A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca :) köszi, nem tudom, talán, ha eddig nem jöttek melegkiütések, akkor ez nem az, meg aztán gyanús, hogy tegnap nem volt láz és doki néni is azt mondta, hogy láz elmúlása után jönnek a pöttyök. Készítettem még néhány felvételt, aztán majd megmondja, mi ez :wink:

Zsan :) oké, akkor majd ha szükség lesz rá, szólj, és küldöm az elérhetőséget :)

Indi :) nálunk majdnem ugyanez a sorrend, lábujjakon még nem láttam este, viszont lábszáron felfedeztem egyet-kettőt. Csak fura, hogy a fején is van, mert még azt is mondta doki néni, hogy arcon, fejen nem jellemző, szóval passz. De gondolom, nem lehet minden gyerekre ráhúzni ugyanazt a skatulyát ….. És viszünk szívesen, de sztem ez majd vmikor nyár végén várható. :roll:

Pocak :) Szia :D :D :D épp minap érdeklődtem Felőled. Írj egy kicsit magatokról légysziiiiiii :)

Nuk :) én még annyit tennék hozzá Curse mondandójához, hogy hűtőfürdőt inkább csak 38,5 felett érdemes csinálni, addig tényleg kúp és szirup. Nekünk a Nurofen bevált, illetve, miután semmi nem húzta le Máté lázát és veszélyesen magas volt, akkor Algopyrin-t törtem össze és adtam neki, ez csoda módon, szépen, két óra alatt levitt két fokot. De ez már csak végső esetben és szigorúan doki néni javaslatára történt( a dózis is!). Szóval, hőemelkedés sztem teljesen normális egy oltás után :)

Zsugyu :) Canna virágot én is, én is. Már mióta vadászok rá, minden árnyalatban…..

Rekuc :) akkor már minden jobb, mint volt ?! :)

Nuk, Rekuc :) én tegnap gondoltam erre, hogy hogy lehetséges, hogy ilyen jó kis branch gyűlt össze :) Én sokáig féltem beleszólni a dolgokba, gondoltam utálják az újakat…. és nem :D

Vica
vica94

Oké, Szrek,

viszek én is :mrgreen:

akkor felcsapok egy kicsit Pocak dublőzének, mert majdnem 1000%-ra veszem, nem fog írni és nem azér'.mert köpik reátok, hanem nincs ideje, ereje stb.
Mertmivel reggel 5-kor kel és legkorábban du. fél6-ra van otthon, ekkor usgyé a 3 gyerek+férjel való foglalkozás, Balu ezerrel pótolja a kimaradt szopikat, ráadásul éjjel is szopi, tehát fáradt. És nekünk olyan szépséges munkahelyünk van, ahol szombaton is nem egyszer van sok sok meló. Ráadásul férje érettségizik és így tanul a 3 gyerek mellett, most van a finisben!
Ha minden igaz, már nem sokáig maradnak Mo.-n, mert ősszel kiköltöznek családostul németországba és nem valószínű, hogy haza is jönnének egyhamar....ha egyáltalán. Majd ha a dedjeink kamaszkodnak, akkor szervezünk "látogassuk meg Pocakékat" projektet is :mrgreen:

És akartam tőletek kérdezni fontosat, de nincs energiám sokat pötyögni, úgyhogy holnap fogok kérdezni. :mrgreen:

szépséges, alvásteli, gyógyulós, csalogánydalos éjjelt mindenkinek!

csók

Macsek
macskanyu

Gyors bekukk, kicsit rídónli vagyok......

Curse,
Adél gyönyörűűűűű:)

Nuk,
38 felett tényleg nem kell lázat csillapítani. Egy kis hőemelkedés meg "belefér" Ne aggódj!!! a DS gondolatot meg tessék elhesegetni, irgum-burgum!!!

Zsugyu,
torták szuperek. Ügyes vagy ;) Rendelhetek majd egy katica alakút, vagy megírod hogy csináljam ? Te már rutinos vagy ;) néhány tízezret "sajnálok" kiadni egy tortára. De a Te alkotásaid ..... :P :P :P Nekem a vonat a nyerőőőő :D

ööööö.....
most hirtelen még mit is akartam......

Ja,

Flower,
üdv. itt :) Én Vastagné Évánál szülök nemsokára ;) Az elsőnél a dokim volt fogadott és a szülésznő (Éva) ügyeletes volt. De ügyeletesként is úgy bánt velem, mintha ezer éve ismerne.... Most ő lesz a fogadottam ;) Abszolút alternatív-párti. És mindenre válaszol ;) Amikor mentem "megbeszélni" a dolgokat, egy listát adott, milyen homeo bogyókat és mikor kezdhetem el szedni ;) Szóval, ha gondolod megadhatom a tel.számát ;) De ha vársz egy-két hetet (elvileg addigra meglesz a babóm) akkor "friss" hírekkel tudok beszámolni ;)

POCAK,
SZIJJJJJA :)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Deni :) standard és latin táncokat, a kedvencem a quick step volt a standardek közül, és szinte mindegyik a latinból :)

Votiv :) jó nehéz napod volt ma is. És Lili is ott volt Veletek? Az hogy a határon van, azt jelenti, hogy ezt még akár ki is nőheti, ha míg kicsi korában elkezdik a korrigálást?

Indi :) milyen igazad van, most hogy mondod... :wink:

Vica
vica94

Arwen???

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vazz... :mrgreen:
mikoron írtam a hsz.-emet, akkor még csak Szrek 22.12-es hsz-e volt általam látható.... :shock: :shock: :shock:
mire megjelent a pötyögvényem, addigra meg + fél oldal..... :shock: :shock: :shock:

és most pirulok, jóhogy ennyi kedves hozzámszólás maradt megválaszolatlan. ígérem, holnap mindenkinek, mert őrült fáradt vagyok :D

de Votivom,
ha minden igaz, akkor pénteken :mrgreen: de akkor nem köll felvigyázni, viszont kapsz muffint :mrgreen: most még megmondhatod, milyet kérsz... :mrgreen:

csóók

Macsek
macskanyu

Macs :) csalogánydalt hagyjuk inkább reggelre :) had aludjunk :) Köszi Pocakinfókat, sok +++++++ küldök nekik :)

És jó éjt mindenkinek,

Vica
vica94

Zsanci, szívemből szóltál. Én pl. 1,5 éve (Lorcival a pocakomban, mint utólag kiderüle) Párizsban voltam tanulmányúton. A cég küldött ki 5 napra. Lézengtem a városban, és borzalmasan éreztem magam, mert arra gondoltam, de jó lenne ezt megosztani a párommal. És a gyerekek annyira hiányoztak, hogy ott álltam a DisneyW-be vivő szerelvény előtt, és nem ültem fel rá. Végigbőgtem volna, mert mit szólna ehhez Beni, hogy tetszene ez Zsófkának. Szóval majd egy hétvégére elrándulunk valamikor 1-2 éven belül velük, és kettesben is vissza akarok menni, mert ugyi a Louvre milyen érdekes lenne egy 10-7-2 évesnek. Én viszont meg szeretném nézni, most kézlóbázva a kedvessel. Olyan sok csodaságot láttam, de francot sem ért egyedül. Csak nekem jobb, mert olyan anyukám, apukám van, akikre bízvást bízhatom mindhármukat. (tavaly is az volt a legjobb élményük, hogy ott nyaraltak 1 hétig. Vitték őket sokfelé, meg bicóztak, és lóbáltak a rét kellős közepén, befogva a 60éves papát a hámba és úgy lovacskázva, stb. Pedig 4 utcával odébb laknak, semmi extra elutazás nem kellett nekik. Csak osztatlan odaadó figyelem.) Így van esélyem rá, MAJD. Az idén maradunk a közelben, mert Lorci még olyan kicsi, sőt pont ma fordult meg a kobakomban, hogy őt elvisszük. Az meg hogy nézne ki? Kettő itthon, egy meg velünk? Jönnek mind és kész! Na, ezt majd még meglátom.
zsugyu

Mása :) 38 alatt nem tényleg nem kell..... jó fáradt lehetsz. Hogy vagy, hogy viseled ezt a meleget? És pocakod? És Orsi?

Na, tényleg el,

Vica
vica94

Ma voltam a gyerekdokinál és kértem beutalót ortopédiára.
Úgy látom, hogy befelé dől a bokája az Orsinak. És ma vizes lábbal végigsétáltattam a parkettán. Úgy látom lúdtalp ........ :( :? :(
Vélemények???
Foggalmam sincs miért ilyen csámpi.... :?

Vot,
Azért kel egy kis idő, mire kivizsgálják Istók szemét. De a végeredmény a fontos!!! Remélem mihamarabb megkapja a kis szemügéjét és hamar fog javúlni ;) Kis Herry Potter lesz ;)

Közérdekű!!!
Ma kinyomozta az egyik újságíró barátnőm, hogy a 22 ker. ben is adnak valami babakelengye támogatást :) Szociális alapon adják, vagyis a család anyagi helyzetétől függ.... De ha 10 ezret kapunk, akkor is...... ;) Nehogymá' ott haddjam, ha megkaphatom a zsét ;)
Egyébként ez ügyekben a családügyi és szociális osztályokon kell érdeklődni ERÉLYESEN!!! Mert az "aranyosak" az ilyen pénz juttatásokat nem verik nagy dobra........ :?
szmagdi

Vica,
Tényleg....... :oops: Tiszta zizi vagyok :oops: Szóval ,
Curse,
38 alatt!!! 8)

Egyébként jól vagyok.... :) Orsim is pörög ezerrel ;) Pocaklakó meg úúúúgy mocorog. Szerintem még nem akar kibújni....
Ja, és Orsi szombaton megy nagyszülőkkel lagziba ;) Mi is mentünk volna, de így szülés előtt inkább neee.... :roll:

Mása
szmagdi

Vica, akár úgy is kinőheti, ha semmit nem csinálnak vele. De ha meg tényleg kell vmit, akkor jobb, ha most, mert úgy tinédzser korára már vszínű nem kell majd szemüveg :) és nagyon aranyos a doktornéni, hogy egyébként meg fölöslegesen nem kínozná a gyerkőcöt egy szemüveggel (neki is van, talán ezért ilyen empatikus :D)

Liliróz csak a szemészetre nem jött, addig itthon aludt apájával, egyébként már tök útedzett szegényke, folyton kocsiban szoptatom meg hordozóban pelenkázom :? dehát tőlünk egy kimozdulás is minima félnapos...

Mása, most látom, Te fogsz legközelebb szülni :wink: már nagyon a finisben vagy, ez izgi :D drukkolok neked, hogy szép szülésed legyen!!! ha nem titok, megosztanád velem, milyen bogyókat ajánlott neked az Éva? kiváncsi vagyok :) és ha tudsz, írj egy sort, ha indultok a H-ba :) és mesélj, hogy van Orsika? az esésnek már semmi nyoma? és miket mond már? puszillak Benneteket :)

votiv 8)
votiv

Zsu,
én csak remélni merem, h egyszer majd ilyen nagyszülő leszek...
bár ahogy haladok, én leszek az a nagymami aki elől elfutnak az unokák... :lol:
pedig hűűű, de szeretnék olyan nagyon rendes, nem beleszólós, de segitős nagyika lenni...olyan, amilyenről én álmodom..
remélem nem felejtem el az álmaimat...

Macs,
csajodra én is szivesen vigyázok Votivval és a srácokkal, vagy legalábbis egy részükkel!!!!
csak szólj!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jóestét!

Curse, Adél milyen elegáns volt! A mosoly meg ellenállhatatlan! :)

Nuk, láz-ügyben mindent leírtak a többiek. Egyébként az új oltásokkal sokkal kevesebb baj/mellékhatás jár, mint a régiekkel. A Nagy többször volt lázas utána, meg nyűgös, a Kicsi meg sem érezte egyiket sem. Lehet, hogy csak melege volt Rékának.
És ez a hülye DS-para ilyen gyakori? (Nekem is volt.) Kizárt, hogy Rékának ilyesmi baja lenne, nyugi!

Macs, Mirka biztos legalább olyan eleven lesz, mint Füles.

Szrek, csórok egy kicsit a +-ból, olyan hülyén el vagyok kenődve mostanában, nem is tudom mitől... :?

Votiv, most láttam egy hírdetést: www.babaszemesz.hu, hátha érdekel titeket (én még nem néztem meg). Nekem csináltak már pupillatágítást, qva szar, nem csoda, ha Isti megzakkant kissé tőle!

Valaki írja már meg, hogy mi ez a relax, amit emlegettek, és lemaradtam róla (amikor várandós voltam)!
rídonli#

Mása, ilyen korban még nincs lúdtalp. Ezt egy nagyon neves (azóta nemzteközi kitűntetéses) otopéd főorvos/tanárúr/atyaisten mondta, akihez elvittem a két éves fiamat. Ismerős, és engem is ő kezelget. (egyébkét egy tündér) Azt mondta, javasolt a Siesta típusú cipő, de semmi más. 6 évesen találkozzunk újra, akkorra eldől a dolog. És eldőlt. Nagyon kicsi bokasüllyedése van, amit kezelni sem kell. DE: nagyon jópofa lábtornával tehetsz azért, hogy a boltozata kialakuljon:
- járjon sokat lábujjhegyen (legyen óriás), sarkon, külső, belső élen. A legfontosabb a lábujjhegy.
- ülés közben behajlítja a lábát, lábfejét a padlóra helyezi, a lábujjaival araszolgasson előre, és vissza
- és a legnyerőbb: ceruzát fogjon meg a lábujjaival. Ha már elég nagy és ügyes, akkor egyikből a másikba adogathatja. És caruzás lábbal is sétálgathat, stb. A többit már a képzeletedre bízom. Esténként jó móka. Ennél többet nem tudsz, nem is kell tenned. (persze ez szigorúan az én tudásom szerinti infó)

Na, mára ennyit belőlem.

Jó éjszakát minde(gy)kinek! :lol:
zsugyu

Zsu,
Eddig én szinte csak olyan emberrel találkoztam, akinek tetszett az Adél, mint név. Aztán most hétvégén vallotta be nagymamám, h valójában neki nem tetszik, már mint a név igen, de ilyen picinek hülyén áll :shock: De eccer Adél is nagy lesz :lol:

Deni,
Szívesen felajánlok egy grill napot Nektek, de bárki másnak is itt a topikban :D Hely van nálunk, sokan elférünk. Az egyedüli problémám az, h én nem tudok grillezni (Apa csinálja mindig), de ha vki bevállalja, akkor hajrá :wink:
Szomszéd ügyben megértelek :evil: 10 után már csendháborítás, nem? :?

Votiv,
Hogy hogy napközit keresel? Bocsi, ha már írtad :oops: Tesómnak is volt korrekciós szemüvege, szerencsére neki is sikerült kinőnie :D és köszi :oops:

Mása,
Hú, már neked is csak egy hét van vissza hivatalosan :D De izgi :D

Kép Kép
curse

Votiv,
Caulophyllum C30 :36 héten heti 1 x 5 golyó
37 iiken heti 2 x 5 golyó
38-kon 3 x.....
39-ken 4 x.......
40-ken 5 x 5 golyó
és utána napi 5 golyó.....
aztán Cimicifuga, ha elkezdődnek a fájások (de ezt telefonon megbeszélem vele)
Arnica C30 esetleges sérülések, horzsolások gyógyulásának elősegítésére....
Írt gátmasszázsolajat is, de azt nem vettem, mert lusta vagyok használni. De, szerintem szülésnél talán Éva fogja. Ezt nemtudom..... :roll: Meglátjuk ;)
Orsim már folyékonyan beszél és mondókázik, meg énekel ;) A "mókuska, felmászott a fára" a kedvence :mrgreen: Imádom a kis csrfeskémet ;) Mellesleg ő is bárkivel elsétál.... Írtó barátságos.... De ez nem baj, szerintem. Majd kinövi ;)

Mása
szmagdi

és köszönöm a bókokat csajom nevében :D végre alszik, de kivi vagyok meddig :? lefeküdjek vagy sem? egy óra alvás után sokkal rosszabb ébredni :?

Kép Kép
curse

azt hiszem inkább megyek aludni, hátha csoda történik :D jóccakát Mindenkinek!!!

Kép Kép
curse

Enyim is alszik, és nem adtam be neki az antibigyót. Egész du.nyűgösködött, és ez átragadt a Nagyra is. Kénytelen leszek felébreszteni szegényt a gyógyszer miatt. :evil:
rídonli#

Zsugyu,
köszönöm a tornatippeket :)
Én is arra gondoltam, hogy nem O. az egyetlen gyerek, aki csámpi. De azért ha meg lehet előzni valamivel (talpbetét, ilyesmi) akkor nekivágnék..... :roll: És, képzeld, rengeteget jár lábújjhegyen.... mégi telitalpú lábnyomot hagy, mint egy kacsa :? :? :?
És a tornatippeket elmentettem. Csnálni fogjuk ;) De kivi vagyok, mit mond az ortopéd :?

Curse,
nekem olyan érzésem van hogy még úgysem szülök ;) Úgy hogy nem csinálom itt a feszűltséget ;) De szólok, ha valami elkezdődik...... :)

Mása
szmagdi

Ja,és
Zsugyu,
általában mezítláb jár ...... Állitólag egészséges :roll:

Deni, sövénynyírás, kalapálás :evil: :evil: :evil:

Asszem megyek aludni......

tsók mindenkinek ;)
szmagdi

Rídonli, nektek sem árt egy kis +!

és mi is jártunk úgy, hogy a stodal feloldotta a hurutot, de nem szüntette meg a köhögést, akkor egy másik szirupra váltottunk, már nem emléxem, melyikre, de szintén vény nélkül, és attól végleg elmúlt. na de most jó sokat segítetem, még a nevét se tudom :oops:

Curse, nálunk is volt ilyen, hogy látszólag ok nélkül felriadt, sírdogált Isti. csak tippeltünk, hogy rosszat álmodik... vagy a fogak...? de az sem lenne csoda, ha a meleg miatt nem aludna jól szegényke. azért remélem ma jó éjszakátok lesz :)
és valójában nem napközit és a legkevésbé gyermekmegőrzőt keresek, csak ez van itt mifelénk :? az óviba esélytelenek vagyunk még pár évig, de Istinek NAGYON kell a közösség, és már a fejlesztő is kevés, emellé még kéne legalább heti 1-2 nap közösségben, mondjuk szeptembertől... de kezdek rájönni, hogy az csak vágyálom, hogy olyan helyet találjak, ahol úgy foglalkoznak vele, mint a fejlesztőben, és egész nap...

Mása, köszi a homeós listát:) Orsika olyan édes lehet, én nagyon csípem a kis cserfes csajszikat :) és tényleg csámpás? avgy csak lúdtalpas? azt tudom, hogy nem szabad hagyni, hogy a két lába (pontosabban a bokája) közé üljün be a gyerkőc, mert az nem tesz jót. egyébként meg Zsugyu tök jó dolgokat írt!
a torna klassz dolog, a fejlesztőben vattát tépkedtünk kis darabokra, azt kellett a gyerekeknek lábujjal felcsippenteni :lol: irtó jó móka! meg babzsákot tettünk a lábfejükre, és azt emelgették, vigyázva, hogy le ne essen. és sok múlik a jó cipőn is! van egy magyar Siesta-utánzat márka, a neve Maus, nagyon jó cipőket csinálnak, ortopédiailag és minőségileg is szuper, a fejlesztőben is ált. ezt ajánlják, és nem utolsó szempont, hogy feleannyiba kerül, mint a Siesta.

votiv 8)
votiv

huuu Pocakek tenyleg el fognak menni?! :? hat egyik szemem sir masik nevet: mert ugy mar vegkepp eselytelen lesz talalkozni veluk :cry: szip, viszont biztos azert mennek, mert ott jobb lesz. remelem. meg kivanom :) de hianyozni fognak. mar most is

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Mása, én is úgy tudtam, hogy jó a mezítláb, de aztán több helyről hallottam, hogy a "lúdtalpasoknak" csak rosszabb, ha sík talajon pl. kövön vagy parkettán mezítlábaznak, mert ellustulnak az izmok, és a legjobb, ha "durva" talajon edzik a lábukat, pl. kertben/homokozóban járjon csak mezítláb, otthon pedig cipő kéne bentre is - ezt viszont mi se tartjuk be :oops: :?

na lehúzom magam, jó 8
votiv

Szép reggelt mindenkinek :)

Votiv,
mi a véleményed a homeószerekröl??? (Te járatos vagy benne ;))
És a talpacskákról nemtudok pontosat mondani :( Az tény, hogy teletalpú a lábnyoma :? És ez a " bokaközé ülés" az olyan guggolás??? Mindenképp elviszem dokihoz, aztán majd ott megmondja a tutit :? Lehet, hogy teljesen "normális" a lába. De, sajnos én nem érzem így....... és az ilyet általában egy anyna megérzi :roll:
Istóknak tuti jót fog tenni a társaság ;) Olyan szomorú hogy az ember nem talál egy "normális" helyet a gyerekének :? És magánovi, heti egy-két alkalommal???? Vagyy hülyeséget kérdezek? :oops:
Ezt a Maus cipit a corában lévó mittomén milyen cipőboltban lehet kapni??? Azt hiszem Rylie mondta, hogy Ti is ott veszitek.

Na L reggeliztetni :)

Még valami:
Macs,
akkor mejd "különjárat" indúl Németbe Pocakékhoz :lol: :lol: :lol:
Babanet- Pocak járat :mrgreen:
szmagdi

Sziasztok!

Ugyan nem vagyok híve,hogy idő elött beszéljünk róla,de mivel valóban remek társaság van itt és szükségem is lesz Rátok nagyon,megmutatom a titkomat :shock: :
Kép

Ez csak szimpla tény még,ezért nem kérek nagy örömködést most.
Viszont nagyon be vagyok sza@va,a pozitív energiák jól jönnének :wink:

petergabi

GabI :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ hegyek ;) és egyenlőre nem mondok semmi mást ;)

Mása
szmagdi

GABIIIIIIIIIIIII!!!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

:D
szrekuc

Gabi,
HŰHA!!!! :lol: :lol: :lol: És +++++++++++++++++++++++++++ minden mennyiségben :lol: És mesélj, hol tartasz? +teszt?
kisün

Gabi!
Hűha!!!!! De jó!!!!! (Ez csak kis örömködés volt, ugye még belefért???)

Móni
Kép
Kép
monisa

GAbika :) Innen a déli ahtárvidékről is sok szeretetet és +-t küdünk és alig várom, hogy láthassunk végre!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most megyünk bótba, aztán remélhetőleg jön ma Kamilla hozzánk pancsolni, eresztjük a vizet a medencébe! Ha valakinek kedve támad szaladgálni/kutyát loboncolni/hintázni/homokozni/pancsolni a mai napon, jöjjön hozzánk! Sütni-főzni is lehet.

Csókolunk muindenkit, telefont viszem

Ja, ma fél 2 körültől a Civil Rádióban környezettudatos mamák rovat lesz velünk :wink: telefonos konferenciát tartunk élőben :)

Szép napot!!!!

indianyo

Rendesen eltűnt amit írtam.

Gabinak :) :),

Indinek: naná, h mennénk akkor is, antól inkább nélküle, hadd szokja a ded, milyen gonosz ez a világ. ;) ;) ;)

Nuknak már megmondtátok, dettó. (Lázkérdés)

Curse
szépek vagytok, meg minden. :)

Szrek,
nem tom, merre, de valahol Budaörs felé lehet tán, mert arra szoknak kimenni a tanpályáról a népek, de egyébként passz, valszín a city-be is benézünk majd, egyenlőre örülök a rutinnak és a nyááárnak, és majd folytköv. :)
Ööö, a többit sztem csak az előnyaralás után.
neet
neet

Gabi, huha! megis?! ;) aztan nehogy vegigaggodd! majd mi drukkolunk ;) :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Indi,
ugye láttad a ;) -kat a végén? Egy tapodtat se mennék nélküle, ha nem szeretné, és a bölcsiből is kiszedtem volna, és akár a sulit is otthagytam volna!!!
neet
neet

Gabiiii,
:D :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ !!!!

Megyek Fülest futtatni, majd jövök :)

Neet,
jó vezetést!!! csak ügyin!!! :D:D:D:D
macskanyu

Sziasztok!!! :D :D
Hazajöttünk tegnap :D saját felelösségre... dokinéni kicsit szivozott velünk, de tuléltük.
Zsan, Neked is alá kellett irni olyan nyilatkozatot, hogy saját felelösségre engednek ki?

Mindenkinek NAGYON KÖSZÖNJÜK a rengeteg drukkot!!!!! nagyon nagyon jol esett, és éreztem hogy szurkoltok :) :)
késöbb irok, most még csomo rendeznivalo meg intéznivalo van.
pusziiiii

KépKép
fibi

Szia Fibi! Éljen az otthon és most aztán pihenésre és örömködésre fel! Azért egy-két fotót de elnézegetnék :wink:

Neet :) Kaki net nem láttat semmi jelet, de szavadat se hinném, ha nem tudnám, hogy van ott sok kacsintós meg szélesszájú röhögős szmájli hehehe hihihi

indianyo

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon volt időm mostanság olvasgatni Titeket, ahhoz meg nem volt pofám, hogy csak magunkról írjak! :? :)

Fibi!

Nagy nagy gratula Nektek!:):):) Írtam privit is!

Magdi!

Mennek a drukkok!:) Már nagyon a vége felé jársz!

Arwen!

Betörés!:( Jaj, de pocsék dolgok ezek! Nagyon sajnálom!

Votiv!

Szemészet!:(

Neet!

Vezetéshez drukkok!:)

Bocs, akinek nem írtam, de most csak ennyit tudtam olvasni!
Otthon most nincs netünk, nagynénéméktől írok!

Kicsit rólunk:

Sulinak vége, így most nyári szünetezek.:) Megvan az új helyem, (elvileg) 2 óvodát kapok az autista tagozat helyett, ott kezdek majd szeptembertől.

Timi jól van, bár múlt héten megint beteg volt, de ezt már kezdjük megszokni. Úgy néz ki szobatiszták lettünk. :D Bár bölcsibe még nem tudom kipróbáljuk-e. Kaka így most csak 2-3 naponta van, mert bilibe nem megy olyan könnyen, mint a pelusba. :roll:

Páromnak úgy néz ki nem jött össze a társasházkezelés. :( Már tényleg nem tudom mihez lehetne kezdeni, annyi mindent kipróbált már! :( :( :(

Én meg nyárra keresgélnék valami munkát, de nem nagyon találok! Valami gépelési, vagy titkárnői vagy gyerekfelügyelői dologra gondoltam! Szóltok, ha van valami tippetek? Köszönöm!!!

Beteg babáknak jobbulást!
Sok puszi mindenkinek! Majd még jövök és akkor ígérem olvasok is!

ILdi
ildi76

Fibi,
Sziá :D De jó hogy otthon vagytok! És én is csatlakozom Indihez : képet léccííí :P

Ildi,
Örülök hogy bejelentkeztél :)
Szobatisztasághoz hatalmas gratula :)
Nagyon sajnálom hogy nem jött össze a társasházkezelés :( Sajnos nekem nincs tippem munkaügyileg, de majd hátha valaki tud okosat mondani.
Mindenesetre mennnek a +++++++ok Nektek! És remélem végre sikerűl megoldást találni. Nagyon drukkolok!!!

Lányom bealudt, én meg pihenésképp kitakarítom a fűrdőszobát, meg felmosok ;)
szmagdi

Meg főznöm is kéne ............ :?
Karfijol lebes lesz ;)
meg még nemtommi............
Na L
szmagdi

Szia Fibi! Gratulaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Bálint mit szól Ábelbabához? A többiek már emlegették, hogy nagyon szép szülés volt.

Arwen régen írtál!!

Asszem belépünk a fognövesztők klubjába, alul megjelent egyszerre 2 kis fehér vmi.

Én is L, próbálok úrrá lenni a kuplerájon......asszem vissza kell vinnem a kölköt a kertbe, mert itt csak szétszedi a lakást. A játszótér ebben a melegben nem játszik. (Csak az a bajom, hogy Apa nem tud velünk jönni, mert sokat dolgozik, és tök egyedül lennénk.)

Magdi, jó főzést, karfijoleves finiiiiiiiiii!
rídonli#

sziasztok,
Gabi,
++++++++++++++++++++++++++++és sok sok puszi!!!!!!!!!!!

Fibi,
nekünk nem kellett aláirni semmit, úgy rúgtak ki, h öröm volt nézni... :wink:
de tényleg! Ki volt a gyerekdoki? Olgi vagy BP anyukája???
mert minket BP anyukája engedett haza...és NAGYON örült, h megyünk.
Igaz, Meme pont mint a bátyjai, több súllyal jött haza, mint ahogy megérkezett, és csak két napig voltunk. Lehet, h nálatok volt súlycsökkenés???? :roll:
egyébként ettől nem kell tartani, Ábel egy álom baba, ez látszott rajta akkor is... :wink:
Bálint????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csajok!

Éreztem,hogy megírhatom nektek!Annyira jólesik,hogy így reagáltatok rá.Itt bőgök,mint egy taknyos gyerek :roll:
A családnak még nem mondjuk,sőt a gyerekeknek sem.Elvileg pénteken megyek a drága BS-hez,ha neki bírok indulni.
Tegnap felhívtam,miután teszteltem egy +-at és kérte,hogy minden képpen menjek hozzá.Mondjuk sokat nem fog látni még,de kíváncsi vagyok,hogyan tudjuk megoldani a vizsgálatokat.Szeretném ha a zömét esztergomba letudnám. :roll:
Egyébként már 1,5hete éreztem,pont mint Lilikét anno Votiv :wink:
De mostanra már minden jele mutatkozik,ramatyul vagyok.
És az egész életünket újra kell gondolnunk,lévén jövő hónaptól dolgoznom kellene :shock: .
Na de pár hét és talpraállok! :wink:

Fibi:
sziasztok! :D

petergabi

Macs: kösz :P

Curse: szerintem a meleg miatt nem alszik Adél, keresztelős képen szépek vagytok!

Deni: enyém Anyám is falhoz akart csapni amikor piciny ded voltam és csak óbégattam, és drága jó nagypapám "mentett meg", hogy dehogy csapod, add csak ide - és ő ringatott tovább :)
de szerintem aki ténlyeg komolyan megteszi amit gondol annál más bajok is vannak :roll:

Vica: melegpötty? Kamilla is tele van, főleg pelusnál és a hátán meg a mellkasán, tiszta smirglis a bőre :(
versenytánc :o wáúú dejóóó és Apjukod is tud táncolni, mertha igen akkor irtó zöldre irigykedem magam azonnal!! :lol:

Nuk: képzeld van olyan bariném, akinek a védőbanya azt mondta, hogy minden oltás után azonnal adjon kúpot - megelőzés céljából :o és a lány adott is :? Szóval TE jól csináltad, hogy először körbekérdeztél ;)

Pocak: :P Szia! Drukk, hogy Apafej ügyes legyen és ha mentek No-ba akkor találjátok meg amiért mentek! +++

Zsugyu: köszi, igy már vágom a dolgot ;)

Indi: nőgyogyó projekt alatt nem értem, hogy mit gondolsz még bele?? :roll: Mi majd télen állunk neki ketteske-projekthez, tudod Kamillának fel kell jönnie a 4.-re egyedül 8)

Votiv: :shock: árak!
Ildi: esetleg nyissatok Bián egy gyerekfoglalkoztatót!!!

Mása: wow minnyá szülsz!! :o :D

Zsugyu: siesta :? ja 10e ftért....bakker miért ilyen drágák ezek!! :cry:
elmentünk a Maus lelőhelyre, de az én lányom lábára persze ezek az elől csattos cipők nem jóóóók, még véletlenül se :(
és a Falconból meg nem volt méret, és a többiből se, igy csórimnak nincs még szandija és a félcipit meg szerintem már kinőtte :? na majd most hétvégén újra cipővadászat lesz!

Votiv: lábközé beülés miért is nem jó??? :roll: Kamilla gátüléssel kezdte az üldögélést, és még most is sokszor úgy ül, hogy hátra van csapva mindkét lábszára azaz beül a bokája közé.

GABI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++

Fibi: ÉLJEN Otthon! Képeket!!!

Zsan: asszem valóban van olyan hely ahová én sem vinnék gyereket, és nekünk is tök mák, hogy Anyura nyugodt szívvel rá merem bízni a dedet!
Szerintem is kell egy kis felöltődés külön is, de nem most még, majd amikor már nagyobbacska lesz!
De spec én nem fogom erőltetni neki a gyereklágereket, mert magamról tudom, hogy én kb 13 éves koromig annyira de annyira úútáltam őket!!és még meg vannak a leveleim, hogy Anya gyere értem ! és Anya sose jött értem és az nagyon szar érzés volt :cry:

Indi: gyüvünk csak ded alvad, aztán eszik aztán indulandusz!

Rylie
rylie

GAbi: a gondolkodás és átszervezés legyen a legkisebb bajod a 40 hét alatt !
és ez olyan izgiiiii (és megállom, hogy ne tegyek smájlit-pedig most nagyon nehéz ezt megállni)

R
rylie

Petergabi sok+, minden rendben lesz! :)
rídonli#

Curse,
elég jófejnek tűnik a nagymamád, ha ahelyett, hogy jól besértődött volna előre, hogy milyen nevet adtok már, és inkább legyen Izolda Eufrozina, inkább pironkodva vallja be, hogy neki ez nem annyira... :lol: Adél név egyébként nekem is bejön :wink:

Gabi,
jól értem, hogy akkor ez nem kifejezetten terv volt? :lol: EZEK a legszebb véletlenek :mrgreen: és még mindig hajrááááááááá

Nuk,
mindent tudsz :)

Zsugyu,
ezek a torták (sajna nagyon éhes, kopogó szemű, szájátnyalogató szmájli nincs) :mrgreen:

Mása,
bokasüllyedésről én is azt tudom, amit Zsugyu mondott. De nyugodtan vidd el ortopéd orvoshoz, max. megnyugtatnak, hogy semmit sem kell vele csinálni :wink:

Votiv,
ezek szerint Istinél felmerül a korrekciós műtét lehetősége? Jól értem? És Liliróza fasza kiscsaj, de a második gyerekek már gyárilag ilyenek :lol:
Bölcsiszerűség: igazából az ára mellbevágó :shock: Barátnémék hasonló intézménybe hordják a kisfiúkat, Tbálinton, hasonló árakkal, de ott lehetséges pl. heti 1-2-3 nap is (ugyanazokon a napokon). DE az az elmondásuk alapján szervezettebbnek tűnik :? Ha akarod, megírom a nevüket, lehet, hogy van internet-oldaluk is.

Fibi,
hurrá otthon! Pihenj-szoptass-bálintozz, aztán kérjük a szüléstörténetet :mrgreen:

na ezt elküldöm...
kisün

Mása,
ami persze lemaradt: HAJRÁ!!!!! :lol:

Arwen,
neked is :lol:

Curse,
fehércsipkés Adél egy tünemény 8)

Deni,
nálunk szemben tetőt bontottak reggel 6-kor :shock:

hopp egy ébredő Marci
kisün

Gabi,
én is szept-okt körül kezdtem volna el dolgozni...és akkor jött MEME...
és ma is pont mondtam a barátnémnak, h olyan hálás vagyok ezért a pici fiúért, h szavakba sem lehet önteni!!!!!!!!!!!!!!!!!

és érdekes, nálunk is megoldódtak a dolgok valahogy!!!!

remélem még egy kis +++++++++++++++++++++++++ segit nektek!!! :wink:
kiváncsian várom mi lesz pénteken!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: