A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

babim azt gondolom neheztelsz rám, és ez rossz :cry:

a szónoklatora pedig DETTO!

ez ma a 30 napom pé nélkül? hőm pedig a béka segge alatt!
Vendég

Sziasztok!

Bettike,
tegnap sajna lefagyott a gép és vacakolt. Nem tudtam már jelentkezni, de a második verzió láttán már értem mire gondoltál. A mai pedig beágyazódás!! :lol: :lol: +++++++++

Áfi!
Én sem szeretek diétázni, megértelek. A babáért viszont mindent. :lol:

Kati!
Gratulálok!! :lol:

Gaby!
Sajnálom pirit! De miért nem lehet így inszem? Nem tartogatják 24 órán túl. :shock: vagy igen? :?

Nekem küldhetné már valaki pirit!! Szeretném lefoglalni. Ez már a 32. nap és ma 36,5 volt a hőm. Sajna pirinek semmi nyoma. :? Nézegettem görbéket, és hát tényleg vannak elég rondák. nekem a 145 napos ciklus tetszett pozitív tesztel. :shock: :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Boni!
:( :( sorstársam!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Én mindig rosszkor jövök! :? Nincs senki?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

csajok
hát inszemnél a kiskatonáknak el kell jutniuk a petevezetőbe a petécskéhez, de nem biztos, hogy inszem napján van a tüszőrepedés, lehet csak másnap :roll: , no és akkor ezek már nem ficánkolnak :?
amúgy a lombikba jobba bízom :? és ha inszem kell, arra nincs + 40ezer pénzünk hogy kaáliban legyen, és akkor hova menjünk, esetleg vissza nyírőbe, de lehet az már nem is műxik :roll: no meg a szurik csak lombiknál 70%-os támogatásúak. Mellesleg még így sincs meg 8 millió jó sperma a mintában, de tényleg sokat javult.
na mindegy, majd holnap visszük a többi eredményt is az andrológushoz, hogy mondjon valami okosat.

babim
jó beszéljünk :wink:

Kép
gaby25

Lili
látod, minden előfordulhat, ha 4 hónap után végre péje van, és elcsípték :wink: és baba lett :wink:

Kép
gaby25

Pihenőt tartok!

Még 3 A tételem van és 10 B. 1 A-t és 5 B-t még lenyomok ma!!!!

Boni: SnuFIÚ jobban bírta a diétát, mint SnufiLÁNY. Akaratereje és elszánsága példa értékű!!!
Ja, és hiányzol!!!

Áfi: gratula!

Gaby: :shock: Holnap okosabbak lesztek!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ja, és ma is rágyúrunk Apával, :oops: :oops: :oops: mert úgy érzem, ez lesz a mi hónapunk!!!

snufi

Babim...egyetértek azzal, amit írtál...(mert tegnap msn-en csak addig jutottunk, hogy "szerencsétlen vagy"...)

Snufi: ez az, kapdosd csak el Apát sűrűn... :wink:

Boni: 30 nap?...Majd a Kaáliban megmondják a tuti frankót...

Gaby: inszemnél is van tüszőrepesztő injekció. Az pedig 36 óra múlva repeszt. Tuti. Szóval pl. én hétfőn este 11-kor kaptam tüszőrepit, szerda délre megyek a kórházba UH-ra, délután 3-kor pedig inszem.
A másik meg, hogy stimu nélkül is lehet inszemezni. És ha már stimu, az lehet Closti is. Ahogy Babimnál is...
Azért érdemes elgondolkodni rajta...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimi,
nagyon f@sza csajszi vagy a hozzáállásod előtt le a kalappal!!!
Gaby,
örülök hogy javult apa eredménye!!! Annak nem hogy nem eléggé :(

Kati írta a híreket, köszi érte!
Szirmi,
a doki 2x megmérte a gyereket! És számoltatta újra az UHgéppel, egyszer 95 deka lett, egyszer 1 kiló felett volt.

Megint nem lesz 4 kilónál kisebb babám, előre közölte a doki a császárt. Akármennyire szeretném, nem látszik esély a hüvelyi szülésre. Végtelenül sajnálom, de nem baj hogy időben kiderült, így van időm emészteni.
A cukromra diétát mondott, nem lepett meg vele. A jó hír hogy a falu bikáját hordom, a pöcse arányos a méreteivel :lol: Külön rákérdeztem a Balatonra, azt mondta fürödjek bátran. A méhszájam zárt, ám a kölök még mindig faros. Nem baj, még befordulhat. :)
Vendég

Szezso
tudom, hogy van inszemnél tüszőrepesztő :wink: várjuk ki, mit mondanak majd az okosok :P

Bettike
táblába: július 4. kaáli, konzultáció az eredményekről

Kép
gaby25

Hájháj!

Áfi: örülök a híreknek. Császár vagy sima, nem az a lényeg hanem hogy szépen fejlődik, mindene megvan és egészséges! :wink:

Én voltam dokkernél, mert az egy hete levett tenyésztésem + lett E Colira :cry: :( Kaptam kúpot. Mondom ha már ott vagyok csekkoljunk már méhszájat, mert folyamatosan fáj a derekam ha jóslóm van, meg úgy érzem annyira kell pisilnem néha, mintha késsel szúrkálnák a hólyagomat, meg a székelési inger...stb
Na a lényeg hogy a méhszájam maradt picit megrövidülős-nyílós fázisú viszont a feje tökre be van illeszkedve, teljesen lent van és érezte is a doki a béjb fejét... :shock:
Jövő keddre visszarendelt....addig is szigorú fekvés :lol: :lol: hehe 2 purdé mellett.....

Na mi holnap hazamegyünk mamáékhoz, reggel megyünk este jövünk!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

ime gigamegaciklusom csak Nektek csak most.

Kép :lol:
Vendég

Beiratkozás! Áááááááááááááá! Ma megint kipurcanok...

Kép
zölddisznó

Jó Reggelt!

Coca, mikortól vagy szabin?

Boni, már a 31. napon vagy?! Hát kiváncsi leszek miokor jön meg? Mennyi volt a leghosszabb idő míg nem jött meg?

Gaby, ne haragudj, de tegnap este apa nyomta ki az msn-t mikor bejelentkeztél!

Ceni, hű de izgi te is már a végénél jársz! Szoktalak olvasni a várandosoknál!

Áfi, neked is jó nagy babód lesz!

Ma hozom híreket Piskótáról, ma megyünk dokkerhez! Szegénynek már 80-20% esélyt adtak a császárnak!

Kép
kata05

Jó reggelt!

coca: kitartást a beíratkozáshoz!

boni: vigasztaljon az, hogy 8 nap múlva kaáli...

ceni: vigyázz magadra! gyógyulást!

rólam: ma írom tovább a bízonyítványokat, ma kész kell lenniük, de még csak a félénél járok.

szép napot!

kati
katica30

http://www.szigetkozhotel.hu/

Ide megyünk babót összehozni! :lol:

Kép
kata05

Jó reggelt!

Kata 60 nap! tavaly eddig ilkyen csak egyszer volt!
most meg lehet az izgalmak hatására hogy megyünk KAáliba csinálja ezt velem, vagy pedig mert kihagyatm 4 napig az E vitamint...na ez van.
nagyon szép helyre mentek , remélem hatásos lesz! :wink:

Kispiskótának hatalmas megaölelést küldök, amint van valami bővebb jelezz!

Kati segítsek írni!?
:lol: elhiheted, hogy ez tartja bennem a lelket! bár az csak egy konzultáció lesz! :lol:

Lányok lehet, hogy a megaciklusom tehet róla, de ebben a hónapban.,már legalább 4szer borultam ki a sikertelenség miatt! nem tudom mit tegyek, hoyg ez ne legyen. nincs valakinek valami tippje? NEm tudom mit csináljak, hogy ne erre gondoljak mindig. Én tényleg megpróbáltam, de visszajön a gondolat! már néha saját magam idegesítem saját magammal!
Vendég

ja és Lili asszem tudom mit érzel!

Ceni ez már tényleg a célvonal! :lol:

Áfi a falu bikája? nem semmi! továbbra is drukk a szép időhöz jövő héten!
Vendég

Boni, erre egyetlen megoldás van, az orvos! Én most teljesen fel vagyok dobodva, hogy ma lehet sikerül elkapnom a dokit, és persze hogy megyünk arra a bizonyos utónászútra!

Ja és ma tesztelem az Algoflex M-et! Nekem eddig nagyon bevált! 5 perc alatt elmulasztotta az enyhe görcsöt( ami persze fokozodott volna)!

Ja, és 7 napig kell nélkülöznötök engem, bár gondolom menni fog! :wink:

Kép
kata05

KAtám! orvos sem tudja kivenni a fejemből a gondolatokat!

mikor indultok? és persze hiányozni fogsz :lol:
Vendég

Júli 2., de csináltam neki tickert!
Nekem még ki tudja verni, mert nem voltunk ilyen célból még semmilyen vizsgálaton! Jelenleg most halál nyugodt vagyok, és bízok!

Kép
kata05

Boni! Majd ahogy haladtok a Kaáliban, úgy lesz egyre könnyebb, mert csak előre fogsz nézni, az újabb lehetőség, az újabb remény felé. Nem akarok magammal példálozni neked, de én is kiugorhattam volna az ablakon (gondoltam is rá, de csak a 2.on lakunk és amilyen +"halmozottan- szerencsétlen -fasza -csaj" :lol: vagyok, nem lett volna végleges megoldás), de letettem róla. Megyek előre, tovább..Másképp nem megy...Én alapvetően egy pesszimista és depressziós ember vagyok (elhihetitek!!), de próbálom összeszedni magam és megmagyarázni magamnak, hogy mi miért történik és mi benne a jó...Másképp már a gumiszobában lennék! HIdd el!!Puszillak!

babaimádó
Kép
babaimado

huppsz látod látod nem nem láttam, de most már igen!

én is sokáig pozitív voltam, meg általában, csak ebben a hónapban kicsit sok . meg szerintem erre rátesznek egyébb más lelki tényezők is, (nem kettőnkre gondolok, más családtagra). remélem azért egyszer én is bekerülök ama bizonyos lila táblába! :lol:
Vendég

Ceniko! Jobbulást neked!

Gaby! A spermiumokat a Kaális inszemnél leválogatják, elkülönítik az ondófolyadékba és kap egy speciális lezelést, amivel felgyorsítják, turbózzák őket és az életképességük is javul. másnapra nálunk is gond van és nekem tuti inszem utáni nap volt repedés, és láss csodát, mégis sikerült..csak nem volt GPS a gyereknél...de erről meg senki nem tehet...

babaimádó
Kép
babaimado

babim! tudom, hogy mennyire nehéz dolgokon mentél keresztül, és örülök, hogy csak egy röpke gondolat volt.
az a furcsa, hogy párom abszolut nem aggódik, ő meg van győzödve róla, hogy minden rendben lesz, csak túl aggódom magam, és túl görcsös vagyok! pedig ő is ugyanúgy szeretné azt a gyereket, mégsem hagyja magát kiborulni. a férfiak miért viselik másképpen a dolgot?
megpróbálom magam összeszedni, és kicsit lazitani.

és tényleg nagyon várjuk már a jövő hét csütörtököt mindketten. :lol:
Vendég

Áfi: télleg jó nagy babád lesz :shock: szerintem kezdj el karra edzeni :lol:

Babaimi: csípem a humorod... :wink: meg a hozzállásod is!!!

Boni: meglátod, ez így lesz, ahogy Babim mondta... az meg természetes, ha néha sok, na akkor kell kicsit sírni...

Kata: nagyon szép helyre mentek!!! Jó kikapcsolódást, és már 3-an gyertek ám haza! :lol:

Gaby: oké, várjuk meg mit mond a doki! :lol: kíváncsi vagyok nagyon...

Enikő: akkor már Te is nagyon a finisben vagy!!!

Kispiskóta: várjuk a híreket!!

Aki tanul, annak jó tanulást!

Többieknek puszi!

Ja, rólam: kicsit ideges vagyok....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni,a férfiak sem viselik könnyen a dolgokat! A párom nem mondja de már tiszta ideg minden hónapban mikor megjön! Hisz lehet hogy az ő katonájuk nem olyan, mint amilyenek lennie kéne! Másrészt nem ők görcsölnek és véreznek minden hónapban!

Kép
kata05

Bonika,
mert a férfiakban ez nem ösztön, mint bennünk, hanem csak egy "jó lenne ha lenne" dolog. Egy sportkocsiért te se ugrálnál az ablakon kifele.
A depi ellen: én ezt már mondtam pár emberkének, lehet hogy neked is, de ismétlés a tudás anyja: Nem hátrafele hanem előre!!! Amíg van hova menni, mit csinálni, kipróbálni, van mit várni és számolni a napokat, addig semmi de semmi ok a pánikra! Várd a Kaálit, aztán a vizsgálatokat, inszemet, lombikot ha kell (nem fog kelleni) amíg van bármilyen módszerrel esély addig ne borulgass ki! :) Nézd meg szegény Babaimit (aki ugyan nem halmozottan szerencsétlen, de most valóban peche volt) milyen stramm csajszi módjára áll a dolgokhoz! Átmeneti depi-csapkodás-bőgés oké, de aztán ELŐRE!!! :wink:
Vendég

És köszi köszi mindenkinek a gratulákat, örömöket a nagy babónak, jobban örültem volna egy normál nagyságúnak, de végülis nem is várhattam mást, nem hallottam még olyat hogy valakinél 4 kilós után 3,1 kilós született volna... apával azon röhögtünk hogy mi nehezen hozzuk össze, de akkor rendesen! :lol: Nem aprózzuk el a kölkeket! :D
Vendég

jó reggelt
10 perce ébredtem fel :P visszük ki anyut reptérre, ma megy tesómékhoz, de jó neki :D

((((((((((((((((((BONI))))))))))))))))))))))))))))))))

Babim
pü vagy msn akarsz majd beszélni? :P :wink:

Kata
nem hari :P már nem is emlékstzem, hogy leléptél mikor én bejelentkeztem :P :lol:

Áfi
a lényeg, hogy szép nagy egészséges baba lesz :D én is 4 kg felett voltem :P :wink:

Szezso
ne legyél ideges, ma babás leszel :D :wink:

Kép
gaby25

Az ígért képek:
Az arcos elég rossz, nem hibáztatok senkit aki nem látja, nagyon hülye szögben lett fotózva, a szemgödör tisztán kivehető, ahhoz igazítsátok kb a többit. Nna a kuki az egyértelmű! :lol:
Arca:
Kép

Kuki:
Kép
Vendég

Szép napot!

Zöldi! Kitartás! Én már túléltem! :lol:

Szezso! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Jó lesz neked!)

Áfi! Csak a kukit látom! :lol:

Ceni! Hű! Kinek fogsz üzenni, ha akció van, lesz?????

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Áfi, én tényleg szoktam látni az uh-kat, de az elsőnél most befaragtam :oops: Még nézegetem azért :wink:

Boni! Bimi és Áfi jókat mondtak nagyon, simi neked! Kép

Szezso! Drukkolok nagyon!

Enikő! Azért próbálj meg pihenni valahogy!

Snufi! Tényleg ez legyen a ti hónapotok :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!

Én most épp nem vok magam alatt, de szoktam, de ezt Ti tudjátok a legjobban. Köszönöm a pozitiv gondolatokat Lányok, sokat adtak, segitenek nekem is.

((((((((((((((((((((Tesókám)))))))))))))))))))))))))

Kati: jó biziirást.

Kata: szép hely nagyon!!!

Ma még délelőtt dolgozok, du. utolsó hajrá a tanulásban, holnap szigorlatozom. Áááááááááá!!!!! :shock: :roll: :twisted:

snufi

Áfi, hát a kukija az rendesen látszik :lol: meg a golyóstolla is :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

lányok köszönöm a bíztatást!

szezso, az ceruza! :wink:
Vendég

Bocsánat, de én sosem látok semmit a képekből, Ha nekem van UH, akkor is mutaatják, magyarázzák, én meg hümmügök, de nem látok smemit:_) :lol: :oops: :D

Szezsokám! Nem kell izgulni! Felmész, jön egy gruppen és babásan jössz le! Mit szólsz? :lol:

Snufi! Jó tanulást!

Katica! Nagyon ügyi vagy és okos!

Kata, érezd jól magad és kapcsolj ki!

Szirmi! Puszillak!

Gaby! Igazából a lényeget leírtam, bár 1 helyen nem jól írtam, mert azt akartam írni, hogy a spermából kiválogatják a spermiumokat és elkülönítik az ondóváladéktól. Ezzel is kiküszöbölve egy lehetséges okot, ami miatt nem sikerül spontán.

babaimádó
Kép
babaimado

Boni: szerintem nem egyértelmű...mert ha ceruza, akkor hol a radír? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
az tényleg ceruza, iránymutatásul tettem oda :lol:
Szirmi,
félig fejjel lefelé van a képen, alul koponyatető, följebb ívesen homlokcsont, a szemgödör az látszik, homlokcsont után fehér maszat az orra-szája, és a képen balra szabályos kör valahogy a hasa... sajna ilyen lett mert alulról nézte fölfelé a doki, a császárhegnél vékony a szövetem, oda tette az UHfejet, a gyerek viszont faros, a feje fönn van, így alulról nézett fölfelé a doki...
Egyszer konkréan a 2 talpát(!) láttuk a feje mellett. Mondta is a doki hogy kinyújtotta a lábait maga előtt... :shock:
Vendég

szezso hát a másik végén! :lol:
Vendég

Áfi! Így kicsit előrébb vagyok, megtudtam, mi az a szabályos kör, mert ezen töröm a fejem, mióta láttam ezt a képet :lol: De úgy igazán még mindig nem látom, nem baj :wink: :oops:

A csaszis hegedre mondott valamit a doki? Azt nem tudod, hogyan mérik, mert olvastam mm megjelöléseket, de milye a nemis tudom hány mm (3-4-5, ilyeneket olvasok) egy csaszishegnek, ha uh-n mérik? Amikor kivesznek egy babát, akkor vágnak ugye 10-12 cm-t, hogy kiférjen a kölyök. Aztán összemegy az ember méhe, akkor a heg is apró, gondolom. Nodemost, elkezdett nőni, gondolom, a heg is húzódik. De hogy is van ez?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi,
ha jól értem amire gondolsz akkor belezavarodtál. A 10-12 centi (ami nekem legalább 20) az a hossza a hegnek! A 3-4mm meg a vastagsága! Ahogy nő és nyúlik a méh, úgy lesz egyre vékonyabb a császárheg. A hossza az mindegy, de a vastagsága nem, azért mérik a terhesség végénél már, hogy meg lehet-e engedni egy hüvelyi szülést egy császár után, mert ha túlságosan elvékonyodik a hegszövet, fenyeget a szétválás (és a dokik marhára szeretnek erre hivatkozni, így lehet programozott császár, és ugye fő a doktor úr kényelme :evil: Persze van mikor kell, de túlzásokba esnek időnként... ) Nekem nem mondot erre értéket, biztos nézte, de gondolom rendben van ha nem szólt, meg még korai is lenne vékonyodni az én hegemnek.
Vendég

Oké, Ti nyertetek, akkor legyen ceruza :lol:

Babim: nekem tetszik az "inszem 3 lépésben" ötleted :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Ezermillió drukk neked mára! :)

Babaimi!
Vicc
Egy fickó bemegy egy üzletbe, mert kalapot akar venni.
Mondja az eladónak: - Egy alkalomra szeretnék egy kalapot
Eladó: - Konkrétan mire gondol?
Fickó: - Konkrétan a szexre, de hogy jön ez most ide? :D

Áfi!
Szép cerka :D
sonjus

Miért nem számol ez a fránya tesztelős ticker? :(
sonjus

Áfi! Nem zavarodtam bele, tudom, mi a hossz és mi a vastagság, csak leírtam, amit biztosan tudunk :D Világos, hogy ha húzódik, akkor vékonyodik is. Csak a vastagságon azt nem értem - ha le bírom írni :oops: - hogy hol mérik. A méhfal vastagsága számít (mintha egy metszet lenne), vagy ha mondjuk szemből nézem a méhet, mint egy lufit, akkor lemérik a heget, amit látnak. Nem érthető, ugye? :oops: :roll: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szezsoka! drukkolok a mai naphoz!
Vendég

Sonjus egyébként NEkem senem számol mindig!

Főnökeim megkérdezték mi a bajom, gondolom elég szép látvány lehetek a tegnap esti könnycsatornatisztításos buli után! :lol:
Vendég

Sziasztok csajok,

Pár napja kérdeztelek Benneteket, mi történhetett a görbuszommal, hát azóta van benne változás :shock: Szerintetek? Bízom benne, hogy beágyazódás. Nagy pofira esés lenne, ha mégsem... :roll:

Kép
bienvenue

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: