A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Üdv Katóc!

hát tanácsnak a már hallottakat tudom neked én is ajánlani: nagyon sok ásványvíz, pí víz, sok fehérje, méhpempő. és a legfontosabb: no stressz!! én elmentem pl. Cseka ajánlásával kineszteziológushoz is, sokat segíthet a srtesszoldásban, s megoldásra vezethet, miért nem jön össze.
szépem

Szép estét!
Egy kis olvasnivaló!

http://www.mypin.hu/hu/interjudrdevaiistvan.php
finch

Sziasztok csajok!

Itt vagyok megint:) Megcsináltam a Rubint Réka féle kismama tornát és nem volt nagyon szadi, tök jól esett. Hosszú hónapok óta végre mozogtam, hurrá!!!

Én sajna dokink szigora ellenére nem tudom megenni a húst, mert egyből rókáznom kell tőle, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Ebédre tudom csak leerőltetni:( Van vkinek esetleg vmi ötlete, hogy mit lehet tolni hús helyett, hogy ne legyen baj?

Puszi

Cseka

Kép
cseka

Köszönjük a gratulációkat és minden jót kívánunk mi is Bebernek és a kisfiának!

Szia Katóc!

Remélem nem sokat késett miattunk hétfőn reggel a doki.
szikra

Anna
Vártam a privit! Sajnos nem kaptam semmit sem. De azért ha küldtél már, légyszi próbáld meg újra mert..............

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szép jó reggelt mindenkinek!

Cseka!
Egyél sok túrót, mert abban is sok a fehérje!!! Így felváltva tudsz enni húst és túrós ételeket.
bodjas

Sziasztok!
Ne tegnap megjártam a vietnámi doktornőt, aki teletűzdelt cérnákkal. Mostmér elárulhatom, hogy Szpandival voltam! :-)
Hát nem egy leányálom, de elviselhető volt. Három hét mulva kell ismét menni.
Ági28

Szia Ági!

Addigra a mostaniak felszívódnak, és kapsz újakat?
finch

Igen addígra felszívódnak. :-)
Ági28

Reméljük használni is fog ez a sok cérnácska!
finch

Kb hány darabott rakott be és hova?
finch

Hát én is remélem, mert elég kellemetlen egy két ponton a dolog, de hát a cél érdekében mindent elviselünk, Ugye? :-)
Ági28

A cél érekében mindent! :lol:
finch

Képzeld Ági, a párom kiszúrt téged a babanetről, mert egyszer odaült mellém, aztán nézte a felhasználó neveket, és azóta mindig ha este átolvasom az aznapi termést megkérdezi: " na és mi van Ági28-cal" :lol:
finch

sziasztok!
Ági - örülök, hogy túlvagy a cérnán! nem akartam előre mondani, hogy én alig bírtam hazavezetni utána... de igen: A CÉLÉRT...!!
szépem

Finch köszike a párod oldaláról is az érdeklődést! :-)
Sajnos az én párom nagyon nincs képben az emberekkel kapcsolatban, max egy két embert tud, hogy kicsoda! :-)

Szépem azért nem volt olyan vészes, Andival utánna a nagy ilyedségre elmentünk még kajálni, és szerencsére Andi vezetett, és teljesen hazavitt! :-) Tök rend a csaj! :-)
Szépem te melyik intézetben is voltál?
Ja és amit a gyomrom környékére tett, az fáj inkább, meg a gerincemnél levő.
Ági28

Sziasztok!
sajna a napokban nem nagyon tudtam jönni,de az este visszaolvastam mindent,sőt most írtam gy jó hosszút nektek és valamiért nem ment el :(((
naon szomorú vagyok
hanyatka

Első körben,szerenék Gratulálni az újdonsült anyukáknak:Beber,Szikra,nagyon ügyesek voltatok.Sok Boldogságot,egézséget kívánok Nektek!!!

Hétfőn maradt egy pár megválaszolatlan kérdés részemről,így most bepótolnám:
Február!!!ha olvasnál: igen,emléxem rátok :)
Finch! Sajna az inszem előtt meg kell csinálni a 3 ovuláció indukciót,de igazából ezzel is van esély ,pont hétfőn beszéltem egy lánnyal és a nővérének 2.ov.ind.ól van egy babája.
Nekem tavaly volt 1 másik dokinál,így itt csak 2 kell.Jövő hónapban jöhet az inszem,izgulok,hogy a szabi előtt beleférjek.
Ti ho tartotok,mikor mész??
hanyatka

Ági! te tényleg egy hős,hősnő vagy!!!
Mennyi idő alatt csinálta meg???
Köv.alkalommal is u.ennyit lőnek be???
Mikor várható hatás???
hanyatka

Hát kb egy órát lehettünk benn de mi az Andival együtt voltunk. Igen gondolom kb ugyanennyit, és hogy mikor jön a hatás, hát passz. Nem is tudom, mit kellne éreznem.
Ági28

Értem,akkor reméljük,hogy mielőbb...:)
hanyatka

Szia Hanyatka!
Hát nekünk most az átjárhatósági után adott dokibácsi egy spontán hónapot ( mert ugye minden lelet jó ), és ha nem jönne össze, július 5 körül kell jelentkeznem nála, és gondolom akkor belevágunk az elsőbe.l
finch

Szia Szépem!

Köszi a tanácsokat, a méhpempőt még nem próbáltam, asszem beszerzek egy adagot. Hála Istennek, a húsevéssel nincsen bajom.
:) Igy a negyediknél már lényegesen kevesebbet görcsölök. Ráadásul egy hónapja 'lelétszámleépitettek' a cégemnél, mert ugye ha megterhülök, akkor úgyis elmennék. Igy aztán no munkahely, no stressz.

Nekem már csinált Dévai doki bácsi méhtükrözést az első lombik előtt. Állítólag erre azért van szükség, hogy a lehető legjobb helyre tudja majd visszatenni a porontyokat. Kb. fél percig tartott az egész, hááát nekem nem volt egy leányálom. Erős görcsöt éreztem közben, de kibírható. Inkább kellemetlen, miközben nagyon el kell lazulnod és nem szabad megugrani, nehogy átszúrja a méhedet. Szóval nagy terpesz és lazítás. Aztán mehetsz is ahová akarsz. Már ha erre a méhtükrözésre gondoltál.

Szia Cseka!

Én már olyat is hallottam egy csajszitól, hogy ő bizony valami fehérje tablettával pótolta a húst. Olyannal, amit egy fitneszes ismerőse ajánlott. Ha van ilyen ismeretséged, esetleg megkérdezheted és megpróbálhatod. Azért csak óvatosan!

Tsók Szikra!

Nem késett el igazán, csak nem ért oda fél nyolcra. :D De ez most nem számit, lényeg, hogy Ti jól vagytok. Ezért akár többet is vártam volna. Mi újság a picúrokkal?
katóc

Sziasztok Lányok,

bocsánat, hogy így, szinte csak ismeretlenül, meg ilyenek, de nem bírom ki, meg kell kérdeznem, hogy mik azok a cérnácskák?
Olyasmi tippem lenne, hogy esetleg azokra a pontokra teszik, amit egyébként akupunktúrával bizgerelnének? És hogy rakják be? A bőrötök alá?
(megpróbáltam visszaolvasni ez ügyben, de nem jutottam túl sokra)
kutyakavics

Akkor hajrá Finch!!!Talán ez lesz a ti hónapotok :)))
Szorítok!!!
Na én lassan lelépek,megyek Apánkhoz.
Este még benézek.
Szép napot mindenkinek!
hanyatka

Katóc az a méhszonda, amire gondoltál!

Kutyakavics igen az olan, ami az akupunktúrás pontokat stimulálja, kbáti olyan mint ha tartós tűval csinálnák az akupunktúrát, csak ez nem látszik! :-) és igen a bőr alá teszik be.
Ági28

Köszi Hanyatka!
finch

Ági, Katóc- a méhszondánál nem lehet fertőzést kapni? mármint vmi antibiotikumot vagy kúpot nem kapunk előtte v utána? mikor nekem az átjárhatósági volt, akkor kaptam.
szépem

Én nem kaptam semmilyen kúpot. Mondjuk a fertőzés kockázata fennáll egy sima injekciónál is, de szerintem nem lesz semmi baj. Azért az átjárhatósági az egy kisebb műtétnek számít a méhtükrözéshez képest. Legalábbis szerintem.
Itt felvezet a doki bácsi egy szondát a méhszájon keresztül a méhbe (ezért lehet a görcs), és körülnéz. Megnézi, hogy esetleg merre hajlik a méhed, bediktálja a koordinátákat és ennyi. Mondom, fél esetleg egy perc az egész. Ne félj, nagyon vigyáz Rád!
katóc

Hali Ági!

De akkor mi a tükrözés? Valami komolyabb beavatkozás? Bocsi, de nekem mindenki igy emlegette, ezek szerint a kettő nem ugyanaz.
katóc

katóc a méhtükrözést, az is kissebb műtét, azt hiszem azt laparoszkópiával végzik, de nem biztos. Ott azt nézik meg, hogy van e valami szervi elváltozásod.
Ági28

Igazad van Ági, most már tudom mi az. :D Asszem ezt hivják hiszteroszkópiának. Viszont úgy tudom, hogy azt altatás alatt csinálják, tehát valószinüleg előtte fertőtlenitenek, stb., és egy pár órát biztosan benntartanak utána megfigyelésre.
katóc

Gondolom igen, bár nekem csak átjárhatóságim volt.
Ági28

Hanyatka,
majd mesélj mi volt Apánknál!

Szép estét mindenkinek!
finch

Sziasztok!
Nos elég későn végeztem ma,ahoz képest,hogy csak 4en voltak amikor megérkeztem,de kb. reggel 10 től áramszünet volt a klinikán és nagyon lassan haladt a vizsgálat,meg közben valami szerelők is jöttek,aztán az Elműtől is,tele volt minden kábellel :)
Aztán amikor bejutottam és levetkőztem,kiderült,hogy valami miatt nem müködik az UH gép,ott álltam egy szál pólóban a paraván mögött és vártam amig belövik :)
Szóval nem volt egy egyszerű napjuk :(
Ja és a klima sem müködött,kész halál volt.Több mint 2 órát voltam ott.
Pénteken újra mennem kell,ma volt 3 db.nagyobb tüszőm,8as és 2 *10 es,a többi 5ös,6os.De ma csak a 9. napon vagyok,még van idejük növögetni.
Ja és kifele jövet találkoztam kismamánkkal,Pócival.A pocakos képére emlékezve,rögtön felismertem és megszólítottam.:)
Remélem nem bánja,én örültem nagyon :)
Szép estét!!!
hanyatka

Sziasztok! Ezek anyár közepi befőzések! ubi, ribizli, málna, megyy, húh, alig jutok ide. Ági! Ezennel kinevezlek a topic hősének, remélem mihamarabb jó eredményekről tudsz beszámolni.
Február hiányzol.!
Hanyatka, nem semmi lehetett, ott várakozni, mivan ha egy ilyen áramszünet műtét közben üt be?
hajrá Katóc! hol tartasz?
Bodjas, Cseka! vigyázzatok a pocakra! sajtot és zsírszegény túrót tudnék én is ajánlani, meg persze a szóját, ha nem lenne génkezelt.
Sépem egy ilyen kinezi... hol érhető el? és mennynit kóstál?
bajban vagyok, olvasgattam a pcos oldalt és hát erőteljesen igaz, hogy nekem anyagcserebetegségem van. Ezt megerősítette, hogy máskor ennyi hormonnal, a mit most belémnyomatott Apánk lazán ezer tüszőt produkáltam, most meg 2-t. Szóval Apánk nem zárkózott el attól, hogy elmenjek endokrinológushoz, de a metformin szedését nem javasolja, pedi, attól állítólag 20-ról 3 % ra csaökken a vetélés, és 20-ról 40 % ra nő a babaszülés aránya, ha velekinek egy jó endokrinci felírja a hormonjai ismeretében. A bibi az, hogy imádom Apánkat, és hallgatnék ias rá, de mindent megtennék, hogy összejöjjön a baba. Szóval "ledoktoráltam"és azt okoskodtam ki, hogy mivel 3-6 hónapig kell legalább szedni a gyógyit, hogy hatása legyen, ezért szedném, aztán októberben folyatnánk a 4. próbálkozással. Mi a véleményetek?
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!

A méhtükrözés (hiszteroszkópia) altatásban van és a méh belső felületét nézik meg egy endoszkóppal a méhnyakon keresztül. Ha látnak valami eltérést a nyálkahártyán akkor azt általában meg is csinálják. Majd nemsokára én is túlesek rajta, bár nem tudom mit láthatnak, ami ultrahanggal nem látszik.

Cyprus?
kispinty

Sziasztok!
Köszönöm szépen a kinevezést! :-)

Babóca szeritnem érdemes megpróbálni az endokrint!
Ági28

Szép jó reggelt mindenkinek!

Babóca, Te kétszáz fokban befőzöl? Az összes kalapomat megemelem előtted. Hogy bírod? :D

Tegnap voltam Apánknál, 5 tüszőcske érik, bár egy kicsit szór a méretük, de remélem, hogy hétfőre szépen egyformák lesznek. Ja, és remélem, hogy nem durrantom el őket. Asszem hétvégén feküdni fogok, mint a laposvas. :D

Én voltam már kineziológusnál, ha gondolod megadom a paramétereit. Ha jól tudom, egy szeánsz nála 5000 forint.
katóc

Sziasztok!

Jó ritkán tudok csak jönni, de mindig próbálom legalább olvasni, kivel mi történik, és drukkolok így háttérből is mindenkinek.

Ági,
elismerésem a cérnákért, Te aztán tényleg MINDENT megteszel a babá(k)ért, és biztos, hogy most már a köv. alkalommal meg is lesz a gyümölcse. :lol:

Én túlvagyok az első inszemen. Olyan gyorsan történt az egész, hipphopp túlestünk rajta. Csak azt sajnálom, h nem hamarabb kerültem Dévaihoz. Bár jobb később, mint soha. :wink:

Nekem aznap eléggé szurkált a hasam (vagy inkább úgy írnám, érzem a hasam/méhem stb), nem állandóan, de azért éreztem. És ez egyre ritkábban, de azóta is fennáll. Ez normális inszem után???

És még egy kérdésem lenne: ugyebár utána 2 napig kötelező a házasélet. És azután mi a helyzet? Mi a jobb a siker érdekében? No sex vagy ez nem befolyásolja? (lehet, h most butaságot kérdeztem...)

Most próbálom az elköv 3 hetet nem azzal tölteni, hogy állandóan arra gondolok, vajh sikerült-e és a jeleket keresni.. :lol:

Szép napot, kismamáknak és leendő kismamáknak :wink: kitartás a hőséghez!

Bébé
bébé2007

Bébé sajnos már nem nagyon emlékszem, hogy mit éreztem az inszemek után. De azt hiszem pár napíg kicsit fájdogált a hasam mindíg. A hátasélet szerintem nem tiltott utánna sem. De két napig ugye kötlező.
Ági28

sziasztok!
Babóca-mi az a metformin?
én kineziológusnál a Ráday utcában voltam, 7eFt volt, de nekem megérte a beszélgetés. ha kéred, átküldöm a számát.
Hanyatka - te már az inszemre készülsz? jó sok sejtecskéd lesz!
szépem

sziasztok!

Hogy bírjátok a meleget lányok???
A ma reggeli szurim nagyon nehezen jött össze,a 4dik szurásra sikerült benyomni a tűt,előtte mintha nem is lett volna hegye,nem szúródott bele :)

Szépem!ez a hónap még írányított hónap,talán a jövő hét második felében adja a parancsot apánk,hogy akkor hajrá.. :)
Majd utánna az inszem.

Érdekelne,hogy a kinziológussal miről beszélget az ember lánya???
A görcsös akarásomban is tud segíteni.Hogy egy kcsit lazább legyek???
hanyatka

Sziasztok!

Hanyatka: a kineziológus ebben nagyon sokat tud segíteni. Nekem is pont ez volt a gondom, hogy mindent el akartam dönteni a természet helyett és ha bármi nem úgy volt, ahogy én azt akartam, akkor magamat hibáztattam érte. Szal gáz volt nagyon, de két alkalom után kineveltem magamból a segítségével.

És egyből itt van két baba a pocimban :lol:

Persze nem mondom, hogy ettől lettek, de biztosan nagyon sokat segített a gondolkodásom megváltozásában.

Kép
cseka

Sziasztok! Én új regisztráló vagyok. Csak engem nem a Dévai hanem a Vass doki érdekelne. Nála szeretnék szülni szeptemberben és vele kapcsolatba egy csomó kérdésem lenne. Ha valamit tudtok róla írjatok. :P

Kép
hajagosné szabó éva

Szisztok!

Hanyatka dehogy bánom!Sőt,nagyon örülök hogy megszolítottál!
Örülök hogy megismerhettelek nagyon szimpi csajszi vagy.Jó volt az az 5 perc dumcsi.Legalább ismerek már valakit innen személyesen is.
7 kor jöttem el apánktol de a káosz ellenére tök jo kedve volt.
Elmesélte hogy mi is történt aznap,aztán mesélt a Szikra meg a Beber szüléséröl ,vagyis mondta hogy most sikerült a két három kismamának is vele szülnie.Mondtam hogy tudok rola olvastam a neten.Erre teljesen meglepődött hogy miért már az interneten is fent.Olyan aranyos volt.

Lányok hogy birjátok ezt a meleget?

Kép
póci

Szépem!
te hol szerzed be a méhpempőt? HELP!

http://www.magyarmez.hu/termekek.html

Csupa jót olvasni róla! :!:
finch

Sziasztok!

Finch! Ági a Lehel téri piacon szokta venni a méhpempőt azt hiszem.

Ha minden jól megy akkor én is elmegyek agykontrollra szeptemberben. 27000 Ft a négy napos tanfolyam van kedve jönni valakinek?
kispinty

Sziasztok!

Finch bármilyen gyogynövényes boltban lehet kapni,vagy a dm-ben is kapszula formában!

Kép
póci

Sziasztok!
Hol vagytok lányok???Remélem nem a hasatokat süttetitek ebben a nagy melegben,valahol vízparton!?
Ma reggel is voltam apánknál és képzeljétek elsőnek érkeztem :)
Ennek nagyon örültem,mert még soha nem volt ilyen.Megnézte a 3 műtétest ,aztán már hívott is.Nagyon hamar végeztem.A tüszők is növögetnek,bal oldalon van 1,jobb oldalon 3 ,átlagos 14 esek.
Lehet,hogy már hétfőn jók is lesznek,de szerdán tutti :)

Cseka!Köszi a tanácsot,lehet,hogy jövő hónapban elkérem a számát és felkeresem .Jó lenne,ha nem ezen kattognék folyamatosan.
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: