Sziasztok!
Gratula a babákhoz, akik már megszülettek.
Szoktalak olvasni titeket, de már egyre nehezebb netelni. Igazából okosat nem tudok mondani, akinek nem sikerül, csak hogy kitartás. Én is utáltam, mikor nekem ezt mondták, s nem is hittem benne, de tény, hogy nekünk az 5. sikerült, s itt vannak a lányok (2 biztos, a harmadik továbbra is szégyelős). Gyakorlatilag végig feküdnöm kell, mér csak 2x 15 percre kelhetek fel. Apánk szigorúan fog, de nem is volt semmi probléma a terhesség alatt. 12 kg-t híztam. Szülés bármikor beindulhat, de ha nincs gond, két hét múlva kell befeküdnöm a kórházba, s még két hetet terveznek bent töltetni velünk. Tehát júli 20 környékén kellene szülni

Majd meglátjuk.
Émelygős kismamik: nekem sem vált be semmi praktika, persze én reggel egyszer hánytam, s ezzel le is tudtam a dolgot. Cca a harmadik hónapig tartott ez, utána elvágták. Ami talán használt az a hideg tej+gyömbéres keksz.
Cseka!
Dévainál szinte kötelező az amnió. Végig szekálni fog vele, tehát erre azért készülj fel. Mint ahogy arra is, hogy az afp értéked sem lesz határértéken belül, ez ikrekkel nem is csoda. A lényeg, hogy ne idegeskedj rajta. Mi pl nem csináltattuk meg (ezt már előre eldöntöttük), minden terhesgondozáson hallgattuk, hogy jó, de miénk a felelősség. De mivel a helyzeten nem változtatott volna (tehát nem vetettük volna el), akkor minek vállaljuk be a kockázatot?? De ezt nektek kell eldönteni!
Cirmesz!
Ha a következő vizsgálaton is kettőnél többen vagytok, akkor megírom a hármasikres tapasztalataimat. De mivel addig még bármi lehet, várnék vele addig. S a husi pedig nagyon fontos, tudom, hogy nem kívánod, de ha nem eszed, terhességi mérgezés lehet belőle, úgyhogy inkább küzdj!
Mindenkit puszilok, ha tudok, jövök még majd.