbe ment, kikérte a tanítónéninek, hogy ő nem Dániel, hanem Dani!Éna nővéremnél láttam 3 gyereket nevelnni, de már én is kijöttem a gyakorlatból. :D
Apa nálunk is lányra számított, ami engem is meglepett, vele szerintem könnyebben kifejezhette volna az érzéseit, a fiúnak majd mutatni szeretné, hogy ne legyen túl érzelgős.. ami valahol majd nem lesz baj persze
Amit Ágica ír a lánycsinálásról, azt én is hallottam, szeretnénk mi is így összehozni egy Barbarát majd. De Klára nyitott száj technikáját is alkalmazni fogjuk :D

Evu
Az én munkahelyemen mindig akkor van emberhiány, amikor valaki terhes és gályázhat 2 emebr helyett, kitartás! Mostanra nálunk megoldódott a dolog! De légkondi továbbra sincs és lehet, hogy nem is lesz, mert bonyolult a megoldása.....

Gerika
Szegedre jártam egyetemre- kb. 7 évig éltem abban a városban és imádtam a belvárosi mozit, a Grand Cafét. Amikor megnyílt a Szeged Pláza, ott én is életem legdübörgősebb filmélményét kaptam- az ott baromi hangos volt! Szabályosan féltem! Azért a mostani nem volt ennyire vészes, de mis is úgy döntöttünk, hogy dvd-re térünk át, most a Sherk 3-at akarom majd megnézni, lehetőleg az eredeti szöveggel.

Csajok!
Olvastátok már a Suttógó titkait? Szerintem nagyon parktikus tanácsok vannak benne. A bába válaszol mellett ez a 2. legjobb könyv szerintem + egy németből fordított szoptatóskönyv- amit az egyik legjobb barátnőm fordított.

Kidőltem mára, holnap pikniket szervez a suli, remélem nem főlünk meg a Margitszigeten!

Üdv

Évi

> Kép
evarga

Hali!

Olyan jót aludtam végre, tanulást félredobtam és már 10kor szunyáltam.

evarga: én láttam a shrekket eredeti nyelven és nagy csalódás volt, a magyar szinkronhangok toronymagasan verik az eredetit.
Bár a 3.rész elég gyengusra sikerült. Ott voltunk a díszbemutatón (Gesztesi bácsi Apához jár edzeni, így szinte mindere kapunk tőle jegyet)

Tegnap végre elkészült Apa honlapja nagy nehezen, nézzétek meg légyszi a felét Én csináltam, és a dizájner is én voltam. Kíváncsiak vagyunk a kritikákra, még lehet javítani.
www.farkasjanos.hu

Na megyek dolgozom egy kicsit, ma csak fél 3-ig vagyunk. Hála az égnek.

Masi

Kép
masika

Sziasztok!

Sheepy! Csak azoknál nézik a fiú-lányt lombiknál, ahol v.milyen genetikai betegség áll fenn férfi vagy női ágon. Egyébként tilos így szelektálni :)
Ja, és csini a pocid nagyon :) Még ha két hete is volt, akkor is ;)
Nekem különben photoshopban sokkal könnyebben megy a méretezés, mert ott több mindent állíthatsz. Igaz, most aperture-t használok, az is pofonegyszerű. Az a képnézegetőm, és egyben egy kis primitív photshopnak is megfelel ;)

Hangok??? :oops: Én a párnára hagyatkozom ilyenkor. Már előre kikészítjük :D

Eszter! Mennyivel idősebb a párod? Az enyém csak 5 évvel, de ő is ilyen kis tanítóbácsi :) Ja, és az előző kapcsolatom pedig többel volt idősebb, nem tudtam rossz néven venni, ha picit lehiggasztott.
Pedig kos vagyok, nekem nehéz minden részletre odafigyelnem :roll:

Masi! Nem irigyellek. Ennyire érzed már??? Az én csajom nagyon tud aludni és még többet is alszunk, mint régebben. Olyan cuki esténként csak finoman érezteti, hogy eddig én mozogtam, most ő helyezkedik :)

Klára! Nagyon édes Lilla baba :) És valóban olcsó a dokid. Ahhoz képest, hogy én mennyit fizetek :? El sem mondom, de nem akarok váltani. Sok köze van a gyerekhez ;)

Evu! A Shrek 3-ra mi is benevezünk :) A barátainkkal megyünk el, remélhetőleg mihamarabb. Csak még nem nézték meg a 2-t sem
:evil:
Tudtommal Shrek is apuka lesz, így nekünk éppen aktuális a mostani rész :D

Pusszancs mindenkinek és a pocaklakóknak !

büngyike

Masi!

Most látom a honlapot :) Gratulálok! Imádom a fekete designt :)
Kicsit zavar, hogy a menüsor is gördül lefelé, pedig nagyon praktikus dolog, csak szerintem itt nincs akkora terjedelem, hogy ez indokolt legyen.
És a főcímeknél a fejlécet, vagy mit, ahol a témákat kiírja, lehetne ugyanolyan pirossal nyomni, mint a keretet és a menüben a szöveget, mert így picit elüt az a ciklámenféleség. De ez csak az én véleményem.
Közben rájöttem, hogy Apa, nem a te apukád :) Ezek szerint nagyon fitt a férjed ;)

Nekem is van közöm egy honlaphoz:
http://www.intimtorna.net
Egy barátom készítette, és az én fotómmal van illusztrálva. Vagyis általam készített fotóval. Az eredeti terv szerint minden téma más-más orchideával lett volna illusztrálva, de a megrendelőnek nem tetszett, így csak egy fotóm került a nagyközönég elé :evil:

büngyike

Szépjóreggelt Mindenkinek!

Amúgy a nyitott száj azért fontos, mert a fiúspermák nem szeretik a zajt, csak a csajok?
Nahát Büngyi-Sheepy! Most már tényleg nem értem a nyitott szájat. Milyen szelektálás????

Büngyi!
Az én párom 16,5 évvel idősebb nálam! És nagyon jó! Ő fiatalos, én meg komoly vagyok a korosztályomhoz képest

Az én picim mindig hevesen tiltakozik, ha picit hasra fekszem. De most éjjel mondtam neki, hogy férjen el a maradék helyén, mert anya nagyon fáradt, és csak így tud jól aludni. Na ennek az lett a következménye, hogy kőkemény hassal ébredtem 4.15-kor…(de legalább addig aludtam) aztán magnézium, tejecske, majd hátravetettem magam, és szunya úgy-ahogy. Most jó.

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica! Nem szelektálni, vagyis nem úgy. Hanem nem szabad a mai magyar törvények szerint úgy válogatni az embriókat, hogy csak xx vagy xy kell. Kivéve, ha valami genetikai bibi van.
Így érthetőbb vagyok?

Annyi mindenkinek akarok egyszerre válaszolni, hogy irtó idétlenül foglamazok, ezt már észrevettem :)

Nyitott száj? Kezdek én is belezavarodni :roll:

Nem sok a 16,5 év, akkor, ha mindketten tudtok alkalmazkodni a másikhoz. Így bevállalható, simán.

Mi tudunk hason feküdni, ha az egyik lábamat felhúzom. Még napoztam is így. Különben a szopipárna ilyenkor nagyon jó. Ha puffadok, azért magam alá teszem, és belesüpped a hasam, nagyon kényelmes.
Kenguruból van, később pólyának használható, ha gondoljátok lefotózom. Még szülinapomra kaptam :)

büngyike

Hű Masi!
A honlaphoz nem értek, ellenben ami rajta van… :shock: :lol:
a popsijáról nincs kép? :wink: nekem az a kedvenc férfi testrészem :lol: :lol: :lol:
a párom is eljárogat gyúrni. kockás hasa soha nem lesz, de a háta és a karja nagyon szép. :D
szerencséd van, mert nekem a párom mindig azt mondja, hogy vagy kigyúrt, vagy pénze van...a kettő együtt nem megy :cry:
de akinek ez a munkája...kellemeset a hasznossal! :wink:

Ágica
Kép
ágica_26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: