A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kriszta! Megértem :)
Bár én is gondolkodok rajta, hogy majd nyáron kiárusítom Benét valahova pár napra, csak az a baj, hogy anyukámmal valahogyan nincs meg a teljes összhang, sokszor sír, ha anyu jön, stb. aztán kibékülnek mindig, de így nem szívesen küldöm el vele 3 napra. Húgom meg mindig mondja, hogy elviszi, de aztán...

Meddig nincs bölcsi? 1 hónap?

mtunde

Sziasztok!

Györgyi!
Nem barátnőzök, végül dobtuk a progit, mert hétvégén vizsgázik és tanul, de majd júl-ban megyünk hozzá. jövő héten vmelyik nap megyünk majd azért hozzá egy napra akkor majd talizunk?

gabbó!
Örülök,hogy jelentkeztél! boldog hófordulót!

emano!
balázs nagyon cuki!

ancsa!
válaszolok majd az e-mail-re még ma remélem...

remélem mindenki jól én kitikkadva a hőségtől és nem mellesleg ínhüvelygyulladással küszködök :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Dóri: Nagyon csinos vagy!!!

Én még mindig nem merem elhinni, hogy marad az osztály. Megnéztem a szólás szabadságát, de nesze semmi fogd meg jól. Igazából úgy veszem észre, hogy még a nagyokosok sem tudják, hogy mi lesz.

Én mennék vissza a kútvölgyibe, de így nem tudom, hogy menjek-e, nagyon félek, hogy mi lesz augusztusban? Most úgy érzem, hogy kicsit elkapkodtam a másik kórház választást.

Zsuszóci: Légyszi mondd majd meg, hogy mit mondott az orvosod.
cukorfalat

Tünde!
6 hét! 2 hét anyós, 2 hét mi, aztán megint 2 hét anyós. Épp most beszéltem vele, azt mondja, nagyon zehernyás a kicsike. nem engedi őt sehova menni. Mondtam neki, hogy lehet, hogy most esett le, hogy eljöttünk, és fél, hogy ő is eltűnik. Pedig amikor eljöttünk, be volt tojva, hogy hazahozzuk, apja felvette, ő meg szabadulószámokat mutatott be. :) Az is lehet, hogy érzi a frontot, meg ezt a hülye időt.

Szólás szabadsága: Tényleg nem derült ki semmi. Jól elbeszéltek egymás mellett. Nem értettem, azt miért nem kérdezi meg senki, hogy ha most ennyire osztanák a János feladatait, hogyan lett központi súlyponti (vagymi :roll: ) kórház, ha ilyen rossz állapotban van.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Képek:

Strandolás, és Csodák Palotája.

Kép

Kép

Kép

Kép

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi, köszönjük!

Inhüvelygyulladás? Az nagyon rossz! Mitől lett? :(

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabbó

NAgyon jók a képek! Mi is megyünk a hétvégén strandra. Kíváncsi leszek. Ti milyen pellust vettetek?

Steffi

Hú az nagyon rossz. Ancsa is tudja. :roll: Nekem akkor volt amikor hazaöttem a kórházból. Egyébként régebben mivel zongoráztam évente egyszer be volt gipszelve. NAgyon sz..r dolog. Van egy ilyen gumis cucc a gyógyszertárban vettem rá és ha gyorsan amikor érzem hogy elkezd fájni ráteszem. Nem szokott kijönni. Próbáld ki hátha.

Kép
gyorgyi33

Nem használt vagy használt valaki közületek
Babylove-s (DM) pelenkát?

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta!
igen. Ezek azok :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabbó!
Martintól... de most komolyan a kis ember már 9kiló körül van és az új chicco ponee babakocsiban nem szeret lenni :( úgyhogy kénytelen voltam hétvégén kézben cipelni és ezért bedurrant :(

Györgyi!
sajnos a jobb karomon 4 éve rendszeresen kiújul az ínhüvelygyulladás akkor a munka miatt jött elő, nekem is be volt gipszelve, tényleg szar dolog szinte lehetetetlen bármit csinálni. martin mellett mégsem gipszeltethetem be a kezem, de van egy krém dolobene a neve ez tök jó!

Emano!
mi használtunk dm-es pelust, nagoyn jó!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,
Én is átfutottam...
Emano, mi azt használunk, már nagyon-nagyon régen. Nekünk bevált, bár bevallom, biztosan van még ennél is jobb, de ár-érték arányban ez tökéletes. :D És te jó ég! Már 6 hetesek vagytok?! :wink:

Hófehérke, muszáj nekem is megjegyeznem, hogy szépek vagytok...

Manóka Ricsije egy csúcs.

Gabbó, olyan-olyan, nem is mondom. Szerelem.

Ancsa, remélem, azért nagyságrendekkel jobban vagy. Hátha segített valamelyik krém, ilyesmi.

Györgyi, én tökbéna vagyok, tartozom neked. :oops: :roll: Elfelejtettem, de mielőtt elindultok Tapolcára, szólj! Bár ismered a mondást, ahol az ember "lakik", azt a helyet ismeri a legkevésbé. Érdemes egyébként belátogatni Miskolcra, veszett sokat változott a belváros, gyönyörű sétálóutcát csináltak (még többet), parkokat, tereket újítotttak fel.

Tünde, csak nem tart soká ez a kegyetlen állapot! :idea:

Mi is veszett gyakran kelünk éjszakánként, 3-4x. Vagy még kevesebb a tejcsi, vagy a foga. Az utóbbi tuti. Én figyelgetek. Együttérzek Steffivel és Barbival.

Tervez valaki külföldöt babával? Mi igen, Beninek már megvan az útlevele.

És képzeljétek, félfekvő helyzetből feltornássza magát ülőbe, és matat a lábujjai körül. Kispiszok. :shock: :lol:
vbea

Sziasztok!

Megjöttünk az úszásból!
Lara ma merült először! És kétszer is merülhetett, olyan kis ügyes volt, nem is sírt, nem is köhögött! Tetszett neki!
Aztán úszás után jött a játék!

Íme egy kép:

Kép

Igyekszem majd a többire is reagálni, de most Lara elaludt és gyorsan írok az Apehnak, mert visszatartóták a szja-t mert szerintük van illeték tartozásom. Hát már 2005 decemberében lerendeztem, na mindegy!
sietek,

puszi

Szép napot!

ancsaboszi

Sziasztok!

Emano! Mi is babylove-ot használunk, kivéve azokat az átmeneteket, amikor valami miatt az egyik kicsi, a másik méret meg még nagy, akkor meg Liberot. De nagyon jó pelus, érdemes azt venni.

Eni!
Mi tervezünk Bécsbe menni a barátnőmhöz, de még sajnos nagyon képlékeny minden, az ő munkahelyén is kavarnak a szabadságokkal, és én sem akarok még nekiindulni, amíg nem tudom felhőtlenül élvezni a nyarat és az pihenést. De ez már a 9. hét. Előbb utóbb vége lesz!!!

Egy másik barátnőmék a 8 hónapos bébivel voltak nyaralni horvát tengernél, és nagyon bejött nekik.

Ancsa! Nagyon édes Lara, és ügyes, hogy így vette a merülés akadályait!

Gabbo! Iszonyat jóképű fiad van!

mtunde

MOST MEGBOMBÁZLAK TITEKET PÁR KÉPPEL! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Én is előkerültem a telkezésből - bár javarészt döglöttem, mert minden bajom volt. ( Takoyn, fül-fejfájás, erőtlenség ) De már jobban vagyok.

Eni: mi talán-talán horvátország augusztusban, de majd meglátjuk. Kicsit azért tartok tőle......

Csak nagyjából olvastam vissza, - lehet ezért - de Satuk-Tünde levelézését, célozgatását nem értem. Semmit sem. :shock:

Huh, a pocisokat nem irigylem, csajok , én így csináltam végig a tavalyi nyarat. :? Képzelhetitek milyen állapotban voltam, amikor ak iírás napjáig semmi sem történt. Minden ctg alkalmával Ági és Vidadoki rakott össze a következő taliig.
Kórház:
Belső forrásból tudom: még mindig ingoványos az osztály sorsa ( a hírek elléner ) Egynelőre marad ugyan ( valszeg egész nyárra) de a fővárosnak nagyon fáj rá a foga. Júni 28-án ( születésnapomon :lol: , nem mintha ez számítana....) lesz eegy döntés, amit szept.1-től kell teljesíteni. Na, hogy ez mi lesz????? Arra drukkolhatunk.....

Lara, Sári -Ricsi - mind mind nagyon helyesek :lol: és mekkorát nőttek! :shock:

K Kép Kisfiam kedvenc elfoglaltsága a telken a lefolyórács tanulmányozása. Alig bírom kicibálni a fürdőből.
Kép

na most ki fél kitől?
Kép
Piknik a parton
Kép
Anya segítsek?
Kép
Elnézést, ha sok voltam és akire nem reagáltam, de nem tudok mindent visszaolvasni.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Kép Szofi is befőz :D

Kép Szofi nyakig a lavórban :D

Kép Szofi imádja a cseresznyét :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

hehe Veronikusz - jól összebeszéltünk :lol:

Édesek a csajok! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok,
nagyon szépek a gyerkőcök!!!
A szólás szabadsága szerintem arra volt jó, hogy jól felhúzzuk magunkat... A Jánosnak nagyon fáj a foga a mi gyönyörű és kulturált Kútvölgyinkre... persze a rektor azért szépen odaívelte a labdát, mondván a betegek 25%-a a lábával döntött a János ellen, hiszen inkább a Kútvölgyit választották. És az az ötlet, hogy csak sürgősségi ellátásra állítsák át az egész kórházat, az osztályokat meg "dobják" szét a többi klinikai rész között, felháborító!
Az jutott eszembe, hogy valami petíciót kellene elindítani, nem mintha a nagyhatalmúak ellen sokat tehetnénk, de mégis. Azért örület, hogy a színvonalas ellátást nyújtó kórházakat tönkreteszik, ilyet is csak nálunk lehet csinálni.
Mindenesetre mi még ide megyünk, amíg lehet...

Ildi
ildibaba

Szia Heni!
igen :lol: :lol: :lol: néztem is egy nagyot :lol: :lol:
nagyon édesek a gyerkőcök! az a kutyás haláli :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni

Pénteken reggel indulunk, foglalt Ákos szállást, valami faházas hely és kibéreltünk egyet. Jónak tűnik, de végülis nekem mindegy, csak legyen ágy meg valami konyhaféle, ahol meg tudom Jázminnak melegíteni a kaját. Ja és Ákos összeírt egy hétre való programot a háromra. Jó mi? Majd mesélek, remélem élőben. :lol:

Ancsa

Jaj de jó! Örülök, hogy sikerült. :lol: Gondoltam én is megpróbálom Jázminnal. :lol: (csak vicceltem) :lol: Jó a kép is!

Veronikusz

Hát nem is tudok mit írni!!!!! Annyira édesek!!! :lol: :lol:

Heni

Tündér! Jázmin is a fürdőszobát szeretné, de már végülis belakja az egész lakást. Mindent akadálymentesítek lassan, a wc-re is utánam jön. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Bocsi hogy eltűntem de nagy káosz volt nálunka múlthéten. Apa sokat dolgozott Emma meg állandó hasgörcsöktől szenvedett. Én próbáltam készülni az államvizsgára, de végre vége, mert ma levizsgáztam :D
Kicsit le vagyok maradva az eseményeket tekintve, de igyekszem visszaállni mert nagyon hiányoztatok.
MINDENKINEK SZÉP DÉLUTÁNT KÍVÁNOK Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Na én is felraktam egy képet a pocimról :) 24 hetes a kicsikém :) és még csak 6 kilót híztam 6 hónaposan :)

Kép

Sajnos nem tudtam megnézni a műsort vasárnap este de úgy néz ki hogy sok mindenről nem maradtam le. ezek szerint tutitutkó hogy megmarad az osztály? És fizetős lesz vagy minden megmarad a régiben? Van valakinek új infója erről?

Nagyon jók a képek amiket felraktatok :)

Kép
aynan

Borsa, gratulálok! Szép teljesítmény!!!

A képek fantasztikusak, pocisok kitartás, bár én azért kicsit irigykedem. :-)

A Szólás szabadsága katasztrófa volt, szerintem semmit sem ért, ill. annyit, hogy növelte (legalábbis bennem) a bizonytalanságot.

Ádám tündéri, eszik, alszik, bár most már nyitottabb a világra, délelőttönként éberebb.

Pénteken már megyek 6 hetes kontrollra, semmi jóra nem számítok, elkezdtem megint vérezni. :-(

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Kriszta!

Nálunk még kicsit zűrös a helyzet...ma is egész nap üvőlt...de cicit nem kér...két kezével tolja el és a fejét is elfordítja...éjszaka bezzeg evett ezerrel 3szor is...
Nemtom mi baja van :-(

Borsa!

Mit evett a gyerkőc amíg vizsgáztál???? Cumisüvegből kapta a tejcsit?????? Azt elfogadják már ilyen korban????
Én csak fodrászhoz szeretnék menni :D

Kép

Kép
cukipofa

Kép Dani és Orsi

Kép már megint...

Kép lábpuszi

Kép 2 hetesen

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
Nem lehet, hogy nagyon melege van, és éjjel jobb egy kicsit?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Iszonyat a meleg, most már a lakásban is érezni. Még várok 1 órát, aztán lemerészkedek vásárolni, meg az udvarra Benével, mert szegény nem ülhet egész nap itt bent :)

A képek tündériek.

Heni! Csak annyi van, hogy Satuk megkért, hogy amíg Balcsin van, és valaki érdeklődik a Fűzdfői nyaralójuk után, amit itt ajánlott, akkor adjam át az elérhetőségét.

mtunde

naaa, ki veszi észre????? mi a turpisság???

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

nagyon-nagyon édesek a gyerkőcök!!!!
Volt ma a védőnéni és kaptunk pótlásnak tápszert!Ehhez szeretnék segítséget kérni!!
-Milyen cumisüveg jó hozzá?
-Mivel sterilizáljátok a cumisüvegeket?
köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Cukipofa!
jaj de kis tündérek :D :D :D

Aynan!
ilyen nincs!!! 6 kiló???? :shock: :shock: :shock: mit eszelt te lány??? vizet????? :lol: :D és ezt hogy kell csinálni??? kérem a titkát!!!! :D Nagyon szép formás a pocid.

Borsa!
jaj de kis csöpp Emma. :D Nagyon szép baba.

most megyek, mert 7-re jönnek a jelöltek. Kicsit szkeptikus vagyok. Nem túl lelkesek. :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!

Sztem is nagyon melege van...
ÉS sztem ezért is van tele kis pattanásokkal a kis feje, nem???????

Már próbáltam vizet is adni, de nem kellett és szopi sem kellett, pedig azt mondják az is jó szomjoltásra...

De hát csak lesz valami...éhen és szomjan csaknem fog halni szegénykém...

Végülis ma már több hurkája van mint tegnap :-)

Kép

Kép
cukipofa

Nagyon szuperek a fotók :)

Köszönjük a dícséreteket. Tegnap csak lihegni tudtam és jobbról balra dőlni, de ma kicsit jobb, legalább a közérzetem és Tündérke is aktívabb. Szombaton költözünk az ideiglenes lakásba, de legalább ott van légkondi. Már várom, hogy ne 30 fok legyen a lakásban...

Kitartást mindenkinek a melegben! Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Nagyon édesek a képek!

Veronikusz!
Ti Tünde Benéjével bandáztatok?

Vali!
Én 8 hétig véreztem és csak utána mentem a kontrollra. Doki mit mond?

Kati!
Nem tudom miért nem kéri a cicit, de nem lehet, hogy türelmetlen és nem bírja kivárni míg elkezd folyni? Szerintem próbáld meg megkínálni hamarabb, mielőtt jelezné az éhségét. na jó nem okoskodom tovább...

emano!
tápiban én nem tudok segíteni, de majd jönnek mások és majd őkŰ!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
bingó!!! :D Ott a piros pont. :lol: Igen BANDÁZTUNK. :D :D :D tök jó volt.

Ancsa!
kisdobos becs szó, hogy ha hazajöttünk megyünk veletek is :D jó? :D

Emano!
Kata 4 hónapos korától volt tápos és én nem sterilizáltam, max. néha kifőztem. Minden esetre a legnagyobb lyukú (főzelékes???) cumit kell venni és 250ml-es üveget.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano

Csak hogy megzavarjalak nekem a főzelékesbő nem tud inni Jázmin mert túl sok jön belőle. :roll:

Veronikusz

Jó kis képek!!! :lol: :lol: :wink:

Kép
gyorgyi33

Emano, Györgyi!
most néztem meg, Szofi a tápszert a NUK "feles" üvegből issza. Ez egy pötty, ami félig be van szinezve. (most jól megaszondtam :lol: :lol: :lol: ) Remélem azért érthető! ha megnézel majd egy NUK-os cumit érteni fogod! :D Szóval lehet, hogy ez nem a főzelékes :? :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

DM-es pelenkát használunk mi is nagy mennyiségben. szerintem tuti. nekem ez és a libero jött csak be.

TUTIK A KÉPEK!!!!!!!!!! :) :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Köszi a cumisüveg tippeket.Van itthon Aventes és Mam-os üveg majd megnézem melyik a jó

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Az Aventnak van egy cumija, amin háromféle állás lehetséges, attól függően, hogy melyik része van felül. Mi ilyet használunk, és bejött!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja és Aventos üveg! De ez úgy lett, hogy Aventos fejőm volt, ahhoz volt két üveg a készletben, aztán vettem nagyobbakat is, mert ez bevált.

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
És hol voltatok?

Kép
Kép
kriszta36

Húú, alig bírtam visszaolvasni, nagyon sokat írtatok!!!

Babák gyönyörűek, én rögtön kiszúrtam Tünde Benéjééét!!!! De tényleg!!! :D

Emano, én akkor még nem adtam tápszert, most meg már nem csinálom, mert Dani elmúlt féléves, de a cumit ki kell egyszerűen főzni vagy mikrós sterilizálóval (esetleg folyadékkal), ha van...
Én Nuk-os, fogszabályzós cumit használok, de arra az volt írva, ha 2-es erősségű kell a tápszerhez, de most veronikusz elbizonytalanított, Daninak mindegy milyen lyukú, kiszívja belőle pikk-pakk!! :)

Sajnos Dani szinte már egyáltalán nem hajlandó szopni, eddig a hajnali szopik voltak a biztos pontok, hát most már azok sem, úgy elkezdett ma üvölteni, amikor mellre tettem, h csak na!! :? Ma egyébként nagyon szabályosan eszik, 5x fog összesen, ebből 3 lefejt anyatej, plusz tápszer, 2 meg gyümi+főzi!

Hú, megyek, mert nagyon ordít, most már tuti, h a foga jön,elég nyűgi, ma este meg fogom tömni homeos cuccokkal!

KépKép
barimami

Veronikusz, na, akkor mégis egyről beszélünk!! :wink:
Én vettem külön Nuk cumi fejet és arra rá is volt írva, h melyik-mire való és a 2es a jó tejhez, plusz tápszerhez, az egyes meg vízhez....
Nálunk meg még mindig a 120 ml-s üveg játszik, mert 2 részletben eszik, addig pihizik, amíg a 2. adag készül (plusz utálja, ha kihűl és keserű lesz, ezért se tudom egybe odaadni)

KépKép
barimami

Sziasztok!

Steffi, most kezdtem megint vérezni, dokit felhívtam, azt mondta, menzesz, ez normális a hormonváltozás miatt az 5-6. héten. Ritka, de előfordul. Ettől még nem lesz rendszeres állítólag, ha szoptatok. Remélem. :-)

Kriszta, meddig van zárva a bölcsi? Kiakasztó, hogy az is bezár a nyáron. Mit tesznek ilyenkor dolgozó szülők? Ez nem egy állandóan biztosítandó nappali ellátási forma? Az ovi is tragikus, hogy bezár nyáron. Ákos is volt bölcsis, ott nem zártak be szerencsére. Az ovi is "csak" egy hónapra.

Emano, Cukipofa, tegnap kb. 4 litert ittam ásványvizet, s mára nagyon beindultak a cicijeim. Mondjuk Ádám is gyakrabban kéri ebben a melegben.

Kellemes estét és alvós éjszakát mindenkinek. :-)

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok Lányok!
voltak a nagyszülő jelöltek. Csak felugrottak :D :D :D 1 órára :D :D :D alig akartak hazamenni. Kata még a lépcsőházból is rángatta őket vissza. :D Azt mondta a hölgy, hogy a levelem alapján már látatlanul is mi voltunk a Nr. 1. most meg pláne. :D A férje már úgy állította le, hogy ne akarjon belőlünk rögtön választ kicsikarni. :D Tényleg szimpatikusak voltak. Kata le is amortizálta a nő karkötőjét :? :shock: szerencsére nem vette zokon. :) Korrekt voltam és mondtam, hogy nekünk még megjelenik egy hirdetésünk. (mondták hogy csak nyugodtan, majd meglátjuk kik fognak jelentkezni!!!! Ők is nagyon meglepődtek sok levélen. Volt aki csak szállást keresett a 18 éves fia számára ha nem tud már vonattal hazamenni :shock: :shock: :shock: ) Na jó kb ennyi. Szóval jól sikerült az első találka. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, ááá, de jóó!! és szimpik voltak? És mit mondtak, lesz elég idejük a lányokra?? Húúú, tökre drukkoltam nektek!!!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Figyelem aki külföldre akar menni, ezt feltétlenül nézze meg!!

http://www.tui.hu/index.php?page=groups&gr=6893

Nem kapok sajnos jutalékot, de azért felhívom a figyelmeteket, mert hátha találtok benne valami jót!

"SZERDÁZUNK?" akció keretében keddenként este hozzuk nyilvánosságra a következő napon, azaz szerdán foglalható ajánlatainkat.

A "SZERDÁRAK" elnevezésű árengedmény kizárólag az akcióban meghirdetett szálláshelyekre és indulási időpontokra érvényes, és olyan foglalások esetében adható, amelyekben legalább két teljes árat fizető utas szerepel. Az ajánlatok kizárólag a meghirdetést követő szerdai napon, korlátozott számban foglalhatók.

A 100.000 Ft megtakarítás a mindenkor érvényes katalógusárhoz képest értendő!

ancsaboszi

Sziasztok!

Ja de jó!!! Tök jó, hogy ennyi képet raktatok fel, olyan jó őket nézegetni!!! Mindig úgy örülök!!! Így aki most nem rakott az rakjon holnap :lol: , hogy holnap is szép legyen ez a borzasztó meleg nap!!! Léci, léci!!! :wink:

Veronikusz,

De jó!!! :lol: :lol: Örülök, hogy jól sikerült az este, de hát ez nem lehetett másként, hisz annyian drukkolunk Nektek!!! :wink:
Nagyon édesek a képeken a lányok!!!
Ok, mondtam hogy ha más nem majd ősszel összehozzuk a talit!!! :wink:

Jól tetted!! Máskor is bombázz csak nyugodtan!!! :wink:
Annyira édesek!! Imádom őket!!!

Akkor majd megyünk hozzátok télen egy jó kis cseresznyés sütire!!

Mért írtad azt hogy nem túl lelkesek? :roll:

Steffi megfejtette a turpisságot? Mikor történt a turpi?
És hogy tetszett a lányoknak a fiúka?? :roll:

Tünde,
És a mai napot hogy bírtad??? Kitartás!!!
Hát igen, Kemencéről mindenki azt gondolja hogy ott meleg van :lol: , mert ugye a neve miatt, de ott a hegyek miatt hüvősebb van. Na jó csak egy kicsit! De látom Te jól ismered!!! Már alig várom hogy menjünk!!!
Ez aranyos, kiárusítod? :wink:

Köszönjük a dicséretet!!!

Heni,
Örülünk, hogy ismét itt vagy!!! És hogy vagytok? Légzésfigyelő működött már?
Neked is köszi a dícséretet!!
Annyira édes a kis vizvezetékszerelőd!! Hozzánk is jöhet bármikor! :lol: Lara biztos szívesen látja!!! Nekünk is van zuhanyunk!!!
A kutyás kép az nagyon édes!!!
Hú és még porszívózik is a fiatalember??? Hát nem semmi! A kis drága!!! Kész főnyeremény!!!

ancsaboszi

Györgyi,
Nagyon jó volt a mai úszás, és annyira ügyes volt Lara :lol: , sajnos csak a végét vettem fel, na majd, legközelebb. De a lényeg, hogy nem nyelt és tetszett neki!
Most este meg velem fürdött a nagy kádban, és ott kalimpált a lábaival, olyan édes volt!

Biztos nagyon jó lesz nektek! Jó pihenést!!!

És megpróbáltad a merülést? :wink: Ti nem jártok úszni?

Steffi,
Jaj szegénykém :cry: , neked is ínhüvelygyulladásod van? Akkor majd írok mailt kedves sorstárs, mert nekem úgy néz ki, hogy javul, majd leírom hogy mitől.
Majd írsz, ha tudsz, ne terheld túl a kezed, én tudok várni!

Barbi,
Szegénykém! De tudod, gondolj bele, hogy eddig milyen szépen szopizott, most már szerintem unja Ő is, meg Lara is, ha nem jön olyan gyorsan mint a cumiból. Larának is mindegy milyen a cumi, olyan erősen szívja, de most már a cicit harapja is!

Megkaptam a mailt, és holnap ígérem válaszolok!! Ok?

ancsaboszi

Kriszta,
És TE most dolgozol?
Gondolom Anyós meg boldog ezerrel!
Mikor hozzátok haza??
Élvezzétek a létet kettesben és hajrá tesóka!!!

Mit jelent az hogy zehernyás? :oops:
Szabadulószám :lol:

GAbboka
Ne hozz zavarba!!! :oops: :oops:
Ez csak természetes!!
Hát igen a nyár erről szól, hogy mindenki megy ide oda!!!
Nagyon szépek a gyermekeid! Annyira édes Sári baba!!! Úgy látom a januári lányoknak nincs sok hajúk, vagy rosszul látom?
Hogy tetszett neki a strand?
Sárinak van már foga? És mennyi most a súlya? Látom Ő sem panaszkodhat! Annyira édes!!!

Sári baba!!!

Boldog hófordulót, már csak egy pici és fél éves leszel!!!!

Eni,
Aranyos vagy!
Hát a gyógynövényes krémek nem segítettek, amit meg a doki írt fel, azt úgye szopi alatt nem lehet, de amit a kezemre kell tenni, az tök jó! Sokkal jobb tőle a kezem!!!
Most akkor Ti vidéken vagytok? Meddig? Milyen lakót kaptatok?
Mi terveztünk külfőldet, Horvátországot, de most lehet hogy mehetünk Tihanyba úgy, üres lesz a Keresztmamám nyaralója, és hát az közelebb van, így lehet hogy ezt választjuk, ha lehet!
Ti merre mentek?

De ügyes a kis Benő!!! Kérünk képet erről az akcióról!!!

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: