Annee: +++++++++++++ Andrisnak, hogy bújjon ki ez az "ikrek" fiúcska... aki szereti a Mamáját bolondítani.
Gurgikám: most olvasom mi van veled, ez a fránya cukor, akkor most nincs nutella, mákos nudli és társai? Vagy lehet, csak keveset?
Ma voltam dokinál nekem 2 hete jóslófájásaim vannak, semmi hátkidugás csajok nekem kb. 2 hónapja kiteszi a hátát. Doki azt mondja, ha a hát és a has alja egyszerre furán görcsöl (mensis görcsök) az a jósló. Na nekem kb. 2 hete ez van, doki szerint kb. egy hónappal szülés előtt jelentkezik. Szóval akkor tervezetten 2 hét múlva szülünk, július elején.
Minden okés gyermekemmel, még mindig nagy, de nem lesz 5 kg (max. 4), pénteken találkozom szülésznővel és CTG... meg mindenféle vérvétel, vizelet, kenet stb.
Kisfiam nem mozog annyit, azt mondja a doki pénteken megnézi, mert elvileg nem jó, ha nem mozog 12 óra alatt 10x, minden mozgás, (rúgás, fordulás stb.) mozgásnak számít. Ennyi.
Megyek sóskát falni, meg nézem a sorozatokat, Szivvikém te Drága Anyuci most hogyan nézed a Hősöket? Van fontosabb is mi?! Irigy, irigy, de nemsoká én is csatlakozom.
Gudnájt csajok, csóközön