A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Csajok, Áfi, Ceni! Jókat mosolygtam, köszike érte!

Babaimi!
Csak nem bírtál a popsidon otthon!
Ejnye meg a bejnye :)
Előrelátható terveid?
sonjus

katám egyetértek! reméelm tudsz beszélni a dokival!(((()))))
Vendég

Sonjus.Mire gondolsz?

babaimádó
Kép
babaimado

40 fokos nyár monnyon le :lol: legalábbis míg nem vagyok víz közelben :lol:

jelentem ebédre nem ettem szénhidrátot :D ügyes kislány tapsot neki :lol: grillezet zöldségek csirkével :P kicsit elsózták :? de azért jó vol, és jól is laktam a féladaggal :wink:

Kata
hát együtt álltunk be újra a sorba, legalul vagyunk megint :?

Bp-i csajok
sörparty? vagy szörpi? :P :wink: valamikor? :?:

Kép
gaby25

Babaimi!
Ne haragudj, de erről a kérdésedről egy vicc jutott az eszembe!
Biztos ismered, tudod, amelyiknek az a poénja, hogy konkrétan a sex-re gondolok, de most hogy jön ez ide :lol:

Szóval babaügy, hol is tartasz stb stb stb köv inszem és társai
sonjus

én is ugyanezt ettem gabyka!ügyi vagy! :lol:

én be vagyok havazva, nem tudok menni valószinűleg. :cry:
Vendég

Sziasztok!

köszönöm mindenkinek a drukkokat!

szilcsi: nem kéne otthon pihizned? :roll:

snufi: hogy haladsz a tanulással?

áfi: kitartást! az összes felesleges csokidat szívesen elfogadom :lol:
drukk mára++++ várom a híreket!

gaby: sajnálom :cry:

boni: nemsokára megyünk kaáliba! :lol:

moni: nagyon aranyos a baba! jó egészséget, sok tejcsit kívánok!

ceni: szerintem is monnyon le a kánikula! :twisted:

sonjus: drukkolok tovább+++++

szilva: mikor tesztelsz? :wink:

szezso: nagyon drukkolok+++++

kata: nagyon sajnálom :cry:

purc: hogy vagytok?

bettike: nem jössz megírni az én bizijeimet is? :wink: drukk+++++

lili: nagyon furi a görbéd :roll: tesztelni nem akarsz?

csikken: irigyellek a légkondi miatt. itt 28-29 fok van a lakásban.

baba: hogy vagy?

rólam: ma pihizek, meg hőgutát kapok a lakásban. holnaptól újra tanulás.

kati
katica30

Katica
már csak 1 hét ( na jó ehészen pontosan 8 nap :wink: ) a kaáli időpontig :P hamarosan ti okosabbak lesztek, hol a bibi és pikk pakk jön majd a baba :P :wink:

Boni
nyáron behavazva? :shock: hol van itt hó? :shock: :lol: tessék süttetni a hasadat :P :wink:

Kép
gaby25

kati ha tudnád párom millen finom mandulákkal teletömött csokikát hozott tegnap, amiből nem ehetek a fogyi miatt! :cry:
Vendég

Boni
ez kínzás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Kép
gaby25

boni: tőled is, mint áfitől, minden csokit örömmel fogadok.... én meg tömöm magamba a csokit, főleg most vizsgaidőszakban.

kati
katica30

bonikám: rakd félre nekünk a csokit :oops: :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

gaby nekem mondod? :lol:

de kitartok! majd én szép nádszálkarcsú leszek, párom meg nem :lol:
Vendég

jól van csajszik, akkor félreteszem :lol:
Vendég

kati ha ma hőgutát kapolé, holnap már nem kell tanulnod! :shock:
Vendég

[quote="áfonyaaa"]E írta:áfonyaaanikő,
ti röhögtök ..gás közben??? :shock: :lol: :D Hát komolyan megnéznék egy ilyen mosoly estet! A rutinodban meg lehet valami :wink: Úgy tűnik akkor hogy én vagyok ilyen problémás, nekem nehéz szépre jóra gondolnom magzatmozgás közben, ha meg nem oda figyelek ahova kéne, megette a fene az egészet! :roll:

Hehe szoktunk :) :oops: :lol: :lol: van amikor annyira hogy utána folytatni se bírjuk :) , de gond egy szál se folyt köv később :lol: Amúgy általában akkor kezdünk neki ha Géza alszik, úgyis csak a végére ébred fel :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni!ki az a Géza? :roll:
Vendég

Boni: A bébi a pocakban :lol: csak én úgy hívtam/vom eddig mindhárom gyerekemet amikor pocaklakók voltak, hogy Géjza :) 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni :oops: :mrgreen:
Vendég

Szilcsi, szilva hogy vagytok?
mindenki eltűnt, pedig én ma 12 órázom, este 19 ig vagyok! :twisted:
Vendég

Megáll az ész, annyit bírtok írni :roll: :lol:

Áfi! A fene a cukrodat, én is kilennék! De a diétázás legalább segít a súlytartásban,vigasztaljon a tudat... Könnyen dumálok, de hát én még nem voltam :oops:

Boni! Te nem 90 naposozol? Mer akkor szénhidrátnapon este megeheted a csokit :lol:

Kata és Gabi pirijét nem szeressem, ezt üzenem nekik! :evil:

Katica! Gratula a vizsgádhoz!

Valaki le akarta mondatni a nyarat, ne tegyétek, mert én végre nem fázom :oops: :D Legalábbis kint nem, a lakásban előfordul :oops:

Emlékezetből ennyi ment csak sajnos :oops:

Húú, még Csikkennek: nekem is van egy papírom arról, hogy "A beteg savója irreguláris antitestet tartalmaz. Csak compatibilis vérrel transzfundálható." Szerinted ez az, mint a tiéd?
Anyukám most bukkant rá, egy gégészeti műtét zárójelentésében szerepel. Mondjuk azóta vagy ötször műtöttek, és ezt sohasem állapították meg, de mindegy. Mutattam a házidokimnak, azt mondta, mondjam majd szülés előtt, sose lehet tudni, de ha vér kellene nekem, úgyis gyorsan rájönnek, hogy ez a helyzet. A Rh+ vagyok különben.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

drága sziromka csak étkezési csokoládélt, abból is az étcsokikát lehet enni a kakaótartalom miatt!

VÉGRE NEM FÁZOL EL SENEM HISZEM! :lol:
Vendég

holnap keményítőnapom lesz , , hát kemény lesz! :lol:
Vendég

Bonikám életem, de süti HELYETT megeheted :lol: :lol: :lol: Sehol nem írják, hogy a tortád nem lehet kakaós :wink: Higyjél nekem, én Miksa után lefogytam ezzel a diétával 23 kilót... (Más kérdés, hogy mennyit híztam vissza belőle :oops: De normális súllyal nem bírok teherbe esni, úgy tűnik, csak dagadtan :roll: A védőnő szerint van ilyen... )

Keményítőnapra SÜSD a zöldségeket, ha van jó serpenyőd vagy wokod, akkor leheletnyi olívaolajjal mehet azért! Gomba, cukkini, paprika, padlizsán, ezek elég jók együtt és külön-külön is! Vagy bármi, amit szeretsz, répakarikák, mittomén... Ha rizshez kevered, vagy esetleg krumplit főzöl, fölkockázod és azt teszed picit olívára és megsütöd - akár más zöldségekkel együtt, akkor egész jó tud lenni Vagy nagyon szolidan próbálhatsz lecsót csinálni. Esetleg van a Findusnak irtó sokféle mirelit zöldségkeveréke, amik egészen különlegesek. És kérdezzél :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csak bekukk, extragyorsan átfutottam a termést,... :shock:

Áfi: :(

Kati: gratu. :D

Boni: rengeteg recept van fent a neten, mi is onnét szedtük anno. Jan.1-től csináltuk kb. 50 napik Snufiúval.

Na, lépek vissza a pszichózisaimhoz, hogy jöhessenek a depresszió fajtái,... :twisted: :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bonikám, itten nézzél körül: http://www.szieby.freeweb.hu/ Van ott valami új link is, ott még nem jártam.

A receptek között igen rendes pizzatészta is van, a legjobb, amit bárhol találtam...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom és kérdezlek ezentúl! :lol: de priviben, hátha csajok nem kiváncsiak rá!
én meg remélem, hogy vékonyan fogok teherbeesni, ha má nbálnaként nem ment. eddig azé nem fogyóztam, mert mindenki azt mondta, hoyg vagy ez vagy az. hát m,ivel az i... se akar felmenni ahőm így elkezdtem fogyizni. bosszúból! :lol:

egyébként én abszolut nem tartalak súlyosnak nem tom mé mondod mindig :lol:
Vendég

Boni! Ahogyan te bálnának érezted magad, annyi szeretnék én lenni :lol: Majd eccer :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom a mérleg szerint kapaszkodj meg: a 168 cm es magasságoimhoz 70 kg vagyok, na ott tört el a mécses nálam! és 60 nál már jól érezném magam, mert 58 nál viszont már zörögnek a csontjaim.
Vendég

Nem kapaszkodok, jó lenne nekem a 70 :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

leszel te még 65 is! :lol:
Vendég

sziasztok!

előbb ébresztett áfi telefonja édes álmomból :lol:

volt dokinál, minden rendben van a babával. szép nagy, már most 1 kg. így majd császárszülés lesz belőle. áfinak diétáznia kell, így nagylelkűen felajánlottam, hogy a ma vett csokit, helyette megeszem. :lol: a baba mindent megmutatott, szép kisfiú. most moziba mentek áfiék, de este jön a képekkel.

kati
katica30

boni: nem akarom mondani, hogy az én 165 cmhez hány kiló társul.
jó fogyózást !

szirmi: a linket köszi, én is elmentettem.

kati
katica30

Snufi Snufiu hogy bírta?

KAti kb egy súlycsoport vagyunk!

Áfi éljenéljenéljen
Vendég

Köszi a tudósítást, Katica! Szép nagy bébi Áfiék Barnusa akkor! :wink: ha jól mérték ugye... Bár gondolom ő nem örül annyira a lehetséges csaszinak.

Boni! nem leszek 65, de nem baj :wink: csak annyi ne maradjak, mint most :lol: És köszi a privit :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

én is szereték 60 lenni :P :wink:

apa kiskatonaeredménye határozottan jobb, mint eddig :D a sok vitamin amit beletömtem :wink: na meg szerintem számított az is, hogy nem vittük a cucccost, hanem helyben csapolás volt :lol: és 20 perc múlva már kuksizták is. Szóval...
30M/ml ; 25% jól mozgó, ésképzeljétek 51% normál szerkezet :D
érdekes, hogy két helyen 3-5 % volt csak normál :shock: mindkét helyre vitte az anygot, magándokinál ott produkált, és akkor az is azt írta, hogy normálarányban van. Ki érti ezt :?: :roll: viszont másnap most is 0% mozog :( és menyiség csak 1 ml, ami kevés
Papírra az van írva, hogy Asthenozoospermia - azaz kevés mozgó spermium. 4-ből 2* OAT szindróma volt - mindhárom paraméter eltér a normálistól :roll: elvileg inszemre még ez sm jó, főlemg mivel másnap nem mozog semmi. De majdspontán elkapjuk a grabanct a lombik előtt, mint Áfiék :lol:
holnap megtudjuk a hormoneredményt is.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Gaby! Akkor végül is pé napján sikerülhet spontán is! :lol: :lol: Az jó!

Zöldi??? Elnyeltek a bizonyítványok?

Áfi! Hű óriás bébi!!!!

Kép
bettike
Eger

gaby egyik szemem sír, a másik nevet! a vitaminok akkor segítenek, de valamiért nem sokáig életképesek ? hát akkor ilyenkor mit tesznek? ha másnapra 0% nem mozog? lombik? annyira tudatlan vagyok!
Vendég

Boni
most csak a recepción beszéltk a nvel, ki lemáolta az eredmény, hogy holnap andrológushoz vigyk, de ő azt mondta hogy ez még lombik szerinte, számolgatott ott valamit

Bettike
igen, pé napján majd mondom apának, hogy gyúrúnk vazzeg :?: :lol: ő meg mondja gyúrjunk vazzeg :lol: :wink:

Kép
gaby25

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

anyósnál vagyuk, és hát elrontotta a mai diétát :cry: csiált palcsintát :P muszáj enni, nehogy megbántsam :wink: :lol:

Kép
gaby25

Ja én is azt mondanám! :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby: én ezt nem értem...inszemhez miért fontos, hogy 24 óra múlva mozognak-e? Az inszemet megrepedt tüszőnél csinálják, szóval a petesejt miatt már eleve csak 20 óra marad max....(tüszőrepedés után 4 óra múlva van az inszem..legalábbis nálunk)...

SzezsoKép
KépKép
szezso

gaby ez felháborító ! :lol:
Vendég

Gaby!
Én nem lennék annyira biztos a helyedben abban, hogy nem lehet inszem! Majd megbeszéljük, miért mondom!

Áfi! Szupiii!!

Sziromka, nem vagy bálna!!

Sonja, nem ismerem a viccet, de meséld el, léccciiiiiléccciii
A KAáliban megmondják júl. végén, hogy hogyan tovább, többet nem tudok mondani.

Mindenki érdeklődését köszönöm, jól vagyok és dolgozok.

babaimádó
Kép
babaimado

babim!
Vendég

Tessék Boni??

babaimádó
Kép
babaimado

Én ma kitaláltam magamra egy önirónikus jelzőt:
-van, aki sajnos halmozottan fogyatékos
-én pedig halmozottan szerencsétlen vagyok
DE AKKOR SEM ADOM FEL, MER HISZEM? HOGY HA NEHÉZ ÉS HOSZÚ IS AZ ÚT? DE AKI IGAZÁN AKARJA? AZT AZ ÚT VÉGÉN OTT VÁRJA A KISBABÁJA!!!!
Ezt soha senki ne felejtse el!
--------------------------------------------------------------------------------

babaimádó
Kép
babaimado

a helyesí.hibák elütésből adódnak, bocsi, de nincs kedvem újra begépelni:-( :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

mentem haza!
holnap reggel jövök

remélem mindenkinek hiányozni fogok! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: