Hali
Ná-Ági: nekem is olyan rosszul esett, amikor elsején bejöttem és a csaj már ott ült a helyemen! Főnököm épp szabin volt, én meg nem mondhattam neki, hogy hé, én még vagyok ám, ott a másik asztal! Szóval marha jó volt ketten egy asztalnál, sokszor tiszta ideg voltam! A nyakamban volt és nézett, hiába mondtam, hogy ez most nem az ami neki kell majd, addig csináljon vmit, erre: inkább nézem mit csinálsz
Móni: a gombóc folyamatos (igaz most épp nem érzem) de amikor érzem akkor nyelésnél még rosszabb, mint alapban.
Hemej, akkkor bocsi, összekevertelek valamkivel, de tutira emlékszem, hogy volt valaki akinek török párja volt! (most csak a hemej hangzása miatt gondoltam, hogy lehet te)
Nálunk is 3 nap, mondta a védőnő, a helyhiány (fél megye ide) miatt bevezették a korai hazaengedést!
Tegnap én is bevágtam egy negyed dinnyét, de egészben lehetett vagy 10 kilós szerintem, akkora vóóót!
Na meg a tegnapi totál bogaras napra sikeredett! Ugyi volt sáska szobatárs…na este lefeküdtem, párom még a fejemnél ülve tévézett, egyszer csak csapkodja a párnám a papucsával! Úgy megijedtem, kéredeztem szivat-e, mert erre még a gyerek is kijön! Aztán odanézek hát látom, hátulról támadott volna egy kb. 2 centis fekete bogár!
Én is nagyon rosszul aludtam, aztán éjfél felé sikerült elaludni, de 5-kor kelhettem, hogy megigyam a tejcsit a tesztreggelis cukorhoz a labor miatt, aztán visszafeküdtem és mire kelek, párom aszondja, savanyú a tej, na nekem hajnalban fel sem tűnt!
Most meg hulla vagyok csak az vígasztal, hogy legközelebb csak gyerekkel fogok bejönni, az tutiiiiii!
Ja és nem mozog a kiscsaj! Alig 1-2 volt, elég lightosan, nemtom ha nem indul be ddélutánra akkor ….
Neno mennek a drukkok délutánra!