[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom az ünnep mindenkinek kirándulással telt, nem lehetett könnyû a sétátok Anett! Mi is bementünk az ünnepségekre, de mivel délután indultunk el, így mindenhonnan lemaradtunk. Egy kicsit mérges is lettem, mivel a programban azt olvastam, hogy a hidat már 14-én felépítik, de mikor 15-én fél 3-kor odaértünk, még nem volt sehol semmi. Így átsétáltunk a Március 15. térre, mert ott is volt hírdetve program, bár inkább csak sátrakat találtunk, árusokkal. Na jó, akkor gyerünk a Nemzetihez, hát ott már pakoltak. Irány vissza, hátha áll már a híd, de az a tömeg nem volt semmi, így inkább átmentünk a Margit-hídon és ott szálltunk fel a HÉV-re. Amikor hazaértünk és megnéztem, mennyit mentünk, attól purcantam ki igazán.
Fini, szerintem jár ki ide a FoodExpresz, de régebben volt bedobva szórólapjuk. Én most fogom kipróbálni a Pais Dezsõ u.-i iskola ebédjét, akivel találkoztam anyuka, nagyon ajánlotta. Mivel menzán éltem egész ifjúságomban, kb. 22 éves koromig, nam hiszem, hogy nagy csalódás érne, és fõleg a te áraidhoz képest nagyon olcsó, 1850 Ft egy hétre.
Bildiy
bildiy
 
 


sziasztok!

bildiy:szerinted lehetséges hogy itt Obudan is van ilyen lehetoseg iskolaban?Nekem is nagyon jo volna ilyen etkezes!Es az arra szuper!
En azt hittem iskolaban csak a gyerekek esznek!Bar most hogy visszagondolok mellettunk egy fiunevelo intezet van es tobbszor is lattam hogy ethordoval mennek ki be!
azt hiszem akkor korbenezek a kornyeken!Koszonom a tippet!A food-ot is meg fogom kerdezni!

sziasztok fini!

ui:azert a ti setatok se lehetett semmiKép
Névtelen
 


Szaisztok!

Anett!
Szombat este az fiaim ruhái is egybõl a mosógépbe landoltak hiánytalanul. Sejted, hogy õk sem néztek ki szebben, csak nem volt szívem megtiltani nekik semmi azért, hogy tiszták maradjanak. Széndarabokat dobáltak egy gödörbe és utána egy pocsojába amit aztán rendszeresen ki is vettek. A lucskos kezüket meg egybõl a kabátba, nadrágba vagy ami éppen közelebb volt törölték. Hát ez van. Még csak rájuk sem szóltam.
Fini!
Most itt van elõttem a Breki szórólapja ami Tõled alíg pár méterre lehet és azt írja, hogy a munkaebéd 550Ft amiben van egy leves és egy fõétel. 240-55-46 kérdezd meg ha jó az ár. A pizzájuk nagyon rossz, de a rendes kajájuk még egy finnyás motoros bandának is tökéletes. Kép
Próbálj ki többet is 1-2 hétre aztán majd eldöntöd melyik a jobb.
Ma kint voltunk megnéztük mi is a ponton hidat. Hát semmi extra. Át nem is nagyon akartunk menni, de nem is tudtunk volna mert kilátástalan sor volt. Ráadásul 12-kor kinyitották a hajóforgalomnak és csak 16-kor zárták megint össze. A fiúkat amúgy is jobban érdekelte a sok hajó és helikopter. Majdnem állva elaludtak nézelõdés közben. Kép
Aztán családi összejövetel volt az apukám szülinapja címén és azt vettem észre, hogy a fiaim szabály szerûen játszottak az unokatesóikkal. Nagyon örültem neki. Kép
Ma este nem kellett mesét mondani nekik. Legközelebb ha lemegy a járvány elmegyünk táncházba is. Kép
Csináltam egy képet az esti lefekvés elõtti állapotról. Nézzétek meg itt a babaneten van a Vikics Pupikái címen.
A Dundi csak azért mosolyog,mert észrevette, hogy jövök, de elõtte kimerülten pihegett a Levi vállán. Annyira édesek voltak ahogy maguktól összebújtak. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 

 
 

Sziasztok!
Gondolom mostantól fog behalni a topic egy idõre amíg jó idõ lesz! Kép Kép
Hihetetlan mennyire jó idõ van ma! Voltunk is a játszón, mert láttuk, hogy ki van nyitva. A fiúk olyan jól érezték magukat, hogy alíg akartak eljönni. Ennek aztán az lett az eredménye, hogy alíg ettek valamit és már alszanak is. Kaptam egy csomó gyerekzenés CD-t a bátyáméktól és arra elaludta. Szinte el sem hiszem, hogy nem kellett küzdeni az alvás miatt. Kép
A játszón is odamentek a többi gyerekhez, de inkább csak kifosztották õket mint játszottak volna. A végén azért rávettem õket egy kis társasági életre. Kép

Ti is voltatok valahol?

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Nem mi nem voltunk ma sehol, vasárnap még elmentünk az állatkertbe a férjem meg a pecsába, de jól sikerült. A fiam nem félt az állatoktól, még a zsiráfnak is kézbõl adott zoo csemegét, a kecséktõl meg alig tudtam kihúzni a cipõje meg tiszta szar lett, a lányom meg mindig a saját útját járta mert amíg a kicsi a zsiráfnál kb. 1/2 órát volt addig õ megnézett egy csomó mindent. Hát már jó lenne ha a fiam is 5 éves lenne.
A ma reggel elvittem a lányomat az oviba hazafelé a barátnõm vitte a mátét a boltba én meg addig bementem a szoláriumba. Mikor hazaértünk engem is megragadott a jó idõ és nekiestem a lakásnak. Az egyik kisszoba teljesen steril mármint most nagytakarítás van és nálam azt jelenti hogy domestossal mindent lesikálok, a szekrényt ablakokat, ajtókat stb. szóval egy kisszoba kész és az összes ablakot lesikáltam szétnyitottam, megpucoltam és az összes függönyt kimostam, tehát holnap vasalhatok eleget. Most meg megyek a lányomért az oviba és utána egy kicsit sétálunk. Csak azt nem tudom mit eszünk mert ilyenkor arra már nem marad idõ. De valami csak lesz.

Anett
Anett
 


sziasztok!

vikics.koszonom az otletett de ma mar egyenlore ugy nez ki hogy megoldodott az ebed kerdesem!Mert a bolcsiben megerdeztem ahova jar a gyerek es azt mondtak be lehet fizetni!Igy egyhelyrol hozzuk a gyereket es a kajatKép Kép
De ha nem lesz jo akkor valtok!Aprilis 1-tol kezdjuk itt!


Kepzeljetek a fiam ma tunder volt a bolcsiben!Szo nelkul elaludt oedig ithon mar 1 eves kora ota nem alszik napkozben!Ha minden jol megy penteken mar teljes erteku tagja lesz a bolcsodenek!Kép
Ma voltam a loportal utcaban a gyest intezni mert anyosom megy el ra!De csak addig jutottunk hogy elkertuk a papirokat es jottunk haza mert rengetegen voltak!Ugyhogy holnap mehetek vissza!
Kicsit szomoru vagyok mert mindenki keszul a jo idore en meg be leszek majd zarva!Kép

sziasztok fini
Névtelen
 


Sziasztok!

Anett!
Neked aztán van energiád és elszántságod! Nekünk is nagyon sürgetõ már legalább egy ablak függöny puceva,k de azt hiszem csak a jövõ héten fogom beiktatni, mert addígra végzek a munkámmal.
Délután is lementünk a játszóra és megint nagyon jó volt. Megérte az a sok öltözés -vetkõzés. És most láttam a cora újságban 12" felfújhatós kerekû bringát 6690ft-t! Azt hiszem akkor itt vesszük meg nem a nagyakerben jóval drágábban. Legalább is ha kettõt veszünk jelentõssé válik az összeg.
Fini!

Sikerült valami ebédszállítót találnod? Hogy áll a bolt?
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Vikics

Nincs energiám, de sajnos senki más nem csinálja meg. Régebben én is nekiláttam egy ablaknak aztán késöbb mégegynek, de a múltkor megfogadtam hogy nem fogom külön külön csinálni hanem egybe az egészet, de így sokkal jobb mert most mindenhol kilátok, bárhová megyek mindegyik ablak nagyon szép lett, de holnap jön a java mert kimostam a függönyöket és ezeket mind ki kell vasalni, na inkább mégegyszer az ablakpucolás mindhogy a több méter anyagot vasalgatni, meg azt nem lehet csúnyán mert felakasztom akkor látszik.
Amúgy néztem a fotókat amiket feltettél, nagyon aranyosak a fiaid, hát nem csodállom hogy nincs kedved semmihez, én meg is õrülnék ha a fiamból kettõ lenne, bár lehet hogy akkor nem engem nyúzna egész nap hanem játszanának. Milyen fura volt nézni hogy amikor megszülettek akkor neked a korházi kosaradba két gyerek volt nem egy mint nekem.
Meg akartam kérdezni tõled, hogy a fiaidnak szívod még az orrukat vagy fújják zsepibe, nekem a máté elkezdte fújni igaz hogy elsõnek csak úgy szabadon fújta, szép látvány volt amikor pl. a boltba eleresztette magát, de az a lényeg hogy kijön a cucc, de most megint megfázott szerencsére fújja a zsepibe az orrát, de szerintem még legalább este ki kéne szívnom neki. Nem szeretem ha taknyos mert a múltkor is ráment a fülére és felszúrták neki az meg szörnyû volt még én is bõgtem annyira sírt a fiam.
A másik amit meg szerettem volna kérdezni hogy a fiaid nem szoktak játszani a kukijukkal, mert az enyém szokott, még fel is áll a kicsi kukia, ez normális dolog ?

Anett
Anett
 


Anett!

Én annak idején olyan függöny anyagot vettem ami nem gyûrõdik szerencsére, így miután kimosom csak szépem vizesen visszarakom a helyére és ott jól megszárad. Én utálok vasalni (is) és mindent jól megnézek mielõtt megveszem, hogy kell-e majd vele ilyen téren foglalkoznom vele. Már elõre tartok az ovi ünnepségektõl meg a fehér inges dolgoktól. Akkorra sajna meg kell vennem a vasaló deszkát is. Kép
Amikor tologattam õket a korházban mindenki engem bámult. Úgy utáltam! Persze, ha akkor ennyire májer lettem volna gyerekbõl nem lett volna baj. Büszkén sétálgattam volna velük. Úgy irigyeltem azokat az anyukákat akik magabiztosan, mosolygósan és kipihenten sétálgattak a folyosón mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ez az állapot. Én meg hétrét görnyedve azt sem tudtam hol a fejem és mit csináljak a mikor a melyikkel.
Most már állíthatom, hogy minden könnyebb. A játszón például nagy általánosságban egy helyen voltak és nem kellett hat felé szaladnom. Teljesen meg voltam illetõdve, hogy ez mehet így is. Még csak el sem fáradtam!
Mi nem szívjuk már az orrukat csak ha nagyon muszáj. Mindíg fenyegetm õket, hogy ha nem fújják ki rendesen akkor majd én szívom és ennyi bõven elég, hogy meg is tegyék. Amúgy nekünk a szívó semmit sem ért mert úgy ordítottak közben, hogy nem jött ki semmi csak mikor levegõt vettek. Most már volt olyan, hogy ha sírt a Levi a Nándus kért neki zsepit. Annyira aranyos volt. Kép De szerencsére már idejét sem tudom mikor voltak náthásak és a fülük sem érzékeny. Kép Kép
A kukijukkal nem játszanak még, de olvastam több helyen is, hogy ez teljesen normális. Nem is szabad tiltani csak nyílvános helyek kell csendesen szólni neki, hogy itt nem illik. Legalább is ezt olvastam. Na aggódj, addíg jó amíg mûködik. Kép
Az orrfújással kapcsolatban meg azt olvastam, hogy ping-pong labdával kell tökéletesíteni. Leteszed a labdát az asztalra és orral sell elfújni messzire. Még játéknak sem rossz. Kép

Fini!

Szerintem gyerek alvás idõben tartsál zárva. És akkor nem olyan szörnyû a helyzet. Akkor úgy sem jön senki nem? Addíg beugrasz valamelyik strandra megmártózni. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Nem találom a gyest igazoló papíromat az adóbevalláshoz. Nem tudjátok mennyi volt az ez évi jövedelmünk? Nagyon fontos lenne, mert nyakamon a határidõ!!
Köszi!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Most olvastam egy utazási fórumon, hogy vannak ezek a fapados légitársaságok. Én nyáron apukámhoz szoktam járni svájcba de repülõvel nem szoktunk menni mert egy vagyon lenne, de ennél a légitársaságnál 25 euro lenne a jegy azért ez nem semmi. Igaz hogy Pozsonyból indulna a repülõ de az innen kb. 3 óra. http.//www.skyeurope.com/


Anett
Anett
 


sziasztok!

Ma vegre sikerult a gyet elinteznem!De szornyu sor volt4Ott voltam kb 4 orat!Es persze mikor sorra kerultem a holgy benyogte hogy kell meg valami papir ami sajnos a tajekoztaton nincs feltuntetve hanem a holgynek kene szoban mondani (aki a formanyomtatvanyokat adja)De o sajnos uj kolega es meg nem tud mindent!Na erre jol bepipultam hogy akkor ez mar az o hibajuk es en nem allom vegig megegyszer a sort!Es akkor mondta a no hogy megcsinalja de levelben kuldjem be a masolatot a hianyzo papairrol!Nagy ko esett le a szivemrol mert nem szivesen alltam volna megint megegyszer egy kis helyisegben ami tele mindenfele emberekkel!

Vikics:sajnos bezarni nem fogok tudni de azert sokat gondolok majd ratok mikor ti a strandon pancsoltokKép Kép Kép
Az ebedkerdest megoldottam a bolcsibol fogom hozni ahova a mark jar!valoszinu hogy nem lesz valami valtozatos mert sokszor van fozelek de egy probat meger!ha nem vallik be nezek valami mast!

Anett:en is hallottam multkor ilyesmit a tv-ben es nagyon jo dolognak tartom!Hisz nem mindenki igenyli a kenyelmet es a luxust hanem inkabb azt hogy surubben mehessen ki a szeretteihez vagy barkihez!

mit szoltok ehez az uj (tudo)jarvanyhoz?????Mer valaki a kinai piacra menni?Kép Kép

Adatott mar be valaki a kullancs altal terjesztett virus ellen oltast a gyerekenek?Ha igen mik lehetnek a mellekhatasok??

sziasztok fini
Névtelen
 


Sziasztok,

A héten már mi is jártunk a játszóra,Lili nagyon élvezte.CSak hát ahol árnyék van,ott hideg van ám,de rendesen.
Orszívás!Lili mióta bölcsis állandóan beteg,pl.most is itthon vagyunk már majdnem két hete.A házi orvosunk és a gégész is azt javasolta,hogy ha fújja,akkor is szívjuk - mondjuk neki jön rendesen -.
Én nem vagyok ilyen takarítás mániákus,Anyukán ilyen,ebben nõttem fel.Ezzel nem azt mondom,hogy kosz van nálunk,de nem veszem már olyan szigorúan a dolgokat.
Pár hónappal ezelõtt Lili is sokszor úgy aludt el,hogy a keze a lába között volt.Mostanság leszokott róla,én azt olvastam,hogy ez nem káros.

A kullancsoltásról nem sok jót hallottam.A gyerekek agyhártyagyulladás ellen eleve oltva vannak,a lyme - nem biztos.hogy így kell írni - ellen meg úgy se lehet beoltani.
Viszont,ha 24 órán belül kiveszitek a kullancsot,elviekben nem lehet semmi baj.Ha mégis akkor bepirosodik a helye,és akkor kell menni orvoshoz.
Lilinek tavaly nyáron volt a kezébe egy,a telkünkön sajnos vannak.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok,

Mi ez a tüdõ járvány ? Én csak egy riport végét láttam valamelyik csatornán, és az elég rémisztõ volt. Azóta meg semmi, minden csatorna a háborúval van elfoglalva, teljesen érthetõen, ha ezek az õrültek 24 órán belül meg akarják indítani a támadásokat. Rémisztõ, járványok, háború, mintha a középkorban lennénk.
Nem akartam ilyen pesszimista lenni, csak az ember óhatatlanul is a hatása alá kerül, ha híreket hallgat. Pedig kezd igazán szép idõ lenni, csak az a baj, hogy elkaptunk egy kedves kis hasmenéses vírust, és nem tudunk annyit kimenni, amennyit szeretnék. DE jó játszóterezést mindenkinek
Bildiy
bildiy
 
 


SZiasztok!

Bildiy! Írtál a háborúrol nem akarok politizálni csak annyit, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék az emberek, nem normálisak mostanság a békére és a környezetünk óvására kéne odafigyelni erre ezek mit mûvelnek, szörnyû. Ennyi a mondandóm.

Azért nem semmi hogy milyen járványok vannak mindig, igaz hogy minden évben van de most valahogy egy kicsit mintha több lenne nem? Ez az influenza is szerintem már itt van békáson is mert a környezetembe egyre többen betegek, mondják hogy a rendelõ tele van a mi orvosunk rendelési ideje 2 óra, de most 5-6 órát rendel, tiszta ideg.
A kicsi is beteg igaz csak taknyos de nagyon, de most szívom az orrát csöpögtetek neki és adok neki köhögésére egy homeopátiás szert is, mert nem akarom levinni a rendelõbe.
Tegnap meg volt valami mûsor este felé ha jól emlékszem az m1 vagy m2-n és az E 330 meg a társairól volt szó na meg persze a rákkeltõ anyagokról, sajnos nem néztem de félfüllel hallottam mikor az monda a pali hogy az E 339 vagy valami ilyesmi számú anyag amit csak úgy mellékesen megjegyezte hogy a CITROMSAV! Értitek ezt a citromsav ami majdnem mindenbe van, és még mondott valamit az édeskékrõl azokról a kis bogyókról ami édes.
Lassan azért nem ártana odafigyelnünk ezekre a dolgokra. Én még nem nézegettem de majd fogok keresni egy listát ezekrõl az anyagokról és tuti nem fogom megvenni õket. Igaz megpróbálunk sok bió dolgot venni, gondolok a tojásra (egy nénihez járok érte) a húsra de nagyon nehéz ilyeneket találni. Tényleg ez egy új üzleti vállalkozás lehetne egy bió áruház ahol tényleg minden vegyszermentes. Amúgy nekem minden vágyam az lenne hogy legyen egy tanyám ahol lenne egy kis erdõ meg patak és tartanék egy csomó állatot meg zöldségeket de persze odaköltöztetnék valami családot aki gondozza õket.

Anett
Anett
 


Sziasztok!
Ma is voltunk a boltba a piacon és a játszón is. Képzeljétek a Levike a lépcsõház kapujában elkezdett sírni és lefeküdt. Felvettem és akkor már félig be volt csukva a szeme. Szerencsére a liftben a gombok közelsége egy kis életet lehetlt belé legalább is míg levetkõztünk kezet mostunk és ágyba feküdtek. Jól jártam volna, ha ez egy kicsit messzebb következik be mi? Esetleg a Nándus is elalszik.
Ismeritek a Grillus Vilmos dalait? Nálunk nagyon bejött az egyik albuma. Örömmel mennek az ágyba így és a második-harmadik számnál már alszanak is. Át is másolom kazettára is, hogy ha megyünk valahová kéznél legyen. Kép

Anett!
Szerintem nem lehet kikerülni ezeket az E-s dolgokat semmi képpen, mert a kenyérben is biztos van, meg mindenben.Én nem is figyelem mert energiám sem lenne rá. Amúgy én meg azt hallottam, hogy ilyen jellegû kutatások nem is voltak és hülyeség az egész. Na most tégy igazságot! Meg azt is hallottam, hogy a rendes cukornál minden jobb még az édesítõ is. Meg azt is, hogy a legtöbb simli a bioboltokban van, mert mindent eladnak bionak aztán közben meg jól nem az, egyes esetekben még sokkal károsabb is az az eljárás amitõl az annyira bio lesz! A háború meg addíg nem érdekel amíg nem érint közvetlenül. Stucc politika tudom, de nem akarom stresszelni magam mert így is van elég.

Bildiy
Remélem kigyógyultok mihamarább!! Szerencsére mi még nem kaptunk ilyesmibõl, de nagyon óvakodok tõle. A játszón is annyi gyerek krehácsol, még szerencse, hogy a természeben nincs akkora esélye a vírusnak. Legalább is remélem. Kép

Ma megyünk a corába megvesszük a bringákat, de csak lábújhegyen nehogy észrevegyen minket a vírus. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


sziasztok!
Csak egy kicsit nezek be mert sietek!2-re mennem kell a gyerekert!
A haburohoz csak azt fuznem hozza hogy nem megoldas!Hisz mi marad utana?Szenvedes ehinseg sok arva betegseg stb!En teljes mertekben ellenzem!De persze ez csak az en velemenyem!A rakkelto anyagokat azota nem figyelem miota volt egy riport a tv-ben hogy a TEJ milyen karos!regen az volt a szlogen elet ero egeszseg!
Szoval minden karos!
de most megyek mer sietek sziasztok fini
Névtelen
 


Sziasztok!

Bildiy,
én is felfigyeltem erre az ázsiai vírusra, mert most a kislány miatt is érzékenyebben érintenek ezek a dolgok. Szóval ez a járvány Ázsiából terjedt el, tüdõgyulladással, magas lázzal jár, és az az érdekessége, hogy vírus okozza. Ezt ma délelõtt mondta be a rádió. Az, hogy ennyien haltak meg, még nem jelent semmit, a férjem szerint biztos azért kapta fel a média a hírt, hogy elvonják a figyelmet a háborúról. Nem tudom, lehet benne valami.

Ami az E-s dolgokat illeti, én már régebb óta figyelem a témát, és itt a Társalgóban is van valahol egy ilyen topic, de már sajna nem emléxem, hogy hol. Szóval szerintem egyrészt egy csomó ártalmatlan dolgot, úgymint sütõpor, meg ilyenek E-vel jelölnek, gondolom valami szabvány írja ezt elõ. Másrészt az is igaz, hogy ha elolvasod, hogy mi mindent raknak mondjuk egy mezei csokiba, vagy kólába, esetleg kétszer is meggondolod, hogy egyél-e. Hajlamos vagyok egyetérteni Vikiccsel, hogy az ember ne idegesítse fel magát azon, amin nem tud változtatni, viszont megpróbálom csökkenteni az olyan kajákat, amibe tudom, hogy sok van, és esetleg én is meg tudom csinálni. Itt most konkrétan a porlevesekre meg a mélyhûtött, panírozott húsokra gondoltam.
Persze az ember nem tudja kikerülni a dolgot, lásd csoki (nyamm!) Kép, és így inkább megtanul vele együtt élni. Én is sokat járok a piacra, ahol sok zöldséget-gyümölcsöt veszek, abba legalább nincs annyi méreg, mint a mûkajákban. Na jó, kicsit hosszú lettem, eldulgulok.

Bodorka
bodorka
 
 


sziasztok!

most van egy kis idom!Kép

Eloszor azt mondanam el hogy a kisfiam egy tunder volt a bolcsiben!El se akarom hinni mikor mondjak!ithon teljesen mas egy igazi kis ordog!Kép
ma egesz nap a nagykereket rohangaltam vegig hogy hol mit tudok megvenni,de kicsit elkeseritett a helyzet!Mar bejott a tavaszi es a nyari dolgok es persze jo kis borsos aron!Ugyhogy hajtok tovabb!Most megprobalok keszitoket keresni!

az en ferjem tuzjelzoket tart karban(es riasztokat) es igy sok helyen megfordul az egesz orszagban!Igy szinte mar minden gyarban volt!Es neha olyan dolgokat mesel hogy el se hinnetek!pl:az egyik udito cegnel a dolgozok meg se isszak mer tudjak mi van benne,a bananerlelobe csak maszkban lehet bemenni,a konzervgyarban nem is irom mit tesznek a majkrembe stb....stb....!
Szoval azt hiszem ha mindenre odafigyelnenk se volnanak biztonsagban mert mar eleve a viz amivel ontozik a novenyeket mar nem megfelelo!
az en szuleim miota az eszem tudom nem vettek meg hust a hentesnel,azt mondjak inkabb vagnak cocat es baromfit!Sokszor arban azonos mintha hentesnel vennek es meg rengeteg a munka is vele de azt mondjak nekik megeri!En nem banom mert imadom a sonkat es persze mindig kapok sok husit is!Kép Kép
Mondjuk az igaz nem ok nevelik hanaem a nagyszuleim (lehet ha nekik kene pucolni az olt akkor mar meggondolnak).
Es a gyerek is imadja az allatokat!mindig be megy a "karanba"kergetni a cocat!a szuleim vettek neki egy torpe malacot,de meg az is megnott vagy 30-40 kg-ra!de a gyerek batran kergeti!Es mostmar ugy megszerettek hogy nem akarjak levagni!Kép Kép
Megyek mert mar alvas kovetkezik!

sziasztok fini
Névtelen
 


Sziasztok!!

Tegnap megvettük a bringákat! Irtó édesek, de az a tortúra amivel járt...Kép Olvastam a cora újságban, hogy náluk csak összeszeret biciklit lehet kapni. Ezen csodálkoztam is mert el sem tudtam képzelni egy dobozban vett bringát. Szerencsénkre éppen volt kint 2db normális színû, de sajna ugyanolyan bringa és még a szerelõt is ott találtam. Mert ugye tök laposak voltak a kerekei és ez-az nem stimmelt vele. Elvitte, hogy mecsinálja. 15 percenként visszahozott egyet és csak a kerekét fújta fel, majd közölte, hogy a többi beállítás kérdése és ha mégsem jó van rá gari. Hát köszi! Az egyiknek nem mûködött a féke a másikon meg nem is volt meg a fékbetét, de ezt csak otthon vettem észre. Ma jön a beállítás része, de szét kell szedni a bringákat, mert teljesen össze van hányva és minden beleér mindenbe ezért alíg forognak a kerekek. Kép A szerelõ srác amúgy mondta, hogy õ van ott egyedül és azért nem tud ilyenekkel foglalkozni. Marha jó, hogy az akció kezdetén 1 szerelõ van és 2-3 oldalnyi bringa van most akcióban a corában.
Na ennyi, ma még lehet, hogy visszamegyünk pár dologér ami kiderül, hogy hiányzik. Kép
Vettem egy görit is 1990ft-t magamnak, gogy tudjam õket követni. Kép A végénmajd megevett a fene mert 19.600ft-t fizettem ami után most 1000ft utalvány járt. 20.000 felett meg 3000 járt volna. Kép Kép

Bodorka!
Szerencsére nekem anyukám fõz mindíg és inkább csak a hideg kajánban érintenek az e-k. Mert hát ajándék kajában ne nézdd az e-t. Kép Levesporokat meg csak nyaraláskor eszünk, akkor is módjával. Kép Bár csak ott tartanánk már.
Tényleg beszéljünk inkább a nyárról, sokkal jobb téma mint a háború... pfuj!

Fini!
Jó, hogy a szüleidnak vannak malacságai! Nincs is annál jobb a fincsi disztótorosoknál, kolbinál, sonkánál... hmmm.
Bár ezekben elvileg nincs annyi (???) E , de az orvosok szerint legalább annyira káros. Hát nem rákban halok meg hanem infarkrtusban vagy ilyesmiben. Kép A végeredmény ugyanaz csask a rák hosszabb kimenetelû.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Szia Fini!

Egymás közt vagyunk... Kép Tudsz konkrét neveket is mondani? Már csak azért, hogy tudjuk, melyik üdítõbe, kajába mit tesznek. Mi az a banánérlelõ?

Üdv,

Bodorka
bodorka
 
 


Vikics,

Ha már itt tartunk, küldök Neked egy kis szösszenetet:

Az élet nemi úton terjedõ, halálos kimenetelû betegség Kép Kép

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok,

Bodorka, jó ez a szólás. A bio dolgokról tényleg nehéz megállapítani sokszor, hogy milyenek. Ismerek valakit, aki próbálkozott vele, de a kertszomszédai állandóan permeteztek, így elõször minden kártevõ az õ kertjében hemzsegett, ez volt 2 évig, termés meg semmi, amíg a növényei megerõsödtek, meg a földje is méregtelenedett. Nagy tortúra volt, azt mondta, így én nem mindig tudom elhinni, hogy akaik árulják, ezt végig is csinálták. Ráadásul én azt hallottam, hogy ami régen nagyon egészséges volt pl. a teljes kiörlésû dolgok, az ma már nem biztos hogy annak számít, mert a sok vegyszer a héjban tárolódik, és így azt eszed. Na nem tudom, de amikor a levegõ, a víz sem tiszta, akkor ez az egész igazán csak próbálkozás, bár én is próbálkozom! Egyébként szerintem az elõre gyártott, meg félkész ételek rossz ízüek is, már az én ízlésem szerint. Viszont én imádok fõzni, mondjuk látszik is...
Bildiy
bildiy
 
 


Sziasztok!

Én a bio dolgokra csak a húst és a zöldséget, gyümölcsöt értettem, mert én nem eszem meg azokat a magokat meg szóját sem, nem vagyok én madár. És szerintem az sem egészséges aki vegetáriánus (remélem nincs köztetek ilyen) nem akarom megsérteni õket, nekem tök mindegy ki mit eszik, de én amikor terhes voltam mondták, hogy nem jó aki vegetáriánus mert akkor nem kap a baba megfelelõ tápanyagokat, ezért gondolom azt hogy ami nem egészséges egy babának a hasamban az miért lenne nekem jó. Szerintem nincs jobb egy jó kacsasültnél vagy egy oldalasnál.
Sõt én mindent zsírral fõzök, veszek a piacon 2 kg libahályat azt kisütöm, és olaj helyett azt használom. Olajat csak a sültkrumplihoz és a rántott húshoz használok. Tudom ez sem jó de inkább megeszek egy szelet zsíroskenyeret hagymával, mint megiszok egy deci olajat.
De a nem tápos vagy csak kicsit tápos húsnál nincs jobb az tuti. Levest már nem is fõzök ezekbõl a rossz csirkékbõl mert szétmálik, de ha hozzájutok egy fél tyúkhoz aki még füvet is látott életében, na azzal nagyon jó a leves.
Éhes lettem, nem jó kajákról beszélni. Amúgy szokott valaki venni fõzõs újságot. Én véletlenül megvettem a príma konyha nevû újságot és meglepõen jó kaják vannak benne. A többi újság mind tele van szójával meg a társaival de ebben csak egy oldalnyi szója kaja van, de a többi nagyon jó, tiszta fokhagymás, szaftos, imádom, sõt még a gundel és a hortobágyi palacsinta is benne van. Ajánlom mindenkinek aki egy kicsit is tud fõzni (mint én)

Anett
Anett
 


sziasztok!

bodorka:a ceg neveket direkt nem irtam es nem is szeretnem!A bananerlelo az mikor a banan megerkezik kintrol olyan zold es eretlen hogy azt mestersegesen erlelni kell!Hat ez az erlelo!

vikics:en is szeretem a disznotorost plane az utan hogy en kereskedelmit vegeztem igy a gyakorlatom abc-ben volt!Hat ne tudjatok meg ott mi volt!A csirket etelfestekel festettuk nagy konderokban,a virsli vizben azott hogy ne legyen nyalkas,stb!Szoval nagyon megnezem mit veszek meg a kozertben!Es szivesebben megeszem a sajat keszitesu szalaminkat bar az is artalmas de legalabb guszusom van hozza!Kép

Anett.en imadok fozni de a kerti bulikat szeretem a legjobban!Lehet az barmi bogracsban vagy faszenen!De kiszoktunk menni a vadasparkba szalonnat sutni!Nagyon jo proram!
En olajal fozok es csak olivavl de szeretem a zsirt is!Pl:a bogracsokhoz azt hasznalom!Es en is szoktam venni liba hajat es abban kisutom a kacsak majat es benne hagyom a zsirban!Hat az valami nagyon fini!Kép
Most karacsonykor en mentem sokat vendegsegbe es mar nagyon untam hogy mindenhol degeszre esszuk magunkat minden nehez kajaval igy szenteste csak majat(hizott liba)sutottem korettel!igaz hogy nem olcso de ha kiszamolom hogy szokas szerint csinaltam volna halaszlet kaposztat csirket stb.akkor joval olcsob volt es megse eszem minden heten!
Nekem most sajnos nem lesz idom a fozesere es mar most nagyon hianyzik!de abba bizom hogy itt a joido es ha 6 fele ithon leszek lesz meg idonk kint faszenen sutni neha egy kis husit!

Anett:igazad van hogy a tapos husi kozelebe se johet a rendesnek!En meg sose tudttam boltibol rendes huslevest csinalni!Es nincs parja annak a levesenek amit a nagymamam csinal a sajat pipibol!IMADOM!

vikics:en egyszer vettem ket biciglit ilyen nagyaruhazban a ferjemnek meg magamnak es utana el vittem a kotelezo szervizre!Na ott jol elkeseritettek hogy a cangat darabokra kell szedni es ujra osszerakni mert az ilyen nagyaruhazakban kapott cagank csak ossze vannak dobva!es persze ezert fizetni kellett!aztan felhivtam masikat mert nem akartam fizetni mikor mar ossze van rakva de mindenhol ezt mondtak hogy nem kotelezo de ha jot akarok akkor sajat erdekembe tegyem meg!Hat vegul megcsinaltattam!es hozzateszem ket nem olcso bicigli volt!es meg a hozzafuzott remenyeim se valtotta be!de azert hasznalom mert nyaron minden nap letekertem 15-20 km ugy hogy a gyerek jott velunk!!KépKépKép


mentem mert keso van!sziasztok jo ejt mindenkinek!
Névtelen
 


Sziasztok!

Hmmm jó kis kaják.... Jó nektek, hogy tudtok fõzni, vagy hogy szerettek. Valószínû, ha meglenne az idõm és az energiám én is nekilátnék és tutira finomakat csinálnék akár szakácskönyvbõl is, de annyira nem vonz. Lehet, hogy azért mert nem megy csípõbõl, bénázni meg nem akarok.

Fini!

Én élelmiszer-analitikus is vagyok és tanultam egysmást a kajákról. Hát ami a legmélyebb nyomot hagyta az a porleves ami marha agyvelõ hidrolizálásával készül. Finoooommmm is az!! Kép De egyéb nyalánkságok is vannak, de Neked ezt nem kell magyarázni. Kép
A bográcsolás és a szalonnasütés nagyon jó!! Kár, hogy itt az ötödiken ez elég merész vállalkozás lenne.
Liba háj kacsa májjal. Az jól hangzik.

Jó a téma, legalább ragad rám valami. Kép

A bringákat már megszereltem, de némi hiányosságai mutatkoztak. 1 fékbetét, a hátsó sárvédõ kuka, az ülés mozog. Azt hiszem lesz egy utunk még a corába, de a bringát nem agom, csak a hibás dolgokat. Még csak az kéne, hogy mégegyszer szerelhessek. Így is most csináltam ilyet elõször. Ahoz képest elég profi lett. Kép
Most már én is megyek aludni.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Én tavaly vettem biciglit a lányomnak és azt tanácsolta egy ismerõsünk hogy ne vegyek olcsó biciglit, mármint próbáljak meg márkásat venni mert azzal hosszútávon jobban járok. Lehet benne valami mert még kicsi biciglit vettem a lányomnak a CORA-ba de nem volt jó rajta a fék, amit nem is lehetett úgy megcsinálni hogy mûködjön, õ meg tekert vele mint az õrült.
Tehát én biciglit csillaghegyen vettem ott van egy sportbolt, valami német gyártmány és ha jól emlékszem 16.000,- Ft volt, nem volt olcsó de van egy fiam is aki majd megörökli a lányomtól.
Bár van gond így is mert én a lányomat nem tudtam megtanítani biciglizni két keréken mert akkor tóltam babakocsival a testvérét és hát úgy nehéz lenne, amit meg vettem neki biciglit az meg elég nagy ahhoz hogy meg tudja tartani, így nem tudom mi lessz, abban bízok hogy az oviba is van egy csomó bicigli amik kisebbek és hátha azon megtanul egyedül, mert tegnap is amikor mentem érte próbálkozott vele.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Anett!
Igen a Te esetedben én is drágát vennék jó minõségben, ha örökli a tesó, de nekünk minden x2. Az olcsó bringa is baromi drága nehogy még ha kettõ kell! Amúgy valóban nem egy minõségi példány, de annyira nem is nagyon gagyi. Inkább csak azért mert annyira hányta össze a szerelõ, hogy éppen ne dõljön össze. Én szépen meghúzogattam a csavarokat , megcsináltam a fékeit (pedíg az is menthetetlennek tûnt Kép). A corába meg ma telefonon közölték, hogy csak az egészet tudják cserélni. Szép! Most játszhatom el ezt mégegyszer, mondjuk az már tutira runtinból fog menni semmi perc alatt. Ezeknél az volt a baj, hogy még életembe nem szorultam rá ilyesfajta munkára és rá kellett jönni a technológiára. Na mindegy szerintem a corában lévõ szerelõ biztosan szívesebben lecserél a miénkrõl majd 1-2 dolgot minthogy összerakjon egy másikat, mert azt aztán lemeozom az tuti!!
A lányodnak meg biztos menni fog! A gyerekek nagyon tanulékonyak, pláne ha látják, hogy körülöttük mindenki bringázik. Mióta megkezdõdött az akció fél békás kerekezik. Kép
Már a fiúk is próbálgatják, csak addíg nem akarom levinni az utcára amíg ki nem cseréltetem, hogy egyértelmû legyen az õ sutkájuk.
Ja még valami! Én itt a bringaboltba 14e ft-t láttam MALI márkájút mai elég nagy szám a biciklisek közt úgy tudom!

Ezt a topicot találtam az anyaság alatt!!:

- E 123 és társaik. Anyukák, vigyázzatok!

itt:

[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/index.html" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/index.html[/url]


Vikics

KépKép
vikics
 
 


Vikics

Persze neked nem éri meg drágát venni, mert tényleg neked mindenbõl kettõt kell venni, még ha négy biciglit veszel akkor is jobban jössz ki.
Csak én arra gondoltam hogy amit mi vettünk nagy is a lányom kb. 2-3 évig tuti használja és utána a fiam is tehát 6 évig nekem biciglinek kell maradnia. A kicsi biciglibõl amúgy sem érdemes drágát venni mert akkor még hamar kinövik, de a nagyot már nem olyan gyorsan.
Amúgy te szeretnél még gyereket a fiuk után ?

Anett
Anett
 


sziasztok!
csak benek egy percre es mar megyek is!

Ma megint egesz nap csak rohangaltam!Mar kezdek kicsit elfaradni!De azt hiszem megeri utananezzni hol mi a legolcsobb!

Szeretnem megkerdezni a velemenyetek arrol hogy ismeritek e ezt a fehernemu markat!:Prince oliver!
Mert ezt a markat szeretnem tartani!igaz nem a legolcsobb de en megprobalom ugy kihozni hohy nallam az legyen!
Nekem nagyon szimpatikus,jo minoseg es magyar termek!

vikics:nallam van egy egesz pici kert ahol szalonazunk es van egy nagy tereasz ahol faszenezunk ugyhogy nyaron egyik este gyere el es akkor kozosen suthetunk!Kép Kép !
De nagyon tudom ajanlani a budakeszi vadasparkot ahol van szalonnazo hely gyonyoru kornyezet es nagyon jo progaram!
En is kimegyek pedig ithon is lehet!De az mas!Olyan mintha ithon nezed meg a filmet vagy moziban!Kép

Mentem sziasztok fini

elkepzeltem a porlevest es azt hiszem ezentul meg a gondolatatol is irtozom!Kép
Névtelen
 


Fini,
Mi kaptunk ajándékba Prince Oliver bodit, és nagyon szép, hímzés is van az elején, meg tartósnak is bizonyult (lassan a harmadik rokon gyerek nyúzza). Nem is tudtam, hogy magyar termék!

Bildiy,
sikerült végül kapnotok háti hordozót?

BMárti,
hol vagytok? Meggyógyultatok már?


Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok!

Fini! Aki elötted vezette a boltot õ is árult P. Oliver bodikat és én is vettem ott nagyon jó volt, igaz mi már kinövünk nyárra a bodikból.
Szegény lányom ma nagyon lázas elkapta az influenzát, gondoltam, hogy nem maradunk ki belöle, csak azt tudnám, hogy miért mindig hétvégére lesz beteg, mert ugye ilyenkor nincs orvos. Adok neki algopirint meg borogatom, itatom õt de nem tudom mi mást kéne vele csinálni. Nem tudjátok hogy aki beteg volt kapott-e valami antibiotikumot rá? Lehet hogy ki kéne hívni az ügyeletet, de szerintem annyi a beteg hogy talán sosem érnének ide. Nem tudom mit csináljak, bár hallottam már hogy az influenzások sokáig magas lázzal szenvednek és utána elkezdenek köhögni.
Majd elválik mi lesz, csak szerintem ha hétfõn reggel letelefonálok az orvoshoz idõpontot kérni már akkor sem lesz, mert hallottam valakitõl hogy rengetegen vannak a rendelõben.
Remélem ti nem vagytok még, vagy már betegek, most mi vagyunk a sorosak.

Anett
Anett
 


sziasztok!

Anett:mi szerencsere az influenzat nem kaptuk meg de a Mark is volt nathas!es persze lazas!de en csak a panadolt adttam neki es ket nap allatt rendbe jott!
Szerintem ha most nem mentek a dokihoz akkor is agy neki valamit mint pl:a Panadol!
es persze a lazra nagyon figyelj!
Remelem hamar rendbe jottok!Jobbulast kivanok nektek!
En meg algopirint nem hasznaltam a gyereknel ,en meg erzekeny vagyok ra igy nem ismerem,de biztos az is jo mer laz es fajdalom csillapito!(ha jol tudom)
De azert szerintem legalabb telefonon kerdezd meg a dokit hogy mit celszeru adni,es mikor vigyed be vagy inkabb mikor jonne ki a korzetititek!

ma voltunk kint a coraban es regetegen voltak,de nem igazan volt semmi jo arron!En nem messze lakom a CBA-tol es ott minden joval olcsobb!Ugyhogy most megint nem megyek ki.Viszont a kisfiamat nem lehetett a gyerekjatektol elcipelni ugyhogy bele dobtam egy csomo penzt!Kép Kép

Most megyek mert mar nagyon ramferne egy kis pihenes!Nagyon varom mar hogy meleg legyen es egy kicsit pancsolhassunk a teraszon a gyerekkel!Van egy kis felfujhato medencek(nem nagyon hasznalhato mert tavaj 3-mat vettem mert hamar kilukadt,igaz nagyon olcso volt 400-500 ft!es azert ketten jol elfertunk benne)de iden majd veszek egy komaolyabbat es akkor estenkent csobbanunk egy nagyot!Lehet teszek ki egy palmafat meg egy koktel asztalt es akkor ugy erzem majd mintha nyaralnek a tengerparton!KépKépKép

sziasztok! fini!
Névtelen
 


Sziasztok!

Bodorka, még nem vettünk hordozót, nem volt rá idõnk, de már tudom, hogy hol és milyet veszünk.
Anett, jobbulást! De az ügyeletet nem ajánlom, mi egyszer el akartunk menni, 39,5 volt a láza, de azt mondták a telefonban , hogy ne menjünk, mert õk is csak hûtõfürdõt tudnak csinálni - nem is azonnal, és nem is olyan féltõen, kedvesen, mint a szülõk, ezt én fûzöm hozzá - csináljuk meg mi, és adjunk kúpot a gyereknek. A dokinál pedig hétfõn annyian voltak, hogy a 4-6-ig tartó rendelésre fél hétre hívtak vissza, hétre be is jutottunk...
Sajnos még Máté sincs rendben, de már csak 2-szer kakilt ma, a napi 7-el szemben, ez is valami. Remélem influenzás nem lesz, én még sohasem voltam, de ezeket a fránya hasmenéses vírusokat mindig elkapom.
Képzeljétek, voltunk a játszótéren, a csemete megismerkedett a hinta, a csúszda és a rugós játékok rejtelmeivel, és nagyon ügyesen kapaszkodott mindenbe. Nagyon édes volt.

Bildiy
bildiy
 
 


Sziasztok,

Lili is elkapta ezt a mostani influenza járványt.Elindultunk vele az ügyeletre - Pethe F.tér -,de annyian voltak,hogy jöttünk is haza.Aztán késõbb elvittük a budai gyerekkórházba,az volt az ügyeletes,nem volt senki,és rögtön el is látták Lilit.
Antibiotikumot kapott,a torka miatt.
Adjál szerintem kúpot a kislányodnak - ilyen betegségnél nekünk nem ajánlotta a doktor bácsink a panadolt -,aztán jöhet az ülõfürdõ.Mondjuk nekünk semmi sem használt.

Én si gondolkoztam a két kerekûn,de aztán úgy döntöttem,hogy ráérünk,egyenlõre marad a motor.

Én mindig prince o.bodyt vettem,nagyon jók,megéri az árát.
Mostanában vettem pár weekendet is,Budaörsön van a nagy-illetve kiskereskedésük.Azok is nagyon jók,és nagy a választék.

Tegnap vettem Lilinek cipõt,elég viccesnek találom,hogy egy normális cipõ 10eFt környékén van.Pedig alaposan megnéztem õket,de ez a sieste volt a legjobb.


Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Én is mostanában kezdem el gondolkozni hogyan is állunk cipõ ügyileg. A lányomnak kell tavaszi félcipõ és nyárra szandál, a fiamnak tavaszi van de nyári nincs tehát megint egy szandál. Az minimum három pár cipõ és az már szép összeg lesz. És azért a gyerekeknek nem elég egész nyárra egy szandál mert nekünk szokott lenni egy "ünneplõs" és egy játszóteres, ami már 5 pér cipõ.
Amúgy szoktam nézegetni a babaszoba.hu oldalon a csere-bere részt és ott találtam olyat aki árul új cipõket, elefantent ami elég drága, õ 4.500,- Ft ért adja õket ami nem olyan vészes. Csak még nincs rá keretem, ha meg megkapom a gyesemet akkor szerintem elmegyek a csajhoz megnézni a cipõket de akkor tuti az egész gyesem ott hagyom, amit ugye nem nehéz. De muszály a gyereknek a cipõ, a használtat meg nem veszek.
És persze nem utolsó sorban (de utolsónak) nekem sem ártana 2 pár nyári cipõ mert nekem is tavaly elhasználódtak.
Drágák a gyerekek nagyon.
Anett
Anett
 


Sziasztok!


Jobbulást mindenkinek!!!!!!
Szerencsére úgy néz ki nálunk a fiúknak 1-1 nap folyt az orruk és kifújt. Remélem nem lesz folytatás. A biztonság kedvéért holnap veszek béres cseppet és jól beléjük tömöm. Kép
Én már tavaly megvettem a szandikat a fiúknak, remélem belenõnek addíg, mert 24-t vettem és még nincs 23-as a lábuk csak majdnem. Az nem is lesz baj, ha egy kicsit nagy. Továbbá vettem a reno-ba kemény 400ft-t olyan szandit amibe vízbe is lehet menni, de nem azt a gumit, hanem azért az utcára is elmegy. Az adidasnál meg volt nagy leérazás februárban és ott vettem 2 gyönyörû cipõt olcsón. Nagyon jók a színei (drapp, szürke) és nem annyira sport cipõ jellegû. Az jó lesz egészen télig szerintem.
Úgyhogy én már bevásároltam, de a bátyám felesége a hétvégén telefonált, hogy a SAP csarnokban volt valami nagy vásár. Ott nem voltatok?
A bicikli!:
Képzeljétek, hogy visszavittük a corába és ki is cserélték volna, de már csak 1db jajrózsaszín volt. Szerencsére a manust rá lehetett dumálni, hogy cseréljünk ki rajra ezt-azt és így megoldódott. Viszont eddíg még csak 20cm-t tekertek rajta. Remélem nemsokára jobban megy majd.

Fini!
Köszi a meghívást és a terepajánlót!! Kép Mi ide a III.ker.-be szoktunk járni néha a baráti társaságba sütögetni, csak mióta megszülettek a fiúk, nem tehettük annyiszor ahányszor akartuk. Idén viszont már elég nagyok ahoz, hogy akár huzamosabb idõre odacuccoljunk. Remélem bírni fogják. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

SAP csarnok!Tavaly illetve elõtte mindig kimentünk a család nõi tagjaival.Szerintem egy katasztrófa,tömeg,mindenhol ua. a cipõ,és egy gyereket ki nem vinnék oda.
Mi is voltunk már a budakeszi vadasparkba,nagyon szép volt,idén is megyünk szerintem.

Még mindig nem tudom hova menjünk nyaralni,kénne találni vmi jó balatoni nyaralót.De azt se tudom,hogy induljak neki a keresésnek.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Ti megkaptátok már a telefon számlátokat, ebben a hónapban és az elõzõben nekem nagyon sok lett, nektek nem?
Mintha emelték volna a tarifákat vagy nem tudom, nem hiszem, hogy havi 5000,- ft-tal többet beszélnék rajta.
Tegnap a fiam belepisilt a WC-be, el sem hiszem, igaz hogy elötte letekerte a fele papírt és beledobta, azt meg lehúzta, de utána amikor érezte hogy kell neki akkor szólt és megtörtént az elsõ csoda.
A SAP csarnokba én is voltam egyszer de most nem volt rá annyi pénzem, hogy kimenjek. Mert ugye van egy lányom egy fiam és nekem is van lábam.
Amúgy voltunk orvosnál a lányommal, nem kaptunk antibiotikumot csak C vitamint kell adni neki meg mukoprontot, mert köhög a kicsinek mivel már jó ideje taknyos de nagyon sûrü neki, kapott kevert orcseppet és õ is mukoprontot. Hát nem azért de ezt én is tudtam volna, csak ugye kell az oviba az igazolás, de még az a gond hogy a mi doktornénink tudja hogy én nem dolgozok otthon vagyok, és ezért a lányomat csak jövõ hét szerdán kell visszavinnem hozzá ami azt jelenti, hogy a héten és a jövõ héten sem megy oviba. Végülis nem gond legalább teljesen meg fog gyógyulni, csak õ meg annyira szeretne menni oviba. Hát ez van.

Anett
Anett
 


Sziasztok!

Én pár éve voltam a SAP csarnokbn, és igazából nem nagyon értettem, mitõl van elájulva a nép, mert szerintem annyira nem olcsók a cuccok, ráadásul ha nem jó, vagy vissza kell cserélni, azt se tudom, hova menjek. Szóval nekem nem jött be. Meg még amit Hédi is írt, nagy a zsivaly, a tömeg, és szerintem nem is olyan nagy durranás. De lehet, hogy csak én fogtam ki rossz napot. Kép

Más. Ma hallottam a Déli Krónikában, hogy újabban egyre jobban terjed a bárányhimlõ járvány Európában, fõleg a 3-4 évesek között. Én nem tudom mi van, tényleg a háborút akarják ilyen hírekkel elfeledtetni, de tény, hogy ez már a sokadik ilyen járványos hír. Kissé kezd elegem lenni ezekbõl, fõleg, hogy végre kezd a nap is kisütni, és az ember lánya is inkább kimozdul, mint otthon kuksol a járványoktól tartva...
Mi a véleményetek?

Bodorka
bodorka
 
 


Szia Bodorka,

Az én lányom 1 évesen volt bárányhimlõs,hamar túl volt rajta.Szerencsére!

Hédi
hedvig
 
 


Bodorka

Én is olvastam a bárányhimlõ járványt, de mi már túlvagyunk rajta, igaz mind a két gyerek tele volt nagy lázzal, a lányom karácsony napján 4 évesen, a fiam meg rá úgy 1,5-2 hétre a sielés közben. Pedig még anyatejes volt és már majdnem letelt a lappangási idõ azt mondták, hogy már nem jön ki rajta mi meg elutaztunk és már másnap a kukiján volt egy pötty. A lányom is majdnem kórházba került tele volt a szeme, a szája, a nunija, és nagyon lázas volt, neki elég lassan múltak el a pöttyei és azok amik elsõnek jöttek meg is maradtak pedig tényleg nem vakarta õket, egyszer sem kellet rászólni hogy ne vakarózz. A fiam ugyanúgy nagyon lázas volt annyira tele volt, hogy rücskös volt mindene, az volt a szerencse hogy elvittem magammal az lányom orvosságait, mármint az ecsetelõt, hintõport meg ilyeneket, de így is 2 napig nem alud és 2 napig fogtam a kezemben, olyan izomlázam volt utána.
És még valamit a fiam ugye kint Svájcba lett b.himlõs és apukámat elküldtem vegyen neki valami kúpot ami egy kicsit lenyugtatja, hogy aludjon egy kicsit, és hozott egy természetes kamillás kúpot, jó drága volt de a patikába azt adták neki, de és ez a lényeg, a fiam és a lányom ugyan olyan pöttyös volt de a fiamnak adtam a kamillás kúpot és mire egy hét múlva hazajöttünk a fiamon szinte nem volt pötty látható. Egy-kettõ még látszott rajta de lányomon is volt nég egy-két pötty pedig köztük 2 hét volt mármint a betegségre gondolva. Érdekes talán a kamilla jól gyógyítja persze belülrõl, és lehet hogy amiatt hamarabb elmúltak.
Ezt csak azért írtam le hogy ha valaki elkapja talán segít neki, vannak olyanok akiknek 5 pöttyük van és észre se veszik és vannak olyanok akik nagyon megszenvednek. Csak azt nem tudom hogy miért én szívtam meg ennyire és mind a kettõvel.

Anett

ui.: de szerintem nem gond a bárányhimlõ járvány mert azt úgyis minden gyerek elkapja és jobb ha kicsi korában kapja el, egyszer mert a bõre többet nõ és így a pöttyök helyei jobban múlnak, a másik meg inkább legyen 4 éves mint iskolás.
Bocsi megint sokat írtam.
Anett
 


Sziasztok!

Édesdeden durmolnak a srácok! Kép Ez a gyerek dalos cd Isteni találmány. Ha valaki ad nyerset szavesen felírom bármelyiket. Nálunk azóta ahogy leteszm õket aludni 10 perc múlva már szuszognak.

A szandi témához. Most felpróbáltam a 24-est amit tavaly vettem és pont annyira nagy, hogy szerintem nyár végéig kihúzza. Utána meg úgyis kell vennem másikat, mert ugye az oviba is fog kelleni. KépDe azt már szerintem feliratom az orthopédussal és csináltatunk tutit a Salusba lábra. Azt úgy is sokat fogják hordani.
Voltam a Humanic-ba és, hát ugye nem a minõségi dolgokról híres, de a gyerek cipõk egész jó formának néznak ki és van jópofa 3000 ft környékén is. Sõt cipõbe is láttam jóformájút egész olcsóra leárazva.

A SAP csarnokban én még sosem voltam, de ha ennyire tömeges helyre kell menni én csak egy karton lábat viszek magammal. Kép Úgyis ugyanakkora mindkettõnek.

Anett!
Gratulálok a fiadnak! Bár már mi tartanánk ott.
A telefonszámlánk nekünk a múlt hónapban volt irgalmatlan magas, de most szerencsére 5000ft-al kevesebb. Lehet, hogy rátok terhelték a miénket. Kép Azt hiszem megrendelem a haladónet csomagot és akkor többet tudok majd netezni ugyanazért a pénzért.
A Te gyerekeid nem hánytak a mukopront-tól? Nálunk 3 köptetõbõl tutira legalább kettõtõl hánynak egynek meg utálják az ízét. A panadolt viszont merõkanállal ennék ha kapnának. Kép
SAjnos a fiúknak is folyik még egy kicsit az orruk, de szerencsére nem nagyon és este is tudnak tõle aludni rendesen. Béres cseppet meg még nem tudtam venni, mert a gyógyszertárban annyian voltak mintha valamit ingyen osztogatnának. Én pedíg csak akkor megyek be ha max. ketten vannak és azok is külön pénztárnál. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Vikics,

Nem jártatok véletlenül tegnap délután a Juhász Gy. utcai postánál? Mintha Titeket láttalak volna...

Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok

Vikics! Csak egy öttlet, én úgy szoktam cipõt venni a gyerekeknek, hogy rá állítom õket egy rajzlapra és berajzolom a lábuk elejét és végét, utána fogok egy hurkapálcikát és azt akkorára vágom amekkora a papíron a láb. És azzal a hurkapálcikával megyek cipõt venni, mert csak bedobom a cipõbe és látom, hogy meddig ér benne a lábuk. Ha esetleg velem vannak akkor is megnézem a hurkapálcikával is mert a mostani cipõknek te aztán nyomkodhatod a tetejét, akkor sem érzed meddig ér a lába benne. Elég zavaros lett de remélem érthetõ.
A patikába meg azért vannak annyian mert áprilistól emelik a gyógyszer árát és gondolom ilyenkor mindenki jól bevásáról. A másik ok gondolom hogy sok a beteg.
Nekem nem hánynak a mukoprontól szerencsére a lányom simán beveszi de a fiamat le kell kötöznöm mert nem hajlandó semmi gyógyit bekapni.

Anett
Anett
 


Sziasztok,

Én is láttalak Titeket Vikics a posta felé menni.Most lebuktatok!!Kép
Én általában Lili nélkül veszek cipõt,mert vele már elég gáz elindulni ilyen helyre.A végén az egész család kiborul,és mindenki üvöltözik a másikkal.
Így inkább megveszük,max. ha nem jó viszem vissza.
Én most azon lepõdtem meg,hogy Lili lába nagyon lassan nõ.Az õszi cipõje 21-es volt,most vettem neki 22-t és az is egy kicsit nagy még rá.

Lili szerencsére beveszi a gyógszikat,sõt kéri is õket.Nálunk a mucopront a köhögös gyógyszi,csak sajna nekünk már nem használ.
Hála Istennek nekünk matáv vonalunk nincs,így legalább ezt nem fizetünk.

Jár valaki szoliba a Bronze factory-ba?Velem bunkók csak az ott dolgozó lányok vagy mással is?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Hédi én sem viszem a gyerekeket magammal vásárolni, mert akkor mindenre figyelek de arra nem amire kéne, ezért viszem a pálcáimat magammal.
Anett
Anett
 


Vikics most jut eszembe hogy nekem kéne a gyerekzenés cd, ha felvennéd.
Anett
Anett
 


Sziasztok!

Hát jól lebuktam! Nem lehetünk egy mindennapi látvány ha ennyien felfigyeltetek. Egy zsörtölõdõ anyuka húz maga után két rosszcsont kölköt. Kép Bár a natúr séta közben meglepõen jók tudnak lenni, de ha valahová bemegyünk....
Ma teljesen kikészítettek a játszón. Hulla fáradt vagyok.

Hédi!
Egy normális csaj van ott egy fekete hajú nagyon barna bõrû (vajon miért). A szõke duci az a tapló. A szõke vékonnyal meg amúgy semmi bajom, csak vele volt az affér, de amúgy normális. Gondolom a ducival találkoztál. De kifejezetten eggyik sem annyira nagyon kedves. Na jó a fekete hajú igen. Kép
A fiúk lábais megközelítõleg 22-es vagy annál egy hajszálnyival nagyobb.

Anett!
Jó ötlet a hurkapálca!! Errõl még nem hallottam. Most már 8 cd-m van. Gryllus Vilmos (3), Kaláka(2), 100 folk Celsius (1), Makám-Szindbád, Kolompos (1).
Melyik fekszik nektek? Mi még csak a Gryllus dalok 2-t és a Miki Manót hallgattuk meg, mert most szereztem õket. Kép

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Vikics! Ezt a húrkapálca dolgot én egyszer a börzén láttam egy nõnél, én is néztem hogy mit dugdos a cipõbe, de gondoltam milyen jó dolog és el lestem tõle.
A CD-kel kapcsolatban végülis mindegy bár a kolompos az biztos. Egyszer találtam az interneten egy gyerekdalokat tartalmazó CD-t (et) és nem volt sok mert 1500,- Ft lett volna de ha kettõt rendelsz akkor a postaköltség is ingyenes, arra gondoltam, hogy megkérdezlek titeket nem-e vennénk meg közösen és akkor az árát elfelezzük, vagy harmadoljuk, és akkor aki tud átvenni az átveszi õket hamisítunk egy kicsit, nekem jó lett volna a másolt is. Szóval ez a CD gyerekdalokat tartalmazott de gyerekek énekelték, és az ilyen fajta CD nálunk nagyon bejött a lányommal mert már 2 évesen (meg egy pici) kívülrõl fúlyta a nótákat.
Csak az a gond hogy fogalmam sincsen hol láttam, de ha megtalálom benne lennétek.

ANett
Anett
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: