Szép napot mindenkinek,
Gurgikám: csak vicceltem, tényleg mérvadó vagyok, már mindenki (apukám, anyukám, tesóm, barinők) kérdezgeti és a lábad?

Szóval ne izgulj Angyalom, minden oksi, imádlak!
Egyébként a lenmagtól neked nem kell állandóan wc-ned? Úgy tudom van ilyen hatása, hogy székrekedésre ajánlják...
Ági : ne izgulj, nekem is néztek cukrot, tök jó, szerintem is öröklés, megnéztem a gyerekkori fotóinkat hát mindenkinek nagy feje volt,

szép, kerek, duci gyerekek voltunk! Legalább megzabálhatjuk a kis pofiját.
Manó: jól van akkor én is beletrafáltam szülés "előkészítőnek" én is fogom szedni az Arnica-t meg a Call... izét, te mikor kezdted? 36 héttől?
Hú én iszom vödörszám a málnalevél teát, meg a lenmagot eszegetem, hogy kicsússzon a gyerekem!
Zsú: én is nagyon vizes vagyok, mindenem (!) szerintem ne idegeskedj, mert csak bevonzod, tök jó minden ilyen típusú emberek vagyunk. Szülés után majd meglátod csak úgy lefittyen rólunk a sok víz -10 kg-val jövünk ki a kórházból!

Egyébként nálam is szokott ilyen lenni, hogy -3-4 kg egy-egy pihenős vízhajtós nap után.
Dorka: nekem a dokim először július 19., majd 15., 11., 09., és végül 05-ét mondott... Így belöttem egy időpontot, így számolta ki a vonalzóm... Ezért van kevesebb, mert a táblázat szerint júl. 19. de az nagyon nem jó már...

A 32. héten 36. hetesnek feleltem meg, szóval szerintem 3 hét múlva megszülök. Az max. 21 nap, így is ráhúztam még!
Enikő: megértelek, szerintem ez a meleg csinálja velünk az idegbajt, mi is mostanában vitázunk, bár kezd lecsengeni... szerintem ne foglalkozz vele, párom azt mondta reggel, hogy megért, folyik róla víz, és akkor én mit érezhetek....
Férfiak, nem igazán "látnak" bele a nőkbe...
Küldök jókedv figurát neked és mindenkinek akinek rossz napja van!