A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

JoviKép
Drukk megy mára. Biztos a doki megmondja, hogy mi az a tojásfehérje. Ahogy tudom nem a Betadine-tol van, mert az jod-alapu hüvelykúp, amit fertõzésekre szoktak adni. Én ugy tudom, hogy fertõtlenítõ, de teljesen lerombolja a hüvelyflórát is, ezért gyulladásokra már nem adják.

Dorisnak gratulálunk! Úristen 10 petesejt az 10 tüszõ minimum. Hol fértek el ? Tudott még menni velük?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Gitta! Még egy kicsit szerettem volna ebben a táblicskuban maradni, de ha már áttettél ne változtassuk. Kép Remélem ezután sem lesz semmi gond.
Azt a múltkor olvastam a frissben, hogy a Panka már megszült, de nem emlékszem, hogy fiú vagy lány lett. Kép
Alma viszont biztos örül, hogy újra 9 éves lehet. Kép A kettes egy kicsit elcsúszott!
Jovi! Drukk a HSG-hez! Kép
Lányok! Én is egyfolytában aludnék. De azért a holnapi talin próbálok üde és friss lenni. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Jovika!
Úgy legyen, ezen már én is gondolkoztam, hogy mit kezdek akkor majd a mocival. Kép

Drukk a HSG-hez! Jól sikerüljön! A betadine fertõtlenítõ hatású.

Krissi!
Ok! Kép De mi van, ha már a pociban velem fog repeszteni? Azt vajon meddig lehet? Kép

Doris!
Gratula! 10 petécske! Jujjj, tuti ikres hónap leszünk! Kép

Andi!
A kedvedért dobom állandóan a babás tablicskut is! Tényleg elírtam, jót mosolyogtam rajta! KépSemmi gond nem lesz, ne izgulj! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

KRISSI:a GYNEV mellet lehet babát gyártani. Sõt!!
CAT:köszönöm a leveled, hát akkor nincs más hátra mint a TALI!!!
JOVI:remélem nem fájt!
GITTA:csatlakozom Jovihoz - ha rögtön jön a baba - minõ bosszúság!Kép-legfeljebb eladod.
LUJZÁRÓL tud valaki?
Virág
Virág

Sziasztok Lányok!
Végre én is itt tudok lenni. Ezen a héten sok munkám volt, de azért nem vittem túlzásba a tempótKép

Holnap taliiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép JupiKépKépKép
a végleges talis lista:
Virág
Andi
Cat
Orsi
Krissi
Zsé
Alena
Leone
Hurki?
Marcsi?
Bogár

LányokKép
Ma voltunk megint doki bácsinál és ott volt már a kis minimanónk isKép Nagyon örülünk a kispapivalKép

Én is tudnék aludni egyet, pedig nemrég keltem felKép Holnapra kialszom magam ígérem.
Már nagyon várlak Benneteket és remélem, hogy mindenki nagyon jól fogja magát érezniKép

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

GittaKép
Most látom én is, hogy benne vagyok a kismamis táblábanKép Bízom benne, hogy továbbra is minden rendben leszKép

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Bogár!
Te azért vagy benne, mert a másikban nem szerepeltél, és valahová csak fel kellett írnom a jóhírt! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!
LeoneKép most telefonált, hogy jön a férje is.
Netközelbe nem tud jönni, de KrissiKép neked üzeni:
"Mi mégsem Zsé kocsijában megyünk, így ha jön a férjed lesz helye"
KrissiKép szólj Te is a férjednek, és mindenki, aki még szívesen hozná...
pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

KarmenKép

Ma kapod vissza Õket, igaz?Kép Gondolok Rád!

CatKép

Remélem nálad is minden oké. Hétfõn kiderül mi az ábra?

Lányok!

Tegnap este szúrkáltak a petefészkeim. Rámásztam apucira, de a hõm nem ment fel csak 2 tizedet reggelre a tegnapihoz képest. Most még jobban fáj a hasam, szerintetek a fickók kibírták mostanáig? Este már fel sem keltem utána.

Csutka
Csutka

BogárKép
A papus már kimenõt kapott holnapra, és programot szervezett, mert azt beszéltük, hogy "puttony" nélküli a buli. Szerintem LeoneKép férje mint 1 szem pasi lehet, hogy nem fogja jól érezni magát.

CsutkaKép
Hõm: 37,1
A fiúkák simán elvannak akár 48-72 óráig is. Fõleg ha nem keltél fel utánna. Nem mindenkinek megy fel hirtelen a hõje, nekem is korábban 3-4 nap is volt míg elérte a 37-t. Azért 2 naponta akciózzatok, mert kell a kifáradt fiúk helyett a frissítésKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép
Lányok, farmeros buli lesz, vagy kiöltözõs? Zsével nem tudjuk eldönteni.

BogárKép
A férjecském már programot csinált magának, mikor mondtam, hogy csak csajok leszünk! Tényleg, kispapád is elbujdos???
Leone férjét meg majd szórakoztatjukKép

VirágKép
Köszi az infot G.-rõl!

Tényleg, mi van Lujzával??

Krissi
krissi

GittaKép
Vegyetek motort, ha azt szeretnel, legalabb kabalabol is.Kép En szoritok hozzaKép
Irj at a kov ciklus 6. napjara, bar igazabol nem tudom mi a helyzet. Barnaztam ket-harom napig egy minimalis verezgetessel, bar a barnazas sem volt tul sok. aztan annyi, mensinek hire hamva sincs. A hom meg 36.4-36.5. Most nem tudom mi van??? Van valakinek hasznalhato otlete???

KarmenKép CatEyeKép
Nagyon szoritok, hogy most sikeruljonKépKép Ikreket varunk Toletek! Vegulis mindegy, hogy ketto vagy harom nem?

CsutkaKép
Meg azert probalkozzatok, igy nagyobb esellyel varhatod a ciklus vegetKép

KrissiKép mail ment

Jo talizast a hetvegere!!! irigy-irigy ezerrelKép

Vica
vica72

VicaKép
Már el is olvastamKép

Nem vagy te babás, te lyány???????

Lehet, hogy már a harmadik fázisban vagy, amikor nem olyan magas a hõ? (most lehet, hogy hülyeséget írtam.) Végy egy tesztet, azt ajánlom!

Pussz:
Krissi
krissi

KrissiKép
Szigorúan farmeres buli lesz, és én is pasi nélkül érkezem.

A harmadik fázisban még magasabb a hõ, mint a másodikban. Néha 37,3-37,4-t is eléri. Nézzétek meg BogárKép görbéjét.

Kész van már a gyümitorta? Az én almásom már itt illatozik a konyhában. Már alig várom a holnapot!!!!

VicaKép
Köszi a drukkot. Ez a nyomott mensi nem amiatt volt, hogy nagyon vékony volt a nyh-ád ? Nekem is volt korábban sokszor ilyen.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Szerintem én elszúrtam a gyümitortám tésztáját. Asszem jóóóól megsütöttem! Kicsit keményke lesz, nem baj? Ha villával nem tudjuk átvágni, majd harapjuk, okés?

Almás, nyamiKép

Írok is egy sms-t Zsének, hogy farmerba jöjjön.

Nekem is van mostanában, hogy kevéske a mensi, viszont hosszan barnázok UTÁNA. Ez vajon mit jelenthet?
Majd holnap kivesézzük ezt a nyálkahártya vastagság progi relációs témát! Már én is naggggyon várom!

Krissi
krissi

KrissiKép
Nem hinnem hogy baba lenne a dologban, mertem a homet vegig, es egyenletesen 36.5-36.7 kozott volt vegigKép
Oztan jelentkezni nekem hetfon, hogy mire jutottatok nyalkahartya ugybenKép ... meg ugy egyebkent is kivancsi vagyok milyen lesz a taliKép

CatKép
Az elkepzelheto, hogy vekony a nyh. Bar voltam huvelyi ultrahangon, akkor nem mondott a doki semmi ilyen. Lehet hogy ciklusonkent ennyire valtozik?
Koszi

Vica
vica72

LanyokKép
Ez a mai napi horoszkop (pentek):

A Hold a Skorpióban jegyében halad. Egészségügyi vonatkozásaiban a has alsó részét és a nemi szerveket érinti az átvonuló Hold. Ez a két nap lehetõséget ad arra, hogy ezekre a szerveinkre figyelünk, erõsítsük, illetve tisztítsuk. A cickafarkas megelõzõ ülõfürdõk ilyenkor segíthetnek az egyes nõi bajokon. Ha meddõségtõl szenvedünk, és gyermeket szeretnénk, akkor ezen a napon sokat tehetünk a gyermekáldás megérkezésének érdekében. Vizsgáltassuk meg csigolyáinkat, ugyanis ha egyik ágyékcsigolyánk elmozdult, könnyen lehet a baj okozója. A gólyaorr nevû gyógynövény tea formájában történõ fogyasztása sokszor eredményre vezetett már. Menstruációs problémák kezelésére is kiváló a mai nap. Megelõzésként is segít, ha a mai napon palástfû teát fogyasztunk.

Ez a csigolya dolog nagyon erdekes. Ennek majd meg utanna nezek.

Vica
vica72

Gitta!

Javits léccike! 2003.03.18-án volt a köv ciklusom elsõ napja!Kép

Puszi!
Mamacs
mamacs

HalihóKép

Kösz mindenkinek a Betadine-infotKép Én is tudom, hogy fertõtlenítõ (mûtéteknél használjuk is a folyadék formáját), csak bizonytalan voltam abban, hogy lehet-e a használatától ilyen.

A HSG-t túléltemKép Tegnap még nem voltam vmi nagy formában, görcsölgettem, stb. Az én édes férjem ott ült velem végig a kh.-banKép És nagyon aggódott miattam és vigyázott rám, mint a hímestojásraKép Úúúgy szeretem, hogy ilyenKép
Egyébként dokibácsi azt mondta, hogy két variáció van a továbblépésre: az egyik, hogy kicsit stimulál és spontán próbálkozunk nyárig, vagy rögtön elkezdjük az inszemet. Mi 2 perc alatt megbeszéltük a Zurammal, hogy egyenlõre hagyunk esélyt a természetnek (na, jó egy kis rásegítéssel), aztán, ha nem megy, jöhet az inszem.

Vica: én eleget tettem a horoszPÓKnak, asszemKép

Bogár: te is A.-nál voltál tegnap? Kár, hogy nem futottunk összeKép Majd legközelebbKép Remélem akkor már én is babakukkoló UH-ra megyek majdKép

Talis csjok: érezzétek jól magatokatKépKép

Puszi.
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Nem kelhetnék fel, de gyorsan megirom a helyzetet. A doki sürün hivott telefonon, estig nem is volt baj, de akkor nagyon nagy fájdalmam lett. Mentövel bevittek, majd irány a mütö, lapar. Sajna vénás vérzés volt, ami nem állt el, viszont a mütét után a fájdalom megszünt. (életemben nem szenvedtem igy). Szoval örültem hogy túl leszek rajta. Pénteken engedtek haza, 2 petesejt lett ami szépen osztodódik, azokat holnap, azaz vasárnap kapom vissza. Már várom nagyon. Amugy a doki minden nap meglátogatott meg telefonált hogy vagyok, ma is hivott, én cseppet sem haragszom rá, ez benne volt a kockázatban, sajna pont én jártam igy. Amúgy látogatási tilalom volt, nem örültem neki, de szerencsére 4 ágyasba kerültem, és nagyon rendes szobatársakat kaptam. Ja és nem kelhettem fel egy napig, ami nagyon rossz volt, már a hátam végül jobban fájt, mint a hasam. Ja és azt hittem leugrok az ágyról, amikor a Drain csövet kihuzták a hasamból. A baba miatt nem tudok jóideig irni, de biztos már a 2 embrió, és 2 naponta lesz progi szuri is, szóval már sinen vagyok, de majd egy hét mulva jövök.

Dorisnak gratula, abból már biztos lesz 1-2 ami megtapad.

A többieknek is drukk, majd jövök ha tudok. Ja vasárnap 9 óra lesz a transzfer.

Karmen (azt gondolom ennyi szerencsétlenség után már siker lesz!!)
karmen

Gitta! A táblázathoz. Edelweiss kisfia 2003.03.14 született, 3120 g, 50cm és Gergö nevet kapta.

Karmen
karmen

Karmen Kép

Fel a fejjel, biztos, hogy jó lesz minden! Szorítok holnap, meg még utána is!!!

Tinka
tinka

Lányok Kép

Milyen volt a tali? Biztos jól szórakoztatok, még az idõ is jó volt!

Tinka
tinka

VicaKép
Persze, hogy változik a nyh-a minden ciklusban. Azt is a hormonok vastagítják, azok meg mint tudjuk ingadoznakKép

JoviKép
Örülök, hogy túl vagy a HSG-n, most aztán jöhet az akcióóóóóóóóóóóóóó.

KarmenKép
Hát valóban ennyi szenvedés után már sikerülnie kell. Ráadásul az ágynyugalom meglesz, mert tudom, hogy lapar után nem tud úgy pattogni az ember. Pihengess, és beszélgess az ikerpárralKép

LányokKép
A talis képek fent vannak az albumban. Sajnos feliratozni még nincs idõm, mert ma geocachingelni voltunk, este meg színházba megyünk.
Ja és a párom kérdezi, hogy papás-mamás tali mikor lesz, mert megismerkedne a "sanyarú sorsú" papákkal isKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Nagyon jó volt a tali, jó volt megismerni titeket, más így a hozzászólásokat olvasni!
A párom is jól érezte magát, biztos benne lenne a papás-mamás taliban is. Azt mondta azért vonult félre, hogy ne zavarjon minket, nehogy valaki úgy érezze hogy õ elõtte nem mondhatja el amit gondol.

Máskor is lehetne majd hétvégi tali, mert nekem odautazni elég hosszú!

Cat!Kép
Megnéztem a képeket, nagyon jók lettek!Kép

Leone

KépKép
leone

LeoneKép
Külön elismerésem Nektek, akik ilyen messzirõl jöttetek a talira. Jó volt megismerkedni Veletek.
Biztos, hogy hétvégén lesz, ha megint nagytalit rendezünk ! Akár leeht Debrecenben isKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatKép
Megkuksiztam a képeket, nagyon jók lettek, kivéve, amin Grinch-et próbálom túllõni a grimaszban...

Nagyon klassz volt a tali, végül meddig maradtatok? LeoneKép olyan helyes a férjecskéd, ahogy illedelmesen elvonult, a türelem szobra, biztos fantasztikus apa lesz! Kép

Na és a kaják, lányok, Bogárék biztos egy hétig azt eszik, irigy-irigy!
Legközelebb tessék mindenkinek jönni! Papás-mamás tali? OKÉS!!! Már csak a gyerekek hiányoznak.
Cat, Te mit csináltál ma?? Kiolvasni se tudomKép

KarmenKép
Pihengess, drukkolok Neked!

Krissi
krissi

Cat! Kép
Ha már így feldobtad az ötletet felõlem nyugodtan lehetne nálunk (Debrecenben) is a tali ha vállaljátok az utazást! Kép Akár jöhettek egy hétvégére is és akkor szét is lehet nézni a városban. Kép)

Krissi! Kép
Kb. 5 - fél 6 körül jöttünk el, de a megmaradt kaját szétosztottuk, úgyhogy nem csak Bogárék ehették a hétvégén azt a sok finomságot! Kép)

Karmen! Kép
Ma többször eszembe jutottál, remélem minden rendben van! Pihenj sokat!

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Remélem, jól sikerült a buli! Kép

Vica!
Javítottalak, bár nem jó szívvel. Kép Remélem, azért kiderül, mi volt ez! Köszi a javaslatot, de még gondolkodom rajta. Kép

Mamacs!
Javítottalak, bár nem jó szívvel. Kép

Jovi!
Mi lett a HSG eredménye? Drukk, hogy jó legyen! Kép

Kármen!
Köszi, javítottam. Kép

Irigy vagyok! Én is talizni szerettem volna! Sajna, pont ezen a hétvégén nem dolgozott a párocskám! Kép Kép De azért nem bánom, hogy nem dolgozott, legalább kipihente magát! Kép Én is buliztam hétvégén! Kép Képzeljétek, megittam kb. 1,5 dl bort és szabályosan becsíptem tõle! Kép Ja, meg kb. 2 dl házi Baileys-t. 2l-ben volt kb. 4 dl alkohol, úgyhogy az sem volt erõs. Mondjuk, a bor már 10 éves volt! Kép Pedig nem szoktam inni.

Képzeljétek!
Reggel bele akartam bújni a cicitartómba, erre szûk volt! Nem értem, még a múltkor jó volt. Igaz, tegnap éreztem, hogy fájdogál, meg érzékeny, de egy nap alatt hogy nõhetett ekkorát?! Ja, és amit felvettem, az eddigi kedvencemet, az is szûk! Reménykedni nem reménykedem, tegnap már leesett a hõm 37,3-ról 37,1-re. Görcsölgetek is, úgyhogy pénteken tuti megjön. Kép Akkor meg mit szórakozik velem?

Na, mindegy majd lesz valami!

Cat!
Mi a helyzet az ikreiddel? Drukk megy ezerrel! Kép Kép Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Doris üzente, hogy 3 embriót kapott visszaKépKépKép juhhhhhééééé

KarmenKép
Drukk megy Neked is ezerrelKépKépKép

pusza
Bogár
bogár

Sziasztok!

Bogár megelöztél, éppen ezt szerettem volna megírni. Kép Én is ugy örültem, mikor olvastam. És Te kipihented magad?
Karmen! Pihenj sokat! És vigyázz a babákra! Kép
Leone! Én még sosem voltam Debrecenben. Kép Holnap megyek dokihoz, meglátom mit mond, aztán megy a recept. Kép
Cat! Mi újság? Kép

A tali nagyon jó volt!!! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Drukk megy mindenkinek! Kép
Doris, Kármen, Cat!
Na, ikres hónap leszünk?!!! Legyünk!!! Jó???!!! Na...!!! Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok KépKép
A tali nagyon jó volt, tényleg más így írni, hogy elõttem az arcotok.
Bogár Kép neked külön köszi , biztos kifáradtál.
Krissi Kép
Talpmasszás ügyben telefonálok.
Cat Kép
Ma már megtudsz valami biztosat ?

Babások vigyázzatok magatokra, többieknek sok +++++ energia és kitartás .
Zsé
zsé

LeoneKép
Mi benne vagyunk Debrecenben is. Az autó mindenhova elvisz minket, sõt 2-3 utast is szívesen vállalunk.

KrissiKép
Már eljöttetek amikor az új hobbinkat meséltük. Ez a geocaching. A www.geocaching.hu-n megtalálod, hogy mi ez. Egyébként a GPS-es túrázással van kapcsolatban, miközben geoládát keresünk.

Andi28Kép,GittaKép
Megjöttem a dokitól. A jobb petefészkemben van egy 28mm-es sárgatest, a nyh 11mm. A vérvétel eredménye délután lesz meg. A nyh-át vékonynak találta, szerinte ha lenne baba vastagabbnak kellene lenni. A hõm 5 napja 37,1.
Újból erõt adott, mert mondta, hogy egy hónapban minden 5. párnak sikerül csak az inszem. Általában 10% a sikerarány, a Schöriben 20%.

VirágKép
Azt kéri a doki, hogy hívd fel. Nem tudtam pontosan megmondani Neki, hogy mikor volt a mûtéted, amióta nem jött meg.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat!
Drukk megy, hogy pozitív legyen a teszted! Kép A hõd pedig maradjon szép magas! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

CatKép
Folyamatosan megy a drukk!

Dorisnak gratula! Neki is drukkolok! Micsoda ikeresõ lesz itt!!!!

Krissi
krissi

Doris üdvözletét küldi, puszil mindenkit! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Nagyon jó volt a tali, jól éreztem magam. Képzeljétek, még este tudtam enni egy kicsit. Na, majd mától kezdõdik a koplalás. Kép

Képzeljétek, milyen az élet. Meséltem, hogy anyósom példálódzott az egyik unokatestvérrel, aki októberben nõsült, és a menyasszony rögtön terhes is lett. Tegnap hallottuk, hogy a kisbaba nem maradt meg, és a pár meg válik, már külön is költöztek. Ennyit a példákról.

Cat Kép
Jók lettek a képek.

Leone Kép
Remélem, rendben hazaértetek. Aranyos volt a párod, hogy elkísért, és nem kellett ilyen messzire egyedül utaznod. Jó volt, hogy eljöttetek!

Puszi,
Alena
alena

Sziasztok!

Gitta! Légyszi javítani a táblicskuban, 11 c 2 cn.Köszike

Ma megyünk dokihoz hogyan tovább, mert az elmúlt 4 hónapban semmi nem történt velünk...

Pussz Mindenkinek!

Hercegné (Ildi)
hercegné

Ildi!
Javítottalak!

Lányok!
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem sikerült, de olyan borzalmas hányingerem van, hogy ihaj! Kép Még a végén összeszedtem valamit. Kép Eddig nem volt semmi bajom. Ráadásul a cicim is egyre jobban feszül. Félek reménykedni, de hátha? Bár az elõzményeket nézve (másik baba), akkor nem. Nekem még a 9. héten sem volt semmi bajom, nem még ilyen korán.
Azért lehetne már péntek, vagy jövõhét hétfõ! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

BOGÁR:remélem már kipihentél mineket!Kép Köszi még egyszer a szíveslátást és gartula a házatokhoz!
CAT:nagyon drukkolok, el tudom képzelni milyen ólomlábakon megy ma az idõ Neked!
LEONE:a férjecskéd nagyon szimpatikus és látszik, hogy mennyire odavan érted!Igazán példamutatóan viselt minket!
ILDI:írd meg mit mondott a doki!Miért nem vágtok bele az inszembe?
OFF: Doris jól van és a 3 beültetett mellett van még öt mélyhûtött bébi tartalékba. Remélejük nem lesz már rájuk szükség!Kép
Megyek, megnézem a képeket, ha megtalálom.
Virág
virág

VirágKép

Ma mindenre fény derül, eddig csak vizsgálgattak (ill. még azt se nagyon), de ma felgyórsítom az eseményeket, nem fogom hagyni, hogy félrebeszéljen..Unom, hogy semmi nem történik..Kép
hercegné

Sziasztok Lányok!Kép

Talán már nem is emlékeztek rám, azért sok ismerõs nevet látok.Kép Sajnos nem tudom most elolvasni, hogy kivel mi történt az elmúlt 3 hónapban. A héten megyek majd dolgozni és onnantól újból Veletek leszek. Majd megírom, hogy mik történtek Velem. Minden esetre most már betöltöttük a 13. hetet és jól vagyunk mind a ketten.KépKépKép Remélem sokan lettetek babásak amíg nem voltam.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok csajokKép
Köszönöm a sok drukkot, de úgy látszik kevés volt. A HCG tesztem negatív, és a sárgatest is alacsony, leszálló ágban van 9ng/ml. Hamarosan meg fog jönniKépKépKép

Na de nem baj, ha ezt mérte ránk a sors, akkor tovább kell lépnünk. Majd a következõ ciklus...

CatEye

Cat
Kép
cateye

Laura!
Gratulálok! Kép

Cat!
Nagyon sajnálom, annyira bíztam pedig! De ne add fel, biztosan sikerülni fog!

Üdv:
Gitta
gitta

Köszi GittaKép
Azért Benned még reménykedhetünk, mert nagyon szép magas a hõd. Még a 37,1 is az. A hasgörcs meg lehet babó is.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Nagyon sajnálomKép

GittaKép
Drukk megy !!!!!! Hátha mégis babóca! Azért mert az elõzõ nem így kezdõdött, attól az még lehet másmilyen! Minden terhesség más!

Krissi
krissi

CatKép
Nagyon sajnálomKép

GittaKép
Drukk megy !!!!!! Hátha mégis babóca! Azért mert az elõzõ nem így kezdõdött, attól ez még lehet másmilyen! Minden terhesség más!

Krissi
krissi

Sziasztok!

Megjöttünk az orvostól, minden a legnagyobb rendben, a párom eredményei kitûnõek, az én hormonkivázsgálásom is tökéletes lett..Akkor mi a gond kérdem én?????????
Kérdeztem is, magyarázat nem sok, most megpróbálnak Clostival stimulálni, szerinte ez bõven elég lesz, mert ha hormonjaimmal minden ok, akkor nincs miért izgulni..Szóval most parkolópályára vagyunk állítva, a cél az, hogy spontán essek teherbe a gyógyi segítségével...Erre kaptunk fél évet...Ha ez sem segít jön az inszem..

Mindenkinek pussz: Ildi
hercegné

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Clostyt szedtem a 2. naptól 2*1-et. Ma a 13. napon voltam UH-on, de csak 1 db 12 mm-es, és 3 db 9 mm-es tüszõm volt. Ez az elsõ stimulálásom, nagyon el vagyok keseredve. Csütörtökön még megnézi, hátha megnõnek. Szerintetek van rá esély, hogy megnõjön addigra? Augusztus óta egyetlen peteérésem sem volt, a hormonjaimat rendbe tette a doki (prolaktin volt magas), mi lehet a baj?

Cateye!

Sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon drukkoltam pedig. Még hány inszemed lesz, lombikról beszéltetek már a dokiddal?

Gitta!
Neked is szurkolok, és persze mindenkinek kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön!

Betta
betta
Nagykozár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: