Szépséges jó reggelt!
Még egyszer köszönöm mindenkinek a bíztatásokat
Indike,
én nem gondolom, hogy Füli bármiben is különleges lenne, ha csak nem különlegesen nagyon extrahuncut. Ez jól ki is ül a pofácskájára, de ezzel vesz le mindenkit a lábáról. ez a "mindenkivel elsétálok" jelenség aggaszt csak valójában, mert nem látom az okát egyenlőre.
egyebekben meg amennyivel előbb van mozgásügyileg a koránál, annál hátrébb beszédügyileg. A passzív szókincse jó nagy, majd mindent megért, de nem hajlandó beszélni, megpróbálni sem, inkább elpantomimezik mindent, de még idegenek számára is egyértelműen. Öszes használt szavunk:
Kávvá =kávé, Ennye, Pa = Apa, Vau=kutya Vááu= bármi más állat, KA! = halacska, kacsa, lovacska /bár tegnap kimondta 2x, hogy kacsa, de azóta se/, inn-da =hinta, tó, vagy tótó= autó és az egyetlen, tisztán kimondott szava: kettő, ezt a költözéskor, a dobozok számolásánál tanulta el és mondogatja, a téglapult tégláit szokta "számolni" és ilyenkor mondogatja. ennyi. A régen mondott "cica" eltűnt a süllyesztőben. oké, tudom, hogy nem KELL még, hogy beszéljen, nem is aggódom emiatt.

Főleg, hogy babanyelven állandóan kommentál és magyaráz és hülyére röhögöm magam, mert gesztikulál is ehhez..
Szobatisztasági projektet meg abszolúte nem érdemes még kezdenünk. Sztem jövő nyár előtt esélytelen...
Monisa,
ez aztán abszolúte nem zavar, mármint a kék-ződ foltok, horzsolások. (
inkább csak a félelemérzet majdnem teljes hiánya). Ez az ára a felfedezéseknek, meg az ügyesedésnek sé ogy' tiltanám meg neki a fáramászást, amikor a mai napig felmászom én is, ha tehetem?
Votivom,
nagyon remélem, hogy tényleg átmeneti ez az állapot és még az sem kizárt, hogy a tesó miatt van. És Fülinek, meg Istóknak tényleg vannak hasonló vonásai

na, majd ha szerveződik netán egy "látogassuk meg Votivékat" eksön, akkor becsatlakozunk és összeeresztjük a "fenevadakat", addigra szervezek mentőt, tűzoltókat és a darálós-kukáskocsit
Tagnapod tényleg horror-nap lehetett...

neked is nagyon sok +++++++-t a túléléshez. Annyit még hozzáennék, neked sokkal jobb és több menedzselési képességednek kell lenni, mint nekem.... szóval hajrá Votiv
Én is beszéltem tegnap Fibivel, olyan boldog!

Olyan jó volt hallani!

És tényleg széséges volt a szülése Fantha Zsuzsival és ő villámgyorsnak is érezte , az előzőhöz képest és most én is vele örülök, mert nagyon kívántam neki ezt az élményt
Popóteve, Vértapasz
Szrek,
lábfelpolcolás valóban jó! és ha káposztaleveleket kötsz rá, az is dagadás ellen dzsal. És nem lehet, hogy túl szoros a cipőd, szandid stb pántja? mert a lassabb keringés is okozhat ilyet. Néha tornáztasd meg egy kicsit, jó magsra emelve

A hidegvizes lábzuhany is remek!!
aki beteg gyógyuljon!! aki fáradt pihenjen!! És mindenkinek hisztimentes, hőség-átvészelős napot! Aki teheti üljön medencébe a dedekkel!
csók
Macsek