A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

NENŐKE:MÉGECCER DRUKK EZERREL!!!VÁRUNK VISSZA JÓ HÍREKKEL!!

Képzeljétek, most volt munkatársam az orvosnál ugyanaz a fogadott dokink, és a drága egész júliusban szabin lesz :twisted: ,hogy kinél fogok szülni? :roll: .No majd csütörtökön rákérdezek NST után.Fel vagyok háborodva :twisted: :twisted: :twisted: , azírr az eddigi lóvét elvette, múlthéten is a 10.000 Ft-ot, de nem mondta volna...pedig szerintem tudta...
No nem idegesítem magam tovább!

Kép
Kép
christine

Képzeljétek, most volt munkatársam az orvosnál ugyanaz a fogadott dokink, és a drága egész júliusban szabin lesz :twisted: ,hogy kinél fogok szülni? :roll: .No majd csütörtökön rákérdezek NST után.Fel vagyok háborodva :twisted: :twisted: :twisted: , azírr az eddigi lóvét elvette, múlthéten is a 10.000 Ft-ot, de nem mondta volna...pedig szerintem tudta...

Kép
Kép
christine

Kép
Kép
christine

BOCSIKA,CSAK EGYSZER AKARTAM ELKÜLDENI...

Kép
Kép
christine

Rózsa! Ez nagyon gáááááz!!! :twisted: :twisted: Sztem is tudta, mondhatta volna. Mondjuk nekem az első kérdésem az volt a választott dokimhoz még tavasszal, h az adott időpontban nem lesz-e szabin.

Számolgatás: dokim és védőnő is azt mondta, h nem kell számolgatni, csak legyen mozgás!

Helló! Köszi mindenkinek a drukkokat. Beváltak. :) Ha nem is tökéletes az eredmény, de azért jobb, mint az előző. MOst ugyanis nem volt kimutatható oxcilláció, vagy mi a nyavaja, mint múltkor, ami az oxigénhiányra utal. MOst épp ellenkezőleg egy gyönyörű 16 perces szakasz után jött egy 6 perces tachikardiális szakasz. :cry: De ez még minidg jobb, mert közben élénk magzatmozgás volt. Szóval szegénykémnek nagyon dobogott a kis szíve. Úgyhogy nem is kellett bent maradnom, csak jövő hét helyett pénteken kell visszamennem.

Kép
nenoke

Örülök a jó híreknek Nenőke nagyon.Mostmár ne aggódj semmin se, pihenjél sokat!

Kép
Kép
christine

Nenőke: Hipphipp hurrááááááááááááááááááááá :D :D :D :D :D Mindig csak és kizárólag ilyen jellegű "jó" hírekkel jöhetsz ezentúl!!!! :D

Zsanett: Válaszoltam :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nenoke, örülök a jó hírnek!
Zsuzsinak üzenem, hogy a teljes csoportot értettem a vezetés alatt... hajrá... kérdés, hogy a többiek egyetértenek-é velem?
hajrá optimizmus, igggeeen, lesz majd egy jó buli a kórházban...))))

Kép
lidikoka

Nenőke!!
Örülök a jó híreknek!! :lol:

Moni!!
A lenmagból napi egy evőkanállal eszek de sztem lehet többet is, ártani nem árt.

Én most lefőztem egy adag málnalevélteát..1 litert és jóó 2 evőkanálnyit beletettem..vagy többet is.

Ági!
Sztem is a számolgatás egy hülyeség. A lényeg, hogy legyen mozgás!

Este még jövök, ha nem reagáltam volna mindenre, este megteszem

Tsók
torolve_20131003125716

Sziasztok!Jó sokat irtatok megint.Málnalevéltea:Nekem a szülésznőm azt tanácsolta,hogy csak a 36.héttől kezdjem el inni előtte nem ajánlott.És szigorúan csak napi egy csészét ihatok szerinte.Hát nem tudom én csütörtökön kezdem a 35.hetet talán majd el kezdem inni napi egy csészével.Ma itt nálunk is iszonyat meleg van ráadásul megint dagad a lábam.Ma rengeteget mászkáltam a városba. Nenöke,örülök a jó hírnek!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Klíma is beszerelve, állati jóóóóóóóó....

nenoke: : örülök a jó hírnek, a lényeg továbbra is a nyugalom.....csak semmi idegeskedés.... :wink:

mozgás számolás téma: ma volt nálam a védőnő, tőle kérdeztem. Azt mondta ő is, hogy abszolút normális , hogy sokkal kevesebbet mozog a bébi. Mondtam is neki, hogy tegnap szinte egész nap alig éreztem, este kezdett el mocorogni. Annyit mondott, hogy ha egész nap nem mozog, és ez így megy este 6-7-ig, azért bizti ami bizti, érdemes beszaladni a kórházba UH-ra.
Igaza lehet, ezt megjegyzem magamnak :wink:

Gurgi: . köszi a lenmagos infót, holnap beszerzem, csak azt nem tudom, hogy hányadik héttől kell/lehet enni?!

Majd később még jövök.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Nenőke! Nna, mondtam én, nem muszáj annak tökéletesnek lennie. Ugyi, hogy van nékije oxigénje. Most persze tom, jobb lenne ha tökéletes lett volna, de ez már csak így lesz mindig, miután beköltöznek a pocóba, soha többet nem szűnik meg az értük való ilyen-olyan aggódás. Tökéletesség pedig arra való, hogy arra vágyjunk, de azt hiszem nem igazán érik el sokan. Vagy talán senki sem.
Én most azpn kezdtem el agyalni (miután továbbra is tombol bennem a jajj szüljek már, mett rémes ez az állapot), hogy az igazi az lenne, mikor a szülészetről jövök majd haza, a nagyobb csajok is itthon legyenek. De ahhoz Edó himlője teljesen el kell múljon. Az pedig semmi esetre sem jövő hétvége előtt. S ha arra jönnénk haza, akkor mert ergó itt 4 nap a minimum, s reméljük nem "tapsolnak vissza" egy kis bónusz szülészeti üdülésre, akkor jövő kedd előtt nem szülhetek. Jó, tom akkor mán rák, meg izé, meg minden, de a mai nappal teljesen kivagyok.
Na, mék inkább s eszem egy kis lenmagocskát.

Kép
kissmanó

:twisted: úúúútálom az apehot! :twisted:
há valami nem tetszik nekik az önkijavítósdi izémen (pedig könyvelő csinálta!) de azt oda nem írták volna, hogy mi csak annyit, tartalmi! anyátokaaaat! most mehetek be oda is, na majd odapottyantom nekik bébet!

Lilypie Maternity tickers
lynia-

jajj, nenoke ez szupi! jó úton haladtok!

lynia-

:cry: :cry: :cry: :cry: Nem tom elérni a Dorka táblázatát. Valami miatt nem jön be csak az üres oldal. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kissmanó

eddig nekem se kellett számolgatni és ahogy írtam nem is fogom...

a "tünetek" nálam is ugyanazok mint párótoknál,fájogatok derékba sugárzóan de nem vészes és ilyenkor azt hiszem wc-re is kell menni,aztán semmi eredmény.

szerintem jővőhéten ha tényleg 10fokot esik a hőmérséklet lesznek meglepetések :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Megjöttem! Vettünk egy csomó gyümölcsöt vééégreeee!!!! Málna, cseri, dinnye, barack, alma... nyammmm dőzs dőzs dőzs!!!

Esztora: Szerintem is a hőmérséklet esése majd produkál dolgokat... :)

Anneeről tud valaki valamit??? Aggódom! :roll:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!:)

Zsuzsi: Édi vagy, de megvagyok, csak a net szart be megint... :roll: :roll: :roll:
Ma extra módon fáj a poci... :roll: :wink:
Vendég

Úgy látom ma is mindenkinek minden baja van.Nekem is ma nem jó semmi ismét hisztis vagyok.Most én is megyek a konyhába vágok össze epret,barackot hátha attól nem leszek hisztis.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Huhh, Annee... már azt hittem, megint befektettek...
Ha extra módon fáj, akkor lehet, hogy Andris megunta a játszogatást? Hmmmm hajrá Annee!!!

Nenőke: Szuper!!! Ugye mondtam? Isten vigyázott rátok!

Kép
zsuzsi**

hiszti ellen gyümölcs csak addig segít, míg le nem nyelted, el nem fogyott az aroma a szádból. Utána kezdheted előről. Ja, s max megtoldódik egy kis plussz klotty látogatással. Ennek ellenére benyomtam ismét egy negyed dinnyét, holnap apa ismét mehet venni, mett amit tegnap vettünk, felfaltuk.
Van még fagyi, hurrá. Letámadom most azt.

Annee! Bírom, mett ha a vonalzód olyan mint az enyém, akkor figyelhetjük egymás tüneteit. Neked extra pocó, nekem extra derékfájás, megspékelve extra térd, kéz, könyék és sarok bökdösésekkel. Ja, meg extra plussz hólyagnyomorgatással, nagyon sűrűn, de csak csöpögtetni járok a budira.

Kép
kissmanó

Ja, mai poén.
Az irodában kérdezték a csajok, hogy kérek-e valamit (természetesen a kisboltra gondoltak, fagyi vagy másegyéb képében). Mire én: aha, egy hideg vízzel telt lavórt. Ekkor egy srác felkapta a fejét (ő csak az edény + víz párosra figyelt fel), hogy ugyi nem itt akarom elkezdeni. Hmmmmm. Én csak a patáim áztatgattam volna, s ezek a férfiak mán rögtön pánikolnak.
Ja, ezétt is érdemes lájtosan munkába járni. :wink:

Kép
kissmanó

Emi! Katáról valami plussz infó?
Ha Anneet a dokibácsi hátrább pakolászta a sorban, akkor nékije nem szabad eltűnni.
De továbbra sem müx nálam a Dorka féle tábla. Brü-hü-hü. Kata után ki is van júli 2-ra pakolva?

Kép
kissmanó

hát látom kezd eljönni az az idő, amit az elején jeleztem... a végére már annyira elege van mindenkinek, hogy nem a szülésparán gondolkodtok, hanem hogy kint legyen már végre az a gyerek! :lol: :lol: :lol: :lol:

nenőke:mire ide keveredtem, látom már meg is oldódott a probléma, pedig én is azt akartam javasolni, hogy semmiképp nem olvass utána a paráidnak, mert csak még rosszabb lesz... :wink:
de akkor hál'istennek minden rendben :lol:

manó: jó a folyton szülés... :P :P :P én is folyton szültem a csajokkal, ugyanis sosem volt fent a hasam.... tök lent volt végig.
csak ezzel az új gyerekkel nézek ki úgy mint egy 3gombócos fagylalt... :lol: :lol: :lol:

dikó: nekem szabó györgy.... olvastad a mávos fórumot? egyre rosszabb a helyzet.... ha megy a dokim, nagyon gondolkodom, hogy megyek vele... persze kérdés, hogy hova? :roll:

jaaaaa... utánozó majom vagyok... :lol: :lol: annyira megtetszett gurgi haja, hogy én is rászántam magam és hasonlóra vágattam 8) (és a fodrásznál rákérdezett egy csaj: ez olyan lesz, mint a bekemnéé??? :D :D :D :D ) ....ezek szerint jól magyaráztam, hogy milyen legyen... :P

KépKépKép
mütyürke

Hááát, azt nem tudom hogy megunta-e odabent, de tegnap óta nagyon keveset mozog. Azt mondjáj ez is egy jel. :)
Kajcsi után némi helyezkedés, de ennyi. Már nincs az az intenzív rúgdosódás.

Manó: A derekam változatlanul le akar szakadni, pocó fáj alhasban, és sugárzik a combomba a fájdalom. Tök lezsibbadok olyankor. :shock:
Vendég

katiról most én is annyit tudok, hogy ma volt nst-n, és megkeresi dokit a császár miatt....

na igen mütyürke, igaz első gyerek, de komolyan most épp én sem élvezem a dolgot (legalább ne lenne 40fok!) szóval alig várom, hogy kijöjjön! aztán az tényleg eszembe sem jut, hogy hogyan is fog kijönni? :shock:

lynia-

Ja, ahogy mondod, tényleg. Lábzsibbadás nálam is játszik. Néha olyan érzésem támad tőle, mintha az a láb nem hozzám tartozna.

Kép
kissmanó

S ma megmozgattam a loboncom. Megállapítást nyert, hogy ha szüléskor izzadni fogok (márpedig az elmúlt éccaka + a mai nap után nagyon esélyes vok az illenre), akkor lesz vizes borogatás a fejemen. Mán ha csütörtökön nem sikeredik megnyírbálkodni. Mánpedig van esélyem erre, hisz én du 2-re akartam menni, fodrásznőm okézott is, de ma hív, hogy bocsi, valaki mán jelentkezett arra az órára, de menjek, mett az illető soxor csak bejelentkezik, oszt nem megy. Hú, most ezen is agyalhatok. Majd ha mást nem, akkor temetés után visszamenyek hajcincálásra. oszt hányra érek haza, kiderül.
De ez a gyapjú a nyakamban nem kóser.

Kép
kissmanó

Hogy is fog kijönni? Há csak kijön, repülő fenn, kölök benn még sosem maradt.
De viccet félretéve, azért annyira ki szeretném próbálni azt, hogy milyen indítás nélkül szülni, hogy én még azért nehezen, de tűrök.

Kép
kissmanó

Annee!
Ölelés megy és pozitív energia+ meg mindenféle jó!

Zsuzsi!
Gyümi, nyami...én most túró gombócot faltam.
Holnap lecsót főzök.

Moni!
Elvileg a 34-ik hét végétől írja a könyv (bába válaszol) én a 35-ik héten kezdtem..

Én ma jól vagyok nagyon, semmi bajom, az éjszakám is jól telt..Hullámzó napjaink vannak sztem.
Holnap dokker UH és egy csomó mindent megbeszélünk.. :lol:

Olyan érdekes van nap, hogy többször keményedik a pocakom de van, hogy kevésbé..

Tapasztalt Mamik!!
Amikor soxor keményedik, görcsizik..az már előjel lehet?? vagy mi van akkor ha egyszer csak a semmiből tör elő majd a fájás-fájások..mármint a tágulás-vajúdás..ilyen is lehet gondolom.. :roll:
torolve_20131003125716

Rózsa!
Azért ez nem szép tőle, mármint a dokidtól..biztosan tudta már, hogy nem lesz.. :roll:

Az előbb aludtam fél órát..most meg tiszta fitt vagyok
torolve_20131003125716

Sziasztok Csajok! Köszi a hiányolást, aranyosak vagytok.
Nenoke! Örülök, hogy minden rendben, most velünk történik nagyon hasonló módon.
Az NST nem tetszett a dokinak, amelyik aláírta, ezért holnapra is behívtak. Az a gond vele, hogy nagyon felment a kis szívverése Egonnak és akkor hirtelen lezuhant pár másodpercre. És ezt kétszer. 170-ről 70-80-ra. Annyira megíjedtem, hogy reszkettem az idegtől és beszélni is alíg bírtam. Az NST-s nővért kérdezgettem, aki azonal megkereste a dokimat. Éppen a műtőben volt. Ő csinált nekem egy flowmetriát, ahol minden ok volt és holnap újra ez a tortúra. Holnap állítólag kapok császár időpontot is. Annyira izgulok. Minden rendben kell legyen kicsi Egonnal. A végén még egyszer visszamentem az NST-s nővérhez, aki nagyon kedves és fogta a kezem és nyugtatgatott, miközben másik két anyukát is figyelnie kellett. Szerinte, éppen megnyomódhatott egy aorta a méhem mögött, ami az oxigén ellátásért felelős.
Eddig úgy van, hogy kedden vagy csütörtökön (jövőhéten) lesz meg a császár, ha addig nem indul el, de a holnapi NST eredménye is számít.

Annee! Ezek a fájások már biztos jeleznek valamit. Nagyon drukkolok nektek.

Emi! Holnap 13:30-ra megyek. Ha van kedved, gyere fel hozzám, mikor végzel.
molkata

Megjöttem a dokitól!

Hát lehet, hogy ez a júli 2. elnapolva :( 2240grammnak látta az uhos csaj,szerinte kicsi... Mondtam neki, hogy csak lány :oops: De a buksija 9.22cm,ami a doki szerint elég... Mindegy. cc3000, úgyhogy ott sincs semmi változás. Jövőhéten megyünk NST-re.
Ja és júli 7-8-9én összeszorított lábbal várom a dikt,mert az apukája helyettesíti és nekem ő nagyon nem jött be a múltkor. Mondta is a Péter, hogy ha esetleg mégsem tudnék parancsolni a bébnek szóljak a nővéreknek, hogy ne szóljanak a papájának,mert nekem nem kell. Akkor már bármelyik jó, nem kell nekem a Sonkanöri!
Uhon pedig nem kaptam képet csak a flowmetriáról :cry: Kicsit elkeserített az egész főleg, hogy vagy 2 órát ültem ott...

Nenöke örülök nektek!
Vendég

dikit=dokit
Vendég

Hú kata! Ez izgalmas. Mármint, hogy kapsz időpontot.
Ugyi te sem idegeled magad, s elhiszed amit nst-s nénike mondott, mert hihető amit szólt az aortával.
Neked meg a nyugi kell, azt érzi kicsi Egon is. Fel a fejjel, s holnap ismét várunk, gyere a jó hírekkel. Ja, meg időponttal, hogy tudjuk az öklünk mikor kell szoruljon nektek.
Jajj, írjam össze mi a fenéket akarok kérdezni dokinénitől holnap.
Meg asszem menyek, beülök a szokásos kád vizecskémbe, s akkor "lazítani, próbálj meg lazítani". Ja, de engem ki tanít hogyan csináljam?

Kép
kissmanó

Ja, még valami. Írja Kata, hogy kedden vagy csütörtökön császár, ha addig nem indul el. nem szarabb az, ha elindul, oszt nem normál hanem császáros szülés lesz belőle?
Nem tom, most lehet egy hatalmas baromságot kérdeztem.

Kép
kissmanó

Na, egy uccsó észrevétel: ezért (is) kerestem a Dorka táblázatát. Látjátok a Kata vonalzóját?
Nekem tecc az a kis piros betűs kérdéske.

Kép
kissmanó

Na jól elszállt amit írtam..

Kata!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen kicsi Egonnal, de tuti, hogy minden oké lesz és nemsokára már a karodban tartva gyönyörködhetsz benne.

Orsi!
Neked ki is a dokid és hol? Néztem a táblázatot de nem jön be.
Kicsi? Jajj..nem kicsi..az UH nem pontos..+- tévedhet..
Minden jól fog menni..nő-nődögél a babuska.

Lányok, nekem állandóan szorulásom van. Biztosan a vastól pedig a málnalevéltea elvileg lágyítja..lazítja a beleket..jóóó lenneee
torolve_20131003125716

Manóóóó!
Vonalzó..most nézem. ez jóó: lehet, hogy ma születek? :lol: :lol:
Hát ezt ő pontosan tudja..mármint a baba..
torolve_20131003125716

Aranyosak vagytok!
Manó! nem tom, hogy a jobb. Attól is tartok egy kicsit, hogy elindul és esetleg vmi miatt nem lesz idő az epidurálisra, mert ma mondta az aneszteshez, hogy az én esetemben, a korábbi műtétek miatt lehetnek odabenn összenővések. Ez meghosszabíthatja a császár idejét is, ami altatásban baj lehet a babának. Szóval, mostmár emiatt is idegeskedhetek... De megbeszélem Egonnal és nem jön ő hamarabb.
Én is most vettem észre a vonalzóm és annyira furi... :P

Gurgi! Te mindig olyanokat tudsz írni, hogy én elsírom magam....
molkata

aneszteshez=anesztes
molkata

Gurgi: Orsi dokija az én dokim fia, a Szt. Imrében... Háhhá kisajátíthatom Sónkánörit, me másnak nem kell.

Orsi: Mé nem tetszett neked az öreg? Az egyik legtapasztaltabb orvos a Szt. Imrében.

Kép
zsuzsi**

Kata!
De édes vagy, köszönöm, jól esik..
Meglátod tényleg minden rendben lesz kicsi Egonnal és ne idegeskedj, előre meg pláne nem szabad, pozitív gondolatokat küldjél a méhednek és Egonnak! (viccen kívűl, én mindennap csinálom)
Kép
torolve_20131003125716

Háj csajok voltam dokkernél, mert az egy hete levett tenyésztésem + lett E Colira :? :( Kaptam kúpot. Mondom ha már ott vagyok csekkoljunk már méhszájat, mert folyamatosan fáj a derekam ha jóslóm van, meg úgy érzem annyira kell pisilnem néha, mintha késsel szúrkálnák a hólyagomat, meg a székelési inger...stb
Na a lényeg hogy a méhszájam maradt 2.1.1.0 viszont a feje tökre be van illeszkedve, teljesen lent van és érezte is a doki a béjb fejét...
Jövő keddre visszarendelt....addig is szigorú fekvés :lol: :lol: hehe 2 purdé mellett (azé igyekszem :wink: )
Na csók

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Aha, szal Sonkánöri fia..értem
de nem a Bálint family?
torolve_20131003125716

Kata: Egon szupi kissrác, minden rendben vele, ne aggódj. Küldd neki az energiákat, meghálálja, ha megszületett :D

Kép
zsuzsi**

Gurgi: Nem, a Barna family :D
Az öreg a szülészet vezetője, a fia szülész nőgyógyász szakorvos. Állítólag nagyon kedves. Lehet, hogy én is nála szülök, ha Panna előbb jön.

Kép
zsuzsi**

Ja nem persze, Bálint Sanyi nagy harcsabajusz kapitány
torolve_20131003125716

Zsuzsii!
Annyira aranyos vagy : meghálálja..--> Na Kata megint pityeregni fog :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: